TomXsz 24 Napisano 9 Październik 2010 (edytowane) a co myslici e o tym - sklep focalprice.com - prosto z Hongkongu z darmową przesyłką ok 83zł - ale wymagane konto na paypal Sixaxis Jasne że to jest PODRÓBA :verymad: to nawet na zdjęciach widać Brak Napisu SONY. Podobny kontroler w Polsce kupisz. Edytowane 9 Październik 2010 przez TomXsz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
saturator 0 Napisano 9 Październik 2010 Witam Niestety albo stety :D mieszkam w Niemcolandi i proba kupna gier w polsce byla wielkim wyzwaniem. Dzieki temu trafilem na sklep dvd.co.uk. Moge go szczerze polecic. Przesylka to grosze (na teren Niemiec), gry w dobrych cenach. Nic tylko kupowac :D. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gracz7MU 28 Napisano 11 Październik 2010 witam, mam pytanie odnosnie zamowienia gry, wyslalem dzis zamowienie w sklepie 3kropki.pl, jak do tej pory dostalem tylko jedna wiadomosc, w ktorej znajdowal sie link potwierdzajacy. od tej pory nie dostalem zadnej wiadomosci, czy ktos wie jak odbywa sie w tym serwisie? czy ktos zamawial pesa albo jakas inna gre przez owy serwis? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sowa 0 Napisano 11 Październik 2010 a jaki wybrałeś sposób dostawy/odbioru? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gracz7MU 28 Napisano 11 Październik 2010 a jaki wybrałeś sposób dostawy/odbioru? kurier i zaplata przy odbiorze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BoryZPL 24 Napisano 11 Październik 2010 Jak ja mialem odbior osobisty to dostalem maila kiedy moglem wpasc po odbior. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gracz7MU 28 Napisano 11 Październik 2010 Jak ja mialem odbior osobisty to dostalem maila kiedy moglem wpasc po odbior. no tak tylko ze mnie odbior osobisty nie dotyczy... a szkoda tak wiec jak mowilem oplata przy odbiorze i kurier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
otacon 78 Napisano 11 Październik 2010 no tak tylko ze mnie odbior osobisty nie dotyczy... a szkoda tak wiec jak mowilem oplata przy odbiorze i kurier ja dostałem e-mail o złożonym zamówieniu, a poźniej e-mail, że towar wysłano. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BoryZPL 24 Napisano 11 Październik 2010 Musi wygladac podobnie cala przebieg wysylki z ta roznica ze Ci napisza ze juz wyslali. A jesli masz jakies waptliwosci to napisz do tego kolesia co na stronce pisze ze jest odpowiedzialny za gry konsolowe. Niezbyt komunikatywny ale daje krotkie i konkretne odpowiedzi ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
warezz 11 Napisano 14 Październik 2010 To celebrate GameStop.ie being one month old we're running an entire week of sale madness! From Noon on October 13th until Noon on October 19th we will have an amazing game on sale on GameStop.ie for just €1 (while stocks last)! http://www.gamestop.ie/core/common/default.aspx?promoPage=7 Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cenciak 0 Napisano 14 Październik 2010 A ile tam kosztuje wysyłka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzczurekPB 44 Napisano 14 Październik 2010 Szkoda, że przy rejestracji można wybrać tylko Irlandię lub Wlk. Brytanię :whistling: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cenciak 0 Napisano 14 Październik 2010 Też właśnie zauważyłem. Ale musi być jakiś sposób Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AGArtha 786 Napisano 14 Październik 2010 Tak, zawsze można się przeprowadzić do WB lub Irlandii ;) Ewentualnie można się dogadać z jakimś znajomym zamieszkującym te kraje. @down Tak, znam a coś w tym dziwnego? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cenciak 0 Napisano 14 Październik 2010 a znasz kogoś?? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rokkyu 109 Napisano 14 Październik 2010 Coś tam jest ciekawego? Siedzę w pracy i mam zablokowane.<_< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cenciak 0 Napisano 14 Październik 2010 dzisiaj lost planet 2 za 1 euro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
warezz 11 Napisano 14 Październik 2010 (edytowane) Bedzie codziennie inna gra. Wysylka niestety tylko do UK i ROI. Ale chyba kazdy tutaj kogos ma ;-) Ja za wysylke zaplacilem €2 czyli €3 za gre Edytowane 14 Październik 2010 przez warezz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kuchar 6 Napisano 14 Październik 2010 Można zamówić tylko jedną grę ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
warezz 11 Napisano 14 Październik 2010 1 kopie na osobe na dzien. No chyba ze sie zarejestrujesz 3 razy na 3 rozne adresy z 3 roznych IP. Ale jezeli cie zczaja to usuna ci konto w GS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kyron 62 Napisano 14 Październik 2010 Zamawiać będą ale większość na handel.Grałem np. w demo Lost Planet 2 i szczerze jakbym nawet za darmo dostał to nie grałbym dalej. Nie wiem ile jest ogólnie gier na ps3 razem ale może z 10 to warte uwagi produkcje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
warezz 11 Napisano 14 Październik 2010 No oplaca sie kupic i zaraz puscic na ebay ale mi sie niechce bawic zeby zarobic €10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomo 11882 Napisano 14 Październik 2010 A ja już mam konto na Szwagra który sobie mieszka w Irlandii i od jutra zaczynam polowanie ;) Jak z płatnościami, ściągają z karty kredytowej czy może jest inna opcja? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kremulek 52 Napisano 14 Październik 2010 Tomo, bierz jak leci, jak Tobie nie podpasuje, to mi opylisz, dorzucę się wtedy na transport ;) Jestem w tyle z nowościami a mam głód nowej gierki :P Niestety nie mam nikogo, kto mógłby mi to wsiąść, a oferta wygląda kusząco. Ciekawe co jutro dadzą :unsure: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lukasz 76 Napisano 14 Październik 2010 Właśnie , jak płacimy ? Przelewem z konta da rade ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach