Major_Kupricz 0 Napisano 9 Listopad 2008 zazwyczaj wystarczą 2 strzały w głowę albo 10 w tors, lecz w niczym to nie przeszkadza hehe czyli mnie przekonałeś ---> nie kupuję (2 strzały w głowę "zazwyczaj" wystarczą hehe) trzeba czekać na Operation Flashpoint Dragon Rising;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrianek274 4 Napisano 9 Listopad 2008 Niestety podzielam zdanie ludu. Gra nudna i monotonna. Po 2H byłem nią znudzony i znużony. A miał być hit. Szkoda Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BrianPL 1 Napisano 9 Listopad 2008 E gadanie gadaniem... Mi sie gra znudziła na parę dni, ale jak do niej wróciłem to nie mogłem się od niej oderwać ^^ Szczególnie NAJWIĘKSZYM PLUSEM JEST Autobus który cie przenosi do miejsca na mapie. A Multi to MIODNOŚĆ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
emenems 0 Napisano 9 Listopad 2008 E gadanie gadaniem... Mi sie gra znudziła na parę dni, ale jak do niej wróciłem to nie mogłem się od niej oderwać ^^ Szczególnie NAJWIĘKSZYM PLUSEM JEST Autobus który cie przenosi do miejsca na mapie. A Multi to MIODNOŚĆ! gra by naprawde duzo zyskala gdyby bylo poprawione sterowanie. Strzelanie w multi snajperka to istna tragedia a suwak czulosci to jakies niedzialajace gowno ale ogolnie gra robi na mnie pozytywne wrazenie. Fakt fabula moglaby byc ciekawsza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kondziu 0 Napisano 9 Listopad 2008 Ja bym chcial zeby sie dalo nosic 2 bronie glowne np karabin i snajperke. Bo jak ide na akcje i mam snajperke a nie mam karabinu to jak mi sie zleca te oszolomy to ze snajperka i samym pistoletem tez za bardzo nie zawojuje :f. W multi jeszcze nie gralem. Ale jak potrzeba 2 strzalow w glowe zeby zabic to chyba zrezygnuje. I u mnie pojawia sie tez cos takiego ze jak zadam cios komus w plecy ( przy skradaniu) maczeta. To efekty ciosu widac po sekundzie dopiero... I nawet jak typ nie wyda dzieku zadnego to zawsze przeciwnicy wszystko slysza. Dziwne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AjaS 2 Napisano 10 Listopad 2008 Napiszcie coś o jakości wersji na konsolę PS3: Jak tam fizyka, textury, bump maping, cieniowanie, shadery ??? nie zrobili jakieś kichy ( w stosunku do wersji PC z DX9 lub 10 ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jakim 0 Napisano 10 Listopad 2008 Wersja na Ps3 wygląda równie obłędnie co na pozostałych sprzetach. Wysokiej jakości tekstury , świetne cieniowanie oraz oświetlenie potęgują klimat dziczy Afrykańskiej. Widziałem juz wiele ale Far Cry jest jednym z najładniejszych tytułów na Ps3. Naprawdę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
soadtoxi 0 Napisano 10 Listopad 2008 Ja mam wogóle dziwne wrażenie, że wszystkie teksty które są wypowiadane w tej grze lecą za szybko i są bardzo nie naturalne STRASZNIE to psuje urok gry co wy na to? Multi mnie sie osobiście podoba =PP. Przesadzacie z tymi dwoma strzałami w głowe ;P, ja ciupie 3 w klate z szybkostrzelnej snajperki i działa =P. Single przynudza to prawda =| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kondziu 0 Napisano 10 Listopad 2008 A ja jestem strasznie przeczulony na punkcie tego jak sie oszukuje gracza. Na filmikach z gameplaya jest pokazane jak typ strzela ze snajperki gosciowi w noge a ten upada i sie zwija, Po chwili podbiega jego kolega i bierze go na plecy... A jak ja strzele w noge goscia to nic mu sie nie dzieje tylko biegnie za jakas paczke i laduje do mnie z karabinu... Mam dosc takiego kantowania graczy :/ Chcialbym zeby chociaz raz wyszla gra w ktorej byloby chociaz troche reliazmu i zeby bylo w niej to co zapowiadaja tworcy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kenet 263 Napisano 11 Listopad 2008 Witam Farcryjowców .. od niedawna posiadam ta grę i udało mi się stworzyć pierwszy własny level... zapraszam do testowania o proszę o opinie. nazwa Twin Fort Mapa Medium, do wszystkich trybów, dwa forty zamknięte w kanionie... mapa inspirowana jedną mapą z Halo PS. do zobaczenia w sieci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
emenems 0 Napisano 11 Listopad 2008 Witam Farcryjowców .. od niedawna posiadam ta grę i udało mi się stworzyć pierwszy własny level... zapraszam do testowania o proszę o opinie.nazwa Twin Fort Mapa Medium, do wszystkich trybów, dwa forty zamknięte w kanionie... mapa inspirowana jedną mapą z Halo PS. do zobaczenia w sieci. ale jak mam frafic na ta mape ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kenet 263 Napisano 11 Listopad 2008 ale jak mam frafic na ta mape ? w map community -> download new maps potem wybierasz custom map search i wpisujesz nazwę mapy (Twin Fort) w pole MAP name lub ksywkę twórcy (Kenet) w polu Publisher name Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
D4Ru73K 15 Napisano 11 Listopad 2008 Nudna, monotonna... mówiłem to 3 tygodnie temu, ale ludzie nadal kupują mhy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kenet 263 Napisano 11 Listopad 2008 Nudna, monotonna... mówiłem to 3 tygodnie temu, ale ludzie nadal kupują mhy To że tobie się nie podoba nie znaczy że innym nie może... gusta są różne. Gra się fajnie... multi jest ciekawy i szybki a edytor nie ma sobie równych w FPSach na konsole. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Borys85 1 Napisano 11 Listopad 2008 Nudna, monotonna... mówiłem to 3 tygodnie temu, ale ludzie nadal kupują mhy Wiesz lubię Twoje pyskówki na forum ale autorytetem nie jesteś. Jak tylko uzbieram sianko to kupię ten tytulik. @Kenet, czy tworzenie poziomów sprawia przyjemnośc i nie jest męczące? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XM16E1 0 Napisano 11 Listopad 2008 Gierka jest zajefajna! Na poczatku jak czytalem wypociny niektorych to sie balem czy aby kasy nie stracilem , no i sie mylilem Afryka jest wspaniala , edytor pochlania bez raszty no i ta grafa Brac , grac i nie gadac. Kenet - Fajna mapka. Idealna do CTD. Btw. Jak sie ocenia mapki innych ??? Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 11 Listopad 2008 hehe czyli mnie przekonałeś ---> nie kupuję (2 strzały w głowę "zazwyczaj" wystarczą hehe) trzeba czekać na Operation Flashpoint Dragon Rising;] W CoD'zie 4 tez byly 2 strzaly w leb potrzebne ze zwyklej broni jaka jest AK/M4 Sub-machine guny a nawet DESERT EAGLE. Wiec nie jest tak zle z tym multi, dodatkowo wieksza ilosc graczy + wiekszy teren, multi jest bardzo dobre, mnie oderwalo od CoD'a. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kenet 263 Napisano 11 Listopad 2008 mapę można ocenić dopiero po zakończeniu na niej meczu... To chyba logiczne bo tak oceny były by z sufitu. Edytor jest bajecznie prosty i rajcowny w użyciu pierwszą mapę (Twin Fort) robiłem ok 5h ale tylko dlatego ze od razu przyzwyczajałem się do sterowania. Dzięki... za opinie o mapce na razie jesteś jedyną osobą która ją ściągnęła:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
emenems 0 Napisano 12 Listopad 2008 w map community -> download new maps potem wybierasz custom map search i wpisujesz nazwę mapy (Twin Fort) w pole MAP name lub ksywkę twórcy (Kenet) w polu Publisher name ok jak bede mial czas wlaczyc ps3 i bede gral w fc2 to postaram sie obejrzec twoja mape Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 12 Listopad 2008 piszecie ze nudna ze monotonna, a tak na prawde nudne i monotonne to sa juz te wasze wypowiedzi... czy gra liniowa czy nie to wszystko wam nie pasuje, w FC2 dostaliscie full swobode, trudno zeby misje byly zroznicowane skoro gra dzieje sie w afryce podczas takiego okresu(wolicie po mleko jezdzic handlarzowi bronia?). Przestancie narzekac i spojrzcie na 2 strone medalu, piekna grafika ogromne tereny i wy!... mnie osobiscie gra nie nudzi bo kazda misje robie na inny sposob... jezdzenie? moze i jest monotonne ale przynajmniej realne, trzeba bylo sie liczyc ze tak bedzie gra wygladac na tak olbrzymim terenie to jest moje skromne zdanie ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 13 Listopad 2008 piszecie ze nudna ze monotonna, a tak na prawde nudne i monotonne to sa juz te wasze wypowiedzi... czy gra liniowa czy nie to wszystko wam nie pasuje, w FC2 dostaliscie full swobode, trudno zeby misje byly zroznicowane skoro gra dzieje sie w afryce podczas takiego okresu(wolicie po mleko jezdzic handlarzowi bronia?). Przestancie narzekac i spojrzcie na 2 strone medalu, piekna grafika ogromne tereny i wy!... mnie osobiscie gra nie nudzi bo kazda misje robie na inny sposob... jezdzenie? moze i jest monotonne ale przynajmniej realne, trzeba bylo sie liczyc ze tak bedzie gra wygladac na tak olbrzymim terenie to jest moje skromne zdanie ^^ A ile juz procent zrobiles? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 13 Listopad 2008 Wiem do czego pijesz cwir'ze ... ukonczylem 78% wg mnie poprostu szukacie dziury w calym ^^. Ja osobiscie wole otwarty swiat i robienie co mi sie zywnie podoba, niz to co dla mnie producent zaprogramowal w skryptach:) na szczescie gusta sa rozne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 13 Listopad 2008 Wiem do czego pijesz cwir'ze ... ukonczylem 78% wg mnie poprostu szukacie dziury w calym ^^. Ja osobiscie wole otwarty swiat i robienie co mi sie zywnie podoba, niz to co dla mnie producent zaprogramowal w skryptach:) na szczescie gusta sa rozne. Nie no spoko. Czaje. Tez mam takie podejscie i gram sobie po swojemu, tylko nuuuzy mnie juz. Urozmaiciliby chociaz te misje troche. No i skoro takie to realistyczne to czemu nie moge sie wspiac na jakas gore? I nie mowie o stromych miejscach czy skalach tylko ewidentnych "niewidzialnycyh scianach".. Ogolnie to gra mi sie podoba i sobie ja w koncu przejde. Tylko nie jest tak ze mnie ciagnie do niej spowrotem jakos specjalnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 13 Listopad 2008 Nie no spoko. Czaje. Tez mam takie podejscie i gram sobie po swojemu, tylko nuuuzy mnie juz. Urozmaiciliby chociaz te misje troche.No i skoro takie to realistyczne to czemu nie moge sie wspiac na jakas gore? I nie mowie o stromych miejscach czy skalach tylko ewidentnych "niewidzialnycyh scianach".. Ogolnie to gra mi sie podoba i sobie ja w koncu przejde. Tylko nie jest tak ze mnie ciagnie do niej spowrotem jakos specjalnie Kiedy ja nigdzie nie pisalem o tym ze gra jest realistyczna a co do nuuużenia to moge cie zrozumiec, ale ja sie ciesze ze gra jest jaka jest, mozliwe ze wyciagna mala nauczke z tej czesci i FC3 o ile taki powstanie bedzie bardziej urozmaicone. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 13 Listopad 2008 Kiedy ja nigdzie nie pisalem o tym ze gra jest realistyczna jezdzenie? moze i jest monotonne ale przynajmniej realne, trzeba bylo sie liczyc ze tak bedzie gra wygladac na tak olbrzymim terenie zreszta niech sobie to jezdzenie bedzie realne. spoko moge jezdzic. ale czy za kazdym razem musi to byc drugi koniec mapy?.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach