kill 10044 Napisano 5 Kwiecień 2009 Dobre by były nawet dwie xD. W Residencie 5 była jedna i cieszyłem się jak Pan Bóbr z nowej Colgate Herbal Essences :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
UroborosPL 36 Napisano 5 Kwiecień 2009 Dobre by były nawet dwie xD. W Residencie 5 była jedna i cieszyłem się jak Pan Bóbr z nowej Colgate Herbal Essences :P Na pewno będą co najmniej 4 zagadki. :verymad: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMichal 20 Napisano 5 Kwiecień 2009 Hmmm, jak czytam fora, to wszyscy narzekaja, ze w jedynce bylo za malo zagadek. A kto kupi druga czesc, jak wlasnie nie fani poprzedniczki? Takze mogli by spokojnie napakowac gre zagadkami i lamiglowkami, a na pewno gra nie stracila by zwolennikow. na pewno kupi też wiele osób, które z jedynką nie miały do czynienia, chociażby jak zrobią bundle packi z grą. A świeży użytkownicy konsol też U2 pogardzą, więc gry wypakowanej zagadkami raczej nie dostaniemy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wandal1000 0 Napisano 6 Kwiecień 2009 ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMichal 20 Napisano 7 Kwiecień 2009 Te słowa zapewne przekonają tych, którzy wątpią w nową jakość ich nowej produkcji. a są wogóle tutaj takowi ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Radziej 0 Napisano 7 Kwiecień 2009 Przeczytałem kilka stronek tego wątku i widzę ze nie tylko mną, zawładnęła "grywalność" tej przygodówki. Stosunkowo niedawno dopiero dobralem sie do "1" i ukończylem ją z przerwami na jedzenie:) Man nadzieję ze w dwójke bedę mial możliwosc pogrania jeszcze przed sesją;P pozdro dla entuzjastów Nathana... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
c00kiemonstah 15 Napisano 7 Kwiecień 2009 (edytowane) a są wogóle tutaj takowi ? w sumie to ja powatpiewam w te 'nowa jakosc' (poprawiona grafika i sprawdzony gameplay to chyab nie to?)i wybaczcie ale jak czytam 'prawdziwa moc ps3' to mnie juz slabi... Edytowane 7 Kwiecień 2009 przez c00kiemonstah Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KopaczK 192 Napisano 8 Kwiecień 2009 Bardzo mocno liczę na tę grę, oj spodziewam się po niec cudów. ;) Jedynka była super i liczę, ze 2 ją przebije oprawą audiowizualną, fizyką i rozgrywką. Traktuję tę grę jako swoisty poligon możliwości PS3. Zobaczymy co twórcy nam zaoferują, choć filmik "podwędzony" z zamkniętej prezentacji pokazał, ze gra jest obiecująca. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
UroborosPL 36 Napisano 8 Kwiecień 2009 Bardzo mocno liczę na tę grę, oj spodziewam się po niec cudów. ;) Jedynka była super i liczę, ze 2 ją przebije oprawą audiowizualną, fizyką i rozgrywką. Traktuję tę grę jako swoisty poligon możliwości PS3. Zobaczymy co twórcy nam zaoferują, choć filmik "podwędzony" z zamkniętej prezentacji pokazał, ze gra jest obiecująca. Tak gra zapowiada się bardzo ciekawie przez np grafikę, zimę, ogólnie za całokształt. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomek47 2 Napisano 8 Kwiecień 2009 W jedynce jak było pisane dwie strony wcześniej bylo troche za duzo strzelania i z tym należy się zgodzić, bo to takie bylo nudne: Wylatuje ci z 10 chłopków (xD) zabijasz ich i nagle wylatują następni.. To trochę denerwowało.. W dwójce powinni to zminić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KopaczK 192 Napisano 8 Kwiecień 2009 To zależy co Naughty Dog chce uzyskać, bo jeśli grę akcji, to nic nie muszą zmieniać. Jednak jeśli chcieliby osiągnąć coś w stylu TR, to powinni pomyśleć o zwiększeniu liczby łamigłówek. Co do grafiki, to jestem pod wrażeniem wody. Podobno w 2 tyle samo uwagi poświęcili śniegowi. Chcą go oddać bardzo realistycznie. Podobno Nathan ma wykorzystywać ppotencjał zawarty w białym puchu. Zobaczymy. Bardzo fajnie zapowiada się też chowanie za tarczami i ściąganie przeciwników w przepaść. Nie mogę się doczekać. Aczkolwiek osłodze sobie oczekiwanie jedyneczką. :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
c00kiemonstah 15 Napisano 9 Kwiecień 2009 W jedynce jak było pisane dwie strony wcześniej bylo troche za duzo strzelania i z tym należy się zgodzić, bo to takie bylo nudne: Wylatuje ci z 10 chłopków (xD) zabijasz ich i nagle wylatują następni.. To trochę denerwowało.. W dwójce powinni to zminić denerwowalo kogo jak kogo, ja traktuje te gre jak najnormalniejsza w swiecie gre akcji, polaczenie PoPa i GoWa i gralo mi sie swietnie, jesli o mnie chodzi zagadek moze nie byc wogole. oczekuje tylko porzadnej gry akcji z interesujaca historia i dobrymi postaciami. nie trzeba mi zadnej rewolucji... ah i nie oszukujmy sie, TR raczej z tego nie zrobia... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KopaczK 192 Napisano 9 Kwiecień 2009 denerwowalo kogo jak kogo, ja traktuje te gre jak najnormalniejsza w swiecie gre akcji, polaczenie PoPa i GoWa i gralo mi sie swietnie, jesli o mnie chodzi zagadek moze nie byc wogole. oczekuje tylko porzadnej gry akcji z interesujaca historia i dobrymi postaciami. nie trzeba mi zadnej rewolucji... ah i nie oszukujmy sie, TR raczej z tego nie zrobia... popieram w pełni i mam nadzieję, ze nie zrobią drugiej Lary z Nathan`a. gra nie musi być podobnym tytułem, żeby konkurować, ba nawet nie musi. Jestem fanem obu gier i cieszy mnie swoboda wyboru. Chcę zagadek, gram Larą, chcę niesamowicie wartkiej i fajnej przygody, sięgam po Drake`a. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 9 Kwiecień 2009 Jestem fanem obu gier i cieszy mnie swoboda wyboru. Chcę zagadek, gram Larą, chcę niesamowicie wartkiej i fajnej przygody, sięgam po Drake`a. A jak chcę wartkiej przygody z zagadkami? To mi zostaje pluszowy Ratchet hehhe :P Nie mówię, że cały czas trzeba główkować i biegać od dźwigni do dźwigni, ale tak z 20% zwiększenie tego elementu w Uncharted było by smakowite i na pewno wyszłoby grze na dobre. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KopaczK 192 Napisano 9 Kwiecień 2009 A jak chcę wartkiej przygody z zagadkami? To mi zostaje pluszowy Ratchet hehhe :P Nie mówię, że cały czas trzeba główkować i biegać od dźwigni do dźwigni, ale tak z 20% zwiększenie tego elementu w Uncharted było by smakowite i na pewno wyszłoby grze na dobre. Nie ma nic pewnego na tym świecie. Zauważ, ze jedynka miała się mieścić w jednej dobie. Nie sądzisz, ze gdyby trzeba było ślęczeć nad zagadkami i latać jak oszalały, to nie wyszłoby im to założenie? ;) Wyszło bo lokacji było relatywnie niewiele i faktycznie koleś mógłby taki teren obejść w ciągu doby. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
UroborosPL 36 Napisano 10 Kwiecień 2009 To zależy co Naughty Dog chce uzyskać, bo jeśli grę akcji, to nic nie muszą zmieniać. Jednak jeśli chcieliby osiągnąć coś w stylu TR, to powinni pomyśleć o zwiększeniu liczby łamigłówek.Co do grafiki, to jestem pod wrażeniem wody. Podobno w 2 tyle samo uwagi poświęcili śniegowi. Chcą go oddać bardzo realistycznie. Podobno Nathan ma wykorzystywać ppotencjał zawarty w białym puchu. Zobaczymy. Bardzo fajnie zapowiada się też chowanie za tarczami i ściąganie przeciwników w przepaść. Nie mogę się doczekać. Aczkolwiek osłodze sobie oczekiwanie jedyneczką. :] Co ty Naughty Dog da pewnie 4 góra 6 zagadek na grę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KopaczK 192 Napisano 10 Kwiecień 2009 Co ty Naughty Dog da pewnie 4 góra 6 zagadek na grę. Nawet jeśli, to i tak będę ukontentowany. ;) Jeśli gra będzie tak dobra jak jedynka, albo nawet lepsza, to nie będzie mi to nijak przeszkadzać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
UroborosPL 36 Napisano 12 Kwiecień 2009 Nawet jeśli, to i tak będę ukontentowany. ;) Jeśli gra będzie tak dobra jak jedynka, albo nawet lepsza, to nie będzie mi to nijak przeszkadzać. Mi też to by pasowało w 1'dynke grało się bardzo przyjemnie chętnie to powtórzę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KopaczK 192 Napisano 12 Kwiecień 2009 (edytowane) Obecnie gram W jedynkę w celu odświeżenia sobie klimatu i fabuły. Przy okazji zdobędę platynkę (o ile mi się uda). Żeby nie było offtopa. Dzięki kill za upomnienie i życzenia. Nie wiem, czy widzieliście filmik "wyciek" z pokazu zamkniętego, ale mnie osobiście bardzo się spodobał. Jakość onego była niska, więc nie wypowiem się na temat samej grafiki, choć wyglądała przyzwoicie. Jednak animacja chyba jest oczko lepsza od tego co mieliśmy przyjemność poznać w jedynce. Edytowane 12 Kwiecień 2009 przez KopaczK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 12 Kwiecień 2009 Obecnie gram W jedynkę w celu odświeżenia sobie klimatu i fabuły. Przy okazji zdobędę platynkę (o ile mi się uda). Dzięki że Nas poinformowałeś o tym fakcie. To wiele wniosło w tym temacie ;) Życzymy powodzenia w zdobywaniu platynki ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 25 Kwiecień 2009 Multiplayer w U2 potwierdzony, co prawda jeszcze nie oficjalnie, ale już możemy być pewni, ze pogramy po sieci. IMO rozgrywka na wzór tej z Gears of War jest najbardziej prawdopodobna. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KopaczK 192 Napisano 25 Kwiecień 2009 (edytowane) Multiplayer w U2 potwierdzony, co prawda jeszcze nie oficjalnie, ale już możemy być pewni, ze pogramy po sieci.IMO rozgrywka na wzór tej z Gears of War jest najbardziej prawdopodobna. Najbardziej rozczarowujące info jakie od jakiegoś czasu się pojawiło. Uncharted to nie strzelanka... Chyba, ze chodzi o co-op. Wtedy byłoby fajnie, ale za coś a'la Gyrosy podziękuje. Zresztą, jeśli single będzie co najmniej tak dobry jak w jedynce, to niech z multi robią co chcą, byle jakichś debilnych trofeów nie wymyślili związanych z rozgrywką sieciową. Edytowane 25 Kwiecień 2009 przez KopaczK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BrianPL 1 Napisano 25 Kwiecień 2009 King of the hill wspinaczka o tak to chce zobaczyc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
UroborosPL 36 Napisano 25 Kwiecień 2009 Multiplayer w U2 ! Szykuję się jeszcze większy hit niż GOW 2. Jestem ciekaw jakie będą w nim tryby... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrianek274 4 Napisano 26 Kwiecień 2009 Multiplayer w Uncharted? To chyba nie najlepszy pomysł. Mogę oczywiście się mylić, zobaczymy jak ujawni się więcej szczegółów na temat multi (tryby itp) Niech tylko nie zepsują single na rzecz multi, niech będzie co najmniej tak dobry jak w 1 xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach