Emir 2 Napisano 18 Sierpień 2008 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Unife 0 Napisano 18 Sierpień 2008 To bedzie napewono dobra gierka Nowy trailerek : http://www.gametrailers.com/player/38386.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 18 Sierpień 2008 Mam nadzieję, że na Games Convention pokażą grywalną wersję na PS3 Ciekawe jak w praktyce w tej grze sprawdzi się free-roaming. Singiel ma zająć nam podobno nawet i 50 godzin. Oby to było w miarę intensywnie spędzone 50 godzin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Unife 0 Napisano 18 Sierpień 2008 Chcesz gameplay z Ps3 to prosze bardzo tylko niestety jest troche X'klocka Gameplay : http://pl.youtube.com/watch?v=uVmj7z4Q5Uc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 19 Sierpień 2008 Dzięki Unife Musiało to umknąć mojej uwadze. Z reguły jak widzę w tytule, że jakiś filmik porównuje wersje gier z PS3 i Xboxa360 to omijam szerokim łukiem Zobaczymy czy dowiemy się czegoś nowego o Far Cry 2 na GC. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xpolx 0 Napisano 19 Sierpień 2008 Tylko czekam kiedy sie ukaze:)i od razu kupuje;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Widmo 0 Napisano 19 Sierpień 2008 A jak dla mnie to ta gra jest większym must have niz Killzone 2 wkońcu otwarta przestrzeń w fps niczym w rpg Tylko żeby sie nie okazało że wersja na PS3 będzie najgorsza bo nie po to kupiłem PS3 ,a taki Xboxowiec ściągnie i jeszcze będzie mu lepiej działać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Unife 0 Napisano 19 Sierpień 2008 Wydaje mi się ze zrobią takie same xD Beda porównywalne grafiki (jak w GTA IV coś lepiej na ps3 coś na X'kolcka ) Mam taką nadzieje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 19 Sierpień 2008 Filmiki zrobiły na mnie duże wrażenie Ostatnio pokazano również w akcji edytor mapek. Jeśli wersja na PS3 nie zawiedzie od strony technicznej to szykuje się bardzo mocny tytuł. Oby targi GC rozwiały wszelkie nasze obawy Premiera ma być podobno gdzieś w październiku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PROT 1 Napisano 21 Sierpień 2008 Gry bedą podobnie wyglądać. Kupię wersje tylko na xboxa bo wole grac online na płatnym "xbox live" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
koosa666 0 Napisano 22 Sierpień 2008 http://www.gametrailers.com/player/38617.html filmik z edytorem map w akcji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 22 Sierpień 2008 Ściągnął już ktoś z Was trailer z PSN (ten co pojawił się we wczorajszej aktualizacji)? Ciekaw jestem czy u Was też płynność z jaką chodzi jest, delikatnie mówiąc, nienajlepsza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crseven 2 Napisano 22 Sierpień 2008 Taaa ja sciagnalem... i to samo zauwazylem, czuje ze bedzie lipa. Przeszlosc tez nie jest na plus dla panow z Ubisoft (Assasin's Creed) wiec cos czuje ze bedzie troche klatkowac :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PROT 1 Napisano 22 Sierpień 2008 koledzy Ps3 to bardzo cięnka konsola jeżeli chodzi o gry Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
froniu 0 Napisano 22 Sierpień 2008 koledzy Ps3 to bardzo cięnka konsola jeżeli chodzi o gry za to x360 jest super wiesz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
koosa666 0 Napisano 23 Sierpień 2008 ech tak mi się spodobała gra oby nie było framedropów, bo inaczej sobie daruje zakup FC2 :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przem_2010 1 Napisano 23 Sierpień 2008 Ściągnął już ktoś z Was trailer z PSN (ten co pojawił się we wczorajszej aktualizacji)? Ciekaw jestem czy u Was też płynność z jaką chodzi jest, delikatnie mówiąc, nienajlepsza. Taaa ja sciagnalem... i to samo zauwazylem, czuje ze bedzie lipa. Przeszlosc tez nie jest na plus dla panow z Ubisoft (Assasin's Creed) wiec cos czuje ze bedzie troche klatkowac :/ To fakt, na pierwszych scenach (które zresztą w większości pochodzą z pierwszych trailerów) animacja nie jest płynna, ale w czystych gameplayach stoi już na przyzwoitym poziomie Lipy nie będzie (był wczoraj w Iławie na Famie ) i możecie być spokojni o poziom graficzny. Twórcy zapowiadali, że gra na wszystkich platformach będzie wyglądała tak samo. Oczywiście przy otwartym świecie i takim poziomie graficznym spadki animacji są nieuniknione, jednak będą one sporadyczne. Gry bedą podobnie wyglądać. Kupię wersje tylko na xboxa bo wole grac online na płatnym "xbox live" koledzy Ps3 to bardzo cięnka konsola jeżeli chodzi o gry PROT a może tak najpierw kupisz sobie PS3, zanim zaczniesz się na jej temat wypowiadać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Activ 0 Napisano 23 Sierpień 2008 koledzy Ps3 to bardzo cięnka konsola jeżeli chodzi o gry Ja na twoim miejscu najpierw nauczyłbym się pisać A co do gry, nie mogę się doczekać trofea potwierdzone, zapowiada się super Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SmaleC 280 Napisano 23 Sierpień 2008 Ściągnął już ktoś z Was trailer z PSN (ten co pojawił się we wczorajszej aktualizacji)? Ciekaw jestem czy u Was też płynność z jaką chodzi jest, delikatnie mówiąc, nienajlepsza. To przeciez nie jest renderowane w czasie rzeczywistym... Najprawdopodobniej chodzi o to ze filmik ma taka jakosc. I na pewno czesc tego filmu to ps3 jak i xbox wiec nie wiem o czym wy wogole mowicie, sa tam urywki pokazu (oficjalnego) jak gra dziala na obu konsolach... i takich jaj nie bylo na zadnej konsoli. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robak123 16 Napisano 24 Sierpień 2008 to będzie super gra pod warunkiem że bedzie miała sterowanie takie same lub bardzo podobne jak w cod4, bo w większości gier sterowanie jest tragiczne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bolek 7 Napisano 24 Sierpień 2008 to będzie super gra pod warunkiem że bedzie miała sterowanie takie same lub bardzo podobne jak w cod4, bo w większości gier sterowanie jest tragiczne Wolałbym, żeby było tylko PODOBNE do COD4 (sprint pod L3 to dla mnie tragedia!) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fayabusa 7 Napisano 25 Sierpień 2008 Fragment gameplaya >>klik<< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Unife 0 Napisano 25 Sierpień 2008 uuu. No gameplayek niczego sobie ;] Gra będzie genialna. Ale najpierw pogram na pc i zobaczę czy kupie na ps3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DarkMan X 0 Napisano 25 Sierpień 2008 A słyszeliście ze grafika na PC bedzie na ultra high wygladać łochoch przecudnie a na konsolach będzie dobijać pod high ale nie osiagnie? bedzie ciut niżej niz high, no bzdura totalna po co w takim razie kupowalem konsolke i wydawalem tyle siana na TV a nie inwestowalem w komputer? wydaje mi się że troche maja głęboko konsolowych graczy... no comment... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiopuchatek 0 Napisano 25 Sierpień 2008 Ale co w tym dziwnego? Zamknięta konstrukcja konsoli przy konfigurowalnym komputerze nie ma najmniejszych szans. Tylko zauważ, że konsoli nie kupowałeś żeby pograć w farcry tylko MGS4, LBP, GT5, R&C itp. Do mnie dalej nie dociera, że konsola teraz jest mekką FPSów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach