xsynapse_ 545 Napisano 28 Październik 2018 RDR2 Survival Kit: 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zomos 11 Napisano 28 Październik 2018 Ubiłem legendarnego niedźwiedzia. Mam jego skórę i pazur. Co z tym zrobić? Sprzedać komuś? Coś z tego zrobić? Jak tak to gdzie? Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hozar 1 Napisano 28 Październik 2018 (edytowane) siemka mam pytanko bylem dzis w mieście Saint Denis i tam zaczepiła mnie jakaś babeczka żeby dać jej 20$ na jakiś tam cel (nie pamietam jaki) i sytuacja wygladala tak ze nie moglem jej ani dać tej kasy ani odmówić.. Mieliście takie cos takiego? Cytat Ubiłem legendarnego niedźwiedzia. Mam jego skórę i pazur. Co z tym zrobić? Sprzedać komuś? Coś z tego zrobić? Jak tak to gdzie? Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka W Saint Denis jest trapper u ktorego możesz sprzedać te rzeczy albo może Ci on uszyć czapke niedźwiedzia Edytowane 28 Październik 2018 przez Hozar Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavris 2446 Napisano 28 Październik 2018 24 minuty temu, Zomos napisał: Ubiłem legendarnego niedźwiedzia. Mam jego skórę i pazur. Co z tym zrobić? Sprzedać komuś? Coś z tego zrobić? Jak tak to gdzie? Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka Ze skóry ubranko u trapera, z kłów czy co tam innego daje pewnie jakiś trinket u pasera. Mięso raczej na handel, bo pearsonowi nie mogłem jelenia oddac przy okazji i ja o coś spytam, bo nie mogę tego rozgryźć - czy legendarne zwierzaki pojawiają się znowu? Np u trapera set z legendarnego jelenia wymaga dwóch futer, więc wygląda na to, że można go ubić znowu, ale nie mogę znaleźć potwierdzenia w internetach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zomos 11 Napisano 28 Październik 2018 Dzięki za odpowiedzi. A da się te rzeczy gdzieś przechować jeśli nie chciałbym od razu craftować? Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavris 2446 Napisano 28 Październik 2018 3 minuty temu, Zomos napisał: Dzięki za odpowiedzi. A da się te rzeczy gdzieś przechować jeśli nie chciałbym od razu craftować? Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka Gdzieś czytałem, że jak po drodze się straci legendarne futro, to automatycznie trafia do trapera. Czy można coś po prostu przechować nie wiem, ale też mnie to zastanawiało. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xenomorph 129 Napisano 28 Październik 2018 (edytowane) Z braku czasu pograłem może z godzinę. Ale dziś włączyłem po pracy na 10 minut, chciałem pobawić się jazdą konną. Padłem ze śmiechu, synkowi chciałem pokazać, jak się skacze przez płotki, tego się nie spodziewałem. Edytowane 28 Październik 2018 przez xenomorph 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Malakay 303 Napisano 28 Październik 2018 Bedzie sie dało dokupic cyfrowo misje napadu na bank z deluxe edition?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zomos 11 Napisano 28 Październik 2018 Z braku czasu pograłem może z godzinę. Ale dziś włączyłem po pracy na 10 minut, chciałem pobawić się jazdą konną. Padłem ze śmiechu, synkowi chciałem pokazać, jak się skacze przez płotki, tego się nie spodziewałem. Za mało marchwi i cukru mu wcześniej dałeś Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frog__PL 121 Napisano 28 Październik 2018 (edytowane) 2 godziny temu, xenomorph napisał: Z braku czasu pograłem może z godzinę. Ale dziś włączyłem po pracy na 10 minut, chciałem pobawić się jazdą konną. Padłem ze śmiechu, synkowi chciałem pokazać, jak się skacze przez płotki, tego się nie spodziewałem. Za pozno wyszedles z progu ! Edytowane 28 Październik 2018 przez Frog__PL 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
olo 3 Napisano 28 Październik 2018 Czołowe z drzewem podobnie wygląda ;D Jazda konna diametralnie zmieniła się od czasów wiedźmina Co do legendarnego niedźwiedzia - odpuściłem sobie polowanie na niego (na koniec misji z horsea) Jak mogę wrócić do poszukiwania niedźwiedzia? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavris 2446 Napisano 28 Październik 2018 23 minuty temu, olo napisał: Jak mogę wrócić do poszukiwania niedźwiedzia? Wracasz po prostu w to samo miejsce. Legendarne zwierzaki mają zawsze ten sam rejon, gdzie się pojawiają. Jedziesz na miejsce, dostajesz komunikat że to rewir jakiegoś legendarnego stworka i szukasz śladów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czacha79 900 Napisano 28 Październik 2018 (edytowane) PS. Pamiętajcie aby przed napadem na pociąg upewnić się, czy aby przypadkiem nie jest towarowy, bo nie ma wtedy pasażerów do rabowania i pozostaje zwiedzanie okolicy ciuchcią No i ciekawi mnie czy ktoś pomógł kolesiowi rannemu w rękę .. trochę zwlekałem z transportem do lekarza i skończyło się .. no cóż .. może odrośnie, lekarz był dobrej myśli 8 godzin temu, Marcossik napisał: Ktoś zna jakieś dobre sposoby na zarobek? Mam ponad $400 dolarów grzywny do spłacenia, a pieniążki wpadają na konto dość wolno. Tuż obok obozu znajduje się spalone miasteczko - w zniszczonym budynku szeryfa znajdziesz szkatułkę ze sztabką złota, którą u pasera sprzedasz za $500. Tych sztabek jest znacznie więcej na przykład na końcu zadań z poszukiwaniem skarbu, więc warto je robić Trzy sztabki są też w jaskini z posągami. Odsyłam do google. 7 godzin temu, slepa_kostucha napisał: czy jest sens pakowania kasy do skarbonki obozowej ? Tak, po to aby odblokować szybką podróż i inne udogodnienia. Edytowane 28 Październik 2018 przez czacha79 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavris 2446 Napisano 29 Październik 2018 W kwestii przechowywania skór i innych rzeczy z legendarnych zwierząt. Żeby traper mógł zrobić strój, najpierw mu trzeba sprzedać skórę i później pojawia się na liście jako dostępny. Truchło zwierzaka też mogłem sprzedać tylko jemu, więc może też jest konieczne do czegoś. Elementy typu kieł lub poroże przerabiamy u pasera bezpośrednio na dynks, nie sprzedajemy mu tego wcześniej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xsynapse_ 545 Napisano 29 Październik 2018 @czacha79 piękne te screeny tylko takie jakby za mało szczegółów postaci... i nie są cukierkowe! 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavris 2446 Napisano 29 Październik 2018 I rozdzielczość ewidentnie zwalona, bo na moje oko brakuje 3 pikseli w pionie 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafal777 6 Napisano 29 Październik 2018 Lipa, że nie można nigdzie przechować skóry legendarnej zwierzyny. Zabiłem niedźwiedzia ale nie mam jeszcze trapera na mapie, więc zostawiłem ją w obozie. Gdy po kolejnej misji wróciłem, już jej nie było. Oskórowanie aligatora wygląda oblędnie Gra jest po prostu niesamowita. Ilość detali powala, a walka z niedźwiedziem...opad szczęki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haobao_PRO 639 Napisano 29 Październik 2018 Za który dokładnie quest dostaje się wędkę ? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavris 2446 Napisano 29 Październik 2018 2 minuty temu, rafal777 napisał: Lipa, że nie można nigdzie przechować skóry legendarnej zwierzyny. Zabiłem niedźwiedzia ale nie mam jeszcze trapera na mapie, więc zostawiłem ją w obozie. Gdy po kolejnej misji wróciłem, już jej nie było. Oskórowanie aligatora wygląda oblędnie Gra jest po prostu niesamowita. Ilość detali powala, a walka z niedźwiedziem...opad szczęki. Teoretycznie skóra, którą upuściłeś powinna trafić do trapera, tak ktoś w necie napisał, że tak mu się stało. Czy to działa, jeśli się u żadnego nie było to niestety nie wiem :/ Teraz, haobao_PRO napisał: Za który dokładnie quest dostaje się wędkę ? Angielska nazwa 'a fisher of man', dostaje się go zdaje się od Abigail. Niestety sam go jeszcze nie miałem, więc nie powiem dokładnie. W necie znalazłem 2 wersje, jakie są wymagane wcześniej zadania. Trochę kicha, ze nie można normlanie łowić od początku. Na szczęście można zastrzelić rybę jeśli się ją widzi 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 29 Październik 2018 Gra jest po prostu niesamowita. Ilość detali powala, a walka z niedźwiedziem...opad szczęki. O mało widziałeś kałboju fakt przy tej grze ślinka aż cieknie na dywanik. Wysłane z mojego POCOPHONE F1 przy użyciu Tapatalka Za który dokładnie quest dostaje się wędkę ?Też chcę wiedzieć niby któryś w 2 rozdziale, a samo łowienie zajebiscie rozbudowane jest podobno Wychodzi ze znowu spędzę w hooy czasu na tych "minigierkach" (jak na Gwincie, zamiast grać w W3 to Ja łupalem w karcioszki tylko) Wysłane z mojego POCOPHONE F1 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marol0v 73 Napisano 29 Październik 2018 4 minuty temu, DigitalMan_PL napisał: O mało widziałeś kałboju fakt przy tej grze ślinka aż cieknie na dywanik. Wysłane z mojego POCOPHONE F1 przy użyciu Tapatalka Też chcę wiedzieć niby któryś w 2 rozdziale, a samo łowienie zajebiscie rozbudowane jest podobno Wychodzi ze znowu spędzę w hooy czasu na tych "minigierkach" (jak na Gwincie, zamiast grać w W3 to Ja łupalem w karcioszki tylko) Wysłane z mojego POCOPHONE F1 przy użyciu Tapatalka Tak, w drugim rozdziale. Przy okazji bardzo przyjemna misja to jest. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
manoszek 561 Napisano 29 Październik 2018 Jak spotkacie ku klux klan to nie zabijajcie ich tylko oglądajcie co robią, w nocy można ich spotkać, szkoda że jak ich spotkałem nie miałem murzyna pod ręką, była by zabawa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavris 2446 Napisano 29 Październik 2018 (edytowane) No, kurła na co w tej grze można trafić to jest głowa mała... Ja wczoraj przed zakończeniem grania miałem małą przygodę z bardzo sympatycznym rodzeństwem w nieco zapuszczonym domu... Ilość smaczków w tej grze rozpieprza smaczkometr już po dwóch dniach grania, co będzie dalej, strach pomyśleć. Wracam sobie spokojnie do obozu i mam w planie iść spać (jako człowiek prawdziwy). No ale po drodze słyszę, że się ktoś gdzieś strzela, no to nie mogę się nie przyłączyć, no bo jak to tak Na miejscu goście kradną innym gościom wóz, no to sru na nich. Obrobiłem wszyskich, obrobiłem wóz, ale stwierdziłem, że skoro zaprzyjaźnilem się dopiero co z moim nowym serdecznym znajomym paserem, to mu podprowadzę wóz, niech ma. No i jadę sobie spokojnie do niego, mój wierny rumak Andrzej jedzie za mną a tu nagle komunikat, że wkroczyłem na obszar występowania legendarnego zwierza. No to co ja mogłem zrobić, jak nie zacząć go szukać Upolowany i oskórowany kojot wylądował na koniu a ja jade dalej wozem. Odstawiam wóz, kasuję dolę (swoja drogą 40$ za byle wóz to niezły interes), no ale na koniu ciągle leży kojot, nie moge go tak zostawić. No to rura do trapera Chciałem jeszcze wrócić do obozu, ale uznałem, że teraz już jestem bezpieczny Edytowane 29 Październik 2018 przez xavris Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafal777 6 Napisano 29 Październik 2018 Grałem niemal cały weekend i mam postęp 12% w fabule. Tyle jest do robienia, zwiedzania...W pokerka troszkę też pograłem. Gdy odkrywam nowe lokacje to za każdym razem zachwycam się krajobrazem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rejpsnake68 104 Napisano 29 Październik 2018 (edytowane) 35 minut temu, rafal777 napisał: Gra jest po prostu niesamowita. Ilość detali powala, a walka z niedźwiedziem...opad szczęki. prawie jak w The Revenant z DiCaprio Edytowane 29 Październik 2018 przez rejpsnake68 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach