NORBI62 0 Napisano 24 Październik 2008 No to chyba kupie Szkoda tylko, ze nie ma jakiegos elementu survivalu (czy jak sie to pisze). Np, polowanie na jakies bizony, szukanie drewna na opał, rozpalanie ogniska itd. Ehhhh, czemu Africa wyszła tylko w Japonii, no czemu Może nie ma polowania na bizony ale jest elegancki system samoleczenia wyjmowanie kul przy pomocy kombinerek czy też nastawianie złamanej reki to mi się podoba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kanek 1 Napisano 25 Październik 2008 D4Ru73K - z kilkoma Twoimi stwierdzeniami zgadzam się w 100% (choćby opinia w sprawie FC2), ale z dwoma nie, mianowicie:1: Ubisoft nie ma na swoim koncie dobrych gier... Że kę?! A znakomite odświeżenie przygód Księcia Persji? Przygody Sama Fisher'a (do Chaos Theory)? Czy w końcu fenomenalne Beyond Good and Evil? Proszę - nie uogólniaj ^^ Ubisoft samym AC (czy FC2) nie stoi... 2: Czemu przyczepiasz się co do tej modyfikacji cytatu? Skoro znakomicie trafia ona w sedno? Ściągnięcie gry w dniu jej premiery z internetu to zwykła kradzież... I nie mówimy tu o platformie Steam... Co do FC 2 - uważam, że ta gra to jakaś pomyłka. Od fabuły aż po samo źdźbło trawy wystające z tyłka lwa... Pozdrawiam A jak odpalasz far cry 1 tez jest logo ubisoft i co ???a zrobil ja crytek ,ubisoft jest tylko wydawca gry. Czy Activision zrobil chociaz jedna czesc call of duty ???nie robi ja treyarh i infinity ward sa to studia tworzace dla Activision,ktore w kazdej chwili moga zmienic wydawce. A w przypadku farcry2 studio montreal jest to czesc ubisoftu. p.s Akurat ksiecia i sama ubisoft tylko wydawal. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kanek 1 Napisano 25 Październik 2008 Panowie przed momentem na telewizji spike.tv lecial 30 minutowy program o cod5,pokazany byl atak okolo 20 osobowym odzialem na pozycje japonskie ze wsparciem shermanow z miotaczami ognia plus artyleria itp.,nie wiadomo gdzie ma sie wlepic oczy,to dopiero jest adrenalina. A wy dalej sie podniecacie jezdzeniem gazikiem w te i z powrotem po zadupiu i dokrecaniu w nim tej samej srubeczki,ubiciem 5 czarnuchow i znowu bujaniem sie tymi samymi drogami. A zapomnialem o zaje... technologi szukania diamentow za pomoca gps,niestety po 4 godzinach wymieklem moge sprzedac w srode kupilem za 60 $ a teraz chce tylko 30 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcinwks 0 Napisano 25 Październik 2008 Ale żeście się rozwinęli Panowie. Szkoda gadać, żal i tyle. Daliście popis bełkotu jak sie patrzy.Przerzućcie się teraz na jakąś inną grę bo tu już mamy Was dosyć.pozdro Ponad 20 lat temu, jak na polskim rynku pojawiały się pierwsze zagraniczne komputery, klasy Atari czy Commodore - dostępne tylko w Pewexach, to ludzi się również kłócili o wyższości jednej nad drugą, a jakże. Jednak porównując tamto, do tego co się dzieje obecnie, na wszelkich forach, tematach, wątkach, postach i czym tam jeszcze chcecie, to było nic. Obecnie w jakikolwiek nie wejdzie się temat o grach, to osoby cierpiące na nadmiar wolnego czasu, nic nie robią tylko toczą podjazdową walkę ze wszystkimi o to, która gra...ma więcej pikseli na hełmie kapitana Kirka. Ludzie! Ja was nie proszę, a błagam. Dorośnijcie i zmądrzejcie. Przecież to już chce się rzygac, jak ktoś czyta takie głupoty, jak ilośc klatek na sekundę na konsoli PS3 a 360. Ilośc poligonów. Ilośc wrogów. Ilośc wektorów. Wielkośc ptaszków zespołu robiącego wersję na PS3, a wersję na 360. Ja wam proponuję, kupic obie konsole, a także zawsze brac dwie wersje gier. To będzie szczyt szczytów dla was i waszego sadomasochizmu, bo póki co sprawiacie, że nie tyle chce się człowiekowi grac, tylko najlepiej sprzedac konsole x,y i z i wzajemnie z wami sie wyzywac o klatki na sekundę. Zapomnijcie o tym i cieszcie się grami. O. Piękna puenta. P.S. Jednak internet to naprawdę "zuooooooo". Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aptekarz10 3 Napisano 25 Październik 2008 A czy można gdzieś już dostać tą grę w naszym języku ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
madx2 0 Napisano 25 Październik 2008 Witam wlasnie wlaczylem moje nowe farcry2 na ps3 i dla mnie poprostu bomba! grafika przepiekna realizm tez zajebis.... przymiezam sie teraz do potyczki w multi, obym zdarzyl troche pogrc nim fallout3 wejdzie i koniec gier w tym roku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gibsonn 0 Napisano 25 Październik 2008 No kupiłem wczoraj Far cry2 i dziś się może za niego zabiore ale Dead Space mi nie pozwala fajowa giera, kupiona w UK z polskimi napisami, szczęka mi opadła Widzicie? tak robią teraz!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BrianPL 1 Napisano 26 Październik 2008 Nie będę się wypowiadał dużo na temat FC2 Po prostu cudo techniki ,ale znowu ubisoft nie wykorzystał 100% możliwości swojego silnika. Moja ocena -10/10 bo znalazłem śmieszne glitche w Edytorze PS.nie grałem w Crysisa i Far Cry (1) i nie lubię takich fps ale ten trzeba mieć! Mapy jakie grałem to COD4 Shipment i D Side (Wolf:ET) oraz COD4 BackLot zajebiście odwzorowane mapy z tych gier. Komu się znudził COD4 a się mu podobał niech kupi tą grę i zagra w takie mapki (pisałem na szybkości , sorki za chaos w moim poście) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gibsonn 0 Napisano 26 Październik 2008 No dobra to ja dla odmiany o FC2 Pogralem dzis troche i owszem moge juz co nieco napisac. Grafika jest ladna ale na kolana nie rzuca. Kolory przytlumione no ok. Jak ktos do mnie strzela zza krzaka to ni cholery nie mozna dostrzec gdzie on jest (jak on mnie widzi jak ja tez w krzakach? ) Normalnie krzaki do mnie strzelaly Jak pogram jeszcze troche to cos wiecej napisze ale 8.8 daje jak nic P.S Grafa w Battlefield: Bad Company podoba mi znaaaacznie bardziej, tam przynajmniej wiedzialem kto do mnie strzela Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BrianPL 1 Napisano 26 Październik 2008 wiesz tutaj to ja nawet nie wiedziałem jak na pustyni byłem ale znalazłem typka po 10/15 minutach jak do mnie napier... ze snajperki (był na wzgórzu) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 27 Październik 2008 haha ja tak samo czasem czekam az mnie trafi zeby zobaczyc z ktorej strony ale ogolnie giera mi sie podoba.. dawniej zagrywalem sie w takie przyczajanki kombinowanki snajperki.. jest kilka szczegolow co nie przepadam za nimi ale naprawde drobnostki.. ogolnie spoko giera i nie zaluje ze kupilem nic a nic. a po singlu multi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
D4Ru73K 15 Napisano 27 Październik 2008 Dam szansę jeszcze raz Far Cry 2 o tym nie wiedziałem, może będzie jeszcze ciekawie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DaraS 506 Napisano 27 Październik 2008 a to filmik z dokładna lokalizacją Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fayabusa 7 Napisano 27 Październik 2008 Dam szansę jeszcze raz Far Cry 2 Po tym wszystkim co napisales wczesniej?!?! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 27 Październik 2008 spoiler panowie spoiler..... :/ wy tez gracie z crosshairem jak ten na filmiku? na jakim poziomie? ja gram bez crossa, bez aim assist i na hardcore. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DaraS 506 Napisano 27 Październik 2008 wy tez gracie z crosshairem jak ten na filmiku? na jakim poziomie? ja gram bez crossa, bez aim assist i na hardcore. No to jesteś prze chooy bez tej reszty to jeszcze bym zrozumiał ale bez crossa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 27 Październik 2008 No to jesteś prze chooy bez tej reszty to jeszcze bym zrozumiał ale bez crossa No na poczatku mnie zdziwila taka opcja a jako ze byla domsylnie na OFF jak sie Hardcore wybralo to pomyslalem czemu nie. I w sumie realistyczniej tak jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zeratul 3 Napisano 27 Październik 2008 Spędzilem trochę więcej czasu z Far Cry 2 w ten weekend, więc mam już pewną opinię o tej grze. Graficznie jest naprawdę pięknie. Gra masakruje beret, dżungla wygląda przezaiebiście. IMO je dzungle z Halo 3 i Uncharted na śniadanie. Jedyne do czego bym się doczepił to do braku jakichkolwiek zwierząt. Są jakieś odgłosy owadów. Zmiana pór dnia, piękny wschód słońca. Tonacja kolorów dobrana tak, że od razu czuć że jesteśmy w jakimś gorącym i wilgotnym miejscu. Ponadto HDR nieźle doprawia klimat. Ogień wygląda OK, nie wiem jak wygląda na PC, pewnie lepiej, ale na konsoli nie wygląda źle. Modele postaci, voiceacting wszystko moim zdaniem ok. Tylko tą towarzyszkę mogli zrobić lekko młodsza bo jej cycki wiszą za bardzo (sa na wysokosci brzucha). Gameplay... każdy wie jak ja kocham freeroaming. Do tej pory tylko w dwóch grach mi on nie przeszkadzał. Assassins Creed i Naruto: RoN, ale w Far Cry 2 jest w sumie ok. Jedziesz sobie furą. Dojezdzasz do posterunku, wyskakujesz z auta sciagasz kolesi, zajmujesz posterunek, jedziesz do chatki, godzinka drzemki, robisz save. Jedziesz na misje, zakradasz się, ściagasz kolesi. Potem jedziesz po nowa misje... IMO nie skoncze tej gry bo mnie zacznie ten freeroaming wkurzac, ale poki co jest oka. Multiplayer Daje rade. Oczywiscie gram jak n00b i muszę się przestawić, ale jest pozytywnie. Brak radaru, brak apteczek. Ciężko się strzela i ciężko kogoś zabić. Najlepiej sprawdza się skradanie się po cichu. Są pojazdy. Fajna akcja z paleniem trawy. Fajny patent na przywracanie sobie healtha. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
D4Ru73K 15 Napisano 27 Październik 2008 Graficznie jest naprawdę pięknie. Gra masakruje beret, dżungla wygląda przezaiebiście. IMO je dzungle z Halo 3 i Uncharted na śniadanie. Jedyne do czego bym się doczepił to do braku jakichkolwiek zwierząt [...] Zgadzam się, z małym wyjątkiem... nadal i chyba długo tak pozostanie, każdą dżunglę zjada Crysis, szczególnie ten w najnowszej wersji. Zwierzęta są, ptaki latają, biegają kury, zebry. Są Gnu, bawoły i nosorożec nawet Jedziesz sobie furą. Dojezdzasz do posterunku, wyskakujesz z auta sciagasz kolesi, zajmujesz posterunek, jedziesz do chatki, godzinka drzemki, robisz save. Jedziesz na misje, zakradasz się, ściagasz kolesi. Potem jedziesz po nowa misje... I to samo drugi raz i trzeci i piąty i dziesiąty i pietnasty... szczególnie misje z pseudo konwojem lub gdy podłączamy się do "anteny" można zrobić 2-3 razy, ale przy następnych ręcej opadają. Zapomniałem o inteligencji przeciwnika - mistrzostwo - wbieganie pod lufę, zatrzymanie się i tabliczka nad głową z napisem 'laduje pan ile tam masz, ja poczekam' Cwany dupek z odległości 150m potrafi tłuc we mnie, gdy ja go nie widzę, a będąc schowanym, sam nie powinien mnie widzieć, a w bliższym kontakcie zachowuje się jak kamikadze... Najlepszym momentem była akcja kiedy musiałem wytłuc 20 i coś odzyskać... wlazłem na skałe na szczycie góry i wystrzelalem jak kaczki na dole ze snajperki. Przeciwnik zamiast podejść, biegał jak głupi na dole między beczkami... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BrianPL 1 Napisano 27 Październik 2008 a to filmik z dokładna lokalizacją Z wielkim bulem serca znalazłem tego AK-47 przypadkowo (robiłem 1 misje). Nagle zaczęło mi coś pykać (pik*pik*) Wchodzę do szopy a tu diament i ak-47. A ja taki zdziwiony pomyślałem: "Ak-47 w takim miejscu, pewnie się zacina" i wyrzuciłem co ja zrobiłem -.- PS. Gram na projektorze i ciężko mi jest zauważyć złoty mi to na rdze wyglądało xD ( prawie jak HD ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SDRaid 100 Napisano 27 Październik 2008 Jak ktos do mnie strzela zza krzaka to ni cholery nie mozna dostrzec gdzie on jest (jak on mnie widzi jak ja tez w krzakach? Przeciez to oczywiste, jak wchodzisz do krzaków to te wprawiasz w ruch, więc typki strzelają w ciemno w krzaki, a jak maja orli wzrok to prosto w łeb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mrmarko 0 Napisano 27 Październik 2008 Witam, mam pytanie odnośnie Far Cry 2 a mianowicie : przedwczoraj dostałem gre i jeszcze sie z nią niezapoznałem dobrze więc tak : -czy jest możliwość nakładania np. na Ak47 celownika lub na inną broń ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DaraS 506 Napisano 28 Październik 2008 Kolejna pożywka dla Fanboyów na videogamer.com pojawiło się porównanie FC2 na obu platformach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mikrus 0 Napisano 28 Październik 2008 Dziś kupiłem Far Cry 2 dałem 199zł jak na razie to najdroższa gra jaką kupiłem, jeszcze nie grałem, ale mam nadzieje że warta jest wydania tych pieniedzy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SpacierShark123 0 Napisano 28 Październik 2008 Może ktoś mi powiedzieć czy dużo dialogów ma gra i czy opłaca się kupywać angielską? mało rozumiem ten język no ale cóż Ps.Na pewno nie pożałujesz fc2 ja tylko żałowałem quake wars za 259 zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach