adrianek274 4 Napisano 14 Sierpień 2009 Ja już zarówno Batman Początek jak i Mroczny Rycerz mam na Blu-Ray :) Jedyne dwa tytuły. A Bundla raczej nie będzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KopaczK 192 Napisano 15 Sierpień 2009 Gdybym był wielkim fanem Gacopyrza, zakupiłbym ten tytuł, ale nim nie jestem, więc przygodę z grą kończę na demie. Fajna jest ta kobitka Jokera. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiPoL 189 Napisano 15 Sierpień 2009 Jak to w końcu jest z tym językiem w grze? Na forum coś było, że niby PL napisy. To była oficjalna wiadomość? Ma ktoś jakiś link? Chciałem preordera zamówić na Ultimie, ale tam pisze tylko język angielski. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
c00kiemonstah 15 Napisano 15 Sierpień 2009 Gdybym był wielkim fanem Gacopyrza, zakupiłbym ten tytuł, ale nim nie jestem, więc przygodę z grą kończę na demie. Fajna jest ta kobitka Jokera. nom swietnie zagrana :) hehe :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FaZi11Jr 0 Napisano 15 Sierpień 2009 Będzie wersja kinowa PL np na pc demo ma już Polskie napisy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrianek274 4 Napisano 16 Sierpień 2009 Zastanawiam się czy nie szarpnąć się na edycję kolekcjonerską z Ultimy :D Wygląda BOSKO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tiaaamo 1 Napisano 16 Sierpień 2009 hmmm kolekcjonerska 250 zl , a ciekawe gdzie bedzie mozna kupic najtaniej ( i za ile ) w dniu premiery normalna wersje. ; p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrianek274 4 Napisano 16 Sierpień 2009 Pewnie standardowo, 199zł. Dlatego coraz bardziej skłaniam się do zakupu kolekcjonerskiej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crseven 2 Napisano 16 Sierpień 2009 Jak skoncze legacy w FNR4, to pojdzie na wymianie chyba wlasnie na Batmana ;) Po 3krotnym przejsciu dema jestem pod wrażeniem i coraz bardziej chetny by przejsc "calaka". Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
afwi 0 Napisano 16 Sierpień 2009 tez mnie kusi EK ale obnizka cen MW2 i AC2 spowodowala ze skusilem sie na preorder tych pozycji. zreszta, EK Batmana by byla warta tych 250zl gdyby Bataran byl metalowy. jezeli to plastik to no thank you! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thegrim 3 Napisano 17 Sierpień 2009 mi sie tam bardziej podoba ten klimatyczny dziennik psychiatry oprawiony w skore :P pewnie sie skusze na EK pewnie wyjdzie mi 50zl drozej niz jakbym kupil normalna edycje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tiaaamo 1 Napisano 18 Sierpień 2009 Ja chyba jednak sie skusze na normalna edycje z ultimy za jedyne 180 zl w dniu premiery, lepszej oferty chyba nie znajdziemy ; p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
c00kiemonstah 15 Napisano 18 Sierpień 2009 podeslal mi kumpel i troche zdenerwowal. polecam zoabczyc co tracimy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qekon 0 Napisano 18 Sierpień 2009 (edytowane) Gierka będzie miodna ! :) aż się skusiłem i ściągam demko na PC tak się podjarałem ze muszę zobaczyć :D Edytowane 18 Sierpień 2009 przez Qekon Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrianek274 4 Napisano 18 Sierpień 2009 Że niby na PS3 nie będzie PhysX ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qekon 0 Napisano 18 Sierpień 2009 Że niby na PS3 nie będzie PhysX ? Dla mnie to troszkę dziwne ze nie ma być PhysX :scare: bądź co bądź PS3 to nie byle co... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tiaaamo 1 Napisano 18 Sierpień 2009 no niby male detale ale fajny klimat sie robi przez niektore mozliwosci physx; / a co do mojego wczesniejszego postu z cena na ultimie ? znalezliscie gdzies moze lepsza oferte? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tarnorwor 0 Napisano 18 Sierpień 2009 PhysX jest kozacki i wstyd, że nie będzie tego na konsolach. Tyle było szumu, że to konsole są górą a PC mają problemy z udźwignięciem niektórych gier (patrz GTA IV). Teraz wszystko wychodzi na wierzch i może się okazać, że na PhysX na konsolach przyjdzie nam poczekać do następnej generacji <_< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qekon 0 Napisano 18 Sierpień 2009 (edytowane) Na Allegro 185 lub 180 ale trzeba sobie doliczyć koszty wysyłki to i tak drogo wychodzi Co do PhysX wstyd ze taka gra świeża wychodzi a będzie gorzej wyglądać niż na PC :( co prawda to efekty jak np papier czy mgła ale jednak dodaje uroku Edytowane 18 Sierpień 2009 przez Qekon Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
c00kiemonstah 15 Napisano 18 Sierpień 2009 Physx pochodzi od Nvidi chyab o ile sie nie myle a ta nie ma zbyt wielu interesow z konsolami :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PROT 1 Napisano 18 Sierpień 2009 Gra "Trine" na PC-ta wykorzystuje PhysX Jak wszyscy wiedzą też ma się ukazać na konsole Wracając to tematu demo zaskoczyło mnie i to bardzo pozytywnie. Trochę sterylna ta grafika ale to nie szkodzi Gra się naprawde przyjemnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SDRaid 100 Napisano 18 Sierpień 2009 To jak, będą te polskie napisy czy smialo zamawiac angielska? Bo niby miala byc polonizacja, a teraz sie okazuje, ze tylko na pc. Tak wiec cenega sobie dala spokoj z konsolami? Właściwie to dobrze :pardon: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CritiCalz 9 Napisano 18 Sierpień 2009 PhysX już jest na PS3. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
c00kiemonstah 15 Napisano 18 Sierpień 2009 nie w tej grze... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SouL 4 Napisano 18 Sierpień 2009 PhysX już jest na PS3. Jest i ma się dobrze. Taki 'głupi' Star Wars The Force Unleashed go wykorzystuje, a zabraknie go w Batmanie. Nie będę udawał nawet, że rozumiem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach