DigitalMan_PL 1527 Napisano 26 Październik 2018 Pany co z tą appką? na andorida nie ma a na ios jest...Nie ma? Wysłane z mojego POCOPHONE F1 przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 26 Październik 2018 UaaaSent from my MI 8 SE using Tapatalk 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AXA 234 Napisano 26 Październik 2018 18 minut temu, DigitalMan_PL napisał: Nie ma? Ok znalazłem i ... apka nie obsługuje mojego telefonu ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 26 Październik 2018 Na godzinach będzie na apkmirror.com więc będzie pasowała nawet na twój telefon Sent from my MI 8 SE using Tapatalk 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 26 Październik 2018 Ok znalazłem i ... apka nie obsługuje mojego telefonu ... Na internetach już krzyk, na większości telefonów zainstalować się nie da bo apka nie obsługuje, słabo...Wysłane z mojego POCOPHONE F1 przy użyciu Tapatalka" userid="27993"]Na godzinach będzie na apkmirror.com więc będzie pasowała nawet na twój telefon Sent from my MI 8 SE using TapatalkJest już od jakiegoś czasu, po instalacji wywala błąd że nie kupiona wiec dalej lipa. Wysłane z mojego POCOPHONE F1 przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 26 Październik 2018 Jest już od jakiegoś czasu, po instalacji wywala błąd że nie kupiona wiec dalej lipa. Wysłane z mojego POCOPHONE F1 przy użyciu TapatalkaMówię o stronie na domenie com, nie żadnych innych. Sent from my MI 8 SE using Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolos28 550 Napisano 26 Październik 2018 A po co Wam ta apka?Jakby co to na HTC 10 jest dostępna ale ja nie widzę sensu bo wszystko mamy w grze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Almarcino 57 Napisano 26 Październik 2018 Nie no, typowe dla westernow i gier rockstara powolne wprowadzanie w klimat jest świetnie zrobione. Szczegóły, jazda na koniu, muzyka, dialogii, samo uczucie strzelania i frajda z tego płynąca to cos niesamowitego. No kurcze, póki co same zachwyty, dopiero wyłączyłem grę po kilku godzinach i juz mam ochotę włączyć! Widzę oceny mowily prawdę. Strasznie sie jaram, dawno nie bylo takiej gry! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
r0oFie 11 Napisano 26 Październik 2018 Jakie macie ustawienia sterowania? Cały czas mam wrażenie, że sterowanie postacią jest strasznie ociężałe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 26 Październik 2018 Godzinę temu, One™ napisał: Mówię o stronie na domenie com, nie żadnych innych. Sent from my MI 8 SE using Tapatalk Masz swoje mądrości Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 26 Październik 2018 Teraz, r0oFie napisał: Jakie macie ustawienia sterowania? Cały czas mam wrażenie, że sterowanie postacią jest strasznie ociężałe Bo jest, przełączenie na pierwszą osobę podczas strzelania i nie tylko polecam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
r0oFie 11 Napisano 26 Październik 2018 16 minut temu, bany® napisał: Bo jest, przełączenie na pierwszą osobę podczas strzelania i nie tylko polecam Ale na FPP też działa podobnie. Poczytałem, że najlepiej ustawić martwą strefę na 0, przyspieszenie na maksimum a czułość ustawić wedle uznania. Macie też wrażenie, że HDR jest bardzo biednie zrobiony? Mam TV Samsunga KS8000 i po włączeniu HDR kolory są o wiele bardziej wyblakłe niż w trybie SDR. Macie podobnie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Greenadine 12 Napisano 26 Październik 2018 Gra jest obłędna, niestety właśnie dzięki niej dowiedziałem się, że umarł mi przycisk R2 w padzie. Tak jak w W3 żeby użyć ataku potrzebne jest mocne wciśnięcie przycisku (łapie dopiero na końcu). Zaraz jadę po nowy kontroler, cygaro, burbon i zasiadam ponownie do tego majstersztyku Wysłane z mojego ONEPLUS A5010 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czacha79 900 Napisano 26 Październik 2018 Dobra, jak otwierac skrzynie na powozach? Rozwalilem kolesi ktorzy pilnowali powozu, na pace lezy skrzynia, mruga sobie w trybie dedektywa ze mozna ja lootowac, ale za cholere nie dam rady ani wskoczyc na powoz (nawet go spalilem) ani z daleka tez nie pojawia mi sie opcja przeszukania... why? PS. Jesli natkniecie sie na mysliwego ktory sledzi zwierza to dajcie mu dokonczyc to co robic obserwuj z bezpiecznej odleglosci .... bezpieczniej podpowiadam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolos28 550 Napisano 26 Październik 2018 Wszystko w tej grze jest obłędne oprócz grafy (chackbording), którą zwalili przy premierze. Oby patch szybko przywrócił wygląd na prosiaku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 26 Październik 2018 Smiga apka RDR2... Wysłane z mojego POCOPHONE F1 przy użyciu TapatalkaWszystko w tej grze jest obłędne oprócz grafy, którą zwalili przy premierze. Oby patch szybko przywrócił wygląd na prosiaku bo teraz daleko do klocka.Jak grafa słaba u mnie na XboxOne X wgniata w fotel... Wysłane z mojego POCOPHONE F1 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolos28 550 Napisano 26 Październik 2018 Na klocku masz natywne 4k a na prosiaku zwalili skalowanie i tym sposobem gra ma nie najlepszy chackbording 4k.Są ładne i średnie momenty: P.S.Tapatalk na pewno popsuje fotki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 26 Październik 2018 Gra na "zwykłych" PS4 i Xone wygląda jak kupa, która ma drgawki a nie fps'y. To jest cytat znaleziony na necie. Jest aż tak źle @manoszek ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xsynapse_ 545 Napisano 26 Październik 2018 Fizyka zachowania ognia i wody w kontakcie z NPC coś pięknego Tutaj przykład ognia: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavris 2446 Napisano 26 Październik 2018 (edytowane) Gram na zwykłym, trochę popremierowym ps4, które od zakupu nie było czyszczone ani nie wymieniałem pasty. Gra chodzi płynnie, konsola chodzi cicho. Tyle w temacie wycia i klatkowania ode mnie. A jak ktoś uważa że grafa jest zwalona to bez urazy ale niech się uderzy w to nad tułowiem.... Szkoda słów. Edytowane 26 Październik 2018 przez xavris 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
manoszek 561 Napisano 26 Październik 2018 @bany®jest bardzo dobrze, można rozpoznać obiekty, postacie nie są kwadratowe, widać niebo, jak na 5 letni sprzęt to jestem pod wrażeniem. Nie widzę dużych spadków zobaczę jak w większym mieście, tutaj można bawić się dobrze na każdej konsoli jest to cios w pcmr po którym wypisują brednie w internecie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolos28 550 Napisano 26 Październik 2018 A jak ktoś uważa że grafa jest zwalona to bez urazy ale niech się uderzy w to nad tułowiem.... Szkoda słów. Może nie tyle grafa zwalona co nie udany chackbording 4k. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 26 Październik 2018 PCMR już troluje (no i może trochę sfrustrowani posiadacze PS4 Pstro) :Wysłane z mojego POCOPHONE F1 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 26 Październik 2018 Nie sugerowalbym się ocenami zarówno krytyków jak i użytkowników bo i te pierwsze jak i drugie można kupić. Wszystkich niezadowolonych z ocen na metacritic prosiblym o trzeszke wyobraźni. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavris 2446 Napisano 26 Październik 2018 Ktoś się orientuje jak to jest z tymi preorder bonusami, czy przy każdej nowej grze się je dostaje? Czy są jednorazowe? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach