TheMichal 20 Napisano 15 Maj 2008 Pytanie. Czy software siciagniety z uk.playstation to dokladnie ten sam software, ktory jest udostepniany na pl.playstation ? tak, FW nie mają wersji przeznaczonej na konkretny kraj... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crok 0 Napisano 15 Maj 2008 tak, FW nie mają wersji przeznaczonej na konkretny kraj... ja to marze o firmwarze aby divx z napisami txt dzialalo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spider 3 Napisano 15 Maj 2008 to się raczej nie doczekasz. Podejrzewam, że w sprawie napisów już nic więcej nie zrobią, skoro funkcja napisów już jest. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crok 0 Napisano 15 Maj 2008 to się raczej nie doczekasz. Podejrzewam, że w sprawie napisów już nic więcej nie zrobią, skoro funkcja napisów już jest. jaka funkcja napisow jest? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arab 271 Napisano 15 Maj 2008 jaka funkcja napisow jest? Działają napisy w formacie srt, zmuxowane do kontenera divx lub vob. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drk2 515 Napisano 15 Maj 2008 Dziwne, po updacie nie ma dzwieku przy poruszaniu sie po xmb, w store tez nie ma... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dYzio 1 Napisano 15 Maj 2008 Dziwne, po updacie nie ma dzwieku przy poruszaniu sie po xmb, w store tez nie ma... W ustawieniach sobie to ustaw. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drk2 515 Napisano 15 Maj 2008 Wylaczylem i wlaczylem konsole i juz sa...heh Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
covalt 0 Napisano 16 Maj 2008 Nnnnno! Teraz Assassins Creed chodzi jak należy Wreszcie dali coś przydatnego... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
juni8 0 Napisano 3 Czerwiec 2008 Mam Konsolke z Hong Kongu NTSC/J i mam pytanie czy jak ściągne sobie europejski Firmware to czy będzie wszystko oki?? Czy są jakieś różnice w pomiędzy softami z różnych kontynentów?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arczi 0 Napisano 3 Czerwiec 2008 Tak na chłopski rozum nie powinno być problemu Przecież nawet jeśli to co ma się stać ? FW to FW i myślę że to nie ma znaczenia skąd. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SonnyTRK 2 Napisano 3 Czerwiec 2008 Tak na chłopski rozum nie powinno być problemu Przecież nawet jeśli to co ma się stać ? FW to FW i myślę że to nie ma znaczenia skąd. Podobno mogą jakieś wystąpić, ale nie muszą oczywiście... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dabman 0 Napisano 9 Czerwiec 2008 Słyszałem że wraz z FW 2.40 dojdzie kompatybilność wsteczna do wersji 40GB, z racji tego iż na europejskim rynku nie ma na chwilę obecną żadnej wersji z kompatybilnością wsteczną. Ktoś to moze obalić/potwierdzić? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maxavelli 0 Napisano 9 Czerwiec 2008 Moge obalic, bo Sony nic takiego nie powiedzialo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pips 16 Napisano 9 Czerwiec 2008 Moge obalic, bo Sony nic takiego nie powiedzialo. Nie zupełnie. http://www.kikoo.pl/news/941-1/Kompatybiln...teczna-na-40GB/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Astarot 52 Napisano 9 Czerwiec 2008 O wstecznej kompatybilności nie ma nic mowy w 2.40. Wydaje mi się, że na jesień dostaniemy nowy FW właśnie z tą opcja. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maxavelli 0 Napisano 9 Czerwiec 2008 Według serwisu playstation.ingame.de, jeden z oficjalnych importerów Sony zapowiedział możliwość uruchamiania gier z PS2 na konsoli 40GB. Na chwilę obecną serwis każe traktować to jako plotkę, mimo wszystko zapewnia, że jest ona bardzo wiarygodna. Tyle w temacie oficjalnosci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Astarot 52 Napisano 10 Czerwiec 2008 Tyle w temacie oficjalnosci. Nawet jeżeli nie jest to plotka, to gdzie masz mowę o 2.40? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arczi 0 Napisano 10 Czerwiec 2008 Dzisiaj wstałem specjalnie o 6:00 i czekałem na informacje o nowym FW. I co ? Dupa blada. Na nic czekanie Mam nadzieje że do 12.06 zdążą go wydać Ciężko mi w to wierzyć ale trzeba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawelos21 14 Napisano 10 Czerwiec 2008 Dzisiaj wstałem specjalnie o 6:00 i czekałem na informacje o nowym FW. I co ? Dupa blada. Na nic czekanie Mam nadzieje że do 12.06 zdążą go wydać Ciężko mi w to wierzyć ale trzeba Stary jak bedzie ten nowy soft to odrazu mnie zawiadom. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMichal 20 Napisano 10 Czerwiec 2008 Stary jak bedzie ten nowy soft to odrazu mnie zawiadom. przecież na pewno pojawi się sporo newsów w necie, no i podczas odpalenia konsoli wyskoczy komunikat o konieczności update'u... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 16 Czerwiec 2008 Mam pytanie noooba, jak kupie nową ps3(40gb) to pierwszy Firmware będe miał na płytce a potem resztę musze wgrywać po kolei czy wystarczy wgrać tylko najnowszy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jedrek 0 Napisano 16 Czerwiec 2008 FW masz juz wgrany. Pozniej wystarczy podlaczyc PS3 do neta i sam ci sie bedzie chcial najnowszy FW zainstalowac. Wtedy tylko potwierdzic i mozna cieszyc sie PS3 po update'cie. Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pips 16 Napisano 16 Czerwiec 2008 Mam pytanie noooba, jak kupie nową ps3(40gb) to pierwszy Firmware będe miał na płytce a potem resztę musze wgrywać po kolei czy wystarczy wgrać tylko najnowszy? Nie bedziesz miec FW na plycie, FW jest w konsoli zainstalowany pewnie najnowszy jak nowa konsola a jak nie to sciaga ci sie w konsoli z podpietym netem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 16 Czerwiec 2008 Ehhh kiedy bedzie to firmware 2.40 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach