Gray FOX 0 Napisano 2 Grudzień 2008 W obu z gier, które wymieniłeś najlepszą zaletą jest grafika i nic więcej- reszta poprostu "posysa" i to całkiem mocno :/ edit: Mowa oczywiście o AC i FC2 ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 2 Grudzień 2008 CriXu nie radze pokladac nadziei w PoP'ie nowym, tez bedzie monotonny :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MrX 0 Napisano 3 Grudzień 2008 Zaluje dwoch rzeczy , pierwszej ze nie przeczytalem tego watku wczesniej i wypowiedzi kilku osob, druga rzecz to zakup tej gry... Kupilem ja wczoraj , pogralem dwie godziny i poszedlem spac bo mialem dosyc , kazda inna gra ktora mnie wciagnia jest meczona dopoki ja nie padne, potrafie przechodzic gierki w jeden dzien. W przypadku FC2 sama mysl o tym ze jeszcze tyle mi pozostalo (90%) przyprawia mnie o bol glowy. Grafika jest miodzio musze przyznac i jest to jedyny atut tej gry. Sterownosc jest katastrofalna w singlu jak i w multi, zeby upolowac kolesia , musze stanac w miejscu i dobrze przymierzyc bo inaczej nie trafie ( normalni nie mam z tym problemu )... Przeciwnicy czasami biegaja jak by byli uposledzeni, lub wyskakuja z samochodu i staja na dachu ??? o co tutaj biega ? Takich bledow sie nie spodziewalem. Co do monotonnosci misji i podrozy samochodem to mam podobne zdanie jak wiekszosc. Pomecze jeszcze siebie i gre troche , moze sie przekonam ... Jak nie to gra zostanie wymieniona. A szkoda bo naprawde wiazalem duze nadzieje z ta gra. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Souly 2 Napisano 3 Grudzień 2008 Pablo, bedzie tylko gorzej...ja na PC wylaczylem ja po godzinie, dluzej bawilem sie edytorem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafix 9 Napisano 3 Grudzień 2008 Gra faktycznie szybko się nudzi... na początku jest niezła zabawa, później jednak w kółko to samo robisz :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szpakos 0 Napisano 4 Grudzień 2008 CriXu nie radze pokladac nadziei w PoP'ie nowym, tez bedzie monotonny :) no zobaczymy co bedzie z tym POP-em, juz go kupilem w wersji Exclusive za 160 zeta wiec tragedi nie ma :P jutro powinienem go odebrac. Jak narazie wszystko co wyszlo w ostatnich miesiacach splywa po mojej czarnuli. Co lepsze to juz przeszedlem :) jak widac w mojej sygnie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aptekarz10 3 Napisano 22 Grudzień 2008 Panowie. Mam polską kinową wersję FC 2, i nie mogę grać w multi żadnej gry. Nie widzi mi ani rankingowych, ani zwykłych, gdy próbuję wyszukać. Co jest grane ? Dodam jeszcze, że połączenie z netem mam dobrze skonfigurowane, bo loguję się do PSN bez problemu i mogę przeglądać strony przez konsolę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomek47 2 Napisano 27 Grudzień 2008 Ciekawe ile % mocy ps3 wykorzystuje Far cry2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzesgogo 2 Napisano 27 Grudzień 2008 Dla zainteresowanych od 27 do 31 w EMPIK jest promocja -30% i można kupić wersje PL za 160. Jeszcze nie próbowałem ale kupiłem z obawami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzesgogo 2 Napisano 30 Grudzień 2008 Hmm !! Ciężko wyrazić swoje odczucia co do gry. Jednak moje obawy są rozwiane. Gra spełnia moje oczekiwania i jest super. Na piecu nie mogłem w nią grać, Może przez to, że sterowanie pojazdem na klawiaturze jest bardzo średnie. Na ps3 nie mam spadków animacji gra jest po polsku cóż jak dla mnie to wiele godzin grania. tylko kurcze z online coś nie tak połączyłem się tylko raz i to jak sam założyłem grę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Major_Kupricz 0 Napisano 30 Grudzień 2008 A czy MENU w wersji PL jest po polsku? Tak samo naprzykład opisy broni, wszystkie podstawowe rzeczy jak PLAY, NEXT Quit? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
glorusek 0 Napisano 30 Grudzień 2008 FC2 już na allegro za 115zł można kupic ale i tka pewnie się nie opłaca. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzesgogo 2 Napisano 30 Grudzień 2008 A czy MENU w wersji PL jest po polsku? Tak samo naprzykład opisy broni, wszystkie podstawowe rzeczy jak PLAY, NEXT Quit? Tak całe menu opisy broni jest tłumaczone. Dla tego mówię, że gra stała się przyjazna dla użytkownika. No i jakoś wbrew opiniom nie mogłem sie wczoraj oderwać od telewizorka do 3 rano. Wstałem dzisiaj jeszcze przed córeczkami i musiałem dokończyć misję. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomisior 110 Napisano 30 Grudzień 2008 Sęk w tym ze multiplayer W OGOLE nie dziala w tej grze nikomu, kumpel dzwonil do ubi, do sony Polska i nikt nic z tym nie robi. Megapodejscie do klienta. Wersja PL nie ma nic do rzeczy. Ciekawe czy gracze za granica maja ten sam problem. Strasznie sie jaralem na ta gre, ale w 90% negatywne komentarze na forum mnie odstraszyly :( ehh moze kiedys wciagne ,poki co zaczynam przygode w Rapture :) pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzesgogo 2 Napisano 30 Grudzień 2008 Sęk w tym ze multiplayer W OGOLE nie dziala w tej grze nikomu, kumpel dzwonil do ubi, do sony Polska i nikt nic z tym nie robi. Megapodejscie do klienta. Wersja PL nie ma nic do rzeczy. Ciekawe czy gracze za granica maja ten sam problem. Strasznie sie jaralem na ta gre, ale w 90% negatywne komentarze na forum mnie odstraszyly :( ehh moze kiedys wciagne ,poki co zaczynam przygode w Rapture :) pozdrawiam Mi udało stworzyć gre sieciową i nawet ktos sie podlączył. Pograliśmy dobre 15 minut i koleś uciekł bo dostawał baty. Na tym zakończyła sie moja gra online. Co do singla to ciężko sklasyfikować. Po troszku skradanka po troszku strzelanka. ale nic w pełnym wymiarze. Jak pisali w neo brakuje kower systemu. Nie ważne za czym się schowasz i tak ktoś do ciebie wali. Realistyczny jest fakt, że nie tak łatwo zobaczyć wroga. Wysoka trawa i krzaciory uniemożliwiają dokładne zbadanie terenu przed wejściem. Czytałem opinie, że trzeba wywalić cały magazynek w kolesia aby padł. Hmm nie zawsze a poza tym to wszyscy noszą kamizelki i dla mnie to jest fakt na plus dla realizmu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzesgogo 2 Napisano 30 Grudzień 2008 Dzwoniłem dzisiaj do UBISOFT Polska i miła pani poinformowała mnie, że już znają temat braku połączenia z serwerami online i pracują nad patchem. Wystarczy tylko troszkę poczekać. HIHIHI wyśmiałem miłą Panią gdyż większość kupiła grę na święta i nie ma możliwości grania online. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radess 0 Napisano 30 Grudzień 2008 Jak to nie działa multi? Dzisiaj 3 godziny tam siedziałem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aptekarz10 3 Napisano 30 Grudzień 2008 (edytowane) Jak to nie działa multi? Dzisiaj 3 godziny tam siedziałem... To jesteś jakiś ewenement hehe. Widziałeś co Pani z Ubisoftu powiedziała koledze ? EDIT: A jaki język masz wybrany ?? Może to zależy od języka, i jak się wybierze przed instalacją jęz. angielski to będzie okej....ciekawe. Edytowane 30 Grudzień 2008 przez Aptekarz10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radess 0 Napisano 31 Grudzień 2008 A ja mam grę po angielsku, kupiłem na Allegro, a allegrowicz chyba sprowadzał ją z Anglii :) W każdym razie nie miałem żadnych problemów z multi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzesgogo 2 Napisano 1 Styczeń 2009 OK. Spędziłem z grą już 10 godzin a ma dopiero 20 %. Gra mnie zauroczyła. Jeżeli afryka faktycznie wygląda tak jak w tej grze to się tam przeprowadzę. Nie rozumiem osób które mówią, że trzeba magazynku dla zabicia ludka. Mi wystarcza magazynek w AK47 na trzech. Spokojnie można omijać patrole piesze i w autach. Gierka jak dla mnie na 9,5. Ale tylko na konsole. Próbowałem na PC i porażka. Kulawe sterowanie pojazdami. Polecam grę wszystkim z zacięciem do grania a nie do przechodzenia misji. KOLEDZY. Jak można do k....wy nę...y zapakować całą II WS w 8 godzin gry. (COD i MOH) Farcry 2 pokazuje jak to jest w życiu. Patrole dostają posiłki. Chodzą wolni myśliwi. Przecież naraziliśmy się jakiemuś nie fajnemu pinoczetowi nie ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aptekarz10 3 Napisano 1 Styczeń 2009 Zgadzam się z grzesgogo, za wyjątkiem tego, ze konsolowa wersja lepsza. Miałem okazję zagrać na porządnym PieCu i jeżli chodzi o samo sterowanie pojazdem to racja, natomiast celowanie i sterowanie ludzikiem to już tylko K+M. Fakt.... wprawiłem się już grając na konsoli, bo mój PC jest zbyt słaby do tej gry, ale ogólnie rzecz biorąc bardziej podoba mi się wersja na komputer osobisty, a to ze względu na to, że jak się ma naprawdę dobry sprzęt to nie uświadczysz takich spadków animacji jak na konsoli. Nawet jak nic się nie dzieje to w terenach zabudowanych , w południe, gdze słoneczko mocno świeci i daje masę cieni na dodatek przy jakiejś rzece to animacja nie tyle co rwie ,ale wyraźnie spada i daje sięto odczuć (przynajmniej mi), ale przywykłem już do tego, że każda gra nie będąca produkcją Sony będzie miała spadki animacji a w FC 2 ta sytuacja daje się jakoś wytłumaczyć, bo świat jest naprawdę zdumiewający i żywy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuchiki 0 Napisano 5 Styczeń 2009 Dla wszystkich,ktorzy krytykuja FC2... Nie oceniajcie tej gry po skonczeniu kilku badz kilkunastu % trybu fabularnego bo to jest po prostu smieszne.. Ze co,ze nudna gra i ciagle to samo? Wczoraj moj brat skonczyl ta niezwykla gre a ja mam jakies 60 %, napisze tak, FC2 rozkreca sie na calego przy ok 40%, dla kogos kto nie dal grze "szansy" niech lepiej nie wyraza swojej opinii bo to po prostu jest glupie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fayabusa 7 Napisano 5 Styczeń 2009 Dla wszystkich,ktorzy krytykuja FC2... Nie oceniajcie tej gry po skonczeniu kilku badz kilkunastu % trybu fabularnego bo to jest po prostu smieszne.. Ze co,ze nudna gra i ciagle to samo? Wczoraj moj brat skonczyl ta niezwykla gre a ja mam jakies 60 %, napisze tak, FC2 rozkreca sie na calego przy ok 40%, dla kogos kto nie dal grze "szansy" niech lepiej nie wyraza swojej opinii bo to po prostu jest glupie... Przeszedlem cala gre i dopiero po tym napisalem, ze jest nudna, a jest... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzesgogo 2 Napisano 9 Styczeń 2009 Sorki, że sie wcinam w tym miejscu ale pomoc dla farcry 2 praktycznie nie działa. Czy jak dostaniemy do eksploracji drugą część terenu to będzie można wrócić i wykonywać jeszcze misje zlecane na nadajnikach i innych ?? I czy jest sposób na uratowanie kumpli podczas ostrzału domku ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lst 13 Napisano 10 Styczeń 2009 (edytowane) pograłem kilka godzin i nawet nieźle się rozpoczyna :) jak kogoś interesuje moja opinia to jest t u t a j Edytowane 10 Styczeń 2009 przez lst Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach