BrianPL 1 Napisano 29 Wrzesień 2008 Tak ale zanim przejdziesz minie 60 - 80 godzin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafix 9 Napisano 29 Wrzesień 2008 Właśnie, na dodatek multi i edytor jeszcze Takiej gry się nie sprzedaje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Larry_Nash 1 Napisano 29 Wrzesień 2008 Moim Zdaniem gra bedzie sredniakiem. Kupic-przejsc-sprzedac Moim zdaniem, sam jesteś średniakiem. Zalogować się - napisać durny i nieuzasadniony post - wylogować się. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubeczki 0 Napisano 29 Wrzesień 2008 Wie ktoś może kiedy wychodzi dokładnie polska wersja Far crya 2? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Larry_Nash 1 Napisano 29 Wrzesień 2008 @Up: Chyba jeszcze nie, ale śledź uważnie stronę Cenegi. Na pewno podadzą tam datę premiery wersji PL. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nocny_napoleon 3 Napisano 29 Wrzesień 2008 50 km mapa? Jak dostaniemy jakiś pojazd który będzie mógł poruszać się 50km/h = 1 godzina i jesteśmy z drugiej strony mapy. Game Over. One more? Jak myślicie? 50km mapka to dużo czy mało? Ile miał np. Oblivion? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafix 9 Napisano 30 Wrzesień 2008 Według mnie to bardzo dużo. Kurde, wyobraźcie sobie tą eksplorację tego świata Kurde, po prostu cudo xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SDRaid 100 Napisano 1 Październik 2008 na gram.pl piszą, że będzie w całości po angielsku :] Może przetłumaczą po jakimś czasie jak to było z AC? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
froniu 0 Napisano 1 Październik 2008 będzie po polsku na pewno, gość z ubisoftu polska potwierdził to w rozmowie/wywiadzie na polygami że to będzie ich pierwsza gra zregionalizowana.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubeczki 0 Napisano 1 Październik 2008 Tak, ale nie określił sie kiedy dokładnie będzie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
froniu 0 Napisano 1 Październik 2008 ja myślę ze jednak normalnie tak jak jest premiera w całej europie cenega to się mogla opóźnić ale już samo ubi nie powinno mieć problemu z dotrzymaniem czasu przynajmniej nie wypada im Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubeczki 0 Napisano 1 Październik 2008 Tylko, że ja nie rozumiem jednego o co chodzi na stronie cenegi z tym, że klikam na ''zapowiedzi'' i far cry'a nie ma w pazdzierniku ani w listopadzie jest dopiero w ''dalsze premiery'' czyżby dopiero około grudnia mial okazac sie polski far cry?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SDRaid 100 Napisano 1 Październik 2008 Tylko, że ja nie rozumiem jednego o co chodzi na stronie cenegi z tym, że klikam na ''zapowiedzi'' i far cry'a nie ma w pazdzierniku ani w listopadzie jest dopiero w ''dalsze premiery'' czyżby dopiero około grudnia mial okazac sie polski far cry?? Bo wydawcą w Polsce będzie prawdopodobnie Ubisoft Polska. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafix 9 Napisano 1 Październik 2008 Właśnie. Niedawno Ubisoft wkroczył do Polski Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
froniu 0 Napisano 1 Październik 2008 tak i FC2 jest ich pierwszym tytułem w pl także na stronę cenegi nie ma co patrzeć bo oni zakończyli dystrybucje gier ubisoftu na BiA:HH Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trolljack 0 Napisano 1 Październik 2008 na gram.pl jest już pre-order... (jak by ktoś szukał) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SDRaid 100 Napisano 1 Październik 2008 tak i FC2 jest ich pierwszym tytułem w pl także na stronę cenegi nie ma co patrzeć bo oni zakończyli dystrybucje gier ubisoftu na BiA:HH Wielka strata dla Cenegii. przecież strasznie dużo tytułów, i to w dodatku świetnych, pochodziło właśnie od Ubi. Far Cry, BiA, AC, cała seria Tom Clancy's i inne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pips 16 Napisano 1 Październik 2008 50 km mapa? Jak dostaniemy jakiś pojazd który będzie mógł poruszać się 50km/h = 1 godzina i jesteśmy z drugiej strony mapy. Game Over. One more?Jak myślicie? 50km mapka to dużo czy mało? Ile miał np. Oblivion? Grałeś w Just Cause może? JC ma 1000km kwadratowych, lecąc z jednego końca mapki do drugiej musiałem poświęcić na to 15 minut. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SDRaid 100 Napisano 2 Październik 2008 Grałeś w Just Cause może? JC ma 1000km kwadratowych, lecąc z jednego końca mapki do drugiej musiałem poświęcić na to 15 minut. Piszesz o tym wszędzie, mało tego popisałeś już sie w temacie o FUEL (gdzie stwierdziłeś, że 8tys. km kwadratowych w tej grze to pikuś, bo w JC jest ich 1000km kw.). A co do FC2, to ''gościu'' napisał, że z jednej strony na drugą (ja nei interesuję się tą grą aż tak, więc nie wiem ile jest km kwadratowych) jest 50 km, czyli jeżeli w szerz też będzie tak dluga to mamy 2500km kwadratowych w co oczywiście nie wierzę. Ale nawet 500 km kwadratowych to ogrom. Nawet 100 by mi wystarczyło. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fayabusa 7 Napisano 2 Październik 2008 50 km kwadratowych to prostokat o bokach np. 5km na 10 km... wcale nie taki duzy obszar... na gram.pl jest już pre-order... (jak by ktoś szukał) W sklepie psx extreme masz taniej... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fayabusa 7 Napisano 2 Październik 2008 do usuniecia... sie rozpedzilem i zdublowalem... sorry Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SDRaid 100 Napisano 2 Październik 2008 50 km kwadratowych to prostokat o bokach np. 5km na 10 km... wcale nie taki duzy obszar... Mały, ale za to jak wykonany Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 2 Październik 2008 Dla porównania można podać, że w Morrowindzie świat gry liczył ok. 15,5 km2, w Oblivionie ok. 41 km2 a w Daggerfall aż 161 tys. km2 (więcej niż np. powierzchnia Anglii) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mutotronik 0 Napisano 2 Październik 2008 Nie wiecie gdzie mozna zakupic kolekcjonerke ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fayabusa 7 Napisano 2 Październik 2008 Dla porównania można podać, że w Morrowindzie świat gry liczył ok. 15,5 km2, w Oblivionie ok. 41 km2 a w Daggerfall aż 161 km2 (więcej niż np. powierzchnia Anglii) Brawo!!! Tylko, ze powierzchnia Angli ma ok. 130, ale tysiecy kilometrow kwadratowych... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach