Jaco 1 Napisano 8 Czerwiec 2010 a moze nas zaskocza i bedzie wyglada lepiej ?? Chociaz ja i tak nie kupie bo jedynka powaznie mnie zniechecila do siebie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andryush 48 Napisano 8 Czerwiec 2010 Ten NY wygląda bezpłciowo. Mam nadzieje , że mają w grze takie miejscówki jak z zeszłorocznej prezentacji silnika - jakiś brudny , ciemny zaułek , gdzieniegdzie światła i strzelanina na ciasnych przestrzeniach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SmoQ_88 186 Napisano 16 Czerwiec 2010 http://www.youtube.com/watch?v=RzXqivTqKFU Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hanti 15 Napisano 16 Czerwiec 2010 (edytowane) Ten NY wygląda bezpłciowo. Mam nadzieje , że mają w grze takie miejscówki jak z zeszłorocznej prezentacji silnika - jakiś brudny , ciemny zaułek , gdzieniegdzie światła i strzelanina na ciasnych przestrzeniach. Wiesz Crytek miał ten sam problem przy pierwszej części . Pomimo zaawansowanej i wyznaczającej nowe standardy grafice gra wcale nie imponowała grywalnością . Mam nadzieje,że obietnice scenarzystów będą choć w połowie wypełnione :thumbsup: Spora ilość osób porównuje silnik Guerilla Games do produkcji Crysisa. Obie gry prezentują inny charakter graficzny , w Killzone 2 dominuje cięższy klimat - jest zdecydowanie mroczniejsza od Crysisa . To pozwala na pewne ustępstwa w oprawie na zasadzie większej roli gry cieni . Chociaż Alan Wake odniósł pod tym względem niezłą klapę. Natomiast Crysis generuje grafikę znacznie inną . Dlatego możemy się spodziewać znacznie większej ilości detali jak i okazalszych widoków w grze. Z drugiej strony trójeczka ma ponoć rozgrywać się w takich terenach jak dżungla czy stepy pokryte śniegiem , więc pozostaje nam tylko czekać Edytowane 16 Czerwiec 2010 przez hanti Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaco 1 Napisano 16 Czerwiec 2010 Wiesz Crytek miał ten sam problem przy pierwszej części . Pomimo zaawansowanej i wyznaczającej nowe standardy grafice gra wcale nie imponowała grywalnością . Mam nadzieje,że obietnice scenarzystów będą choć w połowie wypełnione :thumbsup: Spora ilość osób porównuje silnik Guerilla Games do produkcji Crysisa. Obie gry prezentują inny charakter graficzny , w Killzone 2 dominuje cięższy klimat - jest zdecydowanie mroczniejsza od Crysisa . To pozwala na pewne ustępstwa w oprawie na zasadzie większej roli gry cieni . Chociaż Alan Wake odniósł pod tym względem niezłą klapę. Natomiast Crysis generuje grafikę znacznie inną . Dlatego możemy się spodziewać znacznie większej ilości detali jak i okazalszych widoków w grze. Z drugiej strony trójeczka ma ponoć rozgrywać się w takich terenach jak dżungla czy stepy pokryte śniegiem , więc pozostaje nam tylko czekać nie zdziwie sie jak w Killzone 3 bedziemy biegac po jungli noca zeby mogli na kolorach zaoszczedzic heheh Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 23 Czerwiec 2010 Przenosimy do działu FPS - Inne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Żywy 690 Napisano 26 Czerwiec 2010 http://www.videogamer.com/news/crytek_magic_prevents_crysis_2_3d_performance_issues.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheStormCrusher 0 Napisano 7 Lipiec 2010 CryTek lubi udowadniać, że jest najlepszy. Kiedyś było tak z FarCry'em, wszyscy byli zachwyceni, następnie pokazali jacy są dobrzy i zrobili Crysisa (2007r.) który do dziś ma najlepszą grafike (ogólnie silnik). Teraz wyznaczyli sobie poprzeczkę na konsolach. Jestem prawie w 100% pewny, że Crysis 2 przebije graficznie wszystkie inne tytuły na długi czas. Pamiętajmy jednak, że w grach od Cryteku możemy spodziewać się TYLKO dobrej grafiki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Turus 16 Napisano 7 Lipiec 2010 Pamiętajmy jednak, że w grach od Cryteku możemy spodziewać się TYLKO dobrej grafiki. No właśnie, i co nam po tej grafice skoro gameplay w pierwszym Crysis'ie był tak drętwy, że musiałem sobię dawkować tą grę. Dłużej jak 30 min dziennie nie byłem w stanie wytrzymać. Obawiam się, że podobnie będzie w dwójce, już gameplay'e z E3 mnie wcale nie przekonały. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheStormCrusher 0 Napisano 8 Lipiec 2010 (edytowane) Nie przesadzaj, trochę wyolbrzymiasz z tym "dawkowaniem" gry. Crysis mimo, że miał kiepską naciąganą fabułę mógł zaoferować wiele ciekawych rzeczy ;) Grafika to najmocniejszy atut, wszystko wygląda tak realistycznie, że się chce dalej grać i podziwiać. Dochodzi do tego jeszcze niesamowita fizyka, która robi na prawdę wrażenie, czy też w miarę dobra sztuczna inteligencja przeciwników oraz masa innych pierdółek, które cieszą ;) EDIT: "TYLKO dobrej grafiki" - miałem na myśli też, to co napisałem w tym poście. Edytowane 8 Lipiec 2010 przez TheStormCrusher Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Turus 16 Napisano 9 Lipiec 2010 Dla mnie ta gra była strasznie monotonna dlatego też własnie musiałem ją dawkować, w innym wypadku szybko mi się nudziła. Brak było tu jakiś ciekawych sytuacji czy zwrotów akcji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
monobloss 94 Napisano 13 Lipiec 2010 Jeden ze szwedzkich sklepów internetowych umieścił w swoim serwisie ofertę na edycję kolekcjonerską gry Crysis 2 W skład Crysis 2 Nano Suit wchodzą: gra Crysis 2 plecak stylizowany na Nano Suit (z metalizowanym "kręgosłupem") o wymiarach 46 x 34 cm statuetka Propheta o wysokości około 20 cm 176 stronicowy art book ekskluzywna skórka do trybów sieciowych i inne dodatki cyfrowe specjalne etui na pudełko z grą Ja osobiscie omine tę edycje syerokim łukiem pozdrawiam !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Turus 16 Napisano 13 Lipiec 2010 Ja też ominę, nie kręcą mnie szczrze mówiąc wersje kolekcjonerskie. Po co mi jakiś hełm (Halo 3) noktowizor (MW2) czy figurka. Na dodatek taki "bajer" zazwyczaj duzo kosztuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ju-on 0 Napisano 10 Sierpień 2010 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andryush 48 Napisano 10 Sierpień 2010 Dobre :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
monobloss 94 Napisano 10 Sierpień 2010 (edytowane) Szperałem szperałem i znalazłem kilka ciekawostek które przez wiele osób są rozpatrywane i mają sens jeżeli wszystko co dotychczas widzieliśmy złączy się w jedną spójna całość A więc najpierw były spekulacje dlaczego crytek porzuca jedyną żecz która wyróżniała silnik mianowicie roślinki? Po różnych dyskusjach wyszło na to że to przez konsole które nie uciągnęły by tyle detali co mogło by być prawdą ale... Była prezentacja Cryengine 3 na ps3 i Xboxie właśnie na wyspie z części pierwszej i spekulacje i domysły zaczęły się na nowo. Wiele osób zauważyło że wszędzie gdzie się da jest upchane zielenin ką nie wiedzieć czemu!? Jednak że , tym razem Crytek ( nie pamiętam dokładnie kto ) wygadał sie w wywiadzie o tym czy pamiętamy nagłą zmianę całej wyspy w Crysisie 1 ( cała zlodowaciała i okryła się śniegiem ) i powiedział że uświadczymy czegoś podobnego w C2. I wtedy wszystko stało sie jasne dla wielu osób i dla mnie. Kosmici mają coś z tym wspólnego i wydaje sie że z biegiem czasu nowy york będzie zamieniał sie w miejską dżungle bloki obrosną pnączami itp aż w końcu bęzie tak jak w jedynce tylko że tym razem będzie to betonowa wyspa z drzewkami wyrastającymi z asfaltu ulic :D Jestem ciekawy co wy sądzicie na ten temat bo ja uważam że taki scenariusz jest bardzo prawdopodobny :) Edytowane 10 Sierpień 2010 przez monobloss Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Żywy 690 Napisano 14 Sierpień 2010 Nowe fotki z trybu MP (wersja z PC): Trzeba przyznac ze wyglada kozacko, tylko co z tego jak jesli dalej bedzie Nanosuit w MP to bedzie sie gralo jak w MW2 gdzie kazdy lata z Painkillerem... Powinni IMO pojsc w styl BFa - pojazdy juz maja, duze otwarte tereny tez, jedynie jak mowie - wywalic nanoskafander a dodac klasy (inzynier, medyk, etc.), i jakies konkretne tryby bo Power Struggle gdzie jedna runda trwala nawet ponad godzine to byla porazka... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SmoQ_88 186 Napisano 18 Sierpień 2010 Kawalek Multiplayera http://www.youtube.com/watch?v=titAlXWI8kI 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 19 Sierpień 2010 PS3site gra w Crysis http://www.ps3site.pl/gamescom-2010-gramy-w-crysis-2/51404/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BednarPL 1 Napisano 22 Sierpień 2010 do premiery jeszcze sporo czasu , co do limitki to też da się uzbierac kasę no i chyba tak zrobię , ale najpierw Black Ops Limited edition , Crysis 1 jakoś nie zaskoczył mnie , co do 2 to bardzo ładnie odzorowali Nowy Jork , Multi pokazywane na Gamescom też dawało radę wkońcu jakaś nowośc bieganie po dachach :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
monobloss 94 Napisano 22 Sierpień 2010 do premiery jeszcze sporo czasu , co do limitki to też da się uzbierac kasę no i chyba tak zrobię , ale najpierw Black Ops Limited edition , Crysis 1 jakoś nie zaskoczył mnie , co do 2 to bardzo ładnie odzorowali Nowy Jork , Multi pokazywane na Gamescom też dawało radę wkońcu jakaś nowośc bieganie po dachach :) Emmm chyba nie mówisz o limitce z plecakiem za 460 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Code 17 Napisano 23 Październik 2010 http://www.ps3site.pl/ps3site-exclusive-gramy-w-crysis-2/55697/ Fajnie, że dostaliście kod na bete, ale do jasnej cholery, ten gameplay aż razi sponsoringiem :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 24 Październik 2010 http://www.ps3site.pl/ps3site-exclusive-gramy-w-crysis-2/55697/ Fajnie, że dostaliście kod na bete, ale do jasnej cholery, ten gameplay aż razi sponsoringiem :D Skąd takie wnioski? Dla tego, że gra spodobała się Zeratulowi? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Code 17 Napisano 24 Październik 2010 Rozumiem, wspomnieć że gra jest dobra, albo to jeszcze podkreślić w podsumowaniu jest jak najbardziej ok, ale Zeratul co 20 sekund wspominał o wspaniałości tej gry :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 18 Grudzień 2010 Nowy, świetny trailer http://www.ps3site.pl/crysis-2-wychodzi-z-cienia-nowy-trailer/59672/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach