Jazzhoo 1 Napisano 25 Listopad 2012 No to mam problem - brać na PC czy na PS3. Podobno konto FF14 ma byc multiplatformowe ;) choc z tego co pamietam to FF11 chyba tez bylo ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Madrok 159 Napisano 7 Styczeń 2013 Można już się zapisywać do bety http://entry.ffxiv.com/beta/eu (na wypadek gdyby ktoś nie przeglądał portalu :) ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ExVitallin_PL 165 Napisano 7 Styczeń 2013 ja wysłałem,mam nadzieję że mnie wybiorą :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 7 Styczeń 2013 Ja muszę chwilowo spasować z bety :( ale fulla biore w dniu premiery ;d Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ExVitallin_PL 165 Napisano 7 Styczeń 2013 (edytowane) dobra nieważne coś mi się pomyliło :D Edytowane 7 Styczeń 2013 przez ExVitallin_PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 7 Styczeń 2013 Jakoś boje się że przez tą betę straciłbym chęć na granie w fulla...wiesz więcej błędów itp itd... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ExVitallin_PL 165 Napisano 7 Styczeń 2013 o tym samym pomyślałem,ale beta to dobry czas na obczajenie postaci :D Ja na 100% będę grał magiem :D zobaczę jakie są klasy,jakie skille,w co pakować itp oczywiście o ile się dostane :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Winter 23 Napisano 8 Styczeń 2013 W FFXI i FFXII nigdy nie grałem, ale z ciekawości zapisałem się do bety FFIV poprzez kod z FFXIII. Kod miałem nawet w FFXIII-2, jakoś nigdy się u nich nie rejestrowałem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Strife 1353 Napisano 8 Styczeń 2013 Też się zarejestrowałem, ale jakoś wątpię że zostanę wybrany heh. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Madrok 159 Napisano 8 Styczeń 2013 Kod na bete wpisałem, a ankietę wypełniłem tak, jakbym był odmóżdżonym fanbojem ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ExVitallin_PL 165 Napisano 10 Styczeń 2013 ankietę?tam była jakaś ankieta? nie pamiętam... Jak ktoś dostanie się do testów,to niech się pochwali :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Winter 23 Napisano 10 Styczeń 2013 Ankieta była opcjonalna przy zapisach do beta testów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nirv 8 Napisano 11 Styczeń 2013 ktoś wie ile będzie kosztował abonament? Ile się na ogół placi za takie gry? Pograła bym, tylko nie wiem czy mnie stać będzie ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 11 Styczeń 2013 Około 40-50 miesięcznie...plus wydatek na grę około pewnie 200zł...ale jak zawsze w mmo bywa pierwszy miech dostaje sie za darmo... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nirv 8 Napisano 11 Styczeń 2013 Fajowsko. Teraz tylko wybrac na czym grac :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 11 Styczeń 2013 (edytowane) Konto ma być multi platformowe...więc nie ważne na czym zagrasz na początku...i na pc i ps3 bedziesz mogła miec to samo konto...przynajmniej tak obiecuja twórcy...tak samo gra będzie działała w trybie cross play więc ludzie z pc będą mogli grac z konsolowcami... Edytowane 11 Styczeń 2013 przez TRaCeGuitar Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nirv 8 Napisano 11 Styczeń 2013 Wszystko pięknie. Ale kupować 2 gry? na pc i na ps3.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ExVitallin_PL 165 Napisano 18 Styczeń 2013 Już się nie mogę doczekać,aż dadzą jakieś konkretne info Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Braster 0 Napisano 18 Styczeń 2013 Gralem w ff11 przez 5 lat I w ff14 przez rok, mam wszystkie classy lvl 50 I musze wam powiedziec ze ta gra jest niesamowita, jak macie dobry pc to grafika jest niedoporuwnania do innych mmos jak guild wars 2 kture wyglada jak shit, kto kolwoek gral w ff14 I dostales legacy status to nie musisz rejestrowac na beta, odrazu mozesz zacznoc grac od February 10. Chcialem sie spotkac z polakami w grze ale niema szansy, jak ktos gra to na jaki, server? Sry za zlamany polski Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ExVitallin_PL 165 Napisano 23 Styczeń 2013 http://www.ps3site.pl/square-enix-potwierdza-start-bety-final-fantasy-xiv-a-realm-reborn-na-poczatku-lutego/140558 Kto dostanie zaproszenie niech się pochwali! :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Madrok 159 Napisano 3 Luty 2013 Patrzę sobie w poczte, wiadomość od square enix i myślę sobie "huraa zostałem zaproszony" ale to tylko reklama hitman trilogy ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M4NG4N 4 Napisano 23 Maj 2013 (edytowane) Czy ktoś ma jakieś info co i jak z tą grą :P Beta testy pewnie dawno sie skonczyły, a może jeszcze trwają... Wiadomo coś kiedy ma wyjść, bo kupię raczej napewno :P Dobra juz wiem 27 sierpnia, to pozostaje tylko czekać... To okładka \/ Edytowane 23 Maj 2013 przez M4NG4N Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shemaforash 881 Napisano 23 Maj 2013 Jestem zainteresowany, kupię jeśli tytuł okaże się oryginalnym MMO. Jeśli qeusty będą w stylu WoW czyli przynieś 10x to, zabij 20x to i powtórz 100x to będę szeroko omijał grę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Madrok 159 Napisano 24 Maj 2013 beta na ps3 pojawi się za miesiąc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
schranz 488 Napisano 25 Maj 2013 beta dla wybrańców czy coś sie może zmieniło . Ja bym chętnie pograł . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach