hakuna 47 Napisano 3 Kwiecień 2012 Chłopaki szybkie pytanko,interesuje mnie czy logując drugiego użytkownika na jednej konsoli i grając online split screen , jegoo postęp też jest zapisywany i przy ponownym logowaniu wskakuje do gry z zapisanymi ustawieniami i doświadczeniem ,tak jak w U3. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mation 38 Napisano 3 Kwiecień 2012 @up Niestety nie :( , w U3 fajnie to zrobili. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michupol 146 Napisano 9 Kwiecień 2012 Witam. Szukam ludzi do gry BO.Headsetu nie posiadam niestety, uważam że gram dobrze na każdym trybie. Jeśli jest ktoś chętny do gry to dodawajcie do znajomych. PSNid: FreakyRusher Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maniutek1996 1 Napisano 2 Maj 2012 Też gram w multi jestem na 1 prestiżu 20 któryś lvl, nie gram mistrzowsko, ale nie jestem też cieniakiem. PSNid: Maniutek1996 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hubcio-com 17 Napisano 3 Maj 2012 Mam pytanie czy w tym trybie nazi zombies czy jak to sie tam nazywa są jakieś rangi i odblokowuje się bronie??? i ile jest map bo myslę czy by se nie kupić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Naruto_Uzumaki 93 Napisano 5 Maj 2012 NIe ma rank, bronie tylko podczas gry możesz wykupić.W standardzie są trzy mapy, drugie tyle możesz dokupić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sakosusz 169 Napisano 7 Maj 2012 Tez chetnie pykam w BO :P lepsza od MW3 (chodzi o multi) ID: sakosusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
monyka30 0 Napisano 27 Maj 2012 Witam mam pytanie czy te mapy Ascension,Call of the dead,Shangri-La i Moon same sie odblokuja jesli sie gra na najciezszym poziomie?czy tez trzeba je dokupic na Psn? I czy na Psn jest jakis pakiet map do kupienia w ktorym sa tylko mapy zombie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ja tu rozdaje karty 1 Napisano 27 Maj 2012 Witam mam pytanie czy te mapy Ascension,Call of the dead,Shangri-La i Moon same sie odblokuja jesli sie gra na najciezszym poziomie?czy tez trzeba je dokupic na Psn? I czy na Psn jest jakis pakiet map do kupienia w ktorym sa tylko mapy zombie? Mapy same się nie odblokują musisz je dokupić na psn. Jeżeli chodzi o pakiet map to jest tylko jeden z samymi mapami do zombie nazywa się Rezurrection i są tam mapy Nacht der Üntoten, Verrückt, Shi No Numa, Der Riese oraz Moon. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bili 1 Napisano 31 Maj 2012 Jesli ktos chetny na gre w multi pisac :) Posiadam HS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
peka71 51 Napisano 1 Czerwiec 2012 z racji dzisiejszej pogody oświadczam , że całe popołudnie i wieczór napiżdżam w BO, robie sobie weekendową przerwę od MW3 , (tylko multi bez zombie) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Naruto_Uzumaki 93 Napisano 1 Czerwiec 2012 Jaki masz k/d ratio? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Numinex 636 Napisano 2 Czerwiec 2012 (edytowane) Orety ja na k/d w CoDach przestałem zwracać jakąkolwiek uwagę, bo to bez sensu. Gram dla przyjemności. W jednej grze mogę mieć wynik 30:5, w drugiej odwrotny - za dużo tu od losowości zależy, a niekoniecznie od skilla. W BO mam w tej chwili 1:30, przy czym w ostatnich tygodniach szło mi tragicznie (z wyjątkami :P). Zresztą - mogę leżeć, mogę przegrywać - grunt żebym się dobrze bawił. Inna sprawa, że czasem sam gram jak paralita i śmieję się ze swojego cela i faili, bywa Edytowane 2 Czerwiec 2012 przez Numinex Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piwko 0 Napisano 3 Czerwiec 2012 Jestem chętny do grania w multi/zmobie . Zapraszać moje ID: Pablito1916_PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Naruto_Uzumaki 93 Napisano 3 Czerwiec 2012 (edytowane) Pytam z ciekawości, a może dla informacji bo z n noobem by mi się nie chciało grać. Ps: thx for moderator. Edytowane 3 Czerwiec 2012 przez Naruto_Uzumaki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
peka71 51 Napisano 4 Czerwiec 2012 (edytowane) "Pytam z ciekawości, a może dla informacji bo z n noobem by mi się nie chciało grać." Ratio K/D nie pierwszych lotów, ale jak takie zrobisz to się zgłoś, pogramy razem. pozdrawiam Edytowane 4 Czerwiec 2012 przez peka71 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Naruto_Uzumaki 93 Napisano 4 Czerwiec 2012 sam sprawdziłem na elite") Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ghostbuster 56 Napisano 30 Czerwiec 2012 Chętnie pogram na multi (jestem nowy) PSN ID : krysiu1 HS : posiadam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 3 Lipiec 2012 (edytowane) DLC w promocji. Coś warto kupić? Call of Duty: Black Ops – Annihilation (Offer ends 11/7/2012) Was €14.49/£11.49 – Now €6.99/£5.49 Call of Duty: Black Ops – Rezurrection (Offer ends 11/7/2012) Was €14.49/£11.49 – Now €6.99/£5.49 Call of Duty: Black Ops – Escalation (Offer ends 11/7/2012) Was €13.99/£10.99 – Now €6.99/£5.49 Call of Duty: Black Ops – First Strike (Offer ends 11/7/2012) Was €14.49/£11.49 – Now €6.99/£5.49 Edytowane 3 Lipiec 2012 przez pablos_83 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Numinex 636 Napisano 3 Lipiec 2012 Zależy, jakie masz podejście do BO. Jeśli grasz głównie w zombie - bierz Rezurrection zdecydowanie. Jeśli samo multi, to najlepsze są imo Escalation i Annihilation. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TaurusPL 2 Napisano 10 Lipiec 2012 Witam ostatnio kupiłem Coda BO i mam problem, otóż gdy odpaliłem grę i chciałem zagrać z kolegą przeciwko botom miałem odblokowane już wszystkie bronie, wszystkie atuty na pro emblematy itp. Co mam zrobić żeby tego nie było? Proszę o szybką pomoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hubcio-com 17 Napisano 27 Lipiec 2012 Chętnie z kimś pogram w zombie multi też może być PSNID:Hubcio26x HS-można powiedzieć że jest :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hubcio-com 17 Napisano 29 Lipiec 2012 Mam pytanie nie wie ktoś może jak ustawić polskie napisy? gre mam po angielsku ale trofea są po polsku powie mi ktoś o co tutaj chodzi? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andreios 10 Napisano 30 Lipiec 2012 Potrzebuję kogoś kto by mi pomógł zdobyć dwa pucharki w trybie zombi: See Me, Stab Me, Heal Me i Sacrificial Lamb Chętni pisać na PSN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mariush86 23 Napisano 30 Lipiec 2012 mam takie pytanie...czy jest jeszcze sens kupować Black Ops'a? miałem tę grę jeszcze rok temu,ale sprzedałem.chętnie wróciłbym do tego tytułu,ale mam obawy,że zrobią z Tą grą wkrótce to samo co z World at War'em czyli powstaną tzw. "wolne" serwery i gracze zwyczajnie zniszczą multi :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach