Valchall 141 Napisano 2 Marzec 2011 Nie pamiętam ale mówili o jakimś dodatku który będzie w Signature. Nie jest on wymieniony przez kolegę wyżej ale ma być dodany. Zresztą za 1,5 tygodnia sam się przekonam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grabeq 1138 Napisano 2 Marzec 2011 (edytowane) Bioware po to tworzy gry, żeby je sprzedawać i zrobić na nich jak najwięcej kasy, a nie po to, żeby okrzyknięto je dziełami sztuki. FPS-y, których przejście zajmuje 6h ludzie łykają za 200 PLN, ale grę trwającą 40h już nie...bo są płatne dodatki, które wydłużają rozgrywkę. Ciśnie mi się na usta słowo hipokryzja. Może po prostu pójdziecie do sklepu i zawiniecie kopię z półki i spier...cie przed ochroniarzami, bo to niczym nie się nie różni od ściągnięcia nielegalnej kopii gry z sieci. A nie, sorry, wymaga odrobinę odwagi, są większe szanse, że was złapią. To czy DA2 jest dobre, średnie, złe - nie jest ważne.To się okaże po premierze. Nie podoba się, nie kupuj :ok: Piractwo jest dla lamerów. PS. Ale pewnie za raz napiszecie, że tylko żartowaliście....:whistling: Edytowane 2 Marzec 2011 przez Grabeq 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KopaczK 192 Napisano 2 Marzec 2011 (edytowane) Nikt nie zarzyna kury, która znosi złote jaja, dlatego większość dodatków, to pierdoły w stylu łuk, miecz, zbroja, czasami jakaś dodatkowa postać i przygoda. Ogólnie dodatki dla noobków, którzy na starcie chcą mieć maksymalne ułatwienia. :) Spodziewałbym się dodatków tego typu. Za jakiś czas pojawią się bonusowe przygody, itp. Z ME2 nie jest źle, bo nikt nie potrzebuje do szczęścia żadnego z oferowanych na PSS dodatków (zakładam, że zakupił nówkę i ma już CERBERUS PACK ;)). Olewam sikiem prostym dodatkowe pukawki, czy stroje, że o okularach nie wspomnę. Nikt też nie nakazuje wam nabywać tego typu duperel do DA2. Grabeq>>> Dla lamerów i złodziei. Edytowane 2 Marzec 2011 przez KopaczK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
InF'ernaL 61 Napisano 2 Marzec 2011 Przecież już trailery wychodziły na 3tyg przed premierą(tak na oko mówię) o DLC do Dragon Age2 na którym było widać jakąś strzałę czy coś tam. Dobrze że chociaż nie zapowiadają już i gameplay'u nie pokazują z III części ; D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SGTMaze 2 Napisano 2 Marzec 2011 Bioware po to tworzy gry, żeby je sprzedawać i zrobić na nich jak najwięcej kasy, a nie po to, żeby okrzyknięto je dziełami sztuki. FPS-y, których przejście zajmuje 6h ludzie łykają za 200 PLN, ale grę trwającą 40h już nie...bo są płatne dodatki, które wydłużają rozgrywkę. Ciśnie mi się na usta słowo hipokryzja. Może po prostu pójdziecie do sklepu i zawiniecie kopię z półki i spier...cie przed ochroniarzami, bo to niczym nie się nie różni od ściągnięcia nielegalnej kopii gry z sieci (poza kwalifikacją prawną, ale nie chce mi się tego tłumaczyć). A nie, sorry, wymaga odrobinę odwagi, są większe szanse, że was złapią. To czy DA2 jest dobre, średnie, złe - nie jest ważne.To się okaże po premierze. Nie podoba się, nie kupuj :ok: Piractwo jest dla lamerów. PS. Ale pewnie za raz napiszecie, że tylko żartowaliście....:whistling: Geniusz. Ja dodam tylko, że na Bioware się nigdy nie zawiodłem; takie pierdółki za 20-30zł mogę sobie kupić za jakiś czas. Pre-order na gram.pl zamówiony. Może po prostu pójdziecie do sklepu i zawiniecie kopię z półki i spier...cie przed ochroniarzami Do tego trzeba mieć "sprawne" ciało, a wiesz jak to jest w rzeczywistości. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fan_xbox360 80 Napisano 2 Marzec 2011 (edytowane) Ciśnie mi się na usta słowo hipokryzja. Może po prostu pójdziecie do sklepu i zawiniecie kopię z półki i spier...cie przed ochroniarzami, bo to niczym nie się nie różni od ściągnięcia nielegalnej kopii gry z sieci (poza kwalifikacją prawną, ale nie chce mi się tego tłumaczyć). Kradzież do 250 zł najczęściej podlega karze grzywny, rzadko jest tak że delikt dostaje areszt bądź ograniczenie wolności. :) Grając magiem w demku jakby mniej przycinało... Edytowane 2 Marzec 2011 przez Fan_xbox360 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EndarSeth 171 Napisano 2 Marzec 2011 Można ściągnąć signature edition rewards do tej gry za darmo! Plik wazy 1,3MB i są tam te itemy. Nie wiem czy dod. postać tez. Nie wiem jak długo będzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grabeq 1138 Napisano 2 Marzec 2011 Kradzież do 250 zł najczęściej podlega karze grzywny, rzadko jest tak że delikt dostaje areszt bądź ograniczenie wolności. :) Grając magiem w demku jakby mniej przycinało... Po pierwsze w polskim systemie prawa karnego istnieje wielka luka i są różne poglądy co do tego jak kwalifikować ściąganie programów i czy stanowi to przestępstwo, a jeśli tak to jakie warunki muszą być spełnione. Większość twierdzi, że tak, co do zasady stanowi. Jeśli się z tym zgodzić to na pewno nie jest to czyn przepołowiony - wartość nie ma znaczenia. W przypadku kradzieży nośnika z grą owszem, bo to rzecz w rozumieniu prawa cywilnego...Wydaje się nielogiczne? Takie mamy przepisy. Chyba chodziło Ci o wykroczenie, a nie o delikt...ale nieważne. Dyskusja o kwestiach prawnych jest tutaj bez sensu. Chodziło mi o zasadę. Tak trudno zrozumieć, że to jest po prostu nie w porządku? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 2 Marzec 2011 (edytowane) Bioware po to tworzy gry, żeby je sprzedawać i zrobić na nich jak najwięcej kasy, a nie po to, żeby okrzyknięto je dziełami sztuki. FPS-y, których przejście zajmuje 6h ludzie łykają za 200 PLN, ale grę trwającą 40h już nie...bo są płatne dodatki, które wydłużają rozgrywkę. Ciśnie mi się na usta słowo hipokryzja. Sadzisz ze ktos kto nie kupi gry trwajacej 40h kupi gre w ktora sie gra 6h ? This shit ain't logical. :pardon: Chodziło mi o zasadę. Tak trudno zrozumieć, że to jest po prostu nie w porządku? Rownie nie w porzadku jest sciaganie mp trojek, filmow i programow z internetu a nie zmienia to faktu ze 99.9% zdolnych to robic ludzi, po prostu to robi (taaaak wiem, zaraz sie tu zleci ten 0.01%, klasyk), bo tak jest szybciej, wygodniej i oczywisciej taniej [darmowo]. Here's the kicker: To czy DA2 jest dobre, średnie, złe - nie jest ważne.To się okaże po premierze. Nie podoba się, nie kupuj :ok: Nie kupie. Edytowane 2 Marzec 2011 przez AlucardMZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vuko Drakkainen 7 Napisano 3 Marzec 2011 W Signature Edition oprócz oczywiście samej gry Dragon Age II znajdziemy dodatkowe' date=' unikalne przedmioty: Odwaga Apostaty (kostur dla maga), Tarcza Poszukiwacza (tarcza), Antiwańska Żmija (łuk), Potęga Stena (miecz). Ponadto Signature Edition zawiera dodatkowego bohatera, dodatkową misję, oraz możliwość pobrania oryginalnej ścieżki dźwiękowej Dragon Age II z oficjalnej strony gry.[/quote']Wszystko to prawda, ale... Nie ma co liczyć na dodatkowe przedmioty dodawane do zamówień pre-orderowych (Miecz Fadeshear, Lew z Orlais i Amulet Popiołów), bo nie dotyczy to polskiego wydania na PS3 :-/. Oczywiście na zachodzie są dodawane. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Natsu 1595 Napisano 3 Marzec 2011 (edytowane) Widzę, że mój tekst spowodował mały flejm dlatego się do tego odniosę. Wiecie co, 6 dni temu spiraciłem bulletstorma pograłem do początku aktu 4 (1/3 gry) i tak mi się spodobała, że kupiłem kopie na allegro. Demo tej gry średnio mnie zainteresowało. Wszyscy obrońcy pokoju i miłości na świecie możecie trochę przystopować bo dobra gra zawszę się obroni, tak samo może będzie z DA 2. Niech pierwszy rzuci kamieniem ten kto nigdy nie złamał prawa w Polsce. Edytowane 3 Marzec 2011 przez Natsu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fan_xbox360 80 Napisano 3 Marzec 2011 Chyba chodziło Ci o wykroczenie, a nie o delikt...ale nieważne. Delikt w terminologii karnej oznacza czyn bezprawny, a wykroczenie jest czynem bezprawnym. Dyskusja o kwestiach prawnych jest tutaj bez sensu. Takie tam skrzywienie naukowe. Signature Edition już nie można dostać na ps3... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grabeq 1138 Napisano 3 Marzec 2011 (edytowane) Delikt w terminologii karnej oznacza czyn bezprawny, a wykroczenie jest czynem bezprawnym. Tylko, że deliktem jest zarówno przestępstwo jak i wykroczenie. Skoro pisałeś o różnicach w kwalifikacji ze względu na wartość przedmiotu to tutaj to ostatnie rozróżnienie ma znaczenie. Są takie delikty, za które się dostaje 25 lat. @AlucardMZ Jak zawsze w swoim stylu... Wydaje mi się, że pozbawiony logiki jest wniosek, który wysnułeś z mojej wypowiedzi. Szczególnie, że nie było do tego podstaw. No chyba, że Twoja logika jest wyjątkowo pokrętna ;) Chodziło mi o to, że śmieszne jest usprawiedliwienie piracenia gier tym, że producent wydaje dodatki w formie płatnego DLC i to do gry, której przejście zajmuje i tak kilkadziesiąt godzin. Za cenę tytułu dostaje się kompletny produkt, który starczy na 4 razy więcej niż większość gier na konsole. Mało? To czy ktoś kupi dodatki to jego sprawa, ani nie jest to konieczne do czerpania przyjemności z gry, a tym bardziej do jej ukończenia. Poza tym wydaje mi się, że podstawowym kryterium oceny gier nie powinien być czas przejścia. Nie pamiętam, żeby ktoś marudził, że GoW3 da się przejść w 8h czy Bioshocka w 15h. Idę o zakład, że wiele osób które marudzą, kupiło i grało w GoW trwające 8-10h, ale 40h w DA2 to dla nich za mało. Ja jeszcze rozumiem i jestem w stanie przymknąć oko jeśli coś jest zupełnie niedostępne na polskim/europejskim rynku i chce się w to koniecznie zagrać...ale DA2 można będzie kupić w każdym sklepie z grami. Nie podoba Ci się nie kupuj. Jeśli nie kupisz, nie kradnij. Co do tekstu o ściąganiu mp3...znam takich co robią znacznie gorsze rzeczy powołując się na to, że 99 % ludzi z ich środowiska robi to samo... zajebiste usprawiedliwienie :thumbsup: Muzę której słucham stawiam zdecydowanie wyżej niż gry i uważam, że jest na tyle dobra, że jej twórcy zasługują na to, żebym zapłacił za CD. Uwierz mi jest spora grupa osób (znacznie więcej niż 0,1% społeczeństwa), która płaci za swoje ulubione filmy i płyty i nawet nie wie, co to jest Isohunt czy TPB. Jest masa rzeczy na które mnie nie stać, albo uważam, że jakość jest nieproporcjonalna do ceny, ale to nie znaczy, że będę chachmęcił, żeby to dostać w swoje łapy za darmo. Tyle w temacie. Jeśli dla Ciebie to nielogiczny shit. Ok. Po raz kolejny piszę, każdy ma prawo do własnego zdania. :pardon: Edytowane 3 Marzec 2011 przez Grabeq 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 3 Marzec 2011 (edytowane) @AlucardMZ Jak zawsze w swoim stylu... Wydaje mi się, że pozbawiony logiki jest wniosek, który wysnułeś z mojej wypowiedzi. Szczególnie, że nie było do tego podstaw. Nie, pozbawiony logiki to byl twoj argument a nie moj wniosek ktory wysunalen z twojego argumentu. Co chyba dalem jasno do zrozumienia, piszesz ze ludzie spiraca gre na 40h a gre na 6h kupia za 200 zl, gdzie tu logika ? Prosta matematyka juz to wyklucza jako logiczny argument. Wiem ze napisales tam jako dziedzine FPS ale to akurat znaczenie ma marginalne, co innego gdy np FPS na 6h ma multi na 500h+, wtedy to juz inna rozmowa, ale tez niezbyt korzystnie wyjdzie dla ciebie. Co do tekstu o ściąganiu mp3...znam takich co robią znacznie gorsze rzeczy powołując się na to, że 99 % ludzi z ich środowiska robi to samo... Np ? Uwierz mi jest spora grupa osób (znacznie więcej niż 0,1% społeczeństwa), która płaci za swoje ulubione filmy i płyty i nawet nie wie, co to jest Isohunt czy TPB. Przeciez napisalem wyraznie, 99.9% ludzi zdolnych to robic, a nie 99.9% ludzi z dostepem do internetu. Dla mnie to chyba zasadnicza roznica, w koncu jak sam napisales, nie wszyscy wiedza o istnieniu torrentow czy innych tego typu rzeczy. Edytowane 3 Marzec 2011 przez AlucardMZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KopaczK 192 Napisano 3 Marzec 2011 Przeciez napisalem wyraznie, 99.9% ludzi zdolnych to robic, a nie 99.9% ludzi z dostepem do internetu. Dla mnie to chyba zasadnicza roznica, w koncu jak sam napisales, nie wszyscy wiedza o istnieniu torrentow czy innych tego typu rzeczy. Jak ktoś ma dostęp do netu, to i do piratów. Słowem, jest ZDOLNY to robić. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 3 Marzec 2011 Jak ktoś ma dostęp do netu, to i do piratów. Słowem, jest ZDOLNY to robić. ;) Nie lap mnie za slowka ;). To ze ktos ma matematyke i fizyke w szkole nie oznacza ze wie co to sa Funkcje Bessela ;). Cwaniuch! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grabeq 1138 Napisano 3 Marzec 2011 Już nie wiem jak Ci wytłumaczyć to tak, żebyś zrozumiał. Napisałem, że hipokryzją jest, że ludzie kupują gry z innych gatunków trwające po 6-10h (patrz GoW3), a marudzą, że do tytułu zapewniającego 40h rozgrywki EA śmie wydawać płatne DLC. W którym miejscu stwierdziłem, że co do zasady jak ktoś spiraci grę za 40h to kupi grę za 6h? Serio, nie mam pojęcia w jaki sposób wywiodłeś to z mojej wypowiedzi, bo na pewno nie w drodze dedukcji (jeśli tak lubisz matmę). Jeśli ktoś ma zasadę, że piraci wszystko poniżej 40h gameplayu i nigdy nie kupuje gier krótszych, to na pewno nie jest hipokrytą... tylko konsekwentnym oszustem :pardon: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KopaczK 192 Napisano 3 Marzec 2011 (edytowane) Nie lap mnie za slowka ;). To ze ktos ma matematyke i fizyke w szkole nie oznacza ze wie co to sa Funkcje Bessela ;). Cwaniuch! Dlaczego nie? Ty tak robisz. ;) EDIT: Nie, nie idę w Twoje ślady. Prosta logika, skoro jednemu wolno, to i drugiemu nie można tego zakazać. Już nie wiem jak Ci wytłumaczyć to tak, żebyś zrozumiał. Napisałem, że hipokryzją jest, że ludzie kupują gry z innych gatunków trwające po 6-10h (patrz GoW3), a marudzą, że do tytułu zapewniającego 40h rozgrywki EA śmie wydawać płatne DLC. W którym miejscu stwierdziłem, że co do zasady jak ktoś spiraci grę za 40h to kupi grę za 6h? Serio, nie mam pojęcia w jaki sposób wywiodłeś to z mojej wypowiedzi, bo na pewno nie w drodze dedukcji (jeśli tak lubisz matmę). Jeśli ktoś ma zasadę, że piraci wszystko poniżej 40h gameplayu i nigdy nie kupuje gier krótszych, to na pewno nie jest hipokrytą... tylko konsekwentnym oszustem :pardon: Haha. Dopadło Cię to samo, co mam z Alu od początku naszych dyskursów na tym forum. :D Delikatnie mówiąc "oszustem". Edytowane 3 Marzec 2011 przez KopaczK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 3 Marzec 2011 (edytowane) Już nie wiem jak Ci wytłumaczyć to tak, żebyś zrozumiał. Napisałem, że hipokryzją jest, że ludzie kupują gry z innych gatunków trwające po 6-10h (patrz GoW3), a marudzą, że do tytułu zapewniającego 40h rozgrywki EA śmie wydawać płatne DLC. Za pierwszym razem napisales zupelnie co innego odnoszac sie do fpsow ale co tam, to tez moge z latwoscia obalic. Niech zgadne, czemu marudza, a juz wiem ! Pewnie dlatego ze DLC wydaje sie bezczelnie przed premiera, a jakby tego bylo malo robi sie jeszcze trailery tych dlc. W którym miejscu stwierdziłem, że co do zasady jak ktoś spiraci grę za 40h to kupi grę za 6h? W ktorym miejscu stwierdziles ze ktos kto spiraci gre na 40h (nie za 40h) kupi gre na 6h ? A w tym: FPS-y, których przejście zajmuje 6h ludzie łykają za 200 PLN, ale grę trwającą 40h już nie... Niezaleznie od twoich intencji tak to brzmi. Dlaczego nie? Ty tak robisz. ;) Haha. Dopadło Cię to samo, co mam z Alu od początku naszych dyskursów na tym forum. :D Delikatnie mówiąc "oszustem". To widze ze idziesz w moje slady :thumbsup: Oszust, zlodziej, pirat, lamer, takie slowa sa dla mnie bez znaczenia w swiecie pelnym hipokrytow ktorzy tak pisza a sami nie sa lepsi tylko pozuja na prawych i swietych ;). *"Bóg nie żyje" i jesli ktos z was na prawde tego nie pojmuje to widze 2 opcje, jest albo strasznie naiwny albo jak wyzej napisalem, jest klamliwym hipokryta i pozuje na swietoszka zeby inni swietoszkowie mu klaskali czujac sie wtedy, bo ja wiem, wyzszym, lepszym ? Jakis powod musi byc dla takiego zachowania. *mam nadzieje ze nie musze tego tlumaczyc i nikt nie wezmie tego doslownie placzac ze obrazam jego uczucia religijne Dziekuje, koncze temat bo offtop sie robi, moja Czarna Perla na mnie czeka, ide zeglowac po internecie a wy dalej pozujcie prawych surferow. ;) Yarrr! Edytowane 3 Marzec 2011 przez AlucardMZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grabeq 1138 Napisano 3 Marzec 2011 Ok, myślę, że już wszyscy wypowiedzieli się na temat płatnego DLC i piractwa i nikt nikogo nie przekonał - jak z resztą można było się spodziewać. Wracając do samego DA2,, to dzisiaj znowu ograłem demo. Z pozytywów warto wymienić rozwój postaci. Wydaje mi się, że grupy umiejętności pozwolą tworzyć ciekawe kombinacje. Z negatywów. Przeraża mnie pustka świata. Już nie mówię o szczegółach typu drzewa, rośliny, zwierzęta. Normalnie pustynia. Miasto z wersji demonstracyjnej też martwe. Mam nadzieję, ze jednak w pełnej wersji będzie gęściej. Podtrzymuje wcześniejszą opinię. Jak będzie zajebista fabuła to ta gra się obroni... jeśli nie, skończy się na przeciętności. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
InF'ernaL 61 Napisano 3 Marzec 2011 uciętę Wiesz, to tylko wersja demonstracyjna. Nie mogli napakować cudów i cudowianek bo wiesz, każdy pixel ileś waży ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Valchall 141 Napisano 3 Marzec 2011 Grabeq jesteś prawnikiem Bioware, ktoś ci płaci za wypisywanie tego wszystkiego? Bo ktoś dobrze napisał dawanie DLC przed premierą to czyste złodziejstwo z ich strony. Bo kupujemy produkt niekompletny. Więc piracenie tego dla zasady jest tutaj wg. mnie zrozumiałe i żadne gadanie, że to nielegalne, kradzież itd. mnie nie przekonają. Nie jestem piratem ale Bioware robiąc takie rzeczy aż prosi się aby DA2 było piracone. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grabeq 1138 Napisano 3 Marzec 2011 (edytowane) Grabeq jesteś prawnikiem Bioware, ktoś ci płaci za wypisywanie tego wszystkiego? Bo ktoś dobrze napisał dawanie DLC przed premierą to czyste złodziejstwo z ich strony. Bo kupujemy produkt niekompletny. Więc piracenie tego dla zasady jest tutaj wg. mnie zrozumiałe i żadne gadanie, że to nielegalne, kradzież itd. mnie nie przekonają. Nie jestem piratem ale Bioware robiąc takie rzeczy aż prosi się aby DA2 było piracone. Chciałbym być prawnikiem Bioware. To jest moje zdanie. Jakby puścili grę w takiej wersji jak podstawka i nie było dodatków to byście kupili i nie jęczeli. Dodatki z DA:O do niczego nie były potrzebne, jak ktoś chciał to płacił. Możecie sobie to święte oburzenie wsadzić, sami wiecie gdzie. Tak działa rynek, obudźcie się. To jest naprawdę śmieszne. Winicie komercyjnego producenta gier za to, że chce zarobić. BioWare, Ubisoft i cała reszta to nie organizacje charytatywne. Niekompletny produkt, dobre :rofl: Nikt nikogo nie oszukuje. Gracze dostają pełną grę, tak jak było to w przypadku pierwszej części. W DA:O dodatki nawet nie wpisywały się w główny wątek. Były doklejone, ktoś opowiedział o golemie, ktoś wspomniał o starej twierdzy strażników. Grę można było przejść bez nich niewiele, jeśli w ogóle cokolwiek, tracąc. Nic nie było pocięte, nie brakowało spójności. DLC w żaden sposób nie wpływało na fabułę, nie wyjaśniało jej, nie odkrywało nic związanego z samą przygodą. Tak samo było w przypadku ME2, tam jedynie LotSB był powiązany z fabułą, ale nie w jakiś decydujący sposób. Nie wiem jak będzie z Arrival. DLC to dodatkowy luksus. Chcesz mieć dodatkowego członka drużyny, lśniącą zbroję i dwa questy - płać. Tak jak skóra i aluminiowe felgi w samochodzie. Obraźcie się np. na Toyotę, że śmie oferować takie "add-ony" i nie ma ich w wersji podstawowej :thumbsup: Edytowane 3 Marzec 2011 przez Grabeq 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 4 Marzec 2011 (edytowane) Hmm, a nie zastanawialo was czemu mroczne pomioty wygladaja inaczej niz te w jedynce ? Ja tego pojac nie moge, jakies luski na cymbale teraz maja i bardziej jaszczurki przypominaja. Jak ogladalem trailery to myslalem ze to ta ewolucja spowodowana badaniami architekta (tyle ze one gadaly) ale potem sie okazalo ze akcja 2jki dzieje sie w tym samym czasie co jedynka, gdzie takich dziwadel nie bylo, a hurlock wygladal wszedzie tak: http://images.wikia.com/dragonage/images/7/76/Hurlock.jpg . Makes no sense :pardon: Edytowane 4 Marzec 2011 przez AlucardMZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EndarSeth 171 Napisano 4 Marzec 2011 A czemu templariusz ma żonę? Też ciekawe. Jeszcze tak wtrącę, że bez dodatku Wardens Keep, nie miało się dostępu do żadnego kontenera, w którym można było by przechowywać itemsy. To akurat według mnie było niezbyt fajne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach