OwlPL 33 Napisano 21 Styczeń 2010 mam pytanie gram na necie i wlasnie wbilem sobie po 70lvl`u prestiż i grajac np m4a1 nie odblokowuje mi swie nic w tej broni chociaz zabilem nia juz kilka osob w statystykach jest nadal 0.wie ktos o co w tym chodzi? Musisz dobić do levelu w którym odblokowują się chalaneges/wyzwania ( o ile mnie pamięć nie myli jest to level 5). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomisior 110 Napisano 22 Styczeń 2010 http://www.maxior.pl/film/137834/Modern_Warfare_2_Mythbusters podziękowania dla Benego za linka :D patrzcie i podziwiajcie:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cezzar997 1 Napisano 22 Styczeń 2010 Polecam filmiki "pogromców mitów" dotyczące MW2 :) <<< Episode 1 <<< Episode 2 W temacie MW2 ktoś już dał linki do 2 odcinków. BTW - nie ten dział chyba :tongue: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piniogorki 0 Napisano 29 Styczeń 2010 (edytowane) Dzisiaj w godzinach wieczornych pojawiła się aktualizacja do MW2 w wersji 1.08 i kiedy odpalę grę na multi za każdym razem wiesza mi się konsola, nie można grać ma ktoś podobny problem? Edytowane 29 Styczeń 2010 przez piniogorki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zenith 0 Napisano 29 Styczeń 2010 Witam odrazu jak wrocilem ze szkoly odpalilem ps3 a nastepnie Cod`a Mw2 podczas właczania wyskoczyl mi komunikat ze powstala nowa łatka a wiec ja zainstalowalem od tego czasu na multi przy wlaczaniu ps3 kompletnie sie zacina tylko ,konsola jest nowa n(2 miesiace) +slim ,max 5h grania w weekendy.Instalowal ktos latke? Pomocy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MrBartek_PL 3 Napisano 29 Styczeń 2010 Już pisałem wcześniej mam to samo na slimce i czekam na nowego patcha. :verymad: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arti_P 0 Napisano 29 Styczeń 2010 podbno tak ma każdy kto instaluje nową łatkę, ja w takim razie czekam, i nie włączam MW2 :( to było wiadomo od dawna, ale zje**li te wszystkie poprawki... powinny być od początku, a tu jeszcze konsole psuja... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
boby2pc 0 Napisano 29 Styczeń 2010 u mnie tez zwiecha prawie za każdym razem jak odpalam multi. Zupełny freeze konsoli i tylko restart pomaga. Żenada, 200 zł a nawet porządnie przetestować łatki nie potrafią. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
silenthill 19 Napisano 31 Styczeń 2010 dziwne u mnie tego nie ma Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZABOLpl 0 Napisano 2 Luty 2010 A ja mialem kilka razy takie cosik podzczas meczu. CO TO ku##a jest?? http://img534.imageshack.us/img534/9355/p25011018090001.jpg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maly123_4 0 Napisano 2 Luty 2010 Bez obaw wszystkim chyba zdarza się taki błąd na szczęście bardzo rzadko. Jest to pewnie kolejna niedopracowana rzecz w tej grze i może 20 patch to w końcu naprawi :biggrin:. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Flisek 12 Napisano 10 Luty 2010 Tak mnie juz wkurza ta gra. Ani tu zagrać ze znajomym, bo nie moze się ze mną połączyć, a ni tu spec ops we dwójkę, no co to k**wa jest, pytam się! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cezzar997 1 Napisano 10 Luty 2010 Ja tam nie mam problemów :) Śmiga jak nigdy :whistling: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szpalsen 0 Napisano 11 Luty 2010 witam czy ktos tez tak ma ze nie wynajduje mu serveru do gry , ciagle nalicza jakies % , a pochwili wyskakuje ze nie znaleziono zadnej gry . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cezzar997 1 Napisano 11 Luty 2010 Wszystko śmiga jak należy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DoomnY 0 Napisano 13 Luty 2010 (edytowane) edit Edytowane 15 Listopad 2012 przez DoomnY Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cezzar997 1 Napisano 13 Luty 2010 (edytowane) Host musi mieć zwolnione łacze,tzn niczym nie zapchane. Jak grałem z partnerem (do gry ! :D ) i u niego ktoś uzywam skypa to lagwało,to samo u mnie gdy łacze było czymś zawalone. Edytowane 13 Luty 2010 przez cezzar997 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fileo 0 Napisano 14 Luty 2010 witam mam pytanie mianowicie chce wrocic do poprzednich misji i przejsc je na veteranie, jak zmienic poziom trudnosci na veteran? trzeba zaczac gre od nowa? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kami 46 Napisano 15 Luty 2010 witam mam pytanie mianowicie chce wrocic do poprzednich misji i przejsc je na veteranie, jak zmienic poziom trudnosci na veteran? trzeba zaczac gre od nowa? Misję wybierasz w pierwszym menu - "Wybór misji". Przy każdej masz możliwość wyboru poziomu trudności. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Japa 0 Napisano 16 Marzec 2010 (edytowane) Siema mianowicie problem polega na tym ze gdy wlaczam gre mw2 i probuje pograc w trybie online mam ping czerowny i laggi a na samej konsoli po sprawdzeniu moc polacznia 95 % (bezprzewodowe z livebox) pobieranie ok. 700kb/s wysylanie ok. 200 kb/s. Wczoraj i wogole przez caly miesiac bylo wszystko dobrze zero laggow na prywatnych rozgrywkach kiedy ja bylem HOSTEM nikt nie mial laggow a bylo ok. 20 osob a teraz nawet pokoju z gra szuka mi przez jakiej 10 min. czy ktos wie co z tym zrobic ? Pozdrawiam Edytowane 16 Marzec 2010 przez Japa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
C_H_W_D_P 0 Napisano 26 Marzec 2010 Co jakis czas przerywa mi gre i wyskakuje powiadomienie tym razem wyskoczyło mi :UNLOCALIZED BG EVALUATE TRAJECTORY: UNKNOW TRTYPE15 ocb ???????????? macie takie akcje ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hapnik 6 Napisano 3 Kwiecień 2010 Co może być przyczyną zacinającego się dźwięku? Płytka nie ma żadnej ryski, więc to odpada. Może format konsoli coś da? Proszę o pomoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jawny 0 Napisano 7 Kwiecień 2010 wsadz plyte pod puszke od piwa ale musi byc oryginalnie zamknieta. uwazaj zebys nie porysowal. ponoc to pomaga z problemami z fonia Co może być przyczyną zacinającego się dźwięku? Płytka nie ma żadnej ryski, więc to odpada. Może format konsoli coś da? Proszę o pomoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hapnik 6 Napisano 8 Kwiecień 2010 Format systemu pomógł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Han 0 Napisano 3 Maj 2010 Witam. Ja mam problem z połączeniem w multi. Pokazuje mi w menu "Fetching Playlists"(mam wersję angielską). Przez to nie mogę się połączyć do gry w sieci. Typ nat: Moderate. Taka sytuacja zdarza się zawsze od godziny 10.00 do ok. 13-14. Wtedy nie mogę się połączyć. Macie jakieś rady na ten temat??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach