Skocz do zawartości
Emir

Far Cry 2

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Wiadomo może coś o dodatkach z prawdziwego zdarzenia do farcry 2.

Nie jakieś 2 bronie 2 pojazdy itp.

Ma ktoś może jakieś kody.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Dla wszystkich,ktorzy krytykuja FC2... Nie oceniajcie tej gry po skonczeniu kilku badz kilkunastu % trybu fabularnego bo to jest po prostu smieszne.. Ze co,ze nudna gra i ciagle to samo? Wczoraj moj brat skonczyl ta niezwykla gre a ja mam jakies 60 %, napisze tak, FC2 rozkreca sie na calego przy ok 40%, dla kogos kto nie dal grze "szansy" niech lepiej nie wyraza swojej opinii bo to po prostu jest glupie...

Przeszedłem grę i podzielam opinię Fayabusa. Nie będę się rozpisywał na temat co jest dobrze zrobione w grze a co źle, czy grafika jest super czy tylko dobra, czy trzeba trzech 4 magazynków na zabicie przeciwnika czy 8, czy można ominąć posterunek czy nie. Wszystkie te rzeczy nie mają znaczenia ponieważ GRA JEST NUDNA! Naprawde nie ma nic ciekawego w jeżdżeniu w tą i z powrotem i zabijamiu wszystkich napotkanych osób. W grę da się grać ale żeby się tak podniecać i pisać: "gra rozkręca sie na całego.........."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Skoro przeszedles cala gre i twierdzisz,ze nudna to ok, to twoja opinia tylko nie rozumiem czemu grales w nia tyle godzin skoro tak cie nudzila...? na sile...? bezcelowe...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy da sie w tej grze grac na splicie ? Np. przeciwko sobie w stworzonych w edytorze mapach ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Skoro przeszedles cala gre i twierdzisz,ze nudna to ok, to twoja opinia tylko nie rozumiem czemu grales w nia tyle godzin skoro tak cie nudzila...? na sile...? bezcelowe...

Do gry dodane są trofea i przeszedłem calą grę żeby zdobyć największą ich ilość. A poza tym napisałem, że w grę da się grać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawe czy gracze za granica maja ten sam problem.

Nie tylko trzeba miec podloczona PS3 kablem a nie przez wifi bo jak ja widze i inni to FAR CRY 2 reaguje strasznie na spadek syglalu WIFI tzn 100% grasz , 95 % lipa (przycina) 80% THIS ACCOUNT HAS BEEN DISCONNECTED FORM SERWER . mieszkam w Hiszpani wiec moge wam powiedziec jak to ma miejsce tutaj.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ciekawe czy gracze za granica maja ten sam problem.

Nie tylko trzeba miec podloczona PS3 kablem a nie przez wifi bo jak ja widze i inni to FAR CRY 2 reaguje strasznie na spadek syglalu WIFI tzn 100% grasz , 95 % lipa (przycina) 80% THIS ACCOUNT HAS BEEN DISCONNECTED FORM SERWER . mieszkam w Hiszpani wiec moge wam powiedziec jak to ma miejsce tutaj.

Powtarzam poownie !!!

Wersja PL jest z błędem i nie widać zagranicznych gier.

Dzwoniłem do helpdesku Polska i zostałem o tym poinformowany.

Pani przepraszała i prosiła, żeby czekać na poprawkę.

Jdeżeli ktoś w wersji PL storzy grę to można grać. PRZETESTOWANE.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Far cry kupione. czekam az dosla i jazda mam nadzieje ze mie sie spodoba

pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Far cry kupione. czekam az dosla i jazda mam nadzieje ze mie sie spodoba

pozdro

Ja tak samo :)

I co gierka super?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No nie no nie zniechęcaj mnie xD grałem na kompa i pomijajac sterowanie nawet mnie wciągnela

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

troche dzisiaj pogralem i jak dla mnie fajna gierka. grafa bardzo dobra i w ogole fajna fabula jest. jak na razie jestem zdania ze gierka fajna zobaczymy jak troche wiecej pogram

pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja dostałem dzisiaj gierkę i jestem mile zaskoczony :) Grafika piękna, ogolnie wykonanie lux. Nie mogłem się od niej oderwać i jak dla mnie nie jest jak to niektorzy pisza nudna, wrecz przeciwnie wciaga mnie xD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W moim odczuciu gierkę za bardzo upodobnili do GTA IV więcej czasu spędzasz na przemieszczaniu się z punktu A do punktu B. Grafika owszem jest dobra, ale czegoś i tak jej brakuje :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

owca6666 jak by w tej grze sie z punktu a do punktu b nie jezidziło to co innego w niej byś chciał robić "stać w miejscu" ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam mam ogromny problem skonczyl mi sie lek przeciwko malarii, czy ktos wie gdzie moge go dostac?? juz mi sie obraz rozmazuje i troche ciezko sie tak gra. z gory dzieki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Musisz zrobic misje dla podziemia (kosciol) w nagrode dostajesz lek na malarie, radze dbac o ten lek bo pozniej moga byc spore problemy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam. sluchajcie jestem gdzies na poczatku. jade do strefy "zagrożenia" pełno wiary do mnie strzela i nie wiem czy musze ich wszystkihc zabic zeby wejsc do jednego budynku (cos mam tam dostarczyc kasete bodajze) czy biec i jakos tam sie dostac??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mozesz sprobowac sie przekrasc, lub wytluc wszystkich, ja zawsze robie rozpierduche :) Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

problem jest taki że tylko polska wersja jest zepsuta (brak gry online) wiec kiedy kupiłem polską wersję przeszedłem singla i sprzedałem . Kupiłem wersję angielską i gram bez problemu jest tylko jeden problem większość polaków kupiła wersję polską i nie gra online i rzuciła grę w kąt , a multi w farcry bije na glowe inne produkcje choćby takie jak resistance czy CoD . i do tego edytor map w którym spędziłem sporo czasu . i co z tego skoro nikt z polski w nią nie gra.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

problem jest taki że tylko polska wersja jest zepsuta (brak gry online) wiec kiedy kupiłem polską wersję przeszedłem singla i sprzedałem . Kupiłem wersję angielską i gram bez problemu jest tylko jeden problem większość polaków kupiła wersję polską i nie gra online i rzuciła grę w kąt , a multi w farcry bije na glowe inne produkcje choćby takie jak resistance czy CoD . i do tego edytor map w którym spędziłem sporo czasu . i co z tego skoro nikt z polski w nią nie gra.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To znaczy, ze w polskiej wersji językowej nie ma online ? :unsure:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jest ale coś jest zkaszanione i nie da się grać widać statystyki graczy itp ale kiedy chcesz znaleźć jakąś grę (dołączyć się farcry nic nie wykrywa) i tak do us...anej śmierci możesz czekać jedyne wyjście to kupić wersję ang.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
(...)problem jest taki że tylko polska wersja jest zepsuta (brak gry online)(...)

jest ale coś jest zkaszanione i nie da się grać widać statystyki graczy itp ale kiedy chcesz znaleźć jakąś grę (dołączyć się farcry nic nie wykrywa) i tak do us...anej śmierci możesz czekać jedyne wyjście to kupić wersję ang.

Przestań za przeproszeniem pisać jakieś głupotki. To , że u Ciebie nie da się dołączyć do żadnej gry to tylko problem twojego połączenia, routera, modemu, dostawcy, ustawień, lub nikt nie gra etc. do wyboru.

Wersja polska niczym się nie różni od angielskiej jeśli chodzi o zawartość.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wszyscy podniecają się nowym killzone albo czekają na nowego CoD a multi w farcry2 jest genialny maksymalnie jest tylko 16 graczy ale jest taka młócka że palce lizać , nie rozumiem dlaczego wszyscy skoncentrowali się na singlu , ja go przeszedlem , co prawda czyszczenie posterunków męczylo ale to nie zmienia faktu ze sama eksploracja terenu była duzą frajdą a jego urozmaicenie i ogrom robią swoje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi