Strife 1353 Napisano 7 Luty 2019 9 minut temu, xavris napisał: Jak będzie aż tak źle, to Cie wypieprze ze znajomych i tyle będzie Wiedziałem że świnia jesteś, ale żeby aż taka 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavris 2446 Napisano 7 Luty 2019 Godzinę temu, Strife napisał: Wiedziałem że świnia jesteś, ale żeby aż taka W końcu jest chiński rok świni, wypada się dostosować XD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 7 Luty 2019 (edytowane) wystarczy już tych pochlebstw i uprzejmości.... chciałem się odnieść do zabiegów promocyjno-marketingowych. Wypuszczenie działającego i zoptymalizowanego battle royale (PC) bez wcześniejszej zapowiedzi, który korzystając z rozwiązań konkurencji jednocześnie wprowadza nowe udane rozwiązania było strzałem w dziesiątkę. Takie niespodzianki jak widać są świetną formą promocji, która nie wymaga większych nakładów finansowych. Mam nadzieję, że więcej wydawców pójdzie tym tropem. Miło gdyby gracze również przestali w ciemno wydawać kase na sztucznie pompowane balony (pre ordery, płatne bety, early access etc). Edytowane 7 Luty 2019 przez bany® Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavris 2446 Napisano 7 Luty 2019 @Teynar no i poszedłeś to następny mecz ze @Strife wygraliśmy w całkiem niezłym stylu :p jeśli mógłbyś pomyśleć, że sugeruje, że nas blokowales to wiedz, że później walnelismy jeszcze 2 standardowe mecze w 5 minut xD 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Strife 1353 Napisano 7 Luty 2019 15 minut temu, xavris napisał: później walnelismy jeszcze 2 standardowe mecze w 5 minut xD Dla tego jednego zabójstwa było warto Ogólnie to jestem miło zaskoczony, bo naprawdę cholernie przyjemnie mi się w to grało mimo mojej szczerej nienawiści do FPS'ów. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavris 2446 Napisano 7 Luty 2019 (edytowane) 41 minut temu, Strife napisał: Ogólnie to jestem miło zaskoczony, bo naprawdę cholernie przyjemnie mi się w to grało mimo mojej szczerej nienawiści do FPS'ów. Bo grałeś z zawodowcami, to wpływa na odbiór ale nie ma co, gra jest cholernie miodna Edytowane 7 Luty 2019 przez xavris Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szuldi82 384 Napisano 8 Luty 2019 Bo grałeś z zawodowcami, to wpływa na odbiór ale nie ma co, gra jest cholernie miodnaJak coś to mogę pograć z Wami jakbyście nie mieli kompletu kiedyś. Wczoraj odpaliłem. Grałem w titanfala 2 i podobała mi się gierka. Tutaj gameplay również mi się podoba. Żaden battle royale mi nie pasował po prostu nie moje klimaty ale temu dam szansę. Zagrałem jeden mecz z randomami i zajęliśmy drugie miejsce. Wysłane z mojego Redmi Note 6 Pro przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavris 2446 Napisano 8 Luty 2019 37 minut temu, szuldi82 napisał: Jak coś to mogę pograć z Wami jakbyście nie mieli kompletu kiedyś Poszło zaproszenie. Miałem Ci wysłać już wczoraj i zapomniałem :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sLk 1405 Napisano 8 Luty 2019 Czytam, że tak polecacie Panowie, może ja też bym zagrał Jakimś wielkim fanem BR nie jestem, no ale spróbować warto Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavris 2446 Napisano 8 Luty 2019 5 minut temu, sLk napisał: Czytam, że tak polecacie Panowie, może ja też bym zagrał. Jakimś wielkim fanem BR nie jestem, no ale spróbować warto Proszę Pana, ja BR gardziłem jeszcze 3 dni temu Teraz siedze i sie wkurzam, że wieczorem mają przyjść jakieś patafiany od żony z pracy i nie będę mógł przegrywać z honorem 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 8 Luty 2019 Proszę Pana, ja BR gardziłem jeszcze 3 dni temu Teraz siedze i sie wkurzam, że wieczorem mają przyjść jakieś patafiany od żony z pracy i nie będę mógł przegrywać z honorem Zacznij dziś się dusić i kaszlec, keczupu do ryjka weź i się zapluj "krwią" na oczach żony i gwarantuje wolny wieczór. Wysłane z mojego POCOPHONE F1 przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavris 2446 Napisano 8 Luty 2019 (edytowane) Ryzyko jest zbyt duże, poza tym będę im spuszczał wpierdoul w mario kart, jakoś przeżyje Co nie zmienia faktu, że wolałbym postrzelać Edytowane 8 Luty 2019 przez xavris Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 8 Luty 2019 I jak ta tandetna darmocha? Sent from my MI 8 SE using Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavris 2446 Napisano 8 Luty 2019 3 minuty temu, One™ napisał: I jak ta tandetna darmocha? Słabiuśkie trolowanie, musiałbyś troszkę się podszkolić niestety bo nawet bany robi to lepiej :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 8 Luty 2019 i nie będę mógł przegrywać z honorem I zapamiętaj jak przegrywać w BR to tylko bez honoru Podstępnie, zdradziecko, zawsze zwycięsko Wysłane z mojego POCOPHONE F1 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 8 Luty 2019 Słabiuśkie trolowanie, musiałbyś troszkę się podszkolić niestety bo nawet bany robi to lepiej :/Nie troluje, a pytam wprost - jak ta tandetna darmocha? Sent from my MI 8 SE using Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavris 2446 Napisano 8 Luty 2019 3 minuty temu, One™ napisał: Nie troluje, a pytam wprost - jak ta tandetna darmocha? Trolujesz, bo jakby CI zależało na odpowiedzi to podjąłbyś ten wysiłek i sprawdził chociaż 2 strony wątku, już nie mówiąc, że mógłbyś sprawdzić wszystkie 3 i byś wiedział. Ale ok, zrobie to dla Ciebie. Ta tandetna darmocha bije pod każdym względem ten Twój płatny cud gejmingu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Strife 1353 Napisano 8 Luty 2019 5 minut temu, One™ napisał: Nie troluje, a pytam wprost - jak ta tandetna darmocha? Beznadziejna, głupia, strzela się jak z mopa , drewnianie biega, fizyka nie istnieje i trzeba władować cały magazynek żeby kogoś zabić za cholere realizmu. Skoro jesteś z Zakopanego idz lepiej pozwiedzaj góry, będziesz o wiele zdrowszy niż grając w beznadziejne BR dla "noł lajfów". 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavris 2446 Napisano 8 Luty 2019 4 minuty temu, Strife napisał: trzeba władować cały magazynek żeby kogoś zabić za cholere realizmu o to to, gardze sobą że w to gram 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolos28 550 Napisano 8 Luty 2019 Też sobie ściągnę bo narobiliscie mi smaka a YT to potwierdza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sLk 1405 Napisano 8 Luty 2019 1 godzinę temu, xavris napisał: Proszę Pana, ja BR gardziłem jeszcze 3 dni temu Teraz siedze i sie wkurzam, że wieczorem mają przyjść jakieś patafiany od żony z pracy i nie będę mógł przegrywać z honorem No dobra, czuję się przekonany Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Strife 1353 Napisano 8 Luty 2019 57 minut temu, sLk napisał: No dobra, czuję się przekonany To dodawaj do znajomków i się" poszczela". 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Teynar 28 Napisano 8 Luty 2019 12 godzin temu, xavris napisał: @Teynar no i poszedłeś to następny mecz ze @Strife wygraliśmy w całkiem niezłym stylu :p jeśli mógłbyś pomyśleć, że sugeruje, że nas blokowales to wiedz, że później walnelismy jeszcze 2 standardowe mecze w 5 minut xD „Standardowe” : D w każdym bądź razie gratuluje wygranej. Grało się świetnie, mimo ze nie lubię gier z gatunku BR to Apex jest świetny . Ekipa również była super . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 8 Luty 2019 z moich doświadczeń wynika (a od ponad roku gram głównie w gry BR oprócz fortnite rzecz jasna ) że ekipa to podstawa dobrej zabawy. Samemu się po prostu nie chce a z randomami w teamie to różnie bywa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Teynar 28 Napisano 8 Luty 2019 W pełni się z tobą zgadzam, mimo świetnego systemu oznaczania celów, komunikacja głosowa z członkami ekipy to podstawa . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach