Skocz do zawartości
ONE

[Online] Pro Evolution Soccer 2010

Rekomendowane odpowiedzi

Ja jestem jak najbardziej za tym aby zrobić coś własnego, tak jak kolega wyżej wspomniał o skompletowaniu ludzi do ligi i ruszamy!

Stwórzmy coś własnego!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak macie pretensje to sami zrobcie lige i sami ustalajacie zasady i poprowadzcie ja bez zadnej skazy... jestem ciekaw jak wam to wyjdzie... tylko narzekac umieja co niektorzy a nikt sie zebrac z zalozeniem ligi nie mogl... mad.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Było 12 osób to ktoś musiał już wyskoczyć z pretensjami. Było dobrze, co to za liga gdzie połowa graczy gra tą samą drużyną. Każdy bierze inną i jest przynajmniej ciekawie. Założyciel community jak się nie wypowiedział, tak dalej siedzi cicho, czyli jak zwykle nic z tego nie wyszło i nie wyjdzie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To sie porobilo pare dni mnie nie bylo ( zero neta zero ps3 ) myslalem ze liga juz ruszyla i jakies zalegle kolejki bede gral :P a tu ktos zaczol mieszac....

ja tez jestem za tym zeby kazdy mial inny team

ludzie zmobilizujcie sie czy tak ciemzko znalesc tych kilkunastu ludzi w 38 milionowym kraju.... ale patrzac na prawdziwa reprezentacje pilkarska to chyba jednak tak

polska mentalnosc kazdy ma swoje zdanie i koniec.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja sie dopisalem do ligi i mam nadzieje ze jednak ruszy...

Ktos pisal ze oddal Liverpool, wiec go przygarnalem. (sprawdzalem tez przy wyborze, nie widzialem zeby ktos gral ta druzyna)

Tak wiec uwazam ze jezeli jest juz tyle osob ktore zgadzaja sie na to, zeby teamy sie nie dublowaly to niech ta liga wystartuje...

Wole zagrac w lidze bez dubli, niz w zadnej... :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To sie porobilo pare dni mnie nie bylo ( zero neta zero ps3 ) myslalem ze liga juz ruszyla i jakies zalegle kolejki bede gral tongue.gif a tu ktos zaczol mieszac....

ja tez jestem za tym zeby kazdy mial inny team

ludzie zmobilizujcie sie czy tak ciemzko znalesc tych kilkunastu ludzi w 38 milionowym kraju.... ale patrzac na prawdziwa reprezentacje pilkarska to chyba jednak tak

polska mentalnosc kazdy ma swoje zdanie i koniec.

gdyby niektorzy nie naczekali juz bysmy zaczeli rozgrywki...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

spoko... wiec startujemy... pierwsza kolejka do niedzieli do 23 59 ma byc rozegrana... opisujemy mecze w 3-4 zdaniach, podajemy strzelcow, asystentow itd, jak z kim sie gralo (lacze... czy byly opoznienia itd) i czy nie bylo problemu z umowieniem meczu oraz... LET'S PLAY :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja moge zagrac dzis przez caly dzien i jutro po 19:00, takze pisac na gg 7301018 lub na PSid R_O_M_A_N_PL. Aha jakies pary sa losowane z kim mam zagrac ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

spoko... wiec startujemy... pierwsza kolejka do niedzieli do 23 59 ma byc rozegrana... opisujemy mecze w 3-4 zdaniach, podajemy strzelcow, asystentow itd, jak z kim sie gralo (lacze... czy byly opoznienia itd) i czy nie bylo problemu z umowieniem meczu oraz... LET'S PLAY :)

I gdzie mamy to wpisywać bo jak tutaj to za parę dni będzie ciężko przeszukać kilka stron,żeby znaleźć odpowiedni post.I nadal nie wiadomo jak któs nie rozegra spotkania to co liga stanie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I gdzie mamy to wpisywać bo jak tutaj to za parę dni będzie ciężko przeszukać kilka stron,żeby znaleźć odpowiedni post.I nadal nie wiadomo jak któs nie rozegra spotkania to co liga stanie?

a na pewno jest tak, ze jezeli komplet spotkan nie bedzie rozegrany, to nie mozna rozgrywac dalszych gier?

Ktos juz to sprawdzal?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie moge zalozyc nowego tematu... nie wiem czemu... gdyby byl w stanie to bym zalozyl... nie ma losowania par... tak poprostu bd mniejsze zamieszanie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

R_O_M_A_N_PL 2:3 Gracz7MU ... kiepski mecz ale wyrownany... nie bylo zadnych problemow z opoznieniem... strzelcow nie pamietam ;) pierwszy lider ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no to czekamy na chetnych na CSL Consoles Sports League

Cześć. Jestem chętny na rozgrywkę za pośrednictwem CSL. Moje psnid: Rympal. JEst tam jakaś polska liga ale nie można się do niej zapisać.

[edit]

O udało mi się więc czekam teraz na potwierdzenie admina.

Edytowane przez Leon123

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

barca(Pawinho vel lovethisgame1910)vValencia(godofwarehouse)

2:1

messi,ibra (obie glowki) - vicente?

w statystych domnacja Valenci,wygrana Barcy tylko dlatego ze to Barca, obylo sie bez rajdow Messiego ala Crystyna z Madrytu.

mecz walki,bez lagow,opoznien

Edytowane przez Pawinho

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no to jeszcze 3 mecze do rozegrania w tej kolejce... narazie pozostaje liderem ;)

cab1983 (Milan) 0:0: (Atletico) FauPeR

opisujemy mecze w 3-4 zdaniach, podajemy strzelcow, asystentow itd, jak z kim sie gralo (lacze... czy byly opoznienia itd) i czy nie bylo problemu z umowieniem meczu oraz...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ale co mam opisać o bezbramkowym meczu?

OK. Więc bramek nikt nie strzelał. Asyst nie było. Akcji też w sumie mało. Przeciwnik napisał czy gramy, więc zagraliśmy. Opóźnień w grze nie było.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wchodze w community co jakis czas i nigdy nie moge nikogo trafic... ktos jest moze chetny na ligowy mecz?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hej, można dołączyć do jakiejś ligi, postaram się wybrać drużynę którą jeszcze nikt nie gra, z umówieniem się na mecz nie będzie problemu często jestem online.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi