beny 2 Napisano 17 Maj 2012 Wersja GOTY bedzie miala rowniez polskie napisy?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 18 Maj 2012 Wersja GOTY w Europie dopiero 7 września. WTF Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 18 Maj 2012 Zwiastun nadchodzącego dodatku http://www.ps3site.pl/zemsta-harley-quinn-bedzie-slodka/110639 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
josephineola 567 Napisano 19 Maj 2012 Hey, słuchajcie mam taki problem. Nie mogę nacisnąć guzika, w tym miejscu gdzie jest croco. Rzucam baterangiem i nic się dzieje. Miał ktoś podobny problem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 23 Maj 2012 demo na PS Store: File Size: 1344MB Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkober 9 Napisano 23 Maj 2012 Hey, słuchajcie mam taki problem. Nie mogę nacisnąć guzika, w tym miejscu gdzie jest croco. Rzucam baterangiem i nic się dzieje. Miał ktoś podobny problem? Z tego co pamiętam ten guzik możesz nadusić tylko w pewnym momencie gry, ale on do niczego konkretnego nie jest potrzebny. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LionelPL 217 Napisano 23 Maj 2012 demo na PS Store: File Size: 1344MB demo ma napisy pl czy tylko ENG? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojti99 23 Napisano 24 Maj 2012 Ma napisy polskie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
memeczyslaw 2 Napisano 24 Maj 2012 witam mam pytanie co dodają do gry dlc z harley czy robinem? tylko dodatkowa postać do wyzwać czy mają jakieś misje fabularne? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 25 Maj 2012 Przecież to dlc jeszcze nie wyszło. To będzie 2 godzinny wątek fabularny. Czyli must have dla fanów gry. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
memeczyslaw 2 Napisano 25 Maj 2012 ok a jak z robinem? czy tez jest jakiś wątek dodatkowy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 26 Maj 2012 To dlc które wyjdzie będzie właśnie z Robinem, a te co już są wprowadzają tylko nowe zadania, żadnych wątków fabularnych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kaisus 208 Napisano 26 Maj 2012 Ale przegięli z tymi DLC... Co chwile coś wychodzi, może i będzie ta wersja GOTY ale nie lepiej było by gdyby wydłużono wątek fabularny (kiedy gra była tworzona) niż myśl nad jakimiś głupimi DLC ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
memeczyslaw 2 Napisano 26 Maj 2012 to ile wkońcu wyszlo tych DLC i co one dodają do samej gry? wiem tylko o robinie i harley, wyszlo cos jeszcze? rozumiem harley to 2 godziny dodatkowe do gry single, a robin to tylko postać do wyzwań? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 29 Maj 2012 20 minut gameplayu z dodatku, który już jutro pojawi się na PS Store. http://www.ps3site.pl/niecale-20-minut-z-zemsta-harley-quinn/112019 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 30 Maj 2012 (edytowane) Harley’s Revenge Prices: £6.49,€7.99,AU$12.95 (29zł) Edytowane 30 Maj 2012 przez pablos_83 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 30 Maj 2012 Już jest?! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 30 Maj 2012 Jeszcze nie ma. Będzie wraz z wieczorną aktualizacją sklepiku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tobi1989PL 49 Napisano 30 Maj 2012 Prośba, jak ktoś pobierze to niech da znać czy jest po polsku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkober 9 Napisano 30 Maj 2012 Polskie napisy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tobi1989PL 49 Napisano 31 Maj 2012 Wielkie dzięki kolego, zaraz będę ogrywał. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aragornik 7 Napisano 1 Czerwiec 2012 Krótkie pytanie : Czy po skończeniu fabuły można spokojnie zwiedzać miasto czy wszystkie zagadki etc trzeba zrobić przed końcem ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 1 Czerwiec 2012 Krótkie pytanie : Czy po skończeniu fabuły można spokojnie zwiedzać miasto czy wszystkie zagadki etc trzeba zrobić przed końcem ? Możesz spokojnie zwiedzać miasto i dokończyć zadania poboczne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 1 Czerwiec 2012 I jak wrażenia z dodatku? Warto wydać 29zł? oceny na razie pozytywne: http://www.metacritic.com/game/playstation-3/batman-arkham-city---harley-quinns-revenge http://uk.ign.com/articles/2012/05/29/batman-arkham-city-harley-quinns-revenge-review Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 1 Czerwiec 2012 Ja jeszcze nie ukończyłem, ale jeżeli ktoś jest fanem gry, to jak najbardziej warto, nawet dla samej Harley, która wali taki tekstami, że u człowieka momentalnie pojawia się banana na twarzy. Ogólnie rozgrywka to powielanie tych samych schematów, czyli uratuj policjantów, znajdź jakieś kody aby otworzyć bramę itp. Ukończę dodatek, to może coś jeszcze dodam od siebie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach