Night_Wasp 19 Napisano 20 Grudzień 2011 (edytowane) Ok, dzięki za odp. To mam następne pytanka do starych wyjadaczy konsolowych : - czy mogę zmienić sobie gdzieś ksywkę czy koniecznie muszę grać na takiej jaką mam w PSN? - czy perk Wojak oznacza, że ilość wymaganych zabić do uzyskania killstreaka jest pomniejszona o jeden? Tak nick w grze jest taki sam jak nick do PSN, mozesz sobie nwoe konto zalozyc z nickiem takim jakim chcesz miec w grze ;) Tak perk wojak wymaga jedno zabicie mniej do killstreaka ;) Edytowane 20 Grudzień 2011 przez Night_Wasp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZeXoNeRoS 0 Napisano 20 Grudzień 2011 Mam problem, gdyż jak wchodzę na oficjalną strone coda, aby skorzystać z teatru wyskakuje mi błąd NO MULTIPLAYER DATA. Jakieś propozycje ;d ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
peka71 51 Napisano 22 Grudzień 2011 wczoraj byłem u znajomego i włączyłem BlackOpsa, i nie dało sie grać !! w sensie że wrażliwość jego pada (w opcjach COD ustawiono na 2) była porażająca, ja gram u siebie na 4, a u niego na 2 to jak u mnie na 7 - co może być tego przyczyną?? pady oczywiście oryginalne, jego TV to LCD led LG mój LCD SHARP?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wszebor 610 Napisano 22 Grudzień 2011 (edytowane) wczoraj byłem u znajomego i włączyłem BlackOpsa, i nie dało sie grać !! w sensie że wrażliwość jego pada (w opcjach COD ustawiono na 2) była porażająca, ja gram u siebie na 4, a u niego na 2 to jak u mnie na 7 - co może być tego przyczyną?? pady oczywiście oryginalne, jego TV to LCD led LG mój LCD SHARP?? Pierwszy raz słyszę o takim problemie. Jedynie co mi przychodzi do głowy to to, że TV LG mają sporego input laga, a Sharpy nie. Przez co, inaczej odczuwasz ruchy [są drobne opóźnienia], ale żeby było to odczuwalne jak sensitivity na 7 ? :o Może przejście na tryb Gry coś da, i jak się da to zmiana wejścia HDMI na HDMI-PC [powinno to zredukować input laga] Edytowane 22 Grudzień 2011 przez Wszebor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
natko 0 Napisano 23 Grudzień 2011 witam od kilku tygodni gram w coda black ops w zombie z kolegą ale mapy trochę zaczynają mnie nudzić;/ widziałem że mozna mieć mapkę Der Riese z coda 5 waw moje pytanie: jak można tą mapkę zdobyć do black opsów?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Night_Wasp 19 Napisano 23 Grudzień 2011 kupic map packa na pss. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
natko 0 Napisano 26 Grudzień 2011 (edytowane) gdzie mogę kupić taki map pack i ile kosztuje lub czy można dokupić np tylko jedną mapkę? Edytowane 27 Grudzień 2011 przez natko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubus123 9 Napisano 27 Grudzień 2011 gdzie mogę kupić taki map pack i ile kosztuje lub czy można dokupić np tylko jedną mapkę? Możesz kupić na psn i musisz kupic cały map pack z 4 mapami multi i 1 zombi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
natko 0 Napisano 27 Grudzień 2011 a nie da się kupić np samych map zombie? a w którym map packu jest mapka zombie der riese? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Night_Wasp 19 Napisano 27 Grudzień 2011 w tym ostatnim, ten na zielono co jest napisane rezuration cos tam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Naughty Saian 0 Napisano 28 Grudzień 2011 W tym map packu (rezurrection) masz same mapki zombie: The moon + 4 z World at war Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
d01011990 5 Napisano 29 Grudzień 2011 Macie w Black Opsie lagi na multi ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wszebor 610 Napisano 29 Grudzień 2011 Nie, a mam "zamknięte" porty w grze :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
d01011990 5 Napisano 29 Grudzień 2011 Byłbym wdzięczy gdyby kilka osób wypowiedziało się czy mają lagi w multi :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miro12 1 Napisano 29 Grudzień 2011 Może masz za duży ping i dlatego cię laguje, bo przy dużym pingu mogą być takie objawy lub ktoś kto z tobą gra ma za duży. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
d01011990 5 Napisano 29 Grudzień 2011 Może masz za duży ping i dlatego cię laguje, bo przy dużym pingu mogą być takie objawy lub ktoś kto z tobą gra ma za duży. Ja na razie nie mam tej gry, tylko szukam jakiegoś fajnego fps'a i się po prostu pytam ludzi czy mają lagi bo nie chce kupować gry która ma lagi na multi :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Naughty Saian 0 Napisano 29 Grudzień 2011 BO ma złą 'kompensacje lagów', czyli w zależności od połączenia raz giniesz w pół sekundy, a innym razem zabijasz w pół sekundy ; / Ale za to ma tryb zombie, który jest zajebiaszczy jak masz z kim pograć :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miro12 1 Napisano 29 Grudzień 2011 Myślałem że już masz, ale tak czy siak to mogę ci poradzić że warto ją kupić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mation 38 Napisano 30 Grudzień 2011 Siema. Czy dałoby się zrobić sygnaturę z Black OPSa na której będą wszystkie kille, dedy, ulubiona broń, itp. Fajnie by było gdyby ta sygnaturka automatycznie się aktualizowała. :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Night_Wasp 19 Napisano 31 Grudzień 2011 Siema. Czy dałoby się zrobić sygnaturę z Black OPSa na której będą wszystkie kille, dedy, ulubiona broń, itp. Fajnie by było gdyby ta sygnaturka automatycznie się aktualizowała. :thumbsup: nie, niestety sie nie da :( fajny pomysl tak btw :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miro12 1 Napisano 6 Styczeń 2012 Sorki że odkopane ale mam pytanie, jest jakaś możliwość wyłączenie wibracji na padzie podczas strzału i wybuchów, dodam że mam oryginalny pad Sony. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wszebor 610 Napisano 6 Styczeń 2012 Sorki że odkopane ale mam pytanie, jest jakaś możliwość wyłączenie wibracji na padzie podczas strzału i wybuchów, dodam że mam oryginalny pad Sony. :o Chodzi ci o ogólne wyłączenie wibracji czy tylko podczas strzału i wybuchów ? Bo da się tylko całkowicie, w ustawieniach akcesoriów -> ustawienia wibracji 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miro12 1 Napisano 7 Styczeń 2012 Tak, już znalazłem i wyłączyłem, dzięki za odpowiedź. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wygnany 0 Napisano 13 Styczeń 2012 Cześć wszystkim, jeśli ktoś chciałby zagrać w Black Opsa na multi , obojętnie zombie czy MP, to piszcie na PSN: wygnany, ratio na poziomie 2.10, praktycznie w każdym meczu zdobywam choppera, psy i blackbirda, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gernik123 2 Napisano 20 Styczeń 2012 Pomozcie mi, dzisiaj usunelem sobie stare konto na którym miałem pobrane 3 map packs, wybulilem na to sporo kasy, SKASOWALY SIE blagam pomozcie mi Mam ostra depreche i nie wiem co robic mam zamiar wyp.... ps3 przez okno (ale nie chce bo sasiad se zgarnie). Odrazu kiedy mapy poszly sie .... wlazlem na PC szukając rozwiązania , znalazłem sposob z pobraniem map z konta innego użytkownika.... Sorry za bledy jestem bardzo ,,wkurzony,,? nie to za malo powiedziane .... Jezeli ktos by chcial mi pomoc PSN: G3RN1K .... Stawiam browara za pomoc :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach