LuzzaQ 6 Napisano 18 Lipiec 2011 Witam, co daje kod vip ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
erwines 95 Napisano 18 Lipiec 2011 (edytowane) Witam, co daje kod vip ? kod vip daje możliwość wrzucania filmików na youtube no i oczywiście bez vip code nie można grać przez internet Edytowane 18 Lipiec 2011 przez erwines Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CrimeS 7 Napisano 21 Lipiec 2011 (edytowane) Witam, ma ktoś kierownice i tą gre? Chcialbym wiedzieć czy dobrze sie na kierownicy gra. Dużo ludzi gra w multi? Czy jest jakaś różnica pomiędzy prowadzeniem auta na śniegu lub piasku? Edytowane 21 Lipiec 2011 przez CrimeS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzegorz M 37 Napisano 21 Lipiec 2011 (edytowane) Witam 1)Gram na kierownicy G27 i powiem Ci,że gra się średnio tzn.chodzi o to,że dirt jest bardziej arcadowy ale gra się przyjemnie. 2)Zależy od dnia niekiedy jest dużo ludzi a nieraz nie ma z kim grać. 3)Różnicy w prowadzeniu wielkiej nie ma auta prowadzą się podobnie. Edytowane 21 Lipiec 2011 przez Grzegorz M Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
erwines 95 Napisano 21 Lipiec 2011 podobnie ale jest różnica między śniegiem a szutrem (nie piaskiem) a ludzi do multi zawsze jest dużo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slababateria 20 Napisano 21 Lipiec 2011 Ale różnice między podłożami są. Trzeba szczególnie uważać na przejścia asfalt-szuter. W LA Coliseum jest takie miejsce po prostej na zakręcie, gdzie ślizgając się przez zakręt zawsze stawałem bokiem. Już myślałem że to jakiś bug, a to bardzo fajny feature. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kuba_K_2 108 Napisano 22 Lipiec 2011 Witam, wczoraj po raz pierwszy odpaliłem Dirt'a. Nie grałem w tą serię od czasów Colina dwójki, mam pytanie odnośnie trybu single player. Jest w tej grze coś na kształt kariery? Wchodząc do zakładki Single Player mam Time Trial i Single Race. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CrimeS 7 Napisano 22 Lipiec 2011 A tego, na kierownicy lepiej jest niz w nfs shift 1 ? Bo tam skrecilem i baczek byl. Nie znudzi mi sie dirt3? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maaaziu 49 Napisano 22 Lipiec 2011 (edytowane) A tego, na kierownicy lepiej jest niz w nfs shift 1 ? Bo tam skrecilem i baczek byl. Nie znudzi mi sie dirt3? Najprawdopodobniej znudzi Ci się, bo tryb Dirt Tour jest strasznie nudny i monotonny, jedynie w multiplayerze jest dużo urozmaicenia, ale jest to głównie rozgrywka Arcade przed duże A. ;) Kuba_K_2 masz coś takiego jak Dirt Tour, to jest tryb kariery. Edytowane 22 Lipiec 2011 przez Maaaziu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 22 Lipiec 2011 Jeśli chodzi o granie na kierownicy to tak jak w przypadku poprzednich DIRT'ów i tutaj wypada słabo...powiedziałbym, że bardzo słabo. Jeśli na padzie jestem w stanie jechać dużo lepiej niż na kierownicy to oznacza, że coś jest nie tak i ewidentnie autorzy skupili się na padzie. Wracając jeszcze do tego SHIFT'a, to wg mnie dużo lepiej na kierownicy się w SHIFT'a grało, przynajmniej do momentu odkrycia mocniejszych samochodów, bo tam to latało się bokami. A jeśli miałbym porównywać na siłę to i tak stwierdzam, że NFS wypada tutaj dużo lepiej. Co do SHIFT 2 to nie wiem bo nie grałem, ale z tego co słyszałem to jest lepiej niż w pierwszej części, czyli można się domyślić, że będzie się przyzwoicie na kółku grało. Co do samej gry to ja mam mieszane uczucia. Jak w DIRT2 mimo tej całej amerykanizacji grało się naprawdę bardzo przyjemnie i gra sprawiała masę frajdy, tak tutaj czuję spory niedosyt... W dodatku te wszędobylskie DLC i denerwujące informacje u spodu, że znów kolejny samochodzik za 5zł się pojawia w sklepiku... Najlepsze w tym wszystkim jest to, że te samochody do kupienia do nie dość, że powinny być normalnie dostępne w grze. To samo z X Games Asia...wzięli trasę z DIRT2, pewnie coś tam minimalnie przerobili i będą ją teraz sprzedawać za kasę...no ludzie...co to CoD na kółkach się robi czy jak? O VIP Passie to już się nawet wypowiadał nie będę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slababateria 20 Napisano 22 Lipiec 2011 Witam, wczoraj po raz pierwszy odpaliłem Dirt'a. Nie grałem w tą serię od czasów Colina dwójki, mam pytanie odnośnie trybu single player. Jest w tej grze coś na kształt kariery? Wchodząc do zakładki Single Player mam Time Trial i Single Race. DiRT Tour, najwyższa opcja w menu. Sprawdzałeś? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kuba_K_2 108 Napisano 22 Lipiec 2011 Tak, po prostu za pierwszym razem jak tam wszedłem zobaczyłem puste piramidki i zasugerowałem się przewijającymi się informacjami z PSN myśląc że to jakieś odnośniki do DLC. Teraz już jestem po pierwszych odcinkach, na razie jest bardzo fajnie, mimo gry na padzie. Niestety okazało się, że moja kanapowa uber pro kierownica Logitech Driving Force Wireless nie obsługuje D3 :) Trochę się zdziwiłem, bo w Gridzie, GT5 normalnie śmigało, w D2 ponoć też. Może wyjdzie jeszcze jakiś patch dodający ją do listy obsługiwanych kółek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BrzozaLuk 876 Napisano 22 Lipiec 2011 Vip pass swoja droga, tez chca zarabiac i nie mozna im tego zabronic, tak maja zawsze jakis grosik od kazdej osoby online, ale dlc faktycznie przeginka, jeszcze Monte Carlo ok bo jest swietne, ale x games asia jakos juz mnie nie rajcuje, tym bardziej ze w dwojce tej trasy nie lubilem. ile trzeba fanow na trofeum? 250k? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fastex 0 Napisano 22 Lipiec 2011 A ja musżę powiedzieć, ze na kierownicy znośnie mi się gra, poważnie. DFGT daje radę. DLC są bardzo denerwujące, nie powinny być zaimplementowane tak nachalne odnośniki jakie możemy spotkać w Tourze. Nie jestem fanem Gymkhany, więc jak dla mnie trochę jej za dużo. Ale generalnie gra świetna, w mojej ocenie solidne 9-/10. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
owNeD.bY.NeVA 174 Napisano 25 Lipiec 2011 Witam! Mam pytanie, jak to jest z ilością tras w D3 ? Czy jest ich więcej niż w Dirt 2 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzegorz M 37 Napisano 25 Lipiec 2011 Tras jest mało a na dodatek niektóre trzeba dokupić z PSS. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
owNeD.bY.NeVA 174 Napisano 25 Lipiec 2011 Hm.... Czyli jednak jest tak samo jak w Dirt 2, że pod koniec "singla" już się rzyga tymi trasami ? Czyli jednak zrezygnuje z tej gry, bo własnie obawiałem się że mało tras, a dlc nigdy nie kupuje... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzegorz M 37 Napisano 25 Lipiec 2011 Dokładnie tak,ale jest jeszcze gymkhana. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
quicksilver 0 Napisano 25 Lipiec 2011 A można tunningować auta? Zastanawiam się co kupić: dirt 3 czy shift 2? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 25 Lipiec 2011 Zdecydowanie SHIFT 2. Ja kupiłem DIRT 3 bo myślałem, że będzie to solidna kontynuacja z masą dodatkowych rzeczy. A tak naprawdę to zmienili tylko kilka tras, dodali durną Gymkhanę i tryby party...i tyle... W dodatku wszędobylskie DLC, które panoszą się nawet w kampanii single co jest dla mnie już paranoją...nie zrobisz złota w niektórych zawodach jak nie kupisz DLC :shok: PS. Nie, w DIRT 3 nic nie tuningujesz. Dostajesz tylko kolejne samochody do użycia i kolejne malowania na nie, nic więcej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BrzozaLuk 876 Napisano 25 Lipiec 2011 Jakiego zlota nie zrobisz jak nie kupisz dlc? bo chyba nie mowisz o dircie 3? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
erwines 95 Napisano 25 Lipiec 2011 A można tunningować auta? Zastanawiam się co kupić: dirt 3 czy shift 2? ja bym brał dirt3 shift 2 jest nudny nie przeszedłem nawet połowy i odłożyłem na półkę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 27 Lipiec 2011 Jakiego zlota nie zrobisz jak nie kupisz dlc? bo chyba nie mowisz o dircie 3? Pierwszy latający trójkąt, i tam potem któryś trójkąt po prawej ma na samym końcu rajd Monte Carlo, którego nie zrobisz jak nie kupisz DLC. Przez co nie zrobimy złotego trójkącika w tej kategorii... Jak ktoś to grał przed wyjściem DLC to zapewne to zrobił i tam już nie wracał, bo i po co, dlatego pewnie nie wiesz nawet o tym wymyśle hien z CM. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
holek 0 Napisano 27 Lipiec 2011 No to kupiłem DIRT3. W ogóle nie jestem fanem samochodówek i w nie praktycznie nie grywam, wiec nabylem ten tytul po prostu dla odmiany. Jako laik tematu powiem ze gra się przyjemnie, mimo że czasem klne jak szewc po wypadnięciu z trasy :( Od samego początku zacząłem gre na advanced, po przejściu jednego wyścigu z asystami doszedłem do wniosku ze konsola robi wszystko za nas, wiec jaki w tym sens ;o No i tryb hardcore w multiplayerze jest genialny xD Przeraża mnie tylko do czego zmierzaja dzisiejsze gry, dopiero co zaplacilem za produkt, a po odpaleniu jestem osaczony napisami "jak chcesz to miec to nam zaplac gnoju!!!" kiedys to bylo nie do pomyslenia, zeby gry wychodzily jakos na raty... jak bede chcial miec wszystkie samochody i mapy to mam znowu placic, ekstra. A ten kod VIP tez jest troche chamski :/ byle bym tylko stracil mozliwosc odsprzedania gry... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
erwines 95 Napisano 27 Lipiec 2011 No to kupiłem DIRT3. W ogóle nie jestem fanem samochodówek i w nie praktycznie nie grywam, wiec nabylem ten tytul po prostu dla odmiany. Jako laik tematu powiem ze gra się przyjemnie, mimo że czasem klne jak szewc po wypadnięciu z trasy :( Od samego początku zacząłem gre na advanced, po przejściu jednego wyścigu z asystami doszedłem do wniosku ze konsola robi wszystko za nas, wiec jaki w tym sens ;o No i tryb hardcore w multiplayerze jest genialny xD Przeraża mnie tylko do czego zmierzaja dzisiejsze gry, dopiero co zaplacilem za produkt, a po odpaleniu jestem osaczony napisami "jak chcesz to miec to nam zaplac gnoju!!!" kiedys to bylo nie do pomyslenia, zeby gry wychodzily jakos na raty... jak bede chcial miec wszystkie samochody i mapy to mam znowu placic, ekstra. A ten kod VIP tez jest troche chamski :/ byle bym tylko stracil mozliwosc odsprzedania gry... niestety nadeszły trudne czasy dla graczy i trzeba się z tym pogodzić teraz liczy się tylko kasa a nie zrobienie dobrej gry Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach