Gość Napisano 14 Październik 2008 Bad Company, Wipeout i sporadycznie COD4 wraz z NFS. Czekam na Fallouta i Killozna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hajpek 0 Napisano 15 Październik 2008 ja obecnie kończę Colina, przechodzę silent hilla 5 a czekam na paczkę z grid'em i LBP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MaThEo 0 Napisano 15 Październik 2008 Emano . Szukam dobrego typa do gry w DBZ Burst Limit jak ktos chetny prosze pisac na GG Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rac 1 Napisano 15 Październik 2008 Ja kończe teraz Airborne'a i czaje sie na fife:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
froniu 0 Napisano 15 Październik 2008 ja gram Wipeout HD Burnout Paradise demko PES09 i jutro juz pewnie LBP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 5 Listopad 2008 Gram: 1.LittleBigPlanet 2.Bioshock 3.Dead Space Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zwi 4 Napisano 6 Listopad 2008 Ostatnio gram w: 1. Fifa 09 - 60% czasu 2. Little Big Planet 30% czasu 3. GT5P - 10% czasu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianeqq 0 Napisano 6 Listopad 2008 No ja katuję Dalej poraz trzeci Gta 4 , a czasami RaceDriver Grid (demo) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
herz 0 Napisano 6 Listopad 2008 Gta4 BF:BC Fallout Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chazy_Chaz 133 Napisano 7 Listopad 2008 far cry 2 ale niechce juz mi sie grac ponad 60 % gry mam i 3 poziom online a teraz cioram w little big planet unikatowac gra far cry 2 przy tym sie chowa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rokugatsu 0 Napisano 7 Listopad 2008 -LittleBigPlanet -Valkyria Chronicles -SimCity 4 Więcej mi do szczęścia nie potrzeba xD (No...może jakiś jrpg by się przydał xD) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcinwks 0 Napisano 7 Listopad 2008 Pykam sobie w MGS4. Koleny raz. Genialne, genialne! 11/10 Poza tym dotarł do mnie FF7 i walczę o wygranie aukcji z SH1, MGS1 oraz Zelda kolekcjonerska z TT/OoT(choć tu powinno pójść najłatwiej i poza aukcją ). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawlos26 2 Napisano 7 Listopad 2008 bf:bc multi ;D single wymaksowany GTA IV drugi raz xD I czekam na FC2, CODWAW, Dedspejs Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rembix 86 Napisano 7 Listopad 2008 Bf BC multi PES 09 MGS 4 i czasami z laską popykam w lego indiana jones. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAATSS 2 Napisano 7 Listopad 2008 Resistance 2, Gears of War 2, CoD WaW Beta na X360 mam jeszcze KillZOne'a 2, ale nie ma już na niego czasu:P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DaraS 506 Napisano 7 Listopad 2008 KillZOne'a 2, ale nie ma już na niego czasu:P Wiesz że takie słowa są karane banem pomyśl co w takim momencie czują Ci którzy bety nie mają !?! Ja gram we wszystko co mam w opisie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Astarot 52 Napisano 7 Listopad 2008 Oddałbym słabego R2 za tego KZ2! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krwawyrzeznik 0 Napisano 7 Listopad 2008 ja wczoraj kupilem LBP,a dzisiaj Fallout3 i Motorstorm:PR.wiec weekend bedzie interesujacy do tego katuje Uncharted na crushingu oraz Deadspace na impossible.uff,nerwy mam zszargane. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
calek69 0 Napisano 12 Listopad 2008 Assassin's Creed-swietna gra,troche liniowa,ale i tak daje rade ,motorstorma,i fifa 09 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hades26 3 Napisano 12 Listopad 2008 No ja katuję Dalej poraz trzeci Gta 4 Podziwiam... ja po 1,5h zrezygnowałem Oddałbym słabego R2 za tego KZ2! A czemu R2 jest słaby? Co prawda spodziewam się, że KZ2 będzie masakryczny, ale... nie rozumiem tego że R2 jest słabym tytułem. Assassin's Creed-swietna gra,troche liniowa,ale i tak daje rade Trochę?... proszę Cię! Dead Space to wymiata przy Aśce ze swobodą! Co do flag i Templariuszy... nie siłuj się z zebraniem wszystkiego bo nic nie dostaniesz na koniec ------------------------------- Ja aktualnie gram w: - Uncharted:DF - (zrobiłem platynę) - Burnout Paradise - (robię platynę) - MGS4 - czasami między poprzednimi... - Czekam na Tomb Raider Underworld... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
furio 0 Napisano 12 Listopad 2008 nie siłuj się z zebraniem wszystkiego bo nic nie dostaniesz na koniec Ja bym chciał, żeby konsola drukowała hajs o skończeniu gry :-) żarcik R2 to świetny tytuł. Jak ktoś chce go na coś wymienić to proszę o kontakt. Ja gram w MGS4, Uncharted, R1, Wipeouta, i Soula, ale czaję się na R2, Fallouta 3, Mirror'sEdge, Pacific Rift, EoJ i K2. pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAATSS 2 Napisano 13 Listopad 2008 A ja gram na nerwach codziennie ludziom:P Poza tym to CoD "5" WaW na multi i przy końcu tygodnia siądę na Veteran'a w single'u. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMichal 20 Napisano 13 Listopad 2008 ja ostatnio wciągnąłem się w Burnout Paradise... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
patyk 17 Napisano 13 Listopad 2008 LBP i oczywiście MGO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sorrow 0 Napisano 13 Listopad 2008 Ostatnio przeszedłem po raz drugi Shadow of The Colossus. W wolnych chwilach przechodze KOTOR-a i przymierzam się do trzech częsci Prince of Persia... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach