Fuviks 78 Napisano 9 Lipiec 2009 dla nie cierpliwych: Demo Bf'a jest już dostępne na JP PSN właśnie ściagam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crash5 29 Napisano 9 Lipiec 2009 A czy w BF 1943 bedzie Deatmatch czy tylko TEAM DEATMATCH? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
smiechu 0 Napisano 9 Lipiec 2009 Tylko tryb Conquest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fuviks 78 Napisano 9 Lipiec 2009 Właśnie trial mi się skończyl i muszę przyznać że ta gra jest idealna dla mnie :D tylko trochę mało profesji :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vin 0 Napisano 9 Lipiec 2009 Pełna też już jest bo siedze w pracy i nie mogę sprawdzić? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fatchris 0 Napisano 9 Lipiec 2009 a jaka cena będzie w naszym rodzimym sklepiku? 59? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 9 Lipiec 2009 Raczej 49. 15 dolców (oficjalna cena), to raptem 45 zyli. Więc może nawet 39 ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crash5 29 Napisano 9 Lipiec 2009 A o co chodzi w trybie Conquest? Powie mi ktoś? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fuviks 78 Napisano 9 Lipiec 2009 Jest to taki tryb Team DeathMatch że do celu flagę zrobyć czy coś :P nie zdażyłem sprawdzić bo sprawdzalem sterowanie pojazdy itp :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 9 Lipiec 2009 Niech ze juz ten update sklepu sie pojawi :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kosciarz 504 Napisano 9 Lipiec 2009 (edytowane) A o co chodzi w trybie Conquest? Powie mi ktoś? 5 punktów (flag) na mapie. Zdobądź je wszsytkie lub ofc jak najwiecej potrafisz i zdołasz przejąć. W ten sposób zdobywasz punkty a raczej "obierasz" je przeciwnikowi. Jak jego pasek spadnie do 0 wygrywasz rudne. Po 43mln kilsów liczone zarówno z xbox live oraz psn Dice wpusci path/dlc z nową mapą i nowym trybem Dog Fight - walki (tylko i wyłącznie na tej mapie) walki 1płatowców;p Edytowane 9 Lipiec 2009 przez kosciarz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 9 Lipiec 2009 Wiadomo cos na temat "dzielenia sie" ? Bo ponoc istnieje opcja iz beda bany jak w przypadku warhawka/gt5p. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krzychu 3 Napisano 9 Lipiec 2009 Niech ze juz ten update sklepu sie pojawi :) Update jest zwykle po 21:00 <_< Nie wiem, czy kupować od razu pełną wersje, czy wpierw na trial'u przetestować. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Foxter 825 Napisano 9 Lipiec 2009 (edytowane) 21? bf juz jest dostepny... jezeli nie na glownej... to wystarczy uzyc opcji szukania. cena to 47zl. pisze, ze mozna sie "dzielic" i gra dziala rownoczesnie na 5 konsolach. czyli nie ma tych 24 godzin czekania miedzy sesjami Edytowane 9 Lipiec 2009 przez Foxter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fuviks 78 Napisano 9 Lipiec 2009 ściagam :P już :P Ciekawy tydzień ogólnie Demko Fuel, Demko GhostBuster i do tego Pełna Wersja BF'a ^^ miodnie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rOgalZory 0 Napisano 9 Lipiec 2009 No postarali sie w tym tygodniu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rainder 1 Napisano 9 Lipiec 2009 Ja narazie ściągam demko, będę musiał kogoś poszukać aby się podzielił slocikiem za normalną cenę ;). W końcu będzie w coś pograć :). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fuviks 78 Napisano 9 Lipiec 2009 Ja narazie ściągam demko, będę musiał kogoś poszukać aby się podzielił slocikiem za normalną cenę ;). W końcu będzie w coś pograć :). No to masz kolege wyżej :P ---- Gramy coś :D ? za chwilkę ;>? bo ja mam juz 40% i chętnie bym pograł w parę osób ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mrmarko 0 Napisano 9 Lipiec 2009 witam,czy jest blokada regionalna,gdyż chce sciągnąć BF-a z konta USA i nie wiem czy nie będzie czasami tak jak z Warhawkiem ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kryn3k 8 Napisano 9 Lipiec 2009 Jak tam wrazenia ?? Gra warta jest swojej ceny ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 9 Lipiec 2009 @mrmarko w BF:BC mozna bylo grac z Hamerykanami, a ze to jest taki odgrzewany kotlecik, mysle ze nie bedzie problemu, ale nie gwarantuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brahrp 0 Napisano 9 Lipiec 2009 a czy można grać z jednego konta na dwóch konsolach jednocześnie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 9 Lipiec 2009 Zacznijmy od tego ze na tym samym koncie w jednej chwili nie moze byc 2 zalogowanych uzytkownikow :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brahrp 0 Napisano 9 Lipiec 2009 Zacznijmy od tego ze na tym samym koncie w jednej chwili nie moze byc 2 zalogowanych uzytkownikow :) ale gry z pss zaczynasz ściągać na jednym koncie i możesz się przelobować na kolejne i gry działają, ale są takie gry w które nie da się grac na pięciu konsolach jednocześnie dlatego się pytam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EndarSeth 171 Napisano 9 Lipiec 2009 Taki malutki offtopik.... Chciałbym moć sie kiedyś"przelobować" z konta na konto :D Ale demko dziś ściągnę, popatrzę co to furore na forum robi od dłuższego czasu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach