Mroovek 3 Napisano 23 Kwiecień 2011 (edytowane) Jeszcze kilka pytan shot in trafic to sa rzuty podczas gdy ktos mnie kryje? shot from low post to sa z pod kosza? i ostatnie w trybie kariery jest trade i sa druzyny ktore sa mna zainteresowane a moge jakos dodac druzyny do ktorych ja bym chcial trafic ?? jak najszybciej dzwignac overall bo gram ciagle na poziomie B a overall 42 :D i cos slabo sie dzwiga powiem ze nawet bardzo Edytowane 23 Kwiecień 2011 przez Mroovek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BudynGohan 1 Napisano 25 Kwiecień 2011 Ja mam pytanie ,czy jak kupie na allegro wersję "bez move" to czy jest jakiś patch ,który mi pozwoli używać move? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 25 Kwiecień 2011 Nie wiem czy jest wersja bez MOVE, ja miałem od początku a grę kupowałem w dzień premiery. Patch jest ale do 3D. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
InF'ernaL 61 Napisano 25 Kwiecień 2011 Jeszcze kilka pytan shot in trafic to sa rzuty podczas gdy ktos mnie kryje? shot from low post to sa z pod kosza? i ostatnie w trybie kariery jest trade i sa druzyny ktore sa mna zainteresowane a moge jakos dodac druzyny do ktorych ja bym chcial trafic ?? jak najszybciej dzwignac overall bo gram ciagle na poziomie B a overall 42 :D i cos slabo sie dzwiga powiem ze nawet bardzo Shot in trafic to są rzutki w pobliżu kosza. Low Post - to są bodajże tyłem do kosza rzuty. Masz tam opis przecież. Tak możesz. Jak tam masz jakie zainteresowane to naciskasz przecież przycisk od podania i wybierasz max 3 drużyny jakie CIę interesują. Graj najlepiej mecze na A+ od początku z łatwością można i rób drillsy na perfect by dochodziły Ci skille najlepiej shoting. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hitokiri pl 89 Napisano 25 Kwiecień 2011 shot in traffic to statystyka odpowiedzialna za rzut w tłumie/tłoku/ruchu. Większa wartość zwiększa celność rzutów pod agresywniejszą presją obrońcy. Nie wiem czy było takie pytanie ale w tej części strasznie ciężko łapać na ofensywne faule. Tylko ja mam ten problem czy tak już jest. Pamiętam że w poprzedniej części nie było z tym problemów. Normalnie mnie krew zalewa jak idealnie się ustawie do offensa i dostaje blocking foul Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mroovek 3 Napisano 25 Kwiecień 2011 no no toz tymi druzynami pochytalem ale dzieki za odpowiedz drillsy zawsze robie na 100% i zawsze shootingi :D ale podczas meczy ciezko mi cos ostatnio nawet B+ zdobyc wkurza mnie to jak przeciwnikowi udalo sie wrzucic do kosza mimo mojego bloku i spada mi drastycznie ocena:/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Synmar94 0 Napisano 25 Kwiecień 2011 no no toz tymi druzynami pochytalem ale dzieki za odpowiedz drillsy zawsze robie na 100% i zawsze shootingi :D ale podczas meczy ciezko mi cos ostatnio nawet B+ zdobyc wkurza mnie to jak przeciwnikowi udalo sie wrzucic do kosza mimo mojego bloku i spada mi drastycznie ocena:/ To dziwne, że Ci drastycznie spada ocena, bo przecież gdy dobrze bronisz (a, że tak robisz wywnioskowałem z twojego postu) to może zdarzyć się, że rywal trafi, ale mimo to ocena się zwiększa (i to dość dużo). Widocznie blokujesz niewystarczająco dobrze, aby przeszkodzić przeciwnikowi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skiera 5 Napisano 25 Kwiecień 2011 shot in traffic to statystyka odpowiedzialna za rzut w tłumie/tłoku/ruchu. Większa wartość zwiększa celność rzutów pod agresywniejszą presją obrońcy. Nie wiem czy było takie pytanie ale w tej części strasznie ciężko łapać na ofensywne faule. Tylko ja mam ten problem czy tak już jest. Pamiętam że w poprzedniej części nie było z tym problemów. Normalnie mnie krew zalewa jak idealnie się ustawie do offensa i dostaje blocking foul Zostało to troche urealnione w stosunku do 2k10. Trzeba się ustawić i trochę postać w miejscu, żeby były szanse na offensa. Jak dla mnie jest teraz bardzo podobnie do tego co sie dzieje w realu, bo w 2k10 bylo przesadzone i często kompletnie bez sensu były odgwizdywane faule ofensywne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mroovek 3 Napisano 25 Kwiecień 2011 To dziwne, że Ci drastycznie spada ocena, bo przecież gdy dobrze bronisz (a, że tak robisz wywnioskowałem z twojego postu) to może zdarzyć się, że rywal trafi, ale mimo to ocena się zwiększa (i to dość dużo). Widocznie blokujesz niewystarczająco dobrze, aby przeszkodzić przeciwnikowi. masz racje poprostu wydawalo mi sie ze dobrze blokuje he ale juz pochytane. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BudynGohan 1 Napisano 28 Kwiecień 2011 Może mi ktoś powiedzieć i napisać po polsku jak zrobić w drill dribling course nast. czynności: In and Out, Crossover, Double Cross, Spin , Behind Back, Stepback, half spin? Bo ni cholercia nie mogę tego zrobić ,albo robię to fuksem ,a mi się zdaje ,że angielski mam dobry :verymad: Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hitokiri pl 89 Napisano 29 Kwiecień 2011 (edytowane) Wszystkie te dryblingi można potrenować w practice jednym zawodnikiem. Są tam wszystkie nazwy każdego zagrania i kombinacja. Wystarczy wybrać odpowiedni trening Przykładowo half spin to w trakcie biegu L2 i lewą gałką zatoczyć kółeczko (zaczynając o ręki która drybluje kończąc na ręce którą nie drybluje ) behind back to samo tylko bez L2 stepback to biegnąc w kierunku kosza i trzymając L2 dajemy gałkę w przeciwnym kierunku od kosza double cross to prawdopodobnie szybkie przełożenie piłki z lewej ręki do prawej i znów do lewej, czyli w trakcie biegu L2 gałka w kierunku ręki bez piłki i od razu do drugiej, trochę trudno to wytłumaczyć, biegnąc w prawą stronę biegną w kierunku kosza i dryblując prawą ręką zrobić szybko góra-dół, oczywiście z L2 Ogólnie po nazwach ciężko poznać wiec mogę się mylić czy to akurat te zagrania. W praktyce masz nazwy i kombinacje Edytowane 29 Kwiecień 2011 przez hitokiri pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BudynGohan 1 Napisano 30 Kwiecień 2011 (edytowane) A da się jakoś sprawdzić w practice czy się dobrze robi? EDIT:I gdzie to znaleźć ? :D Edytowane 30 Kwiecień 2011 przez BudynGohan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skiera 5 Napisano 30 Kwiecień 2011 A da się jakoś sprawdzić w practice czy się dobrze robi? EDIT:I gdzie to znaleźć ? :D Game Modes -> Practise -> Freestyle czy cos w tym stylu :P. Twierdzisz że angielski masz dobry to sobie powinieneś poradzić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BudynGohan 1 Napisano 30 Kwiecień 2011 Chodziło mi o to czy da się sprawdzić czy dobrze robię i gdzie to sprawdzić :) Wiem ,gdzie jest practice :sweat: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
olekksander 4 Napisano 30 Kwiecień 2011 Mam problem, kiedy dostaje nowy komlet butów poprzedni mi znika, co zrobić? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BudynGohan 1 Napisano 30 Kwiecień 2011 Mam pytanie Nie da się jakoś ulepszyć niektórych stats'ów bez używania pkt/drill'ów w my player? Nie wiem może da się stworzyć zawodnika w menu ,a później tego stworzonego zawodnika wrzucić do trybu my player? Bo z tymi drillami to ja nie mogę już ,chcę zrobić in and out ,a wychodzi double cross ,nie wiem co ja robię źle może mam za grube palce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skiera 5 Napisano 30 Kwiecień 2011 Mam pytanie Nie da się jakoś ulepszyć niektórych stats'ów bez używania pkt/drill'ów w my player? Nie wiem może da się stworzyć zawodnika w menu ,a później tego stworzonego zawodnika wrzucić do trybu my player? Bo z tymi drillami to ja nie mogę już ,chcę zrobić in and out ,a wychodzi double cross ,nie wiem co ja robię źle może mam za grube palce Do In and Out robisz ten sam ruch gałką co do Double Cross, tylko że musisz to zrobić o wiele szybciej. Jest to dosyc trudne i nawet po dluzszym treningu nie zawsze wychodzi :P. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BudynGohan 1 Napisano 1 Maj 2011 A nie da się jakoś stworzyć zawodnika w menu i wrzucić go to trybu my player? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skiera 5 Napisano 1 Maj 2011 A nie da się jakoś stworzyć zawodnika w menu i wrzucić go to trybu my player? Za łatwo by było ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BudynGohan 1 Napisano 1 Maj 2011 Panowie chyba skumałem cza-czę i udało mi się zrobić 3x drill'a z driblingiem ,ale co zrobić ,żeby dostawać w nagrodę speeda? Bo ciągle dostaje(3x) off-handing ball coś w tym stylu Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
InF'ernaL 61 Napisano 1 Maj 2011 Panowie chyba skumałem cza-czę i udało mi się zrobić 3x drill'a z driblingiem ,ale co zrobić ,żeby dostawać w nagrodę speeda? Bo ciągle dostaje(3x) off-handing ball coś w tym stylu Pozdrawiam To już niestety już zależne od gry. To ona decyduje jak Ci przypisze punky aczkolwiek w shoting zauważyłem że z miejsc gdzie najczęściej trafiasz przeważnie w to miejsce dostajesz dodatkowe punkty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skiera 5 Napisano 1 Maj 2011 Panowie chyba skumałem cza-czę i udało mi się zrobić 3x drill'a z driblingiem ,ale co zrobić ,żeby dostawać w nagrodę speeda? Bo ciągle dostaje(3x) off-handing ball coś w tym stylu Pozdrawiam jedyny sposób: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BudynGohan 1 Napisano 2 Maj 2011 Mam dwa pytania: 1.Czy da się symulować grę w my player? 2.Ile sezonów jest do zagrania w my player? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 2 Maj 2011 1. Tak 2 Nie mam pojęcia. Ale podejrzewam, że tyle co kariera zawodnika czyli coś około 15 lat. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BudynGohan 1 Napisano 2 Maj 2011 (edytowane) EDIT: Rozwiązane Edytowane 2 Maj 2011 przez BudynGohan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach