Skocz do zawartości
Emir

Far Cry 2

Rekomendowane odpowiedzi

Może ktoś mi powiedzieć czy dużo dialogów ma gra i czy opłaca się kupywać angielską? mało rozumiem ten język no ale cóż

jest troche ale sa nieistotne .. tzn sa istotne ale tak naprawde nie sa

Ps.Na pewno nie pożałujesz fc2 ja tylko żałowałem quake wars za 259 zł

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"jest troche ale sa nieistotne smile.gif.. tzn sa istotne ale tak naprawde nie sa smile.gif" to mi teraz zamieszałeś

A no niby wersja pl ma być tańsza ale dopiero 7 listopada więc chyba z psx extreme zamówie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
"jest troche ale sa nieistotne smile.gif.. tzn sa istotne ale tak naprawde nie sa smile.gif" to mi teraz zamieszałeś

A no niby wersja pl ma być tańsza ale dopiero 7 listopada więc chyba z psx extreme zamówie

no bo jak sie chcesz wkrecac w fabule to ok, sa istotne.. fabula nawet ciekawa. ale nie tak ciekawa jak sama gra

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Przeciez to oczywiste, jak wchodzisz do krzaków to te wprawiasz w ruch, więc typki strzelają w ciemno w krzaki, a jak maja orli wzrok to prosto w łeb

Aha nie, juz wiem, oczywistym jest ze nie potrzasac krzakami, mi po prostu para z ust trochu poleciala bo bylo zimno chyba i tamci mnie wyczaili w ten sposob ot sztuczna inteligencja kurcze blade, no Nobel za to!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a powiedzcie mi jak jest z v-sync... bo na filmikach wersja na ps3 wyglad pod tym wzgledem strasznie co chwwile je widac,

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widziałem wczoraj w empiku jakieś dodatkowe 4 misje za 29.90 zł do Far Cry, ale najśmieszniejsze jest to ze pełnej wersji niemieli.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no tez to widzialem, z taką roznicą ze to na kompa bylo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

byłem pewien że na ps3, zresztą leżało to na półce z grami na ps3.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po 1. nie możliwe że do PS3. Po 2. to nie są dodatkowe 4 misje ale TYLKO 4 misje. Można to było kupić przed premierą gry jakieś 2 dni wcześniej i przetestować czy gra nam się spodoba. Takie płatne demo.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja chce sie spytac kiedy dokladnie jest premiera na PC bo czekam z niecierpliwoscia. Spotkalem sie z kilkoma wersjami i nie wiem ktora jest prawdziwa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sianko na Far Cry'a 2 mam,,,jedyny problem to brak gry w sklepach...nawet internetowych ! Paranoja ;/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Sianko na Far Cry'a 2 mam,,,jedyny problem to brak gry w sklepach...nawet internetowych ! Paranoja ;/

Przecież na takim allegro od cholery tego mają. Skoro tam mają sklepy, to i w swoich magazynach miec będą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No niestety nie mają! Nawet na maila nie raczą odpowiedzieć! Na większości aukcjach data premiery wersji pl to 30.10 ! Teraz się dowiaduje, że już przesunęli na 7.11 ! Na ultimie czy psx extreme chwilowo wersji ang. brak (( A mi się już grać chce ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja zamowilem w psx w sobote chyba i pisalo dostawa 3-5 dni,spytalem sie typa kiedy beda miec dostawie: czwartek na 95%. zrezygnowalem,potem zamowilem w robsonie 2 dni temu,pytam sie kiedy mi wysla: dostawa sie opoznia,w piatek gra powinna byc u pana. No kurde o co tu chodzi? nigdzie nie maja

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No właśnie!!! Jak mam czekać pięć dni na wysyłkę wersji ang. to już wolę poczekać do tego 7.11....z zapartym stolcem, ale poczekam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mi dzisiaj wyslali gre;p w weekend bedzie granie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może jestem ślepy, ale jak ocenić ściągniętą mapę ??

Pozdro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja mam jakieś takie mieszane uczucia.

Nie grałem wprawdzie zbyt wiele (urok LBP) ale to chyba też dlatego, że nie czuję wkręcenia.

Fabuła ciekawa, oprawa graficzna na wysokim poziomie, ale to skradanie się i mnogość przeciwników nie za bardzo mi odpowiadają. Misje jak narazie też bez szaU, a przejeżdzanie całej mapy w zdłuż i w szeż mijając na dodatek co chwila jakiś chceckpoint z panami z giwerami troszkę irytuje.

Chyba jednak będę musiał się przełamać i wierzę, że tak zrobię

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wie ktoś czy jak kupię wersję PL to będę mógł grać też tak jak by to była wersja ANG to znaczy z angielskimi napisami czy TYLKO polskie będą?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tej gry tez dzis w trojmiescie szukalem i co?

mowia ze premiera przesunieta na 7 listopada

zajebiscie 2 gry 2 skuchy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Patrzcie co dziś znalazłem w empiku, wie ktoś coś na temat tego dodatku ?

31102008951mg9.jpg

31102008952yz9.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no to byla wersja przedpremierowa. takie demo platne

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To co ktoś wie jak oceniać mapy czy nie ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Potrzebuję pomocy: Kupiłem wczoraj FAR CRY 2 i mam problem, wywala mnie z każdego serwera na necie, nie wiecie co może być przyczyną ?

dzięki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi