Joxer TeaMan 96 Napisano 3 Listopad 2011 Co do trofea z Człowiekiem Kalendarzem, na ps3 powinien działać ten sposób: 1. Odłączamy konsolę od internetu 2. Przestawiamy datę w konsoli na dany dzień 3. Włączamy Batmana, idziemy do Człowieka Kalendarza i zagadujemy do niego 4. Wyłączamy grę i konsolę, włączamy, przestawiamy na kolejny dzień 5. I tak w kółko, aż do 12 dat. Tak jest przynajmniej z tego co wyczytałem w internecie. Przed pierwszym razem też dobrze jest wyłączyć i włączyć, tak mi się zdaje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dominik106 0 Napisano 4 Listopad 2011 W jaki sposob wbijac hak w sciany i sie po linie poruszac... bo za cholere nie moge do tego dojsc a to sie przydaje chyba :) W AA pamietam bylo.. a tutaj..? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
motoko 36 Napisano 4 Listopad 2011 W jaki sposob wbijac hak w sciany i sie po linie poruszac... bo za cholere nie moge do tego dojsc a to sie przydaje chyba :) W AA pamietam bylo.. a tutaj..? najpierw musisz miec wykupiony ten gadzet, od poczatku gry tego nie masz :)....no a jak juz masz to uzywasz jak kazdy inny, czyli najpierw l1 potem r1 na przeciwlegla sciane i jedziesz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubakk8 0 Napisano 4 Listopad 2011 Co myślicie o zakończeniu? Czy cieszycie się z takiego obrotu sprawy? Myślicie że w następnej części wskrzeszą Jokera? Ja osobiście chciałbym, aby powrócił bo to była moja ulubiona postać. Z humorem i taka nieprzewidywalna. A poza tym po zakończeniu można też wywnioskować że nawet batman nie ucieszył się z jego śmierci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
soczek 1 Napisano 4 Listopad 2011 Pograłem trochę w Batmana (teraz jestem w budynku z Pingwinem). Gra of course świetna (dla każdego fana Batmana pozycja obowiązkowa). Fajnie, że autorzy zadbali o szczegóły - można w oddali wypaczyć Arkham Asylum, nawet z zniszczeniami Trującego Bluszczu. Szczerze mówiąc miasto robi wrażenie, chociaż Arkham Asylum wyglądało moim zdaniem lepiej. Teraz czas na pełne Gotham. Coś w stylu GTA, chociaż oczywiście nie takie duże. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 5 Listopad 2011 Właśnie walczę z Jokerem i muszę przyznać, że jest dość ciężko, to chyba obecnie najtrudniejsza walka z całej gry. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Joxer TeaMan 96 Napisano 5 Listopad 2011 Ze story mode to możliwe, ale na mapkach punktowanych jest taka jedna, co na jej ostatnim poziomie masz dwóch zbirów na TYTANIE, Abramoviciego z młotem, i z 15 gangsterów, w tym chyba 3 "gołych", reszta z nożami, tarczami, paralizatorami, itd. Wtedy jest ciekawie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hoplita 15 Napisano 5 Listopad 2011 Dziś skończyłem kampanię, powiem wam drodzy koledzy koledzy i koleżanki, że zakończę trybu fabularnego to jedno z najlepszych jakie miałem okazję ostatnio oglądać. Od razu zacząłem NG+ i pościg za niedokończonymi misjami pobocznymi. Dla wszystkich wahających się czy "użyć" Kobiety Kot - użyć, fajnie domyka niezamknięty w w kampanii wątek (i chyba zapowiada jakąś jego kontynuację, bo Panie się chyba muszą rozliczyć jeszcze ;)). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akumatom 34 Napisano 6 Listopad 2011 Dziś skończyłem kampanię, powiem wam drodzy koledzy koledzy i koleżanki, że zakończę trybu fabularnego to jedno z najlepszych jakie miałem okazję ostatnio oglądać. Od razu zacząłem NG+ i pościg za niedokończonymi misjami pobocznymi. Dla wszystkich wahających się czy "użyć" Kobiety Kot - użyć, fajnie domyka niezamknięty w w kampanii wątek (i chyba zapowiada jakąś jego kontynuację, bo Panie się chyba muszą rozliczyć jeszcze ;)). No i dzięki Catwoman mamy jeszcze jedno zakończenie gry.żeby nie spojlerować to powiem tylko tyle ,że w 3 Chapterze możemy dokonać wyboru :whistling: 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hoplita 15 Napisano 6 Listopad 2011 No i dzięki Catwoman mamy jeszcze jedno zakończenie gry.żeby nie spojlerować to powiem tylko tyle ,że w 3 Chapterze możemy dokonać wyboru :whistling: Trochę takie "udawane" to zakończenie, bo nie można potem tak gry zostawić, ale miałem przez moment zgryz, hehe, jak doszedłem do tego momentu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przemek_07 170 Napisano 6 Listopad 2011 A jakie jest to drugie zakończenie? jeśli jako Catwoman nie pomożemy Batmanowi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szycha_dot1 37 Napisano 6 Listopad 2011 A jakie jest to drugie zakończenie? jeśli jako Catwoman nie pomożemy Batmanowi Sam z ciekawości też zobaczyłem sobie na youtube. Dobrze, że wybrałem inną drogę :>. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Joxer TeaMan 96 Napisano 6 Listopad 2011 Czyli grajac w new game plus i wybierajac to zakonczenie... to mam mniej roboty? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hoplita 15 Napisano 6 Listopad 2011 (edytowane) Czyli grajac w new game plus i wybierajac to zakonczenie... to mam mniej roboty? To nie jest zakończenie... raczej takie "co by było gdyby" - po chwili gra wraca do momentu wyboru i pozwala wybrać jeszcze raz. Edytowane 6 Listopad 2011 przez Hoplita Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fallen 1 Napisano 6 Listopad 2011 Jeśli chodzi o Catwomen to ja za pierwszym razem w fabule wybrałem tą opcję, żeby uratować Batmana, ale jak grałem w epizody Catwomen, wybrałem to drugie i ona wyszła na ... Gotham City? (nie pamiętam) i były już napisy końcowe (w czasie napisów Wyrocznia mówiła, że Joker wygrał itd.) i potem tak jakby cofneli czas do momentu wyboru. I mam takie pytanie. O co chodzi z tymi znakami zapytania na ścianach? Podchodzę, przytrzymuje L2 (żeby szukać obiektu) i pisze mi, że Rozwiązanie częściowo znalezione i co dalej? Jak to rozwiązać? Jeśli ktoś ma jakiś filmik gdzie jest to wyjaśnione to proszę o linka. Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fallen 1 Napisano 6 Listopad 2011 niektóre wystarczy strzelić z batarangu albo z tego haku i się te zatrzaski otwierają, przy niektórych trzeba chodzić w określonej kolejności Chodzi mi o te na ścianach, w które nie da się nic zrobić, są tak jakby namalowane, ale widać je tylko na trybie detektywa. Jak już pisałem jak szukam obiektu (przytrzymuje L2) to pisze Rozwiązanie częściowo znalezione. I tu moje pytaniem, żeby to zrobić to trzeba szukać ich wszystkich czy coś z tym jednym? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkober 9 Napisano 6 Listopad 2011 Musisz znaleźć cały znak zapytania, razem z kropką. Musisz na niego patrzeć z odpowiedniej perspektywy. i wtedy nadusić i przytrzymać L2. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fallen 1 Napisano 6 Listopad 2011 A wiecie coś czy będzie kontynuacja Batman Arkham City? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Joxer TeaMan 96 Napisano 6 Listopad 2011 Można się spodziewać, podobno Rocksteady powiedziało że będzie pracować na kontynuacją, jeśli gra sprzeda się (i przyjmie) dobrze. Oba warunki są spełnione, więc szansa jest. Nadto, w fabule AC jest wyraźna furtka na dalszą część. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fallen 1 Napisano 6 Listopad 2011 Mam tutaj kilka pytań: 1. Jest takie trofeum Minuta Ciszy, jak je zdobyć? 2. Co to jest Nightwing? 3. Nie mogę "poznać" Killer Crocka, robię wszystko jak na filmiku, czyli strzelam zdalnym Batarangiem w ten włącznik i nic się nie dzieje. Robiłem już tak z 100 razy ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Joxer TeaMan 96 Napisano 6 Listopad 2011 1. (to trofeum to spoiler, oglądacie na własną odpowiedzialność) 2. Z tego co pisze na wiki Batmana (przynajmniej to co odcyfrowałem), Nightwing to wcześniejsza lub późniejsza forma Robina. Przydałby się ktoś kto się zna na uniwersum Batmana i DC. 3. Z tego co wiem, można to zrobić tylko po pokonaniu Ra's Al Ghula . Jeśli wyjdziesz z kanałów, przegapisz easter egga. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lojkoo 38 Napisano 6 Listopad 2011 Zdobył ktoś już wszystkie trofea człowieka-zagadki 440/440? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Joxer TeaMan 96 Napisano 6 Listopad 2011 Ja obecnie 266 liczac te kota. Idzie szybko i konsekwentnie, trudne to nie jest, tylko długie. Jutro moge wypisac ktore lokacje sa juz w 100% wyzbierane z trofeow :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przemek_07 170 Napisano 6 Listopad 2011 (edytowane) Nightwing to Dick Grayson czyli pierwszy Robin. O coś się tam z Batmanem pokłócili i Robin przybrał imię Nightwing. Od tej pory działał sam na własną rękę siejąc porządek w Gotham. Edytowane 6 Listopad 2011 przez Przemek_07 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crash5 29 Napisano 6 Listopad 2011 Nightwing to Dick Grayson czyli pierwszy Robin. O coś się tam z Batmanem pokłócili i Robin przybrał imię Nightwing. Od tej pory działał sam na własną rękę siejąc porządek w Gotham. Trochę OffTop: Jak ktoś lubi niech sobie obejrzy film animowany z batmanem i czerwonym kapturem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach