SonnyTRK 2 Napisano 15 Kwiecień 2008 @SonnyTRKPróbowałeś Tutaj Nie wiem czy to jest najnowszy, bo tam nie jest napisane co to za wersja. To jest wersja 2.20. Sprawdzałem nawet na "dżapańskiej" stronie, ale tam też jest tylko 2.20 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przem_2010 1 Napisano 15 Kwiecień 2008 W takim razie będziesz musiał poczekać, albo pociągnąć prosta na konsole Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMichal 20 Napisano 15 Kwiecień 2008 Sklep bardzo przejrzysty i o wiele bardziej funkcjonalny, ale obrazki ładują się gorzej niż na modemie Liczę, że to tylko chwilowa zadyszka. No i brakuje bezpośredniego linku do kategorii wersji demonstracyjnych w menu głównym. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Astarot 52 Napisano 15 Kwiecień 2008 Nowy sklep jest słaby. Obrazki długo się ładują, wszystko jest pomieszane. Dema z pełnymi wersjami itp. Niech to naprawią. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dante 2 Napisano 15 Kwiecień 2008 Wyluzuj w czwartkowy update będzie po kłopocie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcinwu 0 Napisano 15 Kwiecień 2008 podzielam twoje Astarot zdanie jak wszedlem na pss i zobaczylem dema i pelne wersje w jednym katalogu wczesniejsza odslona pss jak dla mnie byla duzo wyrazniejsza wszystko ladnie poukladane i przedewszystkim szybciej sie ladowalo a teraz hmmm mam nadzeje ze to zmienia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fayabusa 7 Napisano 16 Kwiecień 2008 Dzialaja filmiki z gametrailers.com Film Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przem_2010 1 Napisano 16 Kwiecień 2008 Szybcy oni z tym są Przecież to już było możliwe w FW 2.20 Oto cytat mojego postu z tematu Update 2.20 Zauważyłem dzisiaj 2 zmiany w nowym FW, mianowicie jak chce pobrać jakiś filmik z Gametrailers to wciskam download WMV, a tam co...? zamiast pobierania filmik odpala się w "plejachowym" playerze i się buforuję do oglądania wychodzi na to że, można już ogląda filmiki na Gametrailers bez ściągania (tylko czy nie lepiej byłoby dać nowego flash playera ), a jak chcemy pobrać ten filmik to najeżdżamy kursorem na link, naciskamy trójkąt i wybieramy opcję Save Target (troszkę z tym namotali). Druga sprawa to taka, że podczas pobierania filmiku można odpalić jego podgląd (klikamy trójkąt na ściąganym filmiku i wybieramy opcję Play). Chciałbym tylko, żeby mi się też tak szybko ikonki ładowały jak w tym filmiku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aktoto 0 Napisano 16 Kwiecień 2008 Czy update 2.3 da sie zrobić prosto na konsolę? "via internet" dostaję komunikat: "The latest version of the system software is already installed. There is no need to update. " ;( To jak ? Pozostaje ściągnąć na płytę i dopiero updetować? Nie da się tradycyjnie? Jeżeli tak, to poproszę o link do 2.3, bo trochę zielony w te klocki jestem - konsola syna pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 17 Kwiecień 2008 witam !!! panowie skad sciagnac 2.30 ? nie posiadam nety w ps3 i chciałbym zrobic update via pendrive moze ktos wskazac link ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fayabusa 7 Napisano 17 Kwiecień 2008 zamiast pobierania filmik odpala się w "plejachowym" playerze i się buforuję do oglądania ale co mozesz tak ogladac filmik? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przem_2010 1 Napisano 17 Kwiecień 2008 No pewnie Na początku tylko chwile czekasz aż się zbuforuje i filmik się odpala Najlepiej sam spróbuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMichal 20 Napisano 17 Kwiecień 2008 witam !!!panowie skad sciagnac 2.30 ? nie posiadam nety w ps3 i chciałbym zrobic update via pendrive moze ktos wskazac link ? było na forum już, pozatym wystarczy 5 sekund w google, aby to znaleźć. Tak trudno poszukać ? http://uk.playstation.com/help-support/ps3...7/Download-now/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawlos26 2 Napisano 17 Kwiecień 2008 jak to pisal to na stronie PS nie bylo jeszcze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drk2 515 Napisano 17 Kwiecień 2008 Czy update 2.3 da sie zrobić prosto na konsolę? "via internet" dostaję komunikat:"The latest version of the system software is already installed. There is no need to update. " ;( To jak ? Pozostaje ściągnąć na płytę i dopiero updetować? Nie da się tradycyjnie? Jeżeli tak, to poproszę o link do 2.3, bo trochę zielony w te klocki jestem - konsola syna pozdrawiam Jesli pojawia sie taki komunikat tzn. ze masz juz ostatni update .Sprawdz w System settings ->System information Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pepis 0 Napisano 8 Maj 2008 moze ktos poczestowac linkiem do nowego softu ? bo na oficjalnej stronie nie działa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMichal 20 Napisano 8 Maj 2008 moze ktos poczestowac linkiem do nowego softu ? bo na oficjalnej stronie nie działa hmm...mnie FW z tej strony bez problemu się ściąga... http://uk.playstation.com/help-support/ps3...tware/download/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drk2 515 Napisano 15 Maj 2008 Jest nowy update 2.35 .Za chwile pobieram, ciekawe coz ciekawego zmienili... Wyglada na to, ze nowy upek poprawia tylko dzialanie niektorych gier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
parlan 0 Napisano 15 Maj 2008 Taa, ponoc poprawia stabilnosc przy niektorych gierkach (gta4?), ale to chyba malo znaczacy update. Na cos wiekszego przyjdzie czekac jakos do konca czerwca. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
edgorek 1 Napisano 15 Maj 2008 głównie ten upek poprawia działanie gta4...lepiej późno niż wcale. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dapta 0 Napisano 15 Maj 2008 No raczej w ogole nie ma nic wspolnego z GTA IV - przynajmniej tak twierdzi SONY Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SERAFIN2007 0 Napisano 15 Maj 2008 co daje ten update? ktos wie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZeD 0 Napisano 15 Maj 2008 Uaktualnienie ma za zadanie"poprawienie stabilności w niektórych tytułach(grach) Ps3"-powiedział dyrektor Playstation Network Eric Lempell."Nadchodzące uaktualnienie nie jest wypuszczone dla GTA 4" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
edgorek 1 Napisano 15 Maj 2008 mogli by w koncu uaktulnić tą wsteczną kompatybilność,bo zostawia ona wiele do życzenia...tekken tag nadal nie działa jak należy,a inne gry mają błędy w grafice...mogłem sobie już zostawić ps2. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dapta 0 Napisano 15 Maj 2008 Pytanie. Czy software siciagniety z uk.playstation to dokladnie ten sam software, ktory jest udostepniany na pl.playstation ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach