TomekZ 0 Napisano 5 Styczeń 2016 Witam, pogram przez internet w: Call of duty Black Ops 3 (preferuję zombie mode, ale w multi też chętnie popykam) The Last of us Fifa 16 ID: zaziab Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ojejkualefajnie 24 Napisano 12 Styczeń 2016 FIFA 15 oraz BF4 oraz w kwietniu Uncharted 4 PSN ID: amplus_pl poziom zaawansowany bardzo :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Banan91PL 287 Napisano 17 Styczeń 2016 Zapraszam do gry w Rainbow Six Siege szukam osób do ekipy żeby rozwala taktycznie uchodźców !!! Pykam również w BF4, Elder Scrolls Online, w Destiny ale to juz mniej i okazjonalnie w Hustle Kings i Wormsy 25 wiosen na karku PSN: Banan91PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Morowiec 0 Napisano 21 Styczeń 2016 (edytowane) Siema. Panowie i Panie chętnie pogram w Rainbow Six Siege na ps4. :) Rankedy, gry swobodne czy terrorhunt - obojętnie. :) Teraz grywam głównie w RS:S, ale w bibliotece prawie wszystko jest, także jak coś, to pisać. :) PSN: Morowiec @Banan91PL jak możesz to zaproś mnie na PSN, pociśniemy razem w Rainbow Six. :) W COOP-ie ta gra jest świetna. :) Wracam z pracy po 16, gdzieś od 19 będę na PSN. :) Edytowane 21 Styczeń 2016 przez Morowiec Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartek-brt 17 Napisano 23 Styczeń 2016 Szukam chetnych do gry w Bloodborne (111lvl) codziennie o 22. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Badziu90 0 Napisano 24 Styczeń 2016 Właśnie zakupiłem PS4, na razie gram w Battlefront i kilka gier z plusa. Dojdą szybko inne gierki. Ktoś chętny na SW ? badziu90x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Banan91PL 287 Napisano 25 Styczeń 2016 Jak ktoś chętny pograć w Bloodborne to zapraszam wczoraj nabyłem i jestem zielony PSN: Banan91PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mesutOzim 56 Napisano 25 Styczeń 2016 (edytowane) Ja chętnie znajdę ekipę do Rainbow Six właśnie stałem się świeżym nabywcą :) także proszę o zaproszenia. Login: ozimBarca P.S posiadam także BF4 Dying light drivecluba fife 16 nhl 16 Bloodborna (choć nie wiem nawet jak w to zagrać online ale mam ) star wars Battlefront i Far Cry 4 P.S 2: mam 26 lat także jestem raczej poważnym człowiekiem ( z poczuciem humoru oczywiście :) ) posiadam HS Edytowane 25 Styczeń 2016 przez mesutOzim Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kazuo 12 Napisano 30 Styczeń 2016 Resident Evil 5 Resident Evil 6 Resident Evil ORC boostowanie trofików Kazuo_PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andersen 0 Napisano 31 Styczeń 2016 Witam, chętnych do grania w multi proszę o kontakt PSN: LaRisch89. Posiadam: Driveclub CoD Black Ops 3 Fifa 15 GTA 5 - niestety online jeszcze nie ogrywałem The Last of Us - jw Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
heisenberg 0 Napisano 2 Luty 2016 Cześć, chętni grać w The Divison (jak już wyjdzie, oczywiście ;)) dodawać nick: heisenberg96265 Preferowane godziny do 14 lub od 21 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartek-brt 17 Napisano 5 Luty 2016 Ma ktos ochote pograc jutro w Bloodborne? Bede gral od 17. W planach mam zrobienie troche fabuly i lochy kielicha (lvl 140). Lowca sle zaproszenie. bartek-brt Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AdWolf 9 Napisano 5 Luty 2016 Wspólne granie PSN ID: Adwolf75 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Banan91PL 287 Napisano 19 Luty 2016 (edytowane) Division beta zapraszam Banan91PL , posiadam takze: -UFC -Battlefield 4 -Mortal Kombat -Bloodborne -Destiny -Wormsy Wiec jak ktoś chętny jest pograć w coś to zapraszam Edytowane 19 Luty 2016 przez Banan91PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dejmian655 0 Napisano 1 Marzec 2016 Chętnie popykam z ciekawymi ludźmi gry nie mają znaczenia Zapraszam do zapraszania Dejmian655 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fryderyk123 95 Napisano 6 Marzec 2016 Szukam ludzi (powiedzmy 3-5 osób), z którymi można luźno pograć w gry, przy okazji strimując / nagrywając. Komunikacja na imprezie (z zezwoleniem na transmitowanie głosu) + głos po mutacji obowiązkowy. ^^Pogram we wszystko co idzie: gry z plusa + cała reszta, którą mam wypisaną na swoim profilu. Jak coś to dodawać, pisać o co chodzi itd. Ogólnie to chodzi o fun! :D 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mati_bba 41 Napisano 7 Marzec 2016 matibba od dzis naparzamy w the division Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kratos666pl 0 Napisano 13 Marzec 2016 (edytowane) witam chętnie pogram w multi psn id: kratos666pl, zapraszać posiadam HS Edytowane 13 Marzec 2016 przez kratos666pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zbawiec 5 Napisano 13 Marzec 2016 Nick: zbawiec zapraszam do wspólnej zabawy w the division, bloodborne, itd. Tapnięte z HM 1s Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Exivi 0 Napisano 14 Marzec 2016 Witam, szukam ekipy do pogrania w division. PSN:Exivio Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PolishWarrior_91 4 Napisano 15 Marzec 2016 A ja chętnie popykam w Fifę, COD-a (tutaj jestem mocno początkujący...:P) Battlefronta, Rocketa i jeszcze kilka gierek...zapraszam - PolishWarrior_91 ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kszaqu 0 Napisano 16 Marzec 2016 Jestem nowym użytkownikiem PS4 póki co mam tylko Battlefronta :) Ale zapraszam do zapraszania do znajomych. PSN ID: Kszaqu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
atmpitbull 0 Napisano 17 Marzec 2016 Zapraszam do wspólnej gry The Division 26lvl Call of Duty Black Ops 3 7 prestiż PSN ID: atmpitbull Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PanM 0 Napisano 21 Marzec 2016 Wczoraj wymieniłem Xboxa na PS4, więc szukam ekipy/znajomych do wspólnej gry. Gry, które posiadam: - Rainbow Six Siege (na razie 1. poziom ale grając na X1 miałem coś kolo 50.), - Rocket League, - Call of Duty Black Ops 3 Oraz w najbliższym czasie Destiny TTK lub Drive Club. Zamierzam również pogrywać w bete Paragon w weekendy. Oczywiście headset posiadam. PSN: Mateushu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomi915 173 Napisano 23 Marzec 2016 (edytowane) The Division, gram w godzinach 14-21. Obecnie lvl 30/29 (dziś już pewnie 30/30). Mam HS ale bez problemu pobiegam za kimś bez mikro, kto zna miejscówki bossów, skrzynek czy dużych ilości mobków, robienie misji dziennych, hard itp. Preferuję grę z podobnym lub wyższym lvl. Przy okazji może myk na wbicie trofika za ubicie 20 "czach". Edytowane 28 Marzec 2016 przez Tomi915 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach