qleeg 1 Napisano 21 Styczeń 2010 W dniu 20.01.2010 o 13:46, VERGILDH napisał: Z tego co pamiętam, to gra sama wczytuje save, przed wejściem do menu głównego... ... tak było zawsze gdy miałem starą PS3 ale .. od kiedy mam nową kariera zaczyna się od nowa :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
VERGILDH 28 Napisano 21 Styczeń 2010 Robiłeś backup save'ów ze starej konsoli na nową ? Może to w tym tkwi problem? Ja się na tym zbytnio nie znam, więc nie jestem w stanie Ci pomóc ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
a.wysocki 0 Napisano 28 Styczeń 2010 Proszę o pomoc. Czy w shifta mogę grać na 2 graczy na 1 konsoli (2 pady), nie przez internet? dzięki z góry za pomoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ejec1 1 Napisano 28 Styczeń 2010 Nie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariopl 0 Napisano 29 Styczeń 2010 witam! Czy ktoś z Was gra w shifta w sieci i ma gre odkupioną od kogoś kto już ją zarejestrował. Zastanawiam się czy dostanę bana jak się zarejestruje...... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
VERGILDH 28 Napisano 30 Styczeń 2010 Z tego co wiem, to w PSN gier się nie "rejestruje" ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Calrsberg 0 Napisano 30 Styczeń 2010 rejestrowanie..., a granie na PSN to dwie oddzielne bajki B) wiec bez obaw. . . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darko 0 Napisano 31 Styczeń 2010 Witam Wszystkich i mam wielką prośbę. Z racji, że moja konsola uległa uszkodzeniu i wszystkie dane przepadły bardzo proszę kogoś, kto przeszedł Shifta i zgranie z niego na pendrive sejva (najlepiej jak ktoś jest tak na ok 70% gry i ma już otwarte te ostatnie światowe wyścigi) i przesłanie mi go - z tego co wiem taki save powinien u mnie zadziałać. Będę bardzo wdzięczny, bo nie chce mi się tej gry przechodzić ponownie od nowa. Bardzo proszę o kontakt na priv. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alekabanpl 1 Napisano 31 Styczeń 2010 (edytowane) Z zapytaniem do posiadaczy Logitech G25, kupiłem kierownicę jeszcze czekam na wheelstand pro i nfs shifta. Czy Nfs jest kompatybilny z sprzęgłem i skrzynią biegów? I jeszcze obrut o 900 stopni czy jest. Edytowane 1 Luty 2010 przez alekabanpl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artexx 30 Napisano 19 Luty 2010 Nie wie ktoś może kiedy będzie dostępny dodatek do nfs z ferrari challenge , niby miał być dostępny 17 lutego ale na psn go nie ma. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mataman 680 Napisano 19 Luty 2010 Ten dodatek jest tylko na x360. Świetny jest tak na marginesie, masę grania jest. Teraz online wszyscy jeżdżą Ferrari FXX :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedruszczak 1 Napisano 21 Luty 2010 Witam, Mam kierownicę którą przed tem używałem na PC, ma ona wejście USB - czy mogę ją podłączyć pod PS3 i grać np. w Shifta? Jak mam ją zainstalwać - podłączyć? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMichal 20 Napisano 21 Luty 2010 W dniu 21.02.2010 o 13:09, biedruszczak napisał: Jak mam ją zainstalwać - podłączyć? pisałeś w poprzednim zdaniu, że ma USB, więc odpowiedź na to pytanie pozostawię Tobie do przemyślenia :whistling: Nic się nie instaluje - albo kierownica działa, albo pojawia się komunikat, że nie działa... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
redshark 0 Napisano 23 Luty 2010 hej powiedzcie mi jak zagrac na dwoch w sieci!?!?! bo za kazdym razem jak stworze gre a kumpel jej szuka to nigdy nie mozemy sie znalezc... nie widze opcji zapros znajomego... normlanie mam zagwostke, jak mozna pograc na dwoch przez siec?!!??! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nathim 0 Napisano 24 Luty 2010 (edytowane) W dniu 31.01.2010 o 20:31, alekabanpl napisał: Z zapytaniem do posiadaczy Logitech G25, kupiłem kierownicę jeszcze czekam na wheelstand pro i nfs shifta. Czy Nfs jest kompatybilny z sprzęgłem i skrzynią biegów? I jeszcze obrut o 900 stopni czy jest. Jeśli cie to jeszcze interesuje to z tego co pamiętam tylko GT 5 obsługuje sprzęgło+ skrzynie H a co obrotu 900 stopni mogę ci jutro sprawdzić na mojej DFGT :P a co do kolegi który pytał o kierownice do ps3 wątpie żeby inna niż DFP, DFGT, G25 i G27 działay na Ps3 aczkolwiek kto wie :P Edytowane 24 Luty 2010 przez Nathim 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dan311 0 Napisano 15 Marzec 2010 Koledzy mam problem i pytanko z nim związane. Jak zmienić Pseudonim NFS? na stronce www.needforspeed.com. Mam jakiś inny i nie mogę śledzić swoich wyników i oglądać zrobionych fotek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seba West Side 0 Napisano 16 Marzec 2010 a mi sie cos porobilo z gierką. od jakiegos czasu mam problem z dźwiękiem. Bardzo słabbo słysze dzwięk silnika mojego z kamery od zdezaka ale jak zmienie kamere z gory to wszytsko jest dobrze. dodam ze dźwiek przeciwników dobrze słychac. miał ktos kiedys taka jazda a i jeszcze w niedziele wszytsko wroociło do normy ale nie na długo znow wszystko sie spizdzilo i dzwiek mam do dupy :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
imatix 5 Napisano 16 Marzec 2010 Czy gra ktoś w nią online ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seba West Side 0 Napisano 16 Marzec 2010 ja gram dosyc czesto:). dodaj mnie do znajomych to pogramy w weekend. Nick:sebaws Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZiateK 14 Napisano 20 Marzec 2010 Jak dla mnie ta gra to flaki z olejem. :) Niby na początku wszystko fajnie, ale później straszliwie nudnawe. :turned: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcinaldo 6 Napisano 26 Marzec 2010 W dniu 24.02.2010 o 02:52, Nathim napisał: Jeśli cie to jeszcze interesuje to z tego co pamiętam tylko GT 5 obsługuje sprzęgło+ skrzynie H a co obrotu 900 stopni mogę ci jutro sprawdzić na mojej DFGT :P A czy DFGT działa bez problemu z Shiftem? Gdzieś w sieci znalazłem że są jakieś problemy z FF? Czy to prawda? Dzięki i pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kisiel-PL 492 Napisano 26 Marzec 2010 Mam problem... Zdobyłem dzisiaj 20stą epicką odznakę, ale nie zaliczyło mi trofea ;/ a było to moje ostatnie i myślałem, że platynka będzie a tu taka lipa? Miał ktoś podobny przypadek? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Luki98 0 Napisano 26 Marzec 2010 Witam ;) Dziś nabyłem NFS Shift special edition i w pudełku z grą znalazłem karteczkę z kodami z jakimiś bonusami ;P Gzie mam je wpisać aby uzyskać dostęp do tych bonusów (to chyba są jakieś autka ;P) ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukisgb 1 Napisano 26 Marzec 2010 W dniu 26.03.2010 o 14:47, Luki98 napisał: Witam ;) Dziś nabyłem NFS Shift special edition i w pudełku z grą znalazłem karteczkę z kodami z jakimiś bonusami ;P Gzie mam je wpisać aby uzyskać dostęp do tych bonusów (to chyba są jakieś autka ;P) ??? wchodzisz do sklepiku PSS i na górze masz ikonkę podpisaną "Redeem Codes" w tym miejscu wpisujesz swój kodzik powinno Ci od razu znaleźć odpowiednią paczkę do pobrania pamiętaj, że twoje konto musi być polskie jeśli wpisujesz kod z polskiej gry... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Melon PS3 16 Napisano 26 Marzec 2010 @alekabanpl Tak, jest kompatybilny. I z G25 i ze skrzynią biegów w trybie H i ze sprzęgłem, z tym, że jak nie wciśniesz sprzęgła to i tak bieg się zmieni, tylko przez chwilę przed zmianą będzie takie "wycie" jakbyś np. z 3 zbił na 1 bieg, tj. b. wysokie obroty :) Poza tym 900stopni też można chyba ustawić, ale to raczej do Shifta nie pasuje, ja wolę grać na 360 :thumbsup: Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach