Fuviks 78 Posted July 9, 2009 dla nie cierpliwych: Demo Bf'a jest już dostępne na JP PSN właśnie ściagam Share this post Link to post Share on other sites
crash5 29 Posted July 9, 2009 A czy w BF 1943 bedzie Deatmatch czy tylko TEAM DEATMATCH? Share this post Link to post Share on other sites
Fuviks 78 Posted July 9, 2009 Właśnie trial mi się skończyl i muszę przyznać że ta gra jest idealna dla mnie :D tylko trochę mało profesji :/ Share this post Link to post Share on other sites
Vin 0 Posted July 9, 2009 Pełna też już jest bo siedze w pracy i nie mogę sprawdzić? Share this post Link to post Share on other sites
fatchris 0 Posted July 9, 2009 a jaka cena będzie w naszym rodzimym sklepiku? 59? Share this post Link to post Share on other sites
kill 10044 Posted July 9, 2009 Raczej 49. 15 dolców (oficjalna cena), to raptem 45 zyli. Więc może nawet 39 ??? Share this post Link to post Share on other sites
crash5 29 Posted July 9, 2009 A o co chodzi w trybie Conquest? Powie mi ktoś? Share this post Link to post Share on other sites
Fuviks 78 Posted July 9, 2009 Jest to taki tryb Team DeathMatch że do celu flagę zrobyć czy coś :P nie zdażyłem sprawdzić bo sprawdzalem sterowanie pojazdy itp :P Share this post Link to post Share on other sites
cwir 12843 Posted July 9, 2009 Niech ze juz ten update sklepu sie pojawi :) Share this post Link to post Share on other sites
kosciarz 504 Posted July 9, 2009 (edited) A o co chodzi w trybie Conquest? Powie mi ktoś? 5 punktów (flag) na mapie. Zdobądź je wszsytkie lub ofc jak najwiecej potrafisz i zdołasz przejąć. W ten sposób zdobywasz punkty a raczej "obierasz" je przeciwnikowi. Jak jego pasek spadnie do 0 wygrywasz rudne. Po 43mln kilsów liczone zarówno z xbox live oraz psn Dice wpusci path/dlc z nową mapą i nowym trybem Dog Fight - walki (tylko i wyłącznie na tej mapie) walki 1płatowców;p Edited July 9, 2009 by kosciarz Share this post Link to post Share on other sites
One Post Man 4596 Posted July 9, 2009 Wiadomo cos na temat "dzielenia sie" ? Bo ponoc istnieje opcja iz beda bany jak w przypadku warhawka/gt5p. Share this post Link to post Share on other sites
krzychu 3 Posted July 9, 2009 Niech ze juz ten update sklepu sie pojawi :) Update jest zwykle po 21:00 <_< Nie wiem, czy kupować od razu pełną wersje, czy wpierw na trial'u przetestować. Share this post Link to post Share on other sites
Foxter 825 Posted July 9, 2009 (edited) 21? bf juz jest dostepny... jezeli nie na glownej... to wystarczy uzyc opcji szukania. cena to 47zl. pisze, ze mozna sie "dzielic" i gra dziala rownoczesnie na 5 konsolach. czyli nie ma tych 24 godzin czekania miedzy sesjami Edited July 9, 2009 by Foxter Share this post Link to post Share on other sites
Fuviks 78 Posted July 9, 2009 ściagam :P już :P Ciekawy tydzień ogólnie Demko Fuel, Demko GhostBuster i do tego Pełna Wersja BF'a ^^ miodnie :) Share this post Link to post Share on other sites
rOgalZory 0 Posted July 9, 2009 No postarali sie w tym tygodniu :) Share this post Link to post Share on other sites
Rainder 1 Posted July 9, 2009 Ja narazie ściągam demko, będę musiał kogoś poszukać aby się podzielił slocikiem za normalną cenę ;). W końcu będzie w coś pograć :). Share this post Link to post Share on other sites
Fuviks 78 Posted July 9, 2009 Ja narazie ściągam demko, będę musiał kogoś poszukać aby się podzielił slocikiem za normalną cenę ;). W końcu będzie w coś pograć :). No to masz kolege wyżej :P ---- Gramy coś :D ? za chwilkę ;>? bo ja mam juz 40% i chętnie bym pograł w parę osób ;P Share this post Link to post Share on other sites
mrmarko 0 Posted July 9, 2009 witam,czy jest blokada regionalna,gdyż chce sciągnąć BF-a z konta USA i nie wiem czy nie będzie czasami tak jak z Warhawkiem ? Share this post Link to post Share on other sites
kryn3k 8 Posted July 9, 2009 Jak tam wrazenia ?? Gra warta jest swojej ceny ?? Share this post Link to post Share on other sites
One Post Man 4596 Posted July 9, 2009 @mrmarko w BF:BC mozna bylo grac z Hamerykanami, a ze to jest taki odgrzewany kotlecik, mysle ze nie bedzie problemu, ale nie gwarantuje. Share this post Link to post Share on other sites
Brahrp 0 Posted July 9, 2009 a czy można grać z jednego konta na dwóch konsolach jednocześnie? Share this post Link to post Share on other sites
One Post Man 4596 Posted July 9, 2009 Zacznijmy od tego ze na tym samym koncie w jednej chwili nie moze byc 2 zalogowanych uzytkownikow :) Share this post Link to post Share on other sites
Brahrp 0 Posted July 9, 2009 Zacznijmy od tego ze na tym samym koncie w jednej chwili nie moze byc 2 zalogowanych uzytkownikow :) ale gry z pss zaczynasz ściągać na jednym koncie i możesz się przelobować na kolejne i gry działają, ale są takie gry w które nie da się grac na pięciu konsolach jednocześnie dlatego się pytam. Share this post Link to post Share on other sites
EndarSeth 171 Posted July 9, 2009 Taki malutki offtopik.... Chciałbym moć sie kiedyś"przelobować" z konta na konto :D Ale demko dziś ściągnę, popatrzę co to furore na forum robi od dłuższego czasu :) Share this post Link to post Share on other sites