rOgalZory 0 Napisano 10 Lipiec 2009 rzeczywiscie a wczesniej sie jakos nie dalo :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymuR93 55 Napisano 10 Lipiec 2009 Ja dziś też o 20 będę, wyślijcie mi invita to wejdę :) Kurde wy też musicie tyle kulek w przeciwnika, żeby go zabić? A ze snajpą to przesada przeładowanie co strzał ok, ale niech mi się ten cholerny zoom nie wyłącza. Snajpa to powinna 1shot=dead :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vin 0 Napisano 10 Lipiec 2009 Ja dziś też o 20 będę, wyślijcie mi invita to wejdę :) Kurde wy też musicie tyle kulek w przeciwnika, żeby go zabić? A ze snajpą to przesada przeładowanie co strzał ok, ale niech mi się ten cholerny zoom nie wyłącza. Snajpa to powinna 1shot=dead :) To jest powtórka z BF:BC Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PatrykJP19 5 Napisano 10 Lipiec 2009 Dodawac do znajomych! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bomberpoland 0 Napisano 10 Lipiec 2009 a mozna sie położyć czy tylko kucnąć ??? zoom'u też chwile szukałem :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vin 0 Napisano 10 Lipiec 2009 a mozna sie położyć czy tylko kucnąć ??? zoom'u też chwile szukałem :P Kucnąć tylko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crash5 29 Napisano 10 Lipiec 2009 Serwery , że tak się zapytam już " wstały " ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymuR93 55 Napisano 10 Lipiec 2009 Taa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kinius26 5 Napisano 10 Lipiec 2009 mi najbardziej nie pasi sterowanie samolotem kurde jak tam sie steruje :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krzychu 3 Napisano 10 Lipiec 2009 Nalot jest zaje*****, jednym nalotem skosiłem 6 chłopków. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Doug 2 Napisano 10 Lipiec 2009 skowron1990 dodawać to jutro się jakoś zagra ;)) Tak pod wieczór :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krzychu 3 Napisano 10 Lipiec 2009 Ej a wy wszyscy macie HS'y?? Musze kupic, ale i tak dopiero w przyszłym tygodniu bedzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ja123 0 Napisano 10 Lipiec 2009 (edytowane) . Edytowane 10 Lipiec 2009 przez ja123 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bomberpoland 0 Napisano 10 Lipiec 2009 czy ktoś mógł by mi wytłumaczyć o co chodzi z tymi 5 slotami ??? jak ktoś kupił full i chce odsprzedać to na jakiej zasadzie to działa ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fuviks 78 Napisano 10 Lipiec 2009 (edytowane) jakoś 19:40 już postawie server ci co chcą grać niech mnie po dodają bo nie znam póki co innej opcji by kogoś dodać do serva innaczej niż z listy znajomych mam nadzieję że wystarczy miejsc :D bo trochę osób już mnie dodało, Headsety mile widziane ;P Edytowane 10 Lipiec 2009 przez Fuviks Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HarDy 1684 Napisano 10 Lipiec 2009 Ja do gry dołącze po 21. HS oczywiście mam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 10 Lipiec 2009 (edytowane) No to panowie podsumowujac, od 20.00 zacznie sie globalne naliczanie fragow, co za tym idzie, osoby ktore maja mnie na liscie, i beda online, wlaczac bez wyjatku BF:1943. edit: oto moje statki, na razie cienko bo krotko gralem :D http://www.battlefield1943.com/soldier/profile/200810085/ps3 Edytowane 10 Lipiec 2009 przez AlucardMZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fuviks 78 Napisano 10 Lipiec 2009 (edytowane) @Kagannpwnz: patrząc na twoje staty czuję się jak lama =o Staty: Patrz na podpis Edytowane 10 Lipiec 2009 przez Fuviks Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymuR93 55 Napisano 10 Lipiec 2009 O.o Kurde wy jesteście jacyś pro. Moje statsy są marniutkie niestety więc jak będziemy grać to proszę na mnie nie krzyczeć! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 10 Lipiec 2009 (edytowane) @Fuviks Gralem 2x krocej od ciebie hahaha :D, dzis pogramy ostro do nocy Fuv, wyrobisz sie :P Mam 39 zabic ze snajperki, z czego 23 to headshoty, haha :D Edytowane 10 Lipiec 2009 przez AlucardMZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
smiechu 0 Napisano 10 Lipiec 2009 Mam pytanie. Tam na dole pod całymi statsami, trofeami i itp. są medale za posiadane gry z serii BF. I tu moje pytanie: mam BF: Bad Company, ale medal się nie pokazał, ktoś co zrobić by się pojawił? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymuR93 55 Napisano 10 Lipiec 2009 OK lecę na pole bitwy, czekam na serwer i proszę o invita Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fuviks 78 Napisano 10 Lipiec 2009 (edytowane) O.o Kurde wy jesteście jacyś pro. Moje statsy są marniutkie niestety więc jak będziemy grać to proszę na mnie nie krzyczeć! Nikt nie będzie krzyczeć gramy for fun a nie ligowca ;) @FuviksGralem 2x krocej od ciebie hahaha :D, dzis pogramy ostro do nocy Fuv, wyrobisz sie :P Mam 39 zabic ze snajperki, z czego 23 to headshoty, haha :D noo :P ja wczoraj do 3 grałem XDD ale wszyscy poszli to i ja :D ------------------------------------------------------ JEST SERVER WBIJAĆ! Edytowane 10 Lipiec 2009 przez Fuviks Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 10 Lipiec 2009 btw. jak ktos ze znajomkow postawi serwer, to licza sie na nim kille do statystyk o.O? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fuviks 78 Napisano 10 Lipiec 2009 (edytowane) btw. jak ktos ze znajomkow postawi serwer, to licza sie na nim kille do statystyk o.O? na bank się liczą / Do 20 chyba wszyscy się zbiorą już :D Edytowane 10 Lipiec 2009 przez Fuviks Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach