bolek2 8 Napisano 17 Maj 2009 niech mi tylko ktos wytlumaczy jedna rzecz.. .czemu po ucieczce przed ciezarowka Drake nagle gubi AK, i podnosic go z ziemi, jak wskakujac za murek ma go wciaz na plecach? Nate zbiera amunicje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
afwi 0 Napisano 17 Maj 2009 Nate zbiera amunicje. a nieprawda. bo faktycznie po filmiku przed autobusem Nate nie ma AK standardowo tylko podnosci AK ktore wypada nie wiadomo skad na ziemie tuz po tym jak autobus przejezdza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Spawn 0 Napisano 17 Maj 2009 c00kiemonstah miał chyba na myśli to że Nathan rozwala samochód i mając karabin na plecach wskakuje za murek, a w następnej scenie karabinu na plecach juz nie ma. Mam nadzieję że poprawią takie szczegóły. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
c00kiemonstah 15 Napisano 17 Maj 2009 c00kiemonstah miał chyba na myśli to że Nathan rozwala samochód i mając karabin na plecach wskakuje za murek, a w następnej scenie karabinu na plecach juz nie ma. Mam nadzieję że poprawią takie szczegóły. no dokladnie o to mi chodzilo, czyzbym nei skladnie sie wypowiedzial? zmeczenie materialu wybaczta :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
imatix 5 Napisano 17 Maj 2009 Ja boję się tylko tego, że ND ugryzło za duży kawałek Chleba.. Oby nie, bo gierka pisze się do listy zakupów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
B!egan 24 Napisano 19 Maj 2009 Mam pytanie... Może trochę na wyrost ale lepiej zapytać niż później żałować... A nie mam na tyle czasu teraz żeby na bierząco wszystkie newsy czytać... Czy wiadomo coś czy nowy Uncharted będzie w wersji PL? Tzn. Język w grze będzie Polski? (Język na pudełku mnie nie interesuje :D) Bo jeśli nie to sobie zamówię już teraz w jakimś sklepie internetowym w PreOrder'ze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMichal 20 Napisano 19 Maj 2009 Mam pytanie... Może trochę na wyrost ale lepiej zapytać niż później żałować... A nie mam na tyle czasu teraz żeby na bierząco wszystkie newsy czytać...Czy wiadomo coś czy nowy Uncharted będzie w wersji PL? Tzn. Język w grze będzie Polski? (Język na pudełku mnie nie interesuje :D) Bo jeśli nie to sobie zamówię już teraz w jakimś sklepie internetowym w PreOrder'ze trudno powiedzieć. Sony nic takiego nie ogłosiło, ale jeszcze sporo czasu jest do premiery. Ja bym się z preorderem wstrzymał - zamówisz sobie bliżej premiery jak wszystko będzie wiadome - gier na pewno nie zabraknie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SDRaid 100 Napisano 19 Maj 2009 Czy wiadomo coś czy nowy Uncharted będzie w wersji PL? Tzn. Język w grze będzie Polski? (Język na pudełku mnie nie interesuje :D) Bo jeśli nie to sobie zamówię już teraz w jakimś sklepie internetowym w PreOrder'ze SCEP oświadczyło, że będzie tłumaczyło WSZYSTKIE gry wydawane przez SCE w wersji pudełkowej, wiec tak, będzie polska wersja. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KopaczK 192 Napisano 19 Maj 2009 SCEP oświadczyło, że będzie tłumaczyło WSZYSTKIE gry wydawane przez SCE w wersji pudełkowej, wiec tak, będzie polska wersja. Mam nadzieję, że pozostanie możliwość wyboru wersji oryginalnej... Głos aktora grającego Drake`a jest tak charakterystyczny, że wielką stratą byloby gdyby w naszej wersji go zabrakło. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
B!egan 24 Napisano 19 Maj 2009 To ja jednak się wstrzymam z tym PreOrder'em... Mam nadzieję, że pozostanie możliwość wyboru wersji oryginalnej... Głos aktora grającego Drake`a jest tak charakterystyczny, że wielką stratą byłoby gdyby w naszej wersji go zabrakło. Głos jak głos, dla mnie też może zostać w oryginalnej wersji, satysfakcjonowały by mnie już napisy podczas Cutscene'ów po Polsku. Angielski owszem, znam ale nie na tyle żeby wszystkie słówka wyłapać i zrozumieć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KopaczK 192 Napisano 19 Maj 2009 (edytowane) To ja jednak się wstrzymam z tym PreOrder'em...Głos jak głos, dla mnie też może zostać w oryginalnej wersji, satysfakcjonowały by mnie już napisy podczas Cutscene'ów po Polsku. Angielski owszem, znam ale nie na tyle żeby wszystkie słówka wyłapać i zrozumieć Bez urazy, ale osoba sugerująca, że "zna" angielski nie powinna mieć kłopotów z cutscenkami z Uncharted. ;) Osoba znająca język nie ma takich kłopotów, jeśli ma, to bardziej adekwatne będzie określenie "komunikuję się". ;) Ale jak najbardziej niech będą napisy polskie, czemu nie. Edytowane 19 Maj 2009 przez KopaczK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bolek2 8 Napisano 19 Maj 2009 Bez urazy, ale osoba sugerująca, że "zna" angielski nie powinna mieć kłopotów z cutscenkami z Uncharted. ;) Osoba znająca język nie ma takich kłopotów, jeśli ma, to bardziej adekwatne będzie określenie "komunikuję się". ;) Ale jak najbardziej niech będą napisy polskie, czemu nie. No wiesz, ja np. o wile więcej zrozumiałem z cutscene z MGS4 niż z Uncharted ;p Ale nie martwcie się- w pierwszej cześći można było"mieszać" te jeżyki, więc w dwójce na 99% też tak będzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KopaczK 192 Napisano 19 Maj 2009 Wiem, ale ciągle mam w pamięci PES6 na PS2, w którym dali wybór między polskim i ... włoskim. Pomyłka jakaś. mam nadzieję, że będzie sensownie to rozwiązane i, że jeśli ma jakiś język zniknąć, to nie będzie to oryginalna ścieżka dźwiękowa, a jakiś portugalski. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wronator 1 Napisano 20 Maj 2009 Wiem, ale ciągle mam w pamięci PES6 na PS2, w którym dali wybór między polskim i ... włoskim. Pomyłka jakaś. mam nadzieję, że będzie sensownie to rozwiązane i, że jeśli ma jakiś język zniknąć, to nie będzie to oryginalna ścieżka dźwiękowa, a jakiś portugalski. To samo o naszym języku mogą powiedzieć Portugalczycy... Oby nie walnęli tak jak z InFamous sam polski. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KopaczK 192 Napisano 20 Maj 2009 To samo o naszym języku mogą powiedzieć Portugalczycy... Oby nie walnęli tak jak z InFamous sam polski. Mogą. Wiesz w czym rzecz. ;) Miejmy nadzieję, ze będzie angielski głos i pierdyliard wersji napisów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafix 9 Napisano 20 Maj 2009 Gra na bank będzie zlokalizowana... Niestety. Przecież było nawet oświadczenie ze strony Sony, że każda gra na nas rynek będzie spolszczana. Niech to szlag :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Żywy 690 Napisano 20 Maj 2009 Ja nie wiem, w czym maja problem, zeby zrobic jak np. z KZ2 - umiescic wszystkie wersje jezykowe. Niech w koncu zaczna jakos wykozystywac mozliwosci plyt BD. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EndarSeth 171 Napisano 20 Maj 2009 To sie nazywa lenistwo: gra ma nazwę. która ją sprzeda, a jak ktoś chce inaczej ,może importować. Biznes. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Żywy 690 Napisano 20 Maj 2009 Wzieli by sie lepiej za polonizacje PSS :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thegrim 3 Napisano 20 Maj 2009 biora sie, biora :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wronator 1 Napisano 20 Maj 2009 biora sie, biora :P Serio ? Ja słyszałem tylko o XMB Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
imatix 5 Napisano 20 Maj 2009 Naprawdę ? Już XMB to będzie wielki Plus PS3. Jak jeszcze PSS spolszczą to będzie cud nad cudy. Oby SCEP się w tej kwestii wykazało, bo mogą na tym zdrowo zarobić. A co do gry, wszyscy czekamy na E3, czy przed targami będą jeszcze jakieś informacje podawane ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KopaczK 192 Napisano 20 Maj 2009 Gra na bank będzie zlokalizowana... Niestety. Przecież było nawet oświadczenie ze strony Sony, że każda gra na nas rynek będzie spolszczana. Niech to szlag :/ Jeśli nie będzie wersji angielskiej, w co trudno mi uwierzyć, to zabieram sie za import. Ja nie wiem, w czym maja problem, zeby zrobic jak np. z KZ2 - umiescic wszystkie wersje jezykowe. Niech w koncu zaczna jakos wykozystywac mozliwosci plyt BD. oby było jak sugerujesz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bolek2 8 Napisano 20 Maj 2009 (edytowane) ekhem, to jest wątek o Uncharted 2 :) Edytowane 20 Maj 2009 przez bolek2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KopaczK 192 Napisano 20 Maj 2009 ekhem, to jest wątek o Uncharted 2 :) I o tym czy będzie normalna wersja językowa w tej grze. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach