Kwas 1 Napisano 17 Listopad 2009 Bo wiesz na padzie nie jest wcale zle (przynajmniej w mw2) ale jak wiadomo kierownice sa do wyscigow, gitara do guitar hero tak wiec Klawa i myszka najlepiej nadaja sie do strzelanek, wiele for przesledzilem ale nic konkretnego nie znalazlem, mam nadzieje ze tutaj znajde odpowiedz :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cezzar997 1 Napisano 17 Listopad 2009 A IMO,jeśli idziemy tą drogą,to pad jest do konsol a klawka i myszka do PC :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kwas 1 Napisano 17 Listopad 2009 Mi nie chodzi co do czego jest bo i tak padami mozna grac na pc, tylko jak ten adapter sie sprawuje, wiem ze duzo ludzi tego uzywa bo ostatnio grajac w mw2 1 koles co mape wszystkich rozwalal atomowka... no a na powtorce bylo widac jak smiga mu ten celownik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rejnol93 0 Napisano 17 Listopad 2009 moja kopia gry przychodzi dopiero jutro, ale możecie mnie już mnie dodawać :) mój PSNID rejnol93pl POZDRO :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NewNickPL 27 Napisano 17 Listopad 2009 http://gram.pl/news_8gTiHee1_Modern_Warfare_2_zlamane_prawie_dedyki_uruchomione.html :D Szkoda że tylko (chyba) na PC ;> 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kabi27 0 Napisano 17 Listopad 2009 Śmiało też się pisze na rozgrywki MW2 Psn Id: IGUANATHC Może ktoś wie czy można odblokować claymore w 2 szt. tak jak to było w COD4.mw , jedna to troszke mało. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kosciarz 504 Napisano 17 Listopad 2009 http://gram.pl/news_8gTiHee1_Modern_Warfare_2_zlamane_prawie_dedyki_uruchomione.html :D Szkoda że tylko (chyba) na PC ;> hehe nice, a myslem ze pojde spac smutny;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grabeq 1138 Napisano 17 Listopad 2009 http://gram.pl/news_...ruchomione.html :D Szkoda że tylko (chyba) na PC ;> Lol. Niech to będzie kara dla Infinity Ward za odtwórczość i klęskę ze sprawnością serwerów na samym początku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xlBankslx 0 Napisano 17 Listopad 2009 witam chetnie pogram w cod mw 2 moj nick xlBankslx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Longer85 15 Napisano 18 Listopad 2009 Lol. Niech to będzie kara dla Infinity Ward za odtwórczość i klęskę ze sprawnością serwerów na samym początku. Jaka to dla nich kara? Oni to maja gdzies bo gra i tak sie sprzedala, najbardziej pokrzywdzeni sa gracze pecetowi którzy kupili oryginalna gre i chcieli grac normalnie bo teraz to moga plytki uzyc chyba tylko jako przedmiot do aportowania dla psa. Cale szczescie ze na PS3 nie ma takich cyrków (odpukac) bo wkurzylbym sie niemilosiernie gdyby umaral online w najlepszym FPS. Gra jest genialna i szkoda by bylo jakby jakies dzicko neo to zepsulo. Cieszmy sie ze mamy PS3 i nie tak latwo je shakowac :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bart 0 Napisano 18 Listopad 2009 Tu nie chodzi o crackowanie czy hakowanie gry Ci panowie starają się zrobić dedykowany serwer po to żeby można było rozgrywać mecze miedzy klanami z odpowiednimi modami w ligach jak clanbase czy esl wiec konsol to nie dotyczy co do tego co jest na filmiku to jest włączony devmap i tam można włączyć cheaty które są już w grze nieskończona amunicja, nieśmiertelność itp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 18 Listopad 2009 Podobno wyszedł nowy patch. Zna ktoś szczegóły co poprawia/psuje? 3 trbyby dodal (chyba bo wczesniej ich nie bylo): -kociol -express team deathmatch -3 osobowe cos, zapomnialem co ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EndarSeth 171 Napisano 18 Listopad 2009 http://gram.pl/news_...ruchomione.html Szkoda że tylko (chyba) na PC ;> O ja pier..... a ja myślałem, że dużo strzelam :P a tu takie coś. Tak mi w tą gre nie idzie (chaos był w KZ2? Really?), że swojego nicku nie podaję :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tony777 0 Napisano 18 Listopad 2009 Im dłużej gram multi tym bardziej zaczynam tęsknić za CoD4:P coś długo się nie mogę odnaleźć w MW2 hehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Duszek123 0 Napisano 18 Listopad 2009 Jaki karabin szturmowy wolicie? SCAR-H czy M16A4? Jak dla mnie ciężko się przestawić na tą drugą broń :turned: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cugaro 0 Napisano 18 Listopad 2009 ja mam noobowskie pytanie Na jakiej czułości najlepiej grać bo od niedawna mam PS3 i się zastanawiam do jakiej się opłaca przyzwyczajać :biggrin: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nermal102 0 Napisano 18 Listopad 2009 ja mam noobowskie pytanie Na jakiej czułości najlepiej grać bo od niedawna mam PS3 i się zastanawiam do jakiej się opłaca przyzwyczajać :biggrin: Wg. mnie najlepiej grać na medium, chyba ze jestes pr0 i w ogole to można na high walić ;) Swoją drogą jutro będę grać od rańca, zapraszam na specops i mp, psn - nermal102 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cezzar997 1 Napisano 18 Listopad 2009 Wg. mnie najlepiej grać na medium, chyba ze jestes pr0 i w ogole to można na high walić ;) Swoją drogą jutro będę grać od rańca, zapraszam na specops i mp, psn - nermal102 Najlepiej oczywiście na własne ustawienia i czułośc 10 - szalona. W innym wypadku trudno szybko zareagować ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stiepan87 1 Napisano 18 Listopad 2009 Szukam gracza do spec ops. Chętnie nabije 69 gwiazdek. Mój ID: stiepan87 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
addekk 0 Napisano 18 Listopad 2009 Mam pytanie czy jest sens kupować CoD'a przy internecie 1mb (neostrada) -połączenie kablem enternet, wiadomo że na singlu mi nie zależy aż tak bardzo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cezzar997 1 Napisano 18 Listopad 2009 JA grałem w Cod 4 zaraz po premierze na łączu 512 i ładnie się grało ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
addekk 0 Napisano 18 Listopad 2009 Ale wolę wiedzieć od kogoś kto sprawdził :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beta1969 1 Napisano 18 Listopad 2009 Ale wolę wiedzieć od kogoś kto sprawdził Ja gram na 1 Mb (kabel) i jest OK. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cezzar997 1 Napisano 19 Listopad 2009 Ale wolę wiedzieć od kogoś kto sprawdził :P A co ja napisałem ? Przeczytaj jeszcze raz ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haerde 2 Napisano 19 Listopad 2009 ja gram na 512 i nie narzekam :D. Btw mam takie głupie pytanie, co to są za takie dziwne medale w rodzaju Virtutti Militari, które gracze posiadają w lobby na stosunkowo niskich lvl'ach ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach