pablos_83 4001 Napisano 31 Sierpień 2012 Możesz kupić używkę. CoD nie mają online pass 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Poareow 4 Napisano 31 Sierpień 2012 (edytowane) Chodzi Ci o online pass Call of Duty nie ma online passa więc mozesz kupić używke :) Pozdro @up sory nie zauważyłem twojego komentarza :) Edytowane 31 Sierpień 2012 przez Poareow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TehLover 1 Napisano 19 Wrzesień 2012 Gracie na podstawowych mapach na headsetach jakoś bardziej zorganizowanie? Chętnie bym pograł z wami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Soldi 23 Napisano 4 Październik 2012 jest ktoś chętny do ogrania zombie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAG 14 Napisano 5 Październik 2012 (edytowane) Jak myślicie,czy faktycznie ludzie korzystający z eagle-eye,mają przewagę w FPS, nad tymi , którzy używają pada ??? Edytowane 5 Październik 2012 przez MAG Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Soldi 23 Napisano 8 Październik 2012 Jak myślicie,czy faktycznie ludzie korzystający z eagle-eye,mają przewagę w FPS, nad tymi , którzy używają pada ??? mają taką samą przewagę jak sprinter z protezami na olimpiadzie w Londynie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szczypior 8 Napisano 10 Październik 2012 Witam czy tylko ja dziś nie mam dostępu do BO online? wyskakuje komunikat ,że serwer CoD:BO jest obecnie niedostępny... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MysticHussar 0 Napisano 12 Październik 2012 Ja bardzo chętnie zagram w trybie Zombie, ewentualnie MP, ponieważ po niedawnej przesiadce z konkurencyjnej platformy mam słaby rank i bronie ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Soldi 23 Napisano 13 Październik 2012 Ja bardzo chętnie zagram w trybie Zombie, ewentualnie MP, ponieważ po niedawnej przesiadce z konkurencyjnej platformy mam słaby rank i bronie ;p Wyślij mi info na konsolę, mój nick do SoldiPL. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eMeK 25 Napisano 20 Październik 2012 Dużo osób gra online? I czy się nieco zmieni po BO2? Pozwolę sobie zacytować, bo o to samo chciałem zapytać. Kupiłbym BO2, ale nie za bardzo pasuje mi ten futurystyczny świat w przeciwieństwie do zimnej wojny. Nie chcę też, żeby za jakiś czas okazało się, że serwery puste.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAG 14 Napisano 20 Październik 2012 Pozwolę sobie zacytować, bo o to samo chciałem zapytać. Kupiłbym BO2, ale nie za bardzo pasuje mi ten futurystyczny świat w przeciwieństwie do zimnej wojny. Nie chcę też, żeby za jakiś czas okazało się, że serwery puste.. Wczoraj jak grałem,było ponad 400 tys. ludzi online,więc nie ma problemu... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maxiu 55 Napisano 21 Październik 2012 Mnie też odpychał futuryzm w BO2. Ale po skończeniu kampani w Black Ops'ie druga część stała się must have'm. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crash5 29 Napisano 21 Październik 2012 (edytowane) Powiem , szczerze , że futuryzm też mi średnio pasi , ale ja w coda to każdą część na PS3 ograłem , kupiłbym nawet chyba jakby gra miała toczyć się w kosmosie. Edytowane 22 Październik 2012 przez crash5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TehLover 1 Napisano 22 Październik 2012 jest ktoś chętny do ogrania zombie? Jeśli chodzi o mapy z podstawki i masz head set to możemy pograć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Soldi 23 Napisano 24 Październik 2012 Jeśli chodzi o mapy z podstawki i masz head set to możemy pograć. mam HS, jeśli chodzi o mapki z DLC, to mogę sprzedać - sztuka za 5zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
magik-thc 3 Napisano 27 Październik 2012 jakie masz dlc do sprzedania? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
peka71 51 Napisano 30 Październik 2012 działa Wam multi w BlackOpsie teraz??????????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crash5 29 Napisano 30 Październik 2012 Nie działa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maxiu 55 Napisano 30 Październik 2012 Aż sprawdzę za chwilę i zobacze bo mnie zaciekawiliście. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wolly89 5 Napisano 31 Październik 2012 (edytowane) komuś działa multi w black ops ? bo właśnie kupiłem tego coda i nie działa mi niestety . Więc szukam jakiejś przyczyny Już znalazłem przez braki prądu ( Huragan Sandy) multi nie działa do odwołania (https://support.activision.com/articles/en_US/FAQ/Connectivity-Issues-with-Online-Games) Edytowane 31 Październik 2012 przez wolly89 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crash5 29 Napisano 31 Październik 2012 Jak ktoś będzie już grał i serwery będą działać niech da tutaj znać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kottowrog2 3 Napisano 31 Październik 2012 Kurde czemu serwery nie działają jak wszyscy kupią BO2 to pewnie serwery włączą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maxiu 55 Napisano 31 Październik 2012 Ja i tak bym kupił BO2. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zetrov 20 Napisano 31 Październik 2012 na oficjalnym forum było coś o tym ze przez huragan w stanach przestało działać Wysyłane z mojego XT910 za pomocą Tapatalk 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crash5 29 Napisano 31 Październik 2012 na oficjalnym forum było coś o tym ze przez huragan w stanach przestało działać Wysyłane z mojego XT910 za pomocą Tapatalk 2 Dokładnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach