cwir 12843 Napisano 7 Listopad 2018 Teraz przeprowadzimy mały eksperyment. Jako że mamy już mnie więcej koncept nowego logo, ale jest wiele ciekawych wariacji do wybrania, znowu sięgniemy po opinię ludu Poniżej kilka arkuszy z wybranymi wcześniej pozycjami, w różnych motywach kolorystycznych. Poproszę każdego o wybranie sobie z nich wszystkich JEDNO LOGO i w ankiecie zaznaczy jego literkę i numerek. Tym sposobem uzyskamy coś w stylu średniej wypadkowej waszych gustów . Nie obiecuję też że wybrane zostanie logo, które "wygra" w ankiecie, ale będzie na pewno miało duży wpływ na wybór. Miłego wybierania 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 7 Listopad 2018 Szczerze? Szału nie ma Ale jak już to z niebieskim, bo to nasze barwy Sent from my MI 8 SE using Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 7 Listopad 2018 Cwir, wersja E wygląda jakbym się wysrał w lesie na miętowo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sLk 1405 Napisano 7 Listopad 2018 Serio, numerek 6 wygrywa .... Przeca ta czcionka pasuje dla forum o bajkach dla dzieci, typu minimax. Aaa rozumiem, bajki dla dzieci, gierki dla dzieci, taka analogia..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 7 Listopad 2018 B3, defo 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOMARZYSKO 767 Napisano 7 Listopad 2018 Od tej zieleniny sraczka mnie złapała Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kryman 2016 Napisano 7 Listopad 2018 B3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 7 Listopad 2018 Kurła masakra, wam już kolory mózgi wyjadły?? Zielone to bee (bo to z M$ się kojarzy :P)... To jak stoicie na przejściu dla pieszych i jest zielone to nie idziecie, bo to kolor "TEN ZŁY", a włazicie dopiero na czerwonym?? pfffyyy.... A tak serio to kolor Mi podchodzi z A lub C, natomiast te mieszane jakoś tak średnio... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 7 Listopad 2018 Nie wyobrażam sobie innego niż niebieski. B Musi być. Czcionka najbardziej 6 ale i tak to nie to. Jak by się dało taką czcionkę jak na facie ps3 byłoby super 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sithman 3250 Napisano 8 Listopad 2018 Pokrętna logika: E3. Niebieski jest dla sonoklapów, zielony jest, żebyśmy xboty też cos z tego mieli i E3 jak targi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
The_Siemek 1040 Napisano 8 Listopad 2018 PS3 Forum - no to raczej, że niebieskie. B3 i to B6 najbardziej spoko. Ogólnie przyjemne projekty od innych liter mnie tylko kolorystyka odrzuca - ostatnie tak młodzieżowe jak Delsin w inFamous: SS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 8 Listopad 2018 Panowie słowo klucz w tym poście to "eksperyment" :). Niektóre projekty i kolory są po to żeby było co odrzucić ;). Jak noty sędziów w skokach :D. Dzisiaj cos wybierzemy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavris 2446 Napisano 8 Listopad 2018 Mówiąc tak zupełnie szczerze, licząc, że nie urażę autora proponowanych nowych log, obecne podoba mi się nieporównywalnie bardziej. Dodałbym do niego tylko ewentualnie kolorki jak z pada i tyle, a w sumie równie dobrze można je zostawić. Jest proste, czytelne i zwyczajnie ładne. Obok tylko dać nową nazwę jakąś fajną ale nie fikuśną czcionką i będzie, za przeproszeniem, zajebiście. Taki idealny układ dla mnie: obecne logo, obok po prawe napis ułożony jak na przykładzie nr 6, ale czcionką taką jak 1-3, ewentualnie jakąś tego typu. A kolorystyka inna niż niebieska nie powinna być w ogóle brana pod uwagę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach