szymuR93 55 Napisano 10 Lipiec 2009 To na co czekasz? Kurde ja jestem noob, a do tego mam lagi ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bomberpoland 0 Napisano 10 Lipiec 2009 lol ja gram w bf2 na kompie i jak odpaliłem dzisiaj rano tego trial'a na ps3 i przyszło co do strzelania to myślałem że nie wyrobię :PP naprawdę wszyscy grają na analogach ;> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fuviks 78 Napisano 10 Lipiec 2009 no ja gram na analogach ;P i nie mam problemu na razie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vin 0 Napisano 10 Lipiec 2009 Gra mistrzostwo świata. Spodziewałem się czegoś mniej ekscytującego. Mapki świetnie przygotowane. Klasy dobrze zbalansowane. Lagów nie uświadczyłem. Co do poziomu trudności wydaje mi się ze łatwiej jest się odnaleźć w akcji niż w BF:BC. Tempo akcji przypomina Call of Duty (ciągle jest ktoś do zabicia, nie ma tak jak w BF padasz i potem przez 5 minut biegniesz do celu by ustrzelił Cię sniper ukryty w krzakach:P) Gra cud, miód i maliny:) Zapraszam do wspólnej gry (mam konto europejskie): PNSid: Vin2k9 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bomberpoland 0 Napisano 10 Lipiec 2009 no to ładnie ja mam taki rozrzut na tych analogach że celność wynosi około 1% :PP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vin 0 Napisano 10 Lipiec 2009 Można gdzieś sprawdzić ilość rang dostępnych w grze? I czemu w statystykach nie pokazuje zdobytych stamps, postcards i trophies Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 10 Lipiec 2009 nie żartuj nie da się mych podłączyć ???przecież zajebać się można grając na padzie... Wczoraj konsole kupiles? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fuviks 78 Napisano 10 Lipiec 2009 Wczoraj normalnie mogłem się do kogoś podłączyć a dzisiaj do nikogo ze znajomych się nie da :/ i też macie co chwilę kicka jak się runda kończy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vin 0 Napisano 10 Lipiec 2009 Wczoraj konsole kupiles? :) Po 2 latach spędzonych przy padzie. Włączając Battlefielda 2 na kompie nie mogę w nikogo ucelować myszką. Idzie mi tak jak z przesiadki z myszki na pada:P Także to kwestia przyzwyczajenia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
smiechu 0 Napisano 10 Lipiec 2009 I czemu w statystykach nie pokazuje zdobytych stamps, postcards i trophies Coś jest z serwerami od EA, dzisiaj rano jeszcze działało PS. Może wyjdzie Battlefield: 1944 (Normandia, operacja Market Garden) :tongue: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bomberpoland 0 Napisano 10 Lipiec 2009 Wczoraj konsole kupiles? :) nie... po prostu nie gram w tego typu gry... czytałem gdzieś że można już grać w jakieś gry fps na myszce i klawiaturze na ps3 :] liczyłem na to że w BF'a sobie zagram :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fuviks 78 Napisano 10 Lipiec 2009 czytałem gdzieś że można już grać w jakieś gry fps na myszce i klawiaturze na ps3 :] liczyłem na to że w BF'a sobie zagram :P ja czytałem ze myszkę i klawe obsluguję tylk UT3 na ps3 :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bomberpoland 0 Napisano 10 Lipiec 2009 a killzone albo któryś cod ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crash5 29 Napisano 10 Lipiec 2009 Wpisz w google. "GRY NA PS3 OBSŁUGUJĄCE MYSZKE '' :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bomberpoland 0 Napisano 10 Lipiec 2009 nie chodzi o to... :P myślałem tylko że BF obsługuje jak nie to trudno i koniec ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 10 Lipiec 2009 Jak od 20 liczą fragi to może o 20 jakaś ustaweczka ;>? My sie na pewno ustawimy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rOgalZory 0 Napisano 10 Lipiec 2009 chętnie dołączę do was ;] gra super i troche uzależnia :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crash5 29 Napisano 10 Lipiec 2009 Dodajce mnie dziś do zabawy wieczornej :) Chętnie pogram z Rodakami Kochanymi :) Przypominam mój PSN id: gdynia_87 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
emsi82 7 Napisano 10 Lipiec 2009 Ja także chętnie zagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fuviks 78 Napisano 10 Lipiec 2009 (edytowane) wy też macie jakiś problem z hs'em w tej grze? czy to tylko mój nawala ? bo raz gadam normalnie wszystko okej a później nie da się gadać ;/ Edytowane 10 Lipiec 2009 przez Fuviks Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vin 0 Napisano 10 Lipiec 2009 wy też macie jakiś problem z hs'em w tej grze? czy to tylko mój nawala ? bo raz gadam normalnie wszystko okej a później nie da się gadać ;/ Jeśli chodzi Ci o to że charczy i przerywa to normalne. Chyba każdy tak ma:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fuviks 78 Napisano 10 Lipiec 2009 Jeśli chodzi Ci o to że charczy i przerywa to normalne. Chyba każdy tak ma:) o!, o to właśnie mi chodziło mam nadzieję że do 20 to zrobią :( bo chcę normalnie pograć... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vin 0 Napisano 10 Lipiec 2009 Szkoda że ta gra nie ma możliwości zakładania klanów:( ehh Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rOgalZory 0 Napisano 10 Lipiec 2009 moze głupie pytanie ale jak zrobić zoom snajperką?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vin 0 Napisano 10 Lipiec 2009 moze głupie pytanie ale jak zrobić zoom snajperką?? L1?:P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach