Skocz do zawartości
Szympek

"Co wybrać?"

Rekomendowane odpowiedzi

Co wybrac fachowe recenzje czy wasze propozycje ?

a czym różni się "fachowa" recenzja od propozycji "zwykłego" gracza jeśli mogę spytać ? Można być wogóle fachowym recenzentem gier ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sam zawsze doradzam ale dzisiaj to ja potrzebuję porady : Wybieram się w ten czwartek do MM i Empika (w moim mieście nie ma ani Empika ani MM) i chcę sobie tak kupić jakąś gierę. I tu mam dylemat : w związku z tym, że wychodzi niedługo Uncharted 2 to chciałbym się zapoznać z jedynką bo tak już niestety mam, że wolę grać w poprzednie części zanim zagram w kontynuację. Ale z drugiej strony jakoś mnie nie ciągnie do tego tytułu i wolałbym kupić sobie coś świeższego jak na przykład FNR4 lub poczekać na Call of Juarez... Co wy byście zrobili ? Przemogli się na tego Uncharted czy tak jak ja kupili jakiś nowy tytuł ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
a czym różni się "fachowa" recenzja od propozycji "zwykłego" gracza jeśli mogę spytać ? Można być wogóle fachowym recenzentem gier ?

To taki mały żarcik :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Sam zawsze doradzam ale dzisiaj to ja potrzebuję porady : Wybieram się w ten czwartek do MM i Empika (w moim mieście nie ma ani Empika ani MM) i chcę sobie tak kupić jakąś gierę. I tu mam dylemat : w związku z tym, że wychodzi niedługo Uncharted 2 to chciałbym się zapoznać z jedynką bo tak już niestety mam, że wolę grać w poprzednie części zanim zagram w kontynuację. Ale z drugiej strony jakoś mnie nie ciągnie do tego tytułu i wolałbym kupić sobie coś świeższego jak na przykład FNR4 lub poczekać na Call of Juarez... Co wy byście zrobili ? Przemogli się na tego Uncharted czy tak jak ja kupili jakiś nowy tytuł ?

Tydzień temu byłem w podobnej sytuacji. Byłem pod wrażeniem pokazu U2, a w jedynke nie grałem i chciałem na wakacje kupic CoDa WaW. Miałem mały dylemat, ale zdecydowałem sie na Uncharted i myśle, że dobrze wybrałem. U2 to najlepsza gra na E3, na pewno wyjdze też U3 i żal byłoby przegapić taką serie, tym bardziej, że jest to nasz exclusive.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuję za wszystkie odpowiedzi, dziś kupiłem na allegro Uncharted Drake Fortune za 46 złotych, następne w kolejności będą CoD4 i Street Fighter, potem NBA i Motorstorm PR, pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Dziękuję za wszystkie odpowiedzi, dziś kupiłem na allegro Uncharted Drake Fortune za 46 złotych, następne w kolejności będą CoD4 i Street Fighter, potem NBA i Motorstorm PR, pozdrawiam

ładne zakupy się szykują :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wronator kup w końcu Tego uncharteda :scare: Potem będziesz podniecał się z całą resztą ;) Zresztą cena tego szpila i nowych typu polskiej wersji dzikiego zachodu jest ogromna, więc dziwne zestawienie :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

siema,

panowie szukam jakiejs milej gierki dla jednej osoby.

powiem co skonczylem to moze cos polecicie:

-fallout

-dark sector

-army of two

-uncharted

-dead space

-assasin's creed

nie lubie fpp, wyscigi to sporadycznie, LBP wlasnie gram

ale jakos chyba nie przemawia do mnie, sprawdzalem

demo infamous i przyznam ze jakies takie dretwe ale moze

pelna wersja jest inna? sprawdzalem wolverina to tez jakos

za duzo haosu. czekam na propozycje

Edytowane przez suchatowka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
siema,

-fallout

-dark sector

-army of two

-uncharted

-dead space

-assasin's creed

może coś ze sportem związanego?

pes/fifa

nba live/nba 2k9

??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
siema,

-fallout

-dark sector

-army of two

-uncharted

-dead space

-assasin's creed

Ja osobiście polecam InFamous. Mam tę grę i naprawdę nie mogę skończyć jej zachwalać. Mimo występujących czasami bugów pradukcja ta jest naprawdę grywalna i wciąga. Świetnie wykonany system spinaczki, system karmy no i prąd powoduje, że chce się w tą grę grać, grać i grać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sportowe to lubie pograc z ludzmi a glownie gram sam

wiec moze raczej nie. przydalaby sie jakas gra z dobra

fabula i fajna oprawa wizualna dzwiekowa. taka ze

przejdziesz, skonczysz i nastepna. :) ewentualnie

jak z falloutem sprawdzanie nowych sciezek.

a ten infamous to pelna wersja rozni sie jakos od dema?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
siema,

-fallout

-dark sector

-army of two

-uncharted

-dead space

-assasin's creed

Zara mnie tu wszyscy zjadą ale ja polecam ci najbardziej Assassin's Creed i Uncharted. Za Uncharted nie dostanę batów bo to dobra gra i sam przymierzam się do zakupów. Army of Two odpada bo bez sensu grać w nią samemu. A Assassin's Creed jest przez wielu uważany za grę nudną. Dla mnie jest to jednak najlepsza gra jaka do tej pory wyszła ever. Fabuła to przede wszystkim najmocniejszy aspekt tego tytułu. Miasta tętnią życiem a misję mimo, że są powtarzalne to skok z wysokiej wieży do wozu z sianem nigdy mi się nie znudzi :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
sportowe to lubie pograc z ludzmi a glownie gram sam

wiec moze raczej nie. przydalaby sie jakas gra z dobra

fabula i fajna oprawa wizualna dzwiekowa. taka ze

przejdziesz, skonczysz i nastepna. :) ewentualnie

jak z falloutem sprawdzanie nowych sciezek.

a ten infamous to pelna wersja rozni sie jakos od dema?

Hmmm, długością rozgrywki ;P. Nie no mi się spodobało demo, kupiłem oryginał i jestem zadowolony. Chociaż w twoim przypadku zawsze może być inaczej ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Potrzebuje porady. Co wybrać Street Fighter 4 czy TEKKEN 5 z PSSTORE. I teraz ważne pytanie czy ten Tekken z PSSTORE posiada tryb ONLINE. Cała gra kosztuje 79 zł ale niewiem czy ONLINE jest w tym zawarty. Więc jak?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Potrzebuje porady. Co wybrać Street Fighter 4 czy TEKKEN 5 z PSSTORE. I teraz ważne pytanie czy ten Tekken z PSSTORE posiada tryb ONLINE. Cała gra kosztuje 79 zł ale niewiem czy ONLINE jest w tym zawarty. Więc jak?

Nie jestem pewien ale Tekken chyba posiada tryb online

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam wole tekkena nad sf4 (mam obie). tekken ma tryb online, vs, practice, arcade itp brakuje tylko team battle ale to sie przeżyje. Dużo postaci, kuupa ciosów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam pytanko, bo chciałem sobie kupić Guitar Hero : WT, ale zauważyłem, że niema trofeów więc popatrzyłem i dopatrzyłem się, iż z GH trofea ma tylko Metallica. Tylko jest jeden problem, że nie lubię Metallici. Więc pomyślałem nad kupnem Rock Band 2 i tu jest moja prośba czy ktoś ma tą grę i czy opłaca się ją kupować w porównaniu do GH oraz czy bardziej opłaca się kupować zestaw z gitara czy osobno? Chodzi o cenę szczególnie co do gitary :P z góry dzięki ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tekken posiada online (była to chyba po def jamie pierwsza bijatyka, która go otrzymała). Jeśli grałeś już w Tekkena a w SF nie to raczej polecam tą pierwszą opcję, bo może Ci nie odpowiadać specyficzny tryb walki w SF. To samo tyczy się gry z kumplami, którzy po prostu chcą się trzaskać - w Tekkenie wystarczy walić pięścią w guziki a w SF już nie do końca jeśli chce się zrobić coś efektownego. Z drugiej jednak strony za jakiś czas otrzymamy Tekkena 6

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A co sądzicie o grze Mortal Kombat vs. DC Universe? Bo szukam jakiejś fajnej bijatyki, a SF IV to raczej nie dla mnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
A co sądzicie o grze Mortal Kombat vs. DC Universe? Bo szukam jakiejś fajnej bijatyki, a SF IV to raczej nie dla mnie.

Średniak. Miałem okazje zobaczyć na własne oczy i gra do najciekawszych nie należy. Moim zdaniem wygląda wręcz sztucznie. Jako alternatywę poleciłbym ci Soul Calibur IV ale jeżeli jesteś trophy whore to muszę cię zmartwić bo w przweciwieństwie do MK vs. DC SF IV nie posiada trofeów...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moglibyście doradzić mi jakąś ciekawą grę TPS z możliwością gry na split screen, trybem coop (offline) i duuużą ilością szybkiej akcji? Gra powinna starczyć na dłużej, więc tak, żeby się po pierwszym jej ukończeniu nie znudziła :P

Trofea mile widziane.

Edit: Najlepiej jeśli tryb coop będzie wymagał współpracy, a nie normalne nawalanie tyle, że na 2 graczy.

Edytowane przez Azriel

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Moglibyście doradzić mi jakąś ciekawą grę TPS z możliwością gry na split screen, trybem coop (offline) i duuużą ilością szybkiej akcji? Gra powinna starczyć na dłużej, więc tak, żeby się po pierwszym jej ukończeniu nie znudziła :P

Trofea mile widziane.

Edit: Najlepiej jeśli tryb coop będzie wymagał współpracy, a nie normalne nawalanie tyle, że na 2 graczy.

Resident Evil 5, ewentualnie Army of Two(brak trofeów)

Edytowane przez krzychu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Resident Evil 5

he he Krzychu zapomniałeś dodać "tylko i wyłącznie" :biggrin:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie zastanawiałem się nad Resident Evil 5 :)

A co sądzicie o Army of Two?

Edytowane przez Azriel

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

army of two ujdzie ale tylko na co-op bo singiel to

porazka. jest sztucznie. poza tym gra jest krotka.

gdyby nie ten co-op to wez dark sector. przyzwoita

sieka i mily patent z rzucaniem dysku. ale brak co-opa.

tak to tylko re5 :) singiel i co-op jest fajny, gra

nie za krotka i duzo opcji po przejsciu.

a z innej beczki, gral ktos w viking BFA ? albo

w sacred 2? mozna wrazenia poprosic

Edytowane przez suchatowka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.