Skocz do zawartości
cwir

NBA 2K11

Rekomendowane odpowiedzi

Sorry ,że post pod postem ,lecz mam pilne pytanie.Wziąłem trade request i chciałem iść do Chicago Bulls ,lecz oni mnie nie chcieli i poszedłem do Atlanta Hawks.I tu mam pytanie

1.W jaki sposób mogę kierować do jakiego klubu chcę iść?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie możesz. Możesz wyrazić do jakich klubów chcesz trafić, ale gdzie ostatecznie wylądujesz nie zależy już od ciebie. Czyli jak w prawdziwej NBA.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Posłuchajcie

Wrzucili mnie do NBA D-League i czy jest możliwość ,że w trakcie sezonu zostanę przerzucony do NBA?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pewnie jest, nie wiem jak w 2k11 ale w prawdziwej NBA każdy zawodnik może byc wysłany do ligi rezerw bodajrze 3 razy, a ruchy w ta czy w tą stronę są normalnością.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam pytanie w Nba 2k11 na PS3 są takie same lagi jak na PC ? (PC to prawie w ogóle się grac nie da)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam pytanie w Nba 2k11 na PS3 są takie same lagi jak na PC ? (PC to prawie w ogóle się grac nie da)

Na PC lagi? Po prostu nie ustawiasz grafiki i nie robisz takiego "benchmarka" w nba2k11.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam..ale sie wkurzyłem..w my player miałem 97 speed i robiłem drilla dribbling żeby załąpać speeda +2,ale kolejny 6 razy dostawałęm jakies nic warte skilly,więc restartowałem ps3 zanim sie zapisało..pomślałęm ze moze niechce mi dac speeda bo mam juz 97..więc zmniejszyłem speeda na 82 i punkty zachowałem..ale to nic nie dao znowu mi dali jakies smieszne skille typu off ball dribbling czy cos yakiego..nieważne..zrobiłem reset,wchodze na skille i chce wrócić zawodnikowi mojemy na 97 speeda a punktów mi starczyło na 92!!!!!ale sie piiiiiiiii....no włąsnie...miał ktoś podobnie..to ja tu sie mecze a ukradli mi 5 pkt speeda gdzie jeden speed jest juz wart 2200pkt..tragedia..zły jestem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

witam..ale sie wkurzyłem..w my player miałem 97 speed i robiłem drilla dribbling żeby załąpać speeda +2,ale kolejny 6 razy dostawałęm jakies nic warte skilly,więc restartowałem ps3 zanim sie zapisało..pomślałęm ze moze niechce mi dac speeda bo mam juz 97..więc zmniejszyłem speeda na 82 i punkty zachowałem..ale to nic nie dao znowu mi dali jakies smieszne skille typu off ball dribbling czy cos yakiego..nieważne..zrobiłem reset,wchodze na skille i chce wrócić zawodnikowi mojemy na 97 speeda a punktów mi starczyło na 92!!!!!ale sie piiiiiiiii....no włąsnie...miał ktoś podobnie..to ja tu sie mecze a ukradli mi 5 pkt speeda gdzie jeden speed jest juz wart 2200pkt..tragedia..zły jestem

Popatrzyłbyś parę postów wyżej (filmik), to byś oszczędził sobie nerwów :).

Nie ukradli ci 5 pkt tylko jest to specjalnie tak zrobione, żebyś odejmując skill pointy od umiejętności troche tracił na tym.

Poza tym polecam buty +2 do speeda.

Edytowane przez Skiera

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Dodatkowo należy pamiętać, iż każda pozycja oraz każdy typ zawodnika posiada określone właściwości maksymalne. Np. PG nie będzie miał bloków 99 ale także SF defensywny nie będzie rzucał trójek 99. Podobno gdzieś to można sprawdzić, uniknie się niepotrzebnych nerwów, gdy mamy już mocno rozwiniętego zawodnika.

Edytowane przez pablos_83

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Hej,

1. jak zapisać slidersy? Jak uruchamiam grę znowu mam wszystko na 50:-(

2. Czy mi się wydaje, że niektóre parkiety nie są odwzorowane w 100 % tzn. są tylko logo na środku? Gdzieś mi się obiło o uszy, że w wersji US jest wszystko. Taki niby szczegół, ale jakoś kole w oczy;-)

Chyba znalazłem odpowiedź na 1;-)

Edytowane przez Look

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam , panowie , pewnei juz było ale przeszukiwac temat tak obszerny ciezko bedzie , może ktos podac ustawienia "tigerow" zeby gra byla jak najbardziej realna ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Witam, szukam chętnych do tzw "Crew". Ja gram na pozycji rozgrywającego, więc innych PG raczej nie potrzebuję. Każdy kto gra na innej pozycji jest jak najbardziej mile widziany. Jak jest ktoś zainteresowany to niech się odezwie - psn: vegalwnd1

Edytowane przez vegaxlive1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej,

1. jak zapisać slidersy? Jak uruchamiam grę znowu mam wszystko na 50:-(

2. Czy mi się wydaje, że niektóre parkiety nie są odwzorowane w 100 % tzn. są tylko logo na środku? Gdzieś mi się obiło o uszy, że w wersji US jest wszystko. Taki niby szczegół, ale jakoś kole w oczy;-)

Chyba znalazłem odpowiedź na 1;-)

2. Jakoś w to wątpie aczkolwiek na wersje PC'tową wychodzą fanowskie patche poprawiające odwzorowania strojów, butów czy no właśnie parkietów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam

czy ja w jakis sposob moge wylaczyc prawa galke zebym nia nie rzucal tylko kwadratem????????

i w jaki sposob w czasie kozlowania moge robic drybling,np miedzy nogami,czy obroty??????

dziekki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam

czy ja w jakis sposob moge wylaczyc prawa galke zebym nia nie rzucal tylko kwadratem????????

i w jaki sposob w czasie kozlowania moge robic drybling,np miedzy nogami,czy obroty??????

dziekki

Gałka pozostaje. Jak Ci przeszkadza to po prostu z Niej nie korzystaj i tyle ;) To jest przydatne jak chcesz jakiś specyficzny dunk zrobić czy też jakiś fake.

L2 przytrzymujesz i lewą gałką śmigasz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gałka pozostaje. Jak Ci przeszkadza to po prostu z Niej nie korzystaj i tyle ;) To jest przydatne jak chcesz jakiś specyficzny dunk zrobić czy też jakiś fake.

L2 przytrzymujesz i lewą gałką śmigasz.

dzieki za info,tylko wlasnie przesiadlem sie z Live na 2k a tam prawa galka robilem te wszystkie zwody i troche ciezko sie przestawic i jej nie uzywac,no ale wydaje mi sie ze to tylko kwestia przyzwyczajenia i bedzie git

dzieki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam pytanko czy wie ktos orientacyjnie kiedy bedzie premiera Nba 2K12 bo nie wiem czy oplaca sie kupic 2k11 czy wyczekac na 2k12 ;] ? co myslicie o tym fancie ;] ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam pytanko czy wie ktos orientacyjnie kiedy bedzie premiera Nba 2K12 bo nie wiem czy oplaca sie kupic 2k11 czy wyczekac na 2k12 ;] ? co myslicie o tym fancie ;] ?

Jak będzie lokaut w NBA to pewnie nie wyjdzie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

panowie podajcie ustawienia slidersow plss :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

panowie podajcie ustawienia slidersow plss :)

Są na stronie 21 tego wątku...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja napisze tak ta gra jest genialna .... 2k12 wyjdzie w październiku wiec ( zapewne jakiś patch jak ostatnio w grudniu zęby można grac na 100% ) tez trzeba rozważyć bo w dzisiejszych czasach to standard (beta testy robią na premierowiczach) A tak sam od siebie dodam ze sam się zastanawiam co mogą takiego zaoferować w 12 zeby mnie skusila bo to poprostu ideal praktycznie jak by poczekali rok jak EA myśli ze coś wymyśli :P i wtedy wypościli kolejna cześć to ja bym nie lamentował , ale poczekamy do E3 :)

wiec kupuj cena optymalna zabawa z najwyższej polki , zawsze można sprzedać i raczej nie stracisz no może z dyche :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam

mam takie pytanie,czy jak gram Jordan Challenge i w jak w jakims meczu wykonam tylko część zadań,to one mi się zapisują i później muszę wykonać resztę,czy wszystkie od razu muszę zrobić ????

dzięki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiem ze to forum dla grajacych na ps3 ale mam problem a wy jestescie jednym z niewielu forow ktore sie udziela w temacie tej gry ;)

Gram na PC w NBA a sprawa dotyczy wylaczania sie gry w momencie kiedy sie "loadinguje" przed konferencja prasowa mial ktos stycznosc z takim problemem albo zna rozwiazanie? ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi