lukaszasada 43 Napisano 7 Listopad 2010 frekwencja nie dopisała, do tego masa moich niewymuszonych błędów i pierwszy zakręt. Przepraszam Pitiana za to uderzenie w tylne prawe koło. Nie mam nic na swoje usprawiedliwienie. Ciasno było, z prawej miałem już trawę z lewej przycisnęła mnie chyba Renówka. Przepraszam raz jeszcze. Wyścig? 3 miejsce.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOWI 165 Napisano 7 Listopad 2010 Qual: Wyścig: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pitian 38 Napisano 7 Listopad 2010 (edytowane) Mój wyścig został pogrzebany na 1 zakręcie, gdzie zostałem staranowany :) ale lukasz przeprosił wiec nie mam pretensji, zdarza sie. A więc po spadnięciu na ostatnią pozycje wiedziałem że nie bedzie szans na walke o zwycięstwo, zatem skupiłem sie na odzyskaniu 2 pozycji i dowiezieniu jej do mety. To tyle, wyścig bez historii ;) P.S. Tabela już jest zrobiona, ale czeka na aktualizację przez Sir Siekier'a, bo chce on ją wrzucać przez swój serwer ;) Edytowane 7 Listopad 2010 przez pitian Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOWI 165 Napisano 7 Listopad 2010 Moj wyscig bardzo spokojny. Na pierwszym kolku ostro przycisnalem i udalo sie odjechac na bezpieczna odleglosc. Dalej juz tylko spokojna jazda i kontrolowanie tempa i zuzycia paliwa. Ogolnie wyscig bez ciekawych momentow, ot przejechanie 28 kolek. Po pitstopie mialem nadzieje na troche walki z lukaszasada ale niestety, opoznil za bardzo hamowanie i smignalem tylko kolo niego. Tempo ogolnie niezle, co prawda moglobyc szybciej ale nie ufam trybowi FAST po bahrajnie takze wieksza czesc dystansu pokonuje na standardzie, a na ostatnie 2-3 kolka odpalam fasta. Szkoda ze taka mizerna frekwencja, do tego jeszcze mega olewczy stosunek JACKO ktory beda zalogowanym do psn nawet nie raczyl napisac zeby na niego nie czekac. Teraz chiny, moze uda mi sie troche wiecej potrenowac niz teraz bo 10 kolek przed samym wyscigiem treningiem bym nie nazwal. Jak cos to ja od srody jestem chetny na ponabijanie troche expa z treningiem na chinach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matijad 173 Napisano 8 Listopad 2010 gratulacje dla pierwszej trójki można sie bylo tego spodziewac ,dla mnie kwalifikacje w miare udane bo ten czas uzyskany na 1 wyjezdzie i na silniku standart,przy drugim wyjezdzie po dwóch szybkich sektorach popelnilem blad na przedostatnim zakrecie i stracilem szanse na walke z czolówka ,wyscig dobry do 1 pitstopu kiedy blyem 4 bardzo fajna walka z robemzombi dokąd go nie wywalio ,po drugim pitstopie mialem 15 sek do andre ale zamiast odrabiac popelnialem bledy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOWI 165 Napisano 8 Listopad 2010 Panowie pytanie do was, co robimy z panem JACKO? Jako ze nie ma z nim zadnego kontaktu, na forum sie nie udziela nie jezdzi w wyscigach nawet jak jest na psn. Ja bym proponowal odrazu zaprosic kogos z rezerwy. Co wy na to?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maks 6 Napisano 8 Listopad 2010 jak najbardziej za żeby mu podziękować...tak jak już wcześniej gdzieś pisałem, że miał swoją lige poczym zepsuł mu się komp i od tamtego słuch o nim zaginął a na psn wogóle nie odpisuje...wię olał swoją lige i tą. szkoda żeby miejsce się marnowało jeśli chodzi o wyścig to w kwalifikacjach chciałem sprawdzić jak pojedzie się na twardych oponach i właśnie na tych uzyskałem ten czas..po zmianie na miękkie popełniałem błędy i tak to się skończyło. Ale i tak nie lubie z początku startować więc lepiej dla mnie i przełożyło się to na 2 miejsce zaraz po 1 zakręcie..pare okrążeń tak przejechanych i wkońcu popełniłem błąd więc znalazłem się na 4 pozycji. Jak dla mnie i tak wporząkdu ponieważ praktycznie nie grałem w f1 przez 2tyg...toru też nie lubie bo ma "ślepe" zakręty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matijad 173 Napisano 8 Listopad 2010 Panowie pytanie do was, co robimy z panem JACKO? Jako ze nie ma z nim zadnego kontaktu, na forum sie nie udziela nie jezdzi w wyscigach nawet jak jest na psn. Ja bym proponowal odrazu zaprosic kogos z rezerwy. Co wy na to?? jestem za ,przynajmniej by powiedzial ze niechce grac a tak to nas lekcewazy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 8 Listopad 2010 (edytowane) So robimy tak, kolega jacko... zostanie usuniety z ligi (wrzuce go do rezerwy). Z tego co wiem to on zdobyl jakies pkty juz zatem teraz osoba co wchodzi za niego zaczyna od 0!!! Jednak miejmy w pamieci jego pkt aby liczy sie one do klasyfikacji konstruktorow. Uwga rezerwa, prosze sie zglaszac do mnie a pw w celu zajecia miejsca zawodnica jacko. Oczywiscie wczesniej prosze zapoznac sie z zasadami jakie panuja u nas w lidze a nie zasypywac mnie pytaniami. Czekam, Pozdro. ======= do 2 ligi dolacza, Bolo_2010! prosze obie strony o przywitanie sie. Edytowane 8 Listopad 2010 przez Sir Siekier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matijad 173 Napisano 9 Listopad 2010 witamy bolo a tak nawiazujac do walki teamów to moje renault musi walczyć jak w realu z mercedesem o 4 miejsce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pieki 0 Napisano 9 Listopad 2010 (edytowane) Witam wszystkich i liczę na dobrą rywalizację. Zauważyłem, że większość w tej lidze używa kierownicy. Teraz i ja zamówiłem logitecha DF GT i mam nadzieję, że będzie się lepiej jechało niż na padzie. Edytowane 9 Listopad 2010 przez pieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
J.P 2 Napisano 9 Listopad 2010 A Witam witam nowego :thumbsup: Powodzenia życzę. Co do kierownicy: Jasne ze lepiej się jeździ, Ja kupiłem swoją dosyć nie dawno można tak powiedzieć ( koło 2 miesięcy.). i Powiem Ze niebo a ziemia hehe :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maks 6 Napisano 11 Listopad 2010 niestety w niedziele nie będę dał rady z Wami się ścigać. pisze teraz żeby nie było problemu z rezerwą udanego wyścigu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOWI 165 Napisano 12 Listopad 2010 Druga liga prosi o dokooptowanie z rezerwy kogos na wyscig w chinach w zastepstwie andre_maksa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 12 Listopad 2010 zatem, rezerwa, jesli ktos chetny aby wziasc udzial z liga 2 w wyscigu (tym jednym narazie) prosze sie tutaj zglosic. pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bart161180 1 Napisano 12 Listopad 2010 Ten tor to dla mnie masakra. Zakręcone jak świński ogon zakręty, prosta długa jak murzyński ch..., zaraz potem praawie stop, wjazd do pit-stopu zagadkowy, chyba poterkocze sobie +8LAP, może ktoś nie dojedzie i na punkty się załapię :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maks 6 Napisano 14 Listopad 2010 zatem, rezerwa, jesli ktos chetny aby wziasc udzial z liga 2 w wyscigu (tym jednym narazie) prosze sie tutaj zglosic. pozdro. witam, widze że nikt się jeszcze nie zgłosił z rezerwy. miałem wracać we wtorek ale udało mi się dzisiaj wrócić więc jestem w stanie dziś jeździć..no chyba że już ktoś sobie zaklepał miejsce za mnie na ten wyścig to trudno.... Sir Siekier daj znać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 14 Listopad 2010 Kochany, jedziesz z nimi ostro :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maks 6 Napisano 14 Listopad 2010 ale że niby jakiś problem się zrobił? jak nie pojade dziś to nie będę płakał:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 14 Listopad 2010 kolego nikt sie nie zglosil, robilem zapisy do wypelnienia nowych miejsc... zatem nie martw sie o innych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RobZombie 6 Napisano 14 Listopad 2010 Witam,niestety nie będzie mnie dziś na wyścigu ,sorki że tak późno piszę o nieobecności ale wynikły pewne okoliczności i nie dam rady być o 21 na gp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 14 Listopad 2010 Jaras, mi wlasnie napisal ze rezygnuje z ligi?? Czy na jego miejsce juz ktos przyszedl czy tez mi sie cos miesza?? p0ozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOWI 165 Napisano 14 Listopad 2010 Miesza ci sie Jacko juz zostal wydalony, i na jego miejsce juz mamy kolege teraz mozesz oglosic ze jest jeszcze jedno wolne miejsce. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 14 Listopad 2010 Kochany to jest dramat, ja mam katar gigant. No wiec, rezerwa jesli ktos chce zajac miejsce jarasa prosze do mnie sie odezwac na pw w celu zapelnienia miejsca po koledze. pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maks 6 Napisano 14 Listopad 2010 ja pier... co za "wyścig"...najpierw zaserwowana podcinka i po 3 miejscu, a na następnym okrążeniu zwis gry i koniec połączenia:| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach