Kris94 12 Napisano 26 Sierpień 2011 koleś wychodzi bramkarzem Barcelona (jak ja tego nie nawidze) i faul poza polem karnym. czerwona kartka dla bramkarza. dobry żart :P 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
energy910 14 Napisano 26 Sierpień 2011 (edytowane) Takie pytanko - Czym się różni tryb Grający trener od innych ? i jak to jest z przejściem zawodnikiem do innego klubu ? przechodzimy i też go manageruje czy jak ? Sorry ale jakoś tego nie złapałem a obecnie nie mam fify. Aaa i czy trickowanie (chodzi mi o korzystanie z odpowiedniego trigerra) jest wymagane do sensownych rozgrywek czy można ten element pominąć ? I czy w fifie są gdzieś tutoriale jak grać ? Edytowane 26 Sierpień 2011 przez energy910 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jim_Davis 3 Napisano 28 Sierpień 2011 sprzedam coinsy do ultimate team Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adhed 2 Napisano 28 Sierpień 2011 Takie pytanko - Czym się różni tryb Grający trener od innych ? i jak to jest z przejściem zawodnikiem do innego klubu ? przechodzimy i też go manageruje czy jak ? Sorry ale jakoś tego nie złapałem a obecnie nie mam fify. Aaa i czy trickowanie (chodzi mi o korzystanie z odpowiedniego trigerra) jest wymagane do sensownych rozgrywek czy można ten element pominąć ? I czy w fifie są gdzieś tutoriale jak grać ? Ten tryb różni się tym, że grasz całą drużyną, ale jednocześnie masz w składzie swoją "wirtualną gwiazdę", którą sterujesz jak wszystkimi pozostałymi piłkarzami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
energy910 14 Napisano 28 Sierpień 2011 Ten tryb różni się tym, że grasz całą drużyną, ale jednocześnie masz w składzie swoją "wirtualną gwiazdę", którą sterujesz jak wszystkimi pozostałymi piłkarzami. Ok, a jak to potem jest ze zmianą klubą ? To zawodnik dostaje oferte i moge przejść czy trener i potem też zawodnik przejdzie ? :) bo nie wiem czy fifa traktuja to jako "Jestem trener,ale moge też pokopać piłke jako virtual pro" czy " Jestem Virtual Pro,ale moge se zarządzać moim klubem" :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DeX 631 Napisano 29 Sierpień 2011 Mam takie pytanie,czy to prawda że na konsole fifa 10 jest podobna (w sensie grania,strzałów,podań i w ogóle,nie wliczam interfejsu) do fify 11?Bo mam ją na PC i jest słaba,a słyszałem że na ps3 jest podobna do fify 11.to prawda? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yuri_zks 0 Napisano 29 Sierpień 2011 dobry żart :P uwierz mi to nie był żart. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
black_mamba_pl 2 Napisano 29 Sierpień 2011 Mam takie pytanie,czy to prawda że na konsole fifa 10 jest podobna (w sensie grania,strzałów,podań i w ogóle,nie wliczam interfejsu) do fify 11?Bo mam ją na PC i jest słaba,a słyszałem że na ps3 jest podobna do fify 11.to prawda? podobna...podobna moze i jest, ale roznice sa spore. nie kupuj 10tki, skoro zaraz 12tka bedzie. takie moje zdanie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
premko_pl5 13 Napisano 31 Sierpień 2011 Witam! Mam pytanko. Czasem, kiedy gram z bratem na jednej konsoli chciałbym zagrać tak bym ja był bramkarzem on resztą zawodników. Niestety oprócz sposobu otworzenia kariery grającego zawodnika i zezwolenia na grę we dwóch nie da się tak zrobić. A głupie jest kiedy losują się te drużyny. Czy nie ma jakiegoś sposobu na granie właśnie tak, czyli wybieraniem zawodnika. Bo dość głupie by było, gdyby w szybkim meczu tak się nie dało, a w trybie tak. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Shaarky 0 Napisano 2 Wrzesień 2011 Witam, Planuje zakup fify 11. Czy wiadomo coś w związku z wyjściem FiFY 12 o zablokowaniu serwerów Fify 11?? Chce grać po sieci stąd moje pytanie. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Oranje 65 Napisano 2 Wrzesień 2011 (edytowane) Nie chce Cie wprowadzić w błąd ale serwery padają po dwóch latach ,czyli serwery 11 padną za rok. Nie jestem tego na 100% pewien , ale gdzieś to kiedyś czytałem. Edytowane 2 Wrzesień 2011 przez Oranje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
energy910 14 Napisano 3 Wrzesień 2011 Powie mi ktoś jak to wygląda z grającym trenerem ? Podk oniec sezonu moge zmienić klub jako manager i wtedy biore ze sobą mojego VP czy to VP dostaje oferte zmiany klubu przy transferach i wtedy zarządzam klubem? Aaaa i co moge zrobić w fifie kiedy biegne środkiem i dopada mnie dwóch obrońców ? :) bo zawsze mi odbiorą piłke a zagrać na dystans w bramkowym nie moge/ strzał odpada ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
niagar 29 Napisano 4 Wrzesień 2011 Po włożeniu płyty z grą pojawia się wczytywanie trofeów i tu tkwi problem stoi na 8% czy ktos wie co jest przyczyna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
olunio 6 Napisano 4 Wrzesień 2011 Panowie bedzie jeszcze w tej fife aktualizacja skladow? Np w MC kiedy pijawi sie AGUERO itp? Pozdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maras710 3 Napisano 4 Wrzesień 2011 Nie będzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_sad 24 Napisano 5 Wrzesień 2011 Witam, co bedzie z coinsami oraz zawodnikami z UT11? Czy w UT12 bedzie jakis z nich pozytek? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
prosperowiak 1 Napisano 8 Wrzesień 2011 Witam, co bedzie z coinsami oraz zawodnikami z UT11? Czy w UT12 bedzie jakis z nich pozytek? nikt nie odpowiedzial, zatem napisze to co napisal pewien uzytkownik na pewnym forum a propos bonosow dla graczy z UT10... "niech sobie je w...." a w co wsadzic, to juz sie domysl :) Aczkolwiek nie wiem, jak to wygladalo w praktyce, moze cos sie zmieni!. Ale zwazywszy, ze kupowanie przez PSN paczek niesie za soba korzysci dla firmy, nie sadze, aby mozna liczyc na "duze" bonusy! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Olicz 1 Napisano 9 Wrzesień 2011 Szukam wirtualnego klubu Napstnik !!! proszę kontakt Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jimmyyy8 158 Napisano 11 Wrzesień 2011 Mam problem z wgraniem swojej Game Face. Na stronie EA stworzyłem i wszystko zapisałem. Wyświetla mi się ona w profilu na stronie, także podczas gry na dole przy pasku z nazwiskami. Jednak gdy wciskam w grze opcję pobrania twarzy z serwera to wyskakuje coś na wzór "Nie utworzyłeś jeszcze Game Face, wejdź na stronę ea i stwórz awatara". Jest stworzony, o co chodzi? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
black_mamba_pl 2 Napisano 12 Wrzesień 2011 Jednak gdy wciskam w grze opcję pobrania twarzy z serwera...jesli można wiedzięc to w jakim celu to robisz?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
psajho 0 Napisano 12 Wrzesień 2011 Miałem to samo sprawdz czy masz wszedzie ten sam adres email!? Tz na konsoli w fifie i na easport tam gdzie gameface tworzysz! Ja niemiałem ale jak wszedzie ustawilem ten sam to sie udalo! Sprawdz w fifie gra w sieci w ustawieniach w sieci czy jest wszystko ok! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jarek-73 2 Napisano 13 Wrzesień 2011 Witam. Widzę, że ostatnio niemal całkowicie zamarł ruch w temacie Fify 11 (zapewne w związku z demem 12) niemniej jednak może ktoś tu jeszcze zagląda i podpowie mi w pewnej kwestii. Czy chcąc grać ze znajomymi online (np. trzema), przy założeniu, że każdy gra na swojej konsoli, z własnego domu to czy muszę założyć osobny pokój gracza z dostępem dla znajomych, czy też jest jeszcze jakiś inny sposób? Przy okazji jeszcze inne pytanie odnośnie tego problemu. Czy jeśli założę taki pokój i będzie nas trzech (lub więcej) grać może jedynie dwóch, to czy reszta ma możliwość podglądania takiego meczu (każdy jest u siebie w domu)? Nie wiem czy wystarczająco wyjaśniłem o co mi chodzi. Kiedyś od czasu do czasu grywałem na interii w 3-5-8 i tam można bylo wejść do pokoju w którym toczyła się już gra jako taki obserwator - bez wpływu na rozgrywkę. Wydaje mi się, że w Fifie takie rozwiązanie też byłoby ciekawe - ten trzeci nie musiałby wtedy bezczynnie czekać na zakończenie rozgrywki przez dwóch aktualnie grających. Z góry dzięki za odpowiedź Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
messinho 4 Napisano 14 Wrzesień 2011 Mam pytanko mianowicie "ręcznego" ustawienia sterowania( Naprawdę włączenie tego powoduje,że jest to zupełnie inna gra ? :) ). Co i gdzie mam zmienić by przejść na taki typ sterowania i czy potem kiedy będę chciał grać online to automatycznie wyszuka mi tylko przeciwników którzy będą mieli ustawione tak samo sterowanie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jarek-73 2 Napisano 15 Wrzesień 2011 Mam pytanko mianowicie "ręcznego" ustawienia sterowania( Naprawdę włączenie tego powoduje,że jest to zupełnie inna gra ? :) ). Co i gdzie mam zmienić by przejść na taki typ sterowania i czy potem kiedy będę chciał grać online to automatycznie wyszuka mi tylko przeciwników którzy będą mieli ustawione tak samo sterowanie ? To rzeczywiście dwie różne gry. Wg mnie jest trudniej grać na manualu, ale za to jest to gra bardziej odpowiadająca rzeczywistości. Kilka razy już o tym pisałem i najwyżej napiszę raz jeszcze - wydaje mi się, że grając bez asyst będziesz miał mniej okazji do zdobycia bramki, ale... i Twojemu przeciwnikowi będzie trudniej je stworzyć. Jeśli jesteś raczej początkującym graczem (tak jak ja ) zwiększa to chyba Twoje szanse. Niestety nie pamiętam, gdzie powinno się poprzestawiać to w ustawieniach gry, ale wieczorem mogę Ci napisać dokładnie. Przy grze online większość niestety wybiera grę z asystą, ale można samemu założyć sesję z manualem, z tym, że na ogół dość długo czeka się na przeciwnika chcącego w ten sposób pograć. Do tego często nawet jak już ktoś dołączy, to już po wyborze drużyny, gdy zorientuje się, że to ustawienia ręczne opuszcza grę. Na szczęście jest też opcja która pozwala wyszukać tylko takich przeciwników, którzy chcą grać na manualu (też w tej chwili dokładnie nie pamiętam jak to idzie po kolei, ale chyba jakoś tak: pojedynek - gra niestandardowa - napiszę dokładnie wieczorem). Tam dość szybko znajdziesz chętnego. Ma jednak ona też pewną wadę, gdyż zaczyna wyszukiwać przeciwników na Twoim poziomie, ale gdy ich nie znajdzie szuka dalej, tak więc może dołączyć Cię do meczu z kimś z "górnej półki", a wtedy, jeśli tak jak ja nie jesteś jakimś wyjadaczem i nie znasz zwodów, raczej za dużo sobie nie pograsz. Jeszcze innym sposobem jest poznać (nawet na tym forum) kilku ludzi, którzy chcą grać na manualu, dodać ich do przyjaciół i grać z nimi. Ja tak robię . Jeśli masz ochotę pograć z kimś niezbyt zdolnym to dodaj mnie i możemy pograć. Niestety jestem wolny tylko wieczorami i to może góra ze 2 razy w tyg.. Daj znać, czy napisać Ci jak zmienić te ustawienia i gdzie szukać tych graczy z manualem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
messinho 4 Napisano 15 Wrzesień 2011 To ja jeszcze raz z pytaniem : W porządku.. Wszyscy mówią, że na manualach jest to inna gra. Ale czy ktoś mógłby mi wyjaśnić jaka będzie różnica gdy sobie ustawie manuale ? Co się zmieni ? :) I czy jeśli nie jestem pro graczem, który spędza nad Fifą kilka godzin dziennie. Tylko pogram okazyjnie godzinkę, dwie. To czy powianiem przełączyć się na manuale ? Czy jest to tylko dla zaawansowanych graczy ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach