mil 3 Napisano 5 Listopad 2010 dla mnie ważna jest grafika jeżeli z nowu będzie taka "wyblakła" to kupie na pc ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Code 17 Napisano 5 Listopad 2010 No prosze to teraz grafika w grach tez nie jest wazna , a jeszcze miesiac temu grafika byla stawiana na wysokim miejscu jesli chodzi o strzelanki HAHA pokaż mi w którym poście zwracałem uwagę na grafikę ^^ Po za tym, nad czym tu się zachwycać. Grafika względem MW2 bardziej pastelowa, trochę więcej detali. I tyle. Gorzej na pewno nie będzie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rizo 0 Napisano 5 Listopad 2010 rowniez ubawilem sie przy tym niemilosiernie. Postaci w CoD poruszaja sie najbardziej nienaturalnie ze wszystkich chyba FPSow. Porazka. Ale zeby nie zjedli mnie zaraz funboye CoDa, to przypomne, ze kupuje gre w dniu premiery ;) no cóż gorzej od animacji w bc2 chyba nie bedzie ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
1908borsuk 71 Napisano 5 Listopad 2010 Dobra pora ostudzić wasze emocje Spokój i nie pisać badziewnych postów już, bo śmiecicie Sam czekam na swoją edycję kol. tej gry . Po tylu filmikach z multi i paru z singla jaram się tą grą jak dzieciak do zobaczenia na multi -kose w plecy macie zapewnioną Gra prezentuje się jak to cod czyli- efekciarsko,grafa dobra więc pytam ile jeszcze mam czekać ??? (ja grę otrzymam dopiero 15 kurka wodna ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Code 17 Napisano 5 Listopad 2010 Widzę, że jakiś ciężki przypadek fanboya się znalazł. Masz jakieś porównanie, czy rzucasz pustymi słowami żeby poniżyć konkurencje Black Opsa ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hanti 15 Napisano 5 Listopad 2010 (edytowane) Modern Warfare pokochałem za ten klimat,który jeszcze dobitniej było nam odczuć podczas gry w multi. Jednak teraz przyglądając się tym gameplayom powoli zaczynam mieć obawy,że Treyarch podążyło w innym własnym kierunku Niektóre skiny w grze sprawiają wrażenie stucznych simów Edytowane 5 Listopad 2010 przez hanti Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kazikosky 270 Napisano 5 Listopad 2010 MOH najlepszy! tam jest realizm! -Stale 30 fps YEA -Granaty z plastiku -Super zbalansowane bronie,tylko rozniace sie teksturami Powazny konkurent Black ops 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hanti 15 Napisano 6 Listopad 2010 Robert Kotick nieźle się postarał w promowaniu Black Ops. Premiera coraz bliżej , a żaden serwis nie zrecenzował tej gry. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hanti 15 Napisano 6 Listopad 2010 (edytowane) Chyba się go boją xD albo czekają na przelew od koticka :D Na to wygląda Porozglądałem się na kilku forach i trudno o jednogłośne wrażenia. Jedni chwalą tytuł, niemal leją w gacie. Znajdują się też i tacy,którzy narzekają na ten tytuł. Postaram się wkrótce nieco więcej wyciągnać. XYZ[Niewielki zarys misji] nie jestem typem ktory tylko patrzy na grafike!ale w tej grze jest ona naprawde swietna wszystkie efekty swietlne,wybuchy,tekstutry(jak zobaczysz kolesia i jego pot na twarzy to sie zalamiesz) a to wszystko na x wiec na pc bedzie jeszcze lepiej (medal to shit) jak pislaem gra ma OLBRZYMIE natezenie akcji!!przy dobrych glosnikach 5.1 czujesz sie jakbys uczestniczyl w filmie,misje sa BARDZO zroznicowane W jednej chwili wpadasz w srodek miasta walczysz o przetrwanie aby po chwili ruszyc w szalona ucieczke samochodem...Razem z gropa cicho poruszasz sie po dzongli(kolejne nie samowite efekty swietlne) a po chwili udzielasz wsparcia w szalonym rajdzie motorowka...itd nie bede pisal sami tego doswiadczycie ;)...Jest MEGA|!!!P.S. na 50 calach wrazenia nieporownywalne ;) Znalazłem później kilka podobnych opinii,więc widocznie coś w tym jest. Chwalą zwłaszcza oprawę graficzną. Edytowane 6 Listopad 2010 przez hanti Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gregez 1 Napisano 6 Listopad 2010 A ja zamierzam poczekać aż kupicie, pogracie, pojawią się oficjalne recenzje BO i kupię gdzieś za miesiąc. W tym czasie powalczę sobie w MOHa. Już przerażają mnie lagi na serwerach BO z przeładowania. Chyba nie ma co lecieć z tłumem bo nic z tego dobrego nie wynika... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KuklesPL 1 Napisano 6 Listopad 2010 Mogę napisać iż Single Player wbija w ziemię. Akcja, akcja i jeszcze raz akcja. Dłuższy od MW2 W końcu też jest jakaś sensowna fabuła. Super że zdecydowali się na konflikt w okresie zimnej wojny. Wiadomo że to FPS więc nie cuda na kiju. O multi nic nie powiem czekam na swój egzemplarz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sosiu73 0 Napisano 6 Listopad 2010 Po co tak jarać się grą? Po BO będą następne a zawsze jest tak że coś komuś sie podoba a innemu nie. Ja osobiście po obejrzeniu filmików z multi mam dziwne wrażenie "sterylności" mapek, otoczenia ( wiecie chyba o co chodzi?) ale w sumie obejrzałem tylko parę i możliwe że się mylę. Te rozbudowane perki to jak dla mnie żenada ( malowanie buziek na 100 sposobów i malowanie pistolecików haha) . Grę kupię jak każego poprzedniego CoDa ale bez emocji i jak mi nie spasi-sprzedam i kupię inną proste. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartasblack 29 Napisano 6 Listopad 2010 (edytowane) A ja piratom mówię Uploaded with ImageShack.us a dla wszystkich, którzy słuchają piratów bo nie wiedzą czy kupić to mam prostą radę, poczekajcie dwa dni po premierze i wtedy będziecie wiedzieli z różnych źródeł co i jak. Takim zachowaniem tylko popieracie cały ten syf. Mam xboxa również i nigdy mi nie przeszło przez myśl żeby go przerabiać chociaż mam dwójkę dzieci i kasę na gry muszę sobie odkładać jak uczniak kieszonkowe to nie żałuję. Gdy miałem kiedyś więcej czasu i adminowałem na różnych forach było nie do pomyślenia żeby wypowiedzi świadczące że ktoś piraci były nadal wyświetlane a użytkownik nie zbanowany. Ja osobiście nie chcę takiej sceny na PS3 Pozdrawiam wszystkich uczciwych i do zobaczenia na serwerach BO już wkrótce !!! Czy ktoś może potwierdzić info z MM o dostępności gry ? Edytowane 6 Listopad 2010 przez bartas28 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hanti 15 Napisano 6 Listopad 2010 (edytowane) Po co tak jarać się grą? Po BO będą następne a zawsze jest tak że coś komuś sie podoba a innemu nie. Ja osobiście po obejrzeniu filmików z multi mam dziwne wrażenie "sterylności" mapek, otoczenia ( wiecie chyba o co chodzi?) ale w sumie obejrzałem tylko parę i możliwe że się mylę. Te rozbudowane perki to jak dla mnie żenada ( malowanie buziek na 100 sposobów i malowanie pistolecików haha) . Grę kupię jak każego poprzedniego CoDa ale bez emocji i jak mi nie spasi-sprzedam i kupię inną proste. Powiem Ci ,że kupuje Black Ops nie dla wartkiej akcji w mutli podczas trybu DM. Wybieram tą grę bo liczę na takie tryby jak Search and Destroy czy Sabotage. Dlaczego? Bo jest mi to najbliższe sieciówkom na jakich się wychowałem. Sterylność mapek , jak najbardziej pasuje. Jestem pewny,że zostaną one przynajmniej zaprojektowane z myślą o balansie. Rozbudowane perki ? Rozmawiamy o Black Ops,a nie MW2. Przejrzyj zmiany zapowiedziane prze Treyarch w multi. Customizacja postaci jak i broni wedle własnego upodobania - jest to jedynie ciekawy pomysł w tej grze.Zresztą pojawił się on już po części w Team Fortress, Black Ops jedynie zapewnia szerszy wachlarz pomysłów. Oboje wiemy,że od dłuższego czasu seria Call of Duty wprowadza nowe patenty w rozrywkę sieciową zatem i tym razem musieli coś nowego wnieść @bartas28 Syfu tego nie popieram - po prostu korzystam z naiwności piratów. Odwiedziałem MM w Białymstoku i facet miał ze mnie radochę gdy spytałem o Black Ops. Najwcześniej w poniedziałek. W empiku podobnie, choć wątpie bo nawet nie wyrobili się z premierą Football Menagera 11 :whistling: Przynjamniej taka sytuacja jest w moim regionie, radzę przejśc się w niedziele. Edytowane 6 Listopad 2010 przez hanti Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomXsz 24 Napisano 6 Listopad 2010 @awierone To jest możliwe więc po kiego ója pisze na stronie o wersji Xbox-owej! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Code 17 Napisano 6 Listopad 2010 Recek nie ma, ale z jasnego powodu. Embargo mija już w niedzielę, więc będzie można jutro się spodziewać recek ;) Serwisy już mają je napisane, teraz tylko czekać, bo gdyby wypuścili za wcześnie, mieliby nałożone kary pieniężne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Żywy 690 Napisano 6 Listopad 2010 (edytowane) Z reckami to wiadoma sprawa - oceny w okolicy 9.5-10, absolutne minimum to 9, ochy i achy nad oprawa graficzna ktora ciagle jest w tyle za np. KZ2, U2:AT, GoW3 itp., singlem przepelnionym po brzegi akcja mimo absurdalnej fabuly zachaczajacej wrecz o sci-fi, oczywiscie napisza ze multi to mistrzostw swiata chociaz g***o w niego pograli i nikt tak naprawde sie jeszcze nie dorwal do bugow/glitch czy nie stworzly przegietych klas jak commando kit czy noobtube+OMA+danger close... Ja czytajac recki MW2 za kazdym razem odnosilem wrazenie ze recenzenci grali w zupelnie inna gre niz w to co lezalo na polkach sklepowych... Tak czy siak BO juz zamowione, ale nie licze nawet ze bedzie lepszy od CoD4, jednak czasy wspolczesne to jest to ;) Edytowane 6 Listopad 2010 przez Żywy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Code 17 Napisano 6 Listopad 2010 ochy i achy nad oprawa graficzna ktora ciagle jest w tyle za np. KZ2, U2:AT, GoW3 itp. Wszystkie przykłady są exami na PS3 - a jak wiadomo, multiplatforma nie może pobić grafiką exa ;) singlem przepelnionym po brzegi akcja mimo absurdalnej fabuly zachaczajacej wrecz o sci-fi Grałeś? Czy znów wróżysz z fusów ? przegietych klas jak commando kit czy noobtube+OMA+danger close tuba zostanie mocno ograniczona, o to się nie martwię Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slizer 432 Napisano 6 Listopad 2010 Przypominam, że jest odpowiedni temat od dzielenia się informacjami o dostępności gry w sklepach http://www.ps3site.pl/forum/topic/22859-gdzie-kupic-za-ile/ Kolejne takie posty w tym topicu będą usuwane. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 6 Listopad 2010 dla mnie ważna jest grafika jeżeli z nowu będzie taka "wyblakła" to kupie na pc ;/ Jak czytam takie posty, to tylko chce mi się śmiać. Włącz sobie w PS3 opcje Full RGB i już będziesz miał żywsze kolory, a jak co będzie mało to pobaw się ustawieniami w tv. Rozpakowanie BO przez chorego psychicznie. http://www.ps3site.pl/tez-drzecie-sie-i-dyszycie-z-podniecenia-przy-otwieraniu-pudelek-z-grami/56391/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomisior 110 Napisano 6 Listopad 2010 Cz ktoś może potwierdzić jak wygląda polska wersja językowa?a może inaczej czy da się ją wyłączyć? Jeśli nie ma wyboru języku to będę musiał poszukać angielskiej wersji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Żywy 690 Napisano 6 Listopad 2010 Cz ktoś może potwierdzić jak wygląda polska wersja językowa?a może inaczej czy da się ją wyłączyć? Jeśli nie ma wyboru języku to będę musiał poszukać angielskiej wersji. Trofea jeszcze sa przetlumaczone na przyzwoitym poziomie, natomiast sama gra to powtorka z MW2 (tak pisza osoby ktore juz graja), czyli porazka na calej linii... Dlatego ja zamowilem wersje sprowadzana, wole dostac gre normalnie w dniu premiery czy nawet kilka dni po, niz juz dzisiaj i znowu z obrzydzeniem patrzec nawet na glowne menu ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piciu42 3 Napisano 6 Listopad 2010 Lol a po co wyłączać polską wersję możesz mi to wytłumaczyć ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
caballero 31 Napisano 6 Listopad 2010 Lol a po co wyłączać polską wersję możesz mi to wytłumaczyć ? Bo jest do kitu tak samo jak w MW2 i się żal człowiekowi robi, że musi na to patrzeć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Code 17 Napisano 6 Listopad 2010 No to powiedzcie mi, co jest nie tak. Chociaż 5 przykładów poproszę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach