KJ 1 Napisano 11 Październik 2008 A ja wybiorę Resistance 2 z tego względu że to: 1. Kontynuacja jedynki, 2. Jest to gra wewnętrznego studia SONY - co gwarantuje dopracowanie, 3. Posiadać będzie tryb CO-OP dla 8 graczy. A Far Cry 2 to produkt Ubi Softu co w moich oczach nie jest najlepszą wróżbą (obym się mylił). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bolek 7 Napisano 11 Październik 2008 a moim zdaniem, to Far Cry 2 się szybko znudzi :/ Ciągle te same tereny sawanny. A Resistance będzie miał zróżnicowane poziomy, no i jeszcze (na 99%) będzie miał lepszą fabułę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Astarot 52 Napisano 11 Październik 2008 Resistance nie kupię. Jedynka wyglądała na zwykłego FPSa. Dwójka prezentuje się podobnie tylko, że z wielkimi bossami. Far Cry 2 będzie zachwycał grafiką, kto wie może okazać się ciekawy. Moim zdaniem z trójki FPSów na PS3 wygra Killzone 2. Liczę na intensywność akcji rodem z CoD4, multi i świetny klimat. Podsumowując Resistance 2 - na 90% nie kupię Far Cry 2 - może być ciekawie. Raczej kupię Killzone 2 - kupię na 100%. Nie ma bata Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robin96 0 Napisano 11 Październik 2008 No to mnie dobiliście nie wiem co kupić ;/ Far Cry 2 prezentuje się świetnie, ekstra grafika i wielkość świata.A znowu Resistance 2 będzie posiadać super tryb multi ! A bedzie chociaż demko którejś z nich ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
koosa666 0 Napisano 11 Październik 2008 demka far cry 2 nie będzie na 99%, demko resistance 2 powinno być. Ja bym ci jednak radził poczekać na recenzje bo może sie okazać że taki far cry okazał się średniakiem, albo resistance Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 11 Październik 2008 Dokladnie. Jesli mozesz sobie pozwolic tylko na jedna, lepiej poczekaj na jakies recenzje czy opinie innych (i to nie te przedpremierowe w niektorych gazetach czy serwisach bo one zwykle sa dosc subiektywne), dopiero potem zdecyduj. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robin96 0 Napisano 11 Październik 2008 Dobra tak zrobie, czekam na wasze opinie o FC2 bo premiera już za niedługo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kondziu 0 Napisano 11 Październik 2008 A mnie jakos nigdy nie krecily fps'y w ktorych sie strzela do potworkow. Wole sobie postrzelac do ludzi ( jak to brzmi... ). Chyba mam za slabe nerwy na skradanie sie w stresie bo w kazdym momencie moze mi wyskoczyc jakis oszolom po lobotomii i zaczac mnie gryzc czy tam drapac takze czekam z niecierpliwoscia na Far Cry 2. Ale i tak zagram sobie w listopadzie bo teraz mam reke zlamana i zdejma mi gips za 3 tyg. :f Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 11 Październik 2008 A mnie jakos nigdy nie krecily fps'y w ktorych sie strzela do potworkow. Wole sobie postrzelac do ludzi ( jak to brzmi... ). Chyba mam za slabe nerwy na skradanie sie w stresie bo w kazdym momencie moze mi wyskoczyc jakis oszolom po lobotomii i zaczac mnie gryzc czy tam drapac takze czekam z niecierpliwoscia na Far Cry 2. Ale i tak zagram sobie w listopadzie bo teraz mam reke zlamana i zdejma mi gips za 3 tyg. :f W Far Cry tez sa potworki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SDRaid 100 Napisano 11 Październik 2008 Mimo, że Resistance mi sie spodobało 2 nie kupię, bo w 1 tak sobie popykałem. Fajnie było, ale to nie to! Nie tego szukam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crseven 2 Napisano 11 Październik 2008 Ja tez tak sie wlasnie zastanaiwam. Kasy nie ma duzo a gier do kupienia pelno, wiec trzeba ograniczyc sie do 1 z gatunku. I tak sie zastanawiam nad: Far Cry 2 - piekna grafika, ciekawa fabula, wolnosc i swoboda, ogromny teren, i z filmikow fajny multi (80% ze kupie) Resistance 2 - dobra grafika, fabula bardzo dobra, nie podobala mi sie jedynka(demo), nie moje klimaty(kosmici blee) ale za to super multi (25% ze kupie) SOCOM - srednia grafika, moj klimat, realizm, odwzorowanie broni, headset w zestaiwe, multi mutli multi! (90% ze kupie) Call of Duty 5 - dobra grafika, fajny klimat IIWS, moja ulubiona seria, super multi (80% ze kupie) Killzone 2 - boska grafika, i mimo ze nie moje klimaty to 100% ze kupie!!! (ale to w prztyszlym roku wiec cos do tego czasu z w/w dobiore) Na ta chwile wygrywa SOCOM! No chyba ze cos sprzedam ze swoich gier wtedy moze kupie ze 2 z w/w. Zobaczymy jak bede stał z kasa ale ten jesienny wysyp jest wspanialy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robin96 0 Napisano 11 Październik 2008 Wszyscy mówią że w Resistance jest super multi... a mi sie nie podobał ;p znaczy był fajny ale nudzący, popykałem w multi 2 tygodnie i koniec.Za to single był super PS. I tak Killzone 2 zniszczy wszystkie fps-y i wymiecie przy okazji xboxa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Unife 0 Napisano 11 Październik 2008 Ja popykałem w resistance demo i mi się w ogóle nie spodobało Potworki te sprawy, nie moje klimaty Ja mam 3 gierki w tym roku na myśli a mogę sobie pozwolić na 2 Far Cry 2 ( To może mi braciak zalatwi, ale na pc ) Call Of Duty World At War ( Kupie raczej na pewno, ze względu na multi ) Little Big Planet ( tytuł obowiązkowy ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ajwer 0 Napisano 12 Październik 2008 tak jak latem nie było w co grać oprócz MGS'a to teraz nie mam pojęcia na co się zdecydować. Na bank kupuje PES 2009,...no i teraz nie wiem czy kupić fallout'a 3 czy Far Cry2. Kumple namawiają mnie na to ostatnie...sam już nie wiem...bo w listopadzie ma być Resistance2. Tryb online ma być cacko. Fabuła w jedynce nie była zła... sam już nie wiem. ...Far Cry2? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krwawyrzeznik 0 Napisano 12 Październik 2008 ja sie nie moge przekonac do far cry jakos...resistance2 nie wiem czy kupie,co prawda nie mam nic przeciwko strzelaniu do potworkow ale gralem w demo r1 i w ogole mi sie nie podobalo.mysle,ze w tym miesiacu bedzie deadspace i fallout. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hitsu 0 Napisano 12 Październik 2008 A Resistance będzie miał zróżnicowane poziomy, no i jeszcze (na 99%) będzie miał lepszą fabułę To był dowcip? Bo jeśli tak to bardzo śmieszny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PROT 1 Napisano 12 Październik 2008 Wiadomo że "far cry 2" bedzie lepsze od "Resistance 2" nie ma o czym w ogóle dyskutowac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bolek 7 Napisano 12 Październik 2008 To był dowcip? Bo jeśli tak to bardzo śmieszny To otoczenie w Far Cry 2 jest jak dla mnie nudneee... A w Resistance będą różno-kolorystyczne* lokacje i przez to gra się wolniej znudzi Bo sam popatrz- w Far Cry 2 cały czas biegasz po sawannie i strzelasz, a w Resistance biegasz po różnych lokacjach (baza obcych, lasy, miasta itd.). Wiem, że niektórzy wolą jak akcja umiejscowiona jest w jednym miejscu, ale JA się raczej do nich nie zaliczam... Pozdro *wiem, wiem. Nie ma czegoś takiego jak różno-kolorystyczne, ale nie umiałem znaleźć odpowiedniego słowa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matekdb 0 Napisano 12 Październik 2008 Co kupić Resistance 2 czy Far Cry 2 ? Niech to tyle świetnych tytułów wychodzi w najbliższym czasie a ja narazie mogę kupić tylko 2 A LBP to dla mnie pozycja obowiązkowa. Far Cry 2- to tytuł następnej generacji a moim zdaniem, to Far Cry 2 się szybko znudzi :/ Ciągle te same tereny sawanny. A Resistance będzie miał zróżnicowane poziomy, no i jeszcze (na 99%) będzie miał lepszą fabułę A Resistance miał dobrą fabułę? sory ale mi się wydawało, że miał bo miał... A tak ogólnie dla mnie ta gra to crap i jedynka mi sie wybitnie nie podobała, i bym jej nie kupił gdyby nie była w starter packu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qgar 49 Napisano 12 Październik 2008 Niestety z tymi sawannami to troche racji jest jak juz tylko widze nowe materialy z farcry'a to wiem ze bedzie sucho i pustynnie i bedziemy palic trawe mitaczem az mi sie przypomnial tez ciekawy reportaz KLIK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matekdb 0 Napisano 12 Październik 2008 Niestety z tymi sawannami to troche racji jest jak juz tylko widze nowe materialy z farcry'a to wiem ze bedzie sucho i pustynnie i bedziemy palic trawe mitaczem az mi sie przypomnial tez ciekawy reportaz KLIK no kurczaki jest trochę racji, ale zgodzisz się, że to jak powiedzieć GTA IV jest słabe bo tam same miasto jest... będzie sawanna rzeki jeziora pustynia i trochę niewielkiego buszu w fc2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 12 Październik 2008 ja lubie sawanne od czasu do czasu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ajwer 0 Napisano 12 Październik 2008 chyba nie będzie tak źle...dam szansę tej grze:) nie ma co narzekać,ze tylko sawanna...będzie klimatyczna rozwałka:) już teraz zapraszam do sparingów w multi:P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matekdb 0 Napisano 12 Październik 2008 chyba nie będzie tak źle...dam szansę tej grze:)nie ma co narzekać,ze tylko sawanna...będzie klimatyczna rozwałka:) już teraz zapraszam do sparingów w multi:P ja się piszę tylko nie wiem co na to mój portfel jeszcze lbp i pes w tym miechu...a fifa i star warsy już w czytniku latają.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafix 9 Napisano 13 Październik 2008 Skąd wy kase na to bierzecie Zresztą fakt, jak sie zarabia to sobie można pozwolić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach