kaener 0 Napisano 3 Grudzień 2010 mam xboxa 360 i dostalem propozycje wymiany na ps3 z tym ze : play jest z dyskiem twardym 60 gb,fifa 10 i kablem zasilającym.Chętnie się zamienie na xboxa tylko że tego pleya trzeba dać do serwisu na wymiane pasty termo przewodzącej bo przy włączaniu pokazuje sie pomaranczowa lampka(koszt do 100 zł około).Mogę ci dać tego pleya i dopłacić w razie czego wzamian za xboxa. PROSZE O POMOC :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seqs 0 Napisano 3 Grudzień 2010 Ja kupiłem w MM za 1380zł 320 GB z grą GT5 :). Cena samej gry to 200zł, wiec sama konsola to 1180 myślę ze było warto :) Była w tej samej cenie jeszcze 160 GB z trzema grami :)ale jakimi to już nie pamiętam :P Właśnie dzisiaj w gazetce MM zwróciłem na to uwagę i zastanawiam się czy kupować... czy jeszcze poczekać na okres bardziej przedświąteczny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jadrian 0 Napisano 3 Grudzień 2010 Właśnie dzisiaj w gazetce MM zwróciłem na to uwagę i zastanawiam się czy kupować... czy jeszcze poczekać na okres bardziej przedświąteczny. Z okresem przedświątecznym może być rożnie. Ale pewnie w tym ferworze szału zakupów ceny pójdą nieznacznie w górę Dodam tylko, że w Saturnie jest podobna promocja - 320GB + kabel HDMI+ Pilot do PS3+ jedna gra + film na BR ToyStory za 1349zł W obu przypadkach można brać na raty 0% :biggrin: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaener 0 Napisano 3 Grudzień 2010 mam xboxa 360 i dostalem propozycje wymiany na ps3 z tym ze : play jest z dyskiem twardym 60 gb,fifa 10 i kablem zasilającym.Chętnie się zamienie na xboxa tylko że tego pleya trzeba dać do serwisu na wymiane pasty termo przewodzącej bo przy włączaniu pokazuje sie pomaranczowa lampka(koszt do 100 zł około).Mogę ci dać tego pleya i dopłacić w razie czego wzamian za xboxa. PROSZE O POMOC Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JackXP 14 Napisano 3 Grudzień 2010 Ja kupiłem w MM za 1380zł 320 GB z grą GT5 :). Cena samej gry to 200zł, wiec sama konsola to 1180 myślę ze było warto :) Była w tej samej cenie jeszcze 160 GB z trzema grami :)ale jakimi to już nie pamiętam :P GT5 w edycji kolekcjonerskiej? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Korri 12 Napisano 3 Grudzień 2010 Z okresem przedświątecznym może być rożnie. Ale pewnie w tym ferworze szału zakupów ceny pójdą nieznacznie w górę Dodam tylko, że w Saturnie jest podobna promocja - 320GB + kabel HDMI+ Pilot do PS3+ jedna gra + film na BR ToyStory za 1349zł W obu przypadkach można brać na raty 0% :biggrin: Ten zestaw co piszesz kosztuje 1449zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
quazzzi 0 Napisano 3 Grudzień 2010 GT5 w edycji kolekcjonerskiej? Błagam napisz jaki soft ma ta konsola z media markt z gt5. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomalo 2 Napisano 3 Grudzień 2010 gt5 raczej w zwyklej edycji... a soft... co to ma za znaczenie...? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cragmite 0 Napisano 3 Grudzień 2010 mam xboxa 360 i dostalem propozycje wymiany na ps3 z tym ze : play jest z dyskiem twardym 60 gb,fifa 10 i kablem zasilającym.Chętnie się zamienie na xboxa tylko że tego pleya trzeba dać do serwisu na wymiane pasty termo przewodzącej bo przy włączaniu pokazuje sie pomaranczowa lampka(koszt do 100 zł około).Mogę ci dać tego pleya i dopłacić w razie czego wzamian za xboxa. Dysk 60 GB? Czyli prawdopodobnie chodzi o pierwszą wersję konsolki, nie produkowaną od bodajże 3 lat. Innymi słowy - szczerze odradzam, w serwisie zostawisz z pewnością więcej niż 100 zł, gdy inne podzespoły zaczną się sypać. Sony poprawiło od czasu premiery tej wersji znacznie konstrukcję, więc warto dorzucić parę stów i mieć nówkę. Wersja 60 GB może i ma te 4 porty USB, czytnik kart pamięci, jest kompatybilna z PS2 i ma chromowaną (a nie szarą) wstawkę, lecz tutaj zalety się kończą. Sam kupiłem wersję 80 GB dwa lata temu (ostatnia wersja w serii "fat") i choć z początku trochę mi było szkoda, że nie wyłapałem 60 GB, to teraz się bardzo z tego powodu cieszę. :) Konsola jest do grania, a nie do wożenia jej po serwisach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
quazzzi 0 Napisano 3 Grudzień 2010 gt5 raczej w zwyklej edycji... a soft... co to ma za znaczenie...? No dla mnie ma. Do 21 jest otwarty Media Markt a ja się zastanawiam czy kupić tę ps3. Jak ma soft 3,5 i nowszy to ja nie chcę tej konsoli. Ktoś mi odpowie?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seqs 0 Napisano 3 Grudzień 2010 No dla mnie ma. Do 21 jest otwarty Media Markt a ja się zastanawiam czy kupić tę ps3. Jak ma soft 3,5 i nowszy to ja nie chcę tej konsoli. Ktoś mi odpowie?? Czy mógłbyś wyjaśnić co to ma do rzeczy? Nowszy soft jest jakiś niedopracowany czy co? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
quazzzi 0 Napisano 3 Grudzień 2010 Czy mógłbyś wyjaśnić co to ma do rzeczy? Nowszy soft jest jakiś niedopracowany czy co? A możesz mi odpowiedzieć jaki ma soft? Bo konsola z softem 3,5 nie działa z jailbreakiem a mi na tym zależy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pankarol 0 Napisano 3 Grudzień 2010 (edytowane) A poradzcie jeszcze czy oferta nowa Slim 320GB + Move starter pack z gra Sports Champions +kabel HDMI za 1049 +przesylka 25 jest oplacalna? Dodam, ze przesylka jest z Irlandii czyli towar kupiony jest tam... Edytowane 3 Grudzień 2010 przez pankarol Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seqs 0 Napisano 3 Grudzień 2010 Z okresem przedświątecznym może być rożnie. Ale pewnie w tym ferworze szału zakupów ceny pójdą nieznacznie w górę Dodam tylko, że w Saturnie jest podobna promocja - 320GB + kabel HDMI+ Pilot do PS3+ jedna gra + film na BR ToyStory za 1349zł W obu przypadkach można brać na raty 0% :biggrin: I właśnie dlatego się zastanawiam. Z jednej strony może być jakaś fajna okazja, z drugiej nie. W ogóle to czekałem na jakąś opcję specjalnie dla mnie tj. konsola max 250 gb + jedna z gier podanych niżej za ok. 1200 zł. Saturnowska oferta raczej odpada, ponieważ wolę już jakiś zestaw z lepszą grą typu: GT5 czy Fifa 11. Co do tej oferty z MM, to i tak zostawię tam ponad 2 kpln jak już się zdecyduję. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cragmite 0 Napisano 3 Grudzień 2010 A poradzcie jeszcze czy oferta nowa Slim 320GB + Move starter pack z gra Sports Champions +kabel HDMI za 1049 +przesylka 25 jest oplacalna? Dodam, ze przesylka jest z Irlandii czyli towar kupiony jest tam... Przesyłka z Irlandii 25zł? :blink: Tyle się w Polsce za tanich kurierów daje... Oferta bardzo opłacalna, ale coś mi tu nie pasuje z tą przesyłką. Aha, no i nie licz na PL wersję gry. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuba105000 28 Napisano 3 Grudzień 2010 Ja kupiłem swoją PS3 w Electro World. Ja tam się boję zamawiać drogie rzeczy przez internet, ale w necie można znaleźć taniej. Czasem warto zaryzykować. ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klera 18 Napisano 3 Grudzień 2010 Ja kupiłem PS3 w MediaExpert i nie narzekam ; ddddd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
quazzzi 0 Napisano 3 Grudzień 2010 Czy ktoś jest mi w stanie odpowiedzieć jaki soft ma konsola ps3 + Gran Turismo 5 w Media Markt???!!! Z góry dziękuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wszebor 610 Napisano 4 Grudzień 2010 Ja kupiłem dzisiaj w Media Expercie Slimke 320GB z gra Uncharted + Uncharted 2 + przedłużenie gwarancji o 2 lata [149zł o ile dobrze pamiętam], razem wyniosło mnie 1579zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LukaTcz 0 Napisano 5 Grudzień 2010 (edytowane) ja dzisiaj znalazłem ofertę w swoim mieście na PS3 160GB za 1099 zł... chyba się skuszę bo myślę że warto.. ale jeszcze dla pewności zapytam Was... ? Edytowane 5 Grudzień 2010 przez LukaTcz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pasek888 0 Napisano 5 Grudzień 2010 Oczywiście, że warto. Ja dałem w MM 19zł mniej za wersję 120gb. Masz w razie czego sklep na miejscu, gdyby coś było nie tak. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
niegrzeczny 0 Napisano 5 Grudzień 2010 (edytowane) kumpel przed chwila napisal mi sms-a ze w Łodzi w sony-centre (manufaktura) jest PS3 160gb za 1000zl i czyba sie skusze do tego PES11 i BBC2 +Medal of Honor 2010 zestaw w MM za 229zl wiec niedlugo chyba sie zobaczymay na PSN panowie i panie Edytowane 5 Grudzień 2010 przez niegrzeczny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JackXP 14 Napisano 5 Grudzień 2010 http://allegro.pl/ps3-120gb-pad-okablowanie-i1354718931.html Co o tym sądzicie? Ryzykować? Bo nigdzie nie jest wspomniane, że nie działa, jedynie jest niesprawdzona, a cena taka, że kusi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lamkers 80 Napisano 5 Grudzień 2010 http://allegro.pl/ps...354718931.html Co o tym sądzicie? Ryzykować? Bo nigdzie nie jest wspomniane, że nie działa, jedynie jest niesprawdzona, a cena taka, że kusi. Stary myk z allegro "niesprawdzona" , " nie mam jak sprawdzić" "nie przyjmuje negatywów"..... Naprawdę wydaje Ci się prawdopodobne, że ktoś w dzisiejszych czasach nie ma TV lub monitora w domu żeby podpiąć konsolę i ja sprawdzić? odpowiedz sobie sam ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haw 0 Napisano 5 Grudzień 2010 Tr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach