cezzar997 1 Napisano 28 Styczeń 2010 Skocz do tepsy. Złap jakiegoś kolesia,powiedz co i jak. Kobieta zwyczajnie nie wiedziała o co chodzi,nie umiała Ci odpowiedzieć dlatego mówiła szeptem (brak pewności siebie ) :) Z teog co wiem wszyscy standardowo mają wewnętrzne IP,zewnętrzne musisz załatwić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sancezz04 0 Napisano 28 Styczeń 2010 pomoże mi to?? http://www.dipol.com.pl/do_czego_sluzy_ddns_dynamic_domain_name_system_i_jak_go_uzywac__bib93.htm wszędzie piszą o tym lub co kolega wyżej do neo iść ale to pewnie wtedy płatne pomoże mi powyższa metoda? są wtedy jakieś zalety wady? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mutlley 0 Napisano 29 Styczeń 2010 Z tego co wyczytalem na forum to powinno pomuc . :whistling: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomey 0 Napisano 29 Styczeń 2010 Witam drogich kolegów. Mam taki "mały" problem. Kupiłem oficjalnego headset'a Sony, sparowałem ładnie kabelkiem i zacząłem grać z kumplem w Call of Duty MW2. Pierwsze dwa dni było w miarę OK. prócz tego, że było słychać trochę pogłos (echo swojego głosu) i jeszcze zauważyłem, że nie można równocześnie mówić, bo rwie, tylko na zmianę. Ale jakoś dawało się grać i gadać (fajna sprawa ). Natomiast trzeciego dnia po zaproszeniu słyszeliśmy się w menu gry ale już po wystartowaniu i załadowaniu mapy już nic nie słychać podczas samej gry. Ja widzę swoją ikonkę głośniczka i widzę, że reaguje jak coś mówię i kumpel tak samo ale nawzajem się nie słyszymy. Może ktoś pomóc w tym temacie? Z góry dziękuję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arti_P 0 Napisano 29 Styczeń 2010 Witam drogich kolegów. Mam taki "mały" problem. Kupiłem oficjalnego headset'a Sony, sparowałem ładnie kabelkiem i zacząłem grać z kumplem w Call of Duty MW2. Pierwsze dwa dni było w miarę OK. prócz tego, że było słychać trochę pogłos (echo swojego głosu) i jeszcze zauważyłem, że nie można równocześnie mówić, bo rwie, tylko na zmianę. Ale jakoś dawało się grać i gadać (fajna sprawa ). Natomiast trzeciego dnia po zaproszeniu słyszeliśmy się w menu gry ale już po wystartowaniu i załadowaniu mapy już nic nie słychać podczas samej gry. Ja widzę swoją ikonkę głośniczka i widzę, że reaguje jak coś mówię i kumpel tak samo ale nawzajem się nie słyszymy. Może ktoś pomóc w tym temacie? Z góry dziękuję spróbuj wejść w opcje i podgłośnić głośność mowy, jak nie to, to nie wiem. :D Ja muszę pochwalić się swoją pierwszą atomówką, (intervention + term, ofc. harrier , choppergunner i nuke.) na Rundownie, team deathmatch, szczerze mówiąc troche kampiłem w tym budynku długim,ale liczy się :P I całkiem szybko, z tego co orientacyjnie wyliczyłem 2 min. Jestem słaby (0.9 ratio, ale teraz coraz lepiej), dlatego straaasznie się cieszyłem :D... mój wynik meczu 35-2 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomey 0 Napisano 29 Styczeń 2010 (edytowane) Dzięki ale to nie to głośność jest ok, pozatym przed meczem i od razu po meczu (jak tylko wyskoczy napis zwycięstwo czy porażka) słyszymy się tylko podczas gry nic nie słychać. podczas ładowania mapy jeszcze słychać choć rwie a jak tylko się zacznie (wybór broni) to zapada cisza. Trochę jesteśmy wkur..eni bo daliśmy za HSy po 130 zeta, fajnie było przez dwa dni i lipa . Jak ktoś się spotkał z tym problemem to proszę o pomoc. ---------------------- Problem rozwiązany, poprostu w pewnym trybie gry przeciwnicy się niesłyszą. Edytowane 29 Styczeń 2010 przez tomey Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mutlley 0 Napisano 29 Styczeń 2010 Odpowiedz Jest Banalna Podczas Gry Jestescie w innych druzynach co uniemozliwia rozmowe ze soba :whistling: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
---Vincent--- 0 Napisano 29 Styczeń 2010 (edytowane) Zassałem nowego patcha 1.8 i nie moge grać na multi,konsola się wiesza ????????? U Was jak?? Edytowane 29 Styczeń 2010 przez ---Vincent--- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arti_P 0 Napisano 29 Styczeń 2010 (edytowane) Zassałem nowego patcha 1.8 i nie moge grać na multi konsola się wiesza ????????? U Was jak?? o, jest nowy patch? co robi? mi też sie wiesza, to norma jak gra sie w mw2 ;D Ale co ma niby poprawiać :) Edytowane 29 Styczeń 2010 przez Miszcz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
---Vincent--- 0 Napisano 29 Styczeń 2010 (edytowane) No tylko restarta muszę robić po 20 sek.grania,pięknie w pyte jeża 50 patch i dalej wszystko kuleje!! Edytowane 29 Styczeń 2010 przez ---Vincent--- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sancezz04 0 Napisano 29 Styczeń 2010 (edytowane) a może coś z hakowaniem zrobili :scare: i bany se posypią masowo za gwiazdeczki :ok: Edytowane 29 Styczeń 2010 przez sancezz04 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
---Vincent--- 0 Napisano 29 Styczeń 2010 Mnie sie to nie tyczy,kolego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sebaxpl 0 Napisano 29 Styczeń 2010 U mnie zwiecha - próbowałem 5 razy - po połączeniu 20-30s. i wisi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sancezz04 0 Napisano 29 Styczeń 2010 to znalazłem Care Package, Emergency Airdrop, and Sentry Gun marker grenades sprint speed normalized. Fix for "infinite care package" exploit. Sentry Guns: Improved placement detection, preventing cases of Sentry Guns inside geometry. Model 1887: Bling using Akimbo and FMJ combination now has same range and damage as non-Bling Model 1887s. Improved player collision removing cases of getting into geometry and 'elevators'. i wielu użytkowników pisze na zagranicznych forach że wiesza się ps3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
---Vincent--- 0 Napisano 29 Styczeń 2010 Poszło mi na Angielskim koncie oczywiście level zerowy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mutlley 0 Napisano 29 Styczeń 2010 pobralem nowego patcha 1.8 gram i po 20 sekundach zawias konsoli 5 ty raz juz mi sie konsola zawiesiła masakra :angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
---Vincent--- 0 Napisano 29 Styczeń 2010 spróbuj mojego sposobu na inne konto sie zaloguj,tylko oczywiscie zaczynasz od zera. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sancezz04 0 Napisano 29 Styczeń 2010 PAMIĘTAJ nie wyłączać konsoli przyciskiem z tyłu tylko trzymać przycisk power :pardon: bo jeszcze napęd padnie:tongue: bo wkrótce jeszcze z 20 napisze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MrBartek_PL 3 Napisano 29 Styczeń 2010 pobralem nowego patcha 1.8 gram i po 20 sekundach zawias konsoli 5 ty raz juz mi sie konsola zawiesiła masakra :angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry: Ja mam dokładnie to samo, patch zjechał mi granie po ciężkim tygodniu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gajos 0 Napisano 29 Styczeń 2010 kto chętny porobi dzisiaj ze mną spec opsy w mw2 ? na veteranie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Żywy 690 Napisano 29 Styczeń 2010 IW spier****lo juz i tak spier****na gre!! Co za banda frajerow tam pracuje, wyj**al bym wszystkich na zbity ryj!! nNech sie lepiej wezma za robienie gier na Wii, moze to im wyjdzie (chociaz i w to watpie)... Chyba sami chca, zeby BFBC2 przeja paleczke krola FPS'ow bo wiedza ze nie maja juz pomyslow na MW3, a te z MW2 sie nie sprawdzily... Echhhh, byle do czwartku (BFBC2 <3). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mutlley 0 Napisano 29 Styczeń 2010 powiem tylko tyle dali czadu z tym nowym patchem :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kabi27 0 Napisano 29 Styczeń 2010 Powiem tyle To jest jakas pier...olona paranoja, co to k...rwa jakis kabaret> Po jakiego wała wypujszczają kolejne łaty, które tylko pie..rdolą a nie poprawiają. Totalna irytacja, broniłem Mw2 ale ileż można. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mutlley 0 Napisano 29 Styczeń 2010 Wszyscy maja chwile dobre i złe ja bardzo lubie mw2 ale powinni przetestowac ten patch na 1000 innych konsol . SZKODA NERWÓW Poczekajmy NA Poprawke Tego Patcha. Przypomne tylko ze nawet sony gdy wypuscila patcha na konsole to po 2 tygodniach wypuscili łate bo byl problem z blutoothem sam tak mialem ze konsola sie z pada odpalała ale pad nie laczył sie z konsolą pszez to musialem wymienic konsole na nowa i domagac sie swoich praw wymienilem konsole na nówke zainstalowalem tego patcha co był felerny i znowu mialem to samo dopiero po czasie sie dowiedzialem ze to wina patcha była i ze wypuszcza poprawke (NIC NIE JEST DOSKONAŁE) :whistling: :happy: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomey 0 Napisano 29 Styczeń 2010 Odpowiedz Jest Banalna Podczas Gry Jestescie w innych druzynach co uniemozliwia rozmowe ze soba Dzięki mutlley, jasne :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach