kwasinaldo 5 Napisano 17 Maj 2010 Spróbuj to samo zrobić na wersji anglojęzycznej może się uda Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hapnik 6 Napisano 17 Maj 2010 Właśnie zrobiłem status Veterana wg opisu na pierwszej stronie i odblokowało mi się kilka fajnych rzeczy :D Polecam ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spidi2320 1 Napisano 17 Maj 2010 To pozostaje tylko nie używanie GOL'a dzięki wszystkim za pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
m0rph 3307 Napisano 17 Maj 2010 Skin przekopiowal sie z bledem z plyty. Zgraj sejwy na pena, odinstaluj gre, upewnij sie ze skasowales tez wszystko od bc2 z danych gier (czy jak to sie tam wabi..), przeczysc plytke i zainstaluj na nowo. Nie boj nic - staty na serwach ea sa wiec nie stracisz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spidi2320 1 Napisano 17 Maj 2010 Robi sie coraz ciekawiej :P Telewizor mi padł własnie :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
panmistrz 49 Napisano 17 Maj 2010 To już tylko serwis wg. mnie. Z jakiej firmy masz TV? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marqus_Pirx 371 Napisano 17 Maj 2010 Robi sie coraz ciekawiej :P Telewizor mi padł własnie :( To współczuję! Znam ten nastrój..."kva mać-dlaczego właśnie mnie?" Trzymaj sie i działaj! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BudynGohan 1 Napisano 17 Maj 2010 Witam. Mam problem ponieważ te okienko z informacją o veteranie na 22 ranku mi znikło(wyłączyłem je przez przypadek) i nie wiem o co chodzi z tym veteranem.Co to jest,jak go zdobyć i co on daje?. Pzdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DizzY-WolF 32 Napisano 17 Maj 2010 (edytowane) Witam. Mam problem ponieważ te okienko z informacją o veteranie na 22 ranku mi znikło(wyłączyłem je przez przypadek) i nie wiem o co chodzi z tym veteranem.Co to jest,jak go zdobyć i co on daje?. Pzdr. Daje ci możliwość używania bombowca strategicznego B-2 lub AC-130 Edytowane 17 Maj 2010 przez DizzY-WolF Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marqus_Pirx 371 Napisano 17 Maj 2010 Oraz niekłamany podziw,zazdrość i zachwyt reszty "mięsa armatniego"..."Ooooo,WETERAN!!!!!" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mlody666rdi 0 Napisano 17 Maj 2010 Spróbuj to samo zrobić na wersji anglojęzycznej może się uda probowalem na wersji ang. jest to samo, poszukalem w google ktos mialem taki sam problem to przez to ze gral wczesniej np. w nfs shift i konto juz sie w jakis sposob polaczylo. zalogowalem sie na strone: http://www.ea.com/accountsettings/pl_PL/my-games w zakladke my games mialem 3 gry: battlefield 2, nfs shift i fifa 10, dalem opcje delete na te 2 gry i mam juz tylko ze gralem online w battlegield 2. wiec powinno dzialac odczekam jakis czas pewnie musi sie to jakos zsynchronizowac i sproboje zlinkowac gre. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spidi2320 1 Napisano 17 Maj 2010 Dobra z grą jest ok ale nie z TV :( Dzięki m0rph! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
m0rph 3307 Napisano 17 Maj 2010 niezamaco, szkoda tylko, ze jak juz ok to nie mozesz normalnie pobiegac... naprawiaj tv i do zobaczenia w grze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spidi2320 1 Napisano 17 Maj 2010 Ehhh... Narazie męczę się na 24" CRT za pięknie to nie wygląda :) Nie jest aż tak źle :D Jak coś moje PSN id : SeryjnySamobojca Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mlody666rdi 0 Napisano 17 Maj 2010 udalo mi sie dojsc do veterana 1, demo battlefield 1943 zaliczyli mi bezproblemu, gre battlefield bad company 2 mam tylko podwietlona ikone ale pkt dalej 1 no igram w ta popidolona herous zalogowalem sie na konto ea loje 4 mecze online i gowno nie pokazuje mi tej gry dalej mam 1 :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hapnik 6 Napisano 17 Maj 2010 gram w ta popidolona herous zalogowalem sie na konto ea loje 4 mecze online i gowno nie pokazuje mi tej gry dalej mam 1 :/ Po 24h powinna być wykryta, gdyż wtedy zaktualizują się staty ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pryxfus 0 Napisano 18 Maj 2010 Dostajesz nóż z kolimatorem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanolot 6 Napisano 18 Maj 2010 Wszystko masz TU - pozycja 34 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BudynGohan 1 Napisano 18 Maj 2010 Zrobiłem tak jak napisane jest w faq ,ale nie przesłało mi moich danych na te konto(rank,kd ratio,pinsy itp).Jak zrobić ,żeby przesłało na tę stronkę?:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateor33 1 Napisano 18 Maj 2010 ja mam taki sam problem z golem :wacko: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mori 176 Napisano 18 Maj 2010 Zrobiłem tak jak napisane jest w faq ,ale nie przesłało mi moich danych na te konto(rank,kd ratio,pinsy itp).Jak zrobić ,żeby przesłało na tę stronkę?:D No chyba nie do końca: Gdy nie będzie wam chciało dodać- napiszcie do supportu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snosch 446 Napisano 18 Maj 2010 Ludzie, ze 3 razy pisalem w zamknietym wątku BC2 jak to zrobic, a raz napisalem nawet obszerny tutorial. Poszukajcie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
diz4ster 2 Napisano 18 Maj 2010 ja mam taki sam problem z golem :wacko: Uwazaj, zaraz padnie ci tv :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kisiel__94 5 Napisano 18 Maj 2010 http://www.ea.com/ac.../pl_PL/my-games PRóbuje tu się zalogować i nic ... czemu? Jaki tam login i hasło mam wpisać? taki sam jak na PSS? A to jest właśnie to :turned: Pograłem w B1943 i aż zachciało mi się kupić pełną wersję :D tylko nie wiem czy się opłaca... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kovalov 36 Napisano 18 Maj 2010 (edytowane) PRóbuje tu się zalogować i nic ... czemu? Jaki tam login i hasło mam wpisać? taki sam jak na PSS? Niekoniecznie, musisz podać adres e-mail, który był użyty przy zakładaniu konta na EA, a potem kliknij: "Forgot your password? Clik Here" to wyślą Ci na ten adres hasło. Problem jest jak, zmienileś e-maila. Edytowane 18 Maj 2010 przez Kovalov Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach