Skocz do zawartości
pitian

Liga 2

Rekomendowane odpowiedzi

siemanko wszystkim, jak wyzej, jestem nowym kierowca w waszej lidze, mam nadzieje ze bedzie nam sie dobrze rywalizowalo na torze ;) co niektorych juz znam takze licze na mila atmosfere, chcialbym sie rowniez dowiedziec jakim bolidem bede sie scigal w lidze,

pozdro!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A witam Mateo :smile: kuźwa.. to teraz to będzie ostro na torze po nowym roku.. :tongue:

Ps: Co do bolidu to zapewne będziesz jeździł RED BULLEM.

Pozdro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witamy, mam nadzieje, ze dostosujesz sie do wygorowanego poziomu naszej ligi i dalej wyscigi beda przyjemna jazda z niewielka liczba incydentow. :tongue:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeździliśmy już z Mateo. Trzeba sie będzie chłopaki nieźle przygotować. Zapewniem:) Myśle że Robert może potwierdzić:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dor ja mysle ze trzeba sie bedzie w ogole przygotowac, bo ostatnio z tym jest lipa odkad gt5 wyszlo :tongue: ale moze cos potrenuje.

Pytanie mam czy byłby ktos chetny w niedziele wieczorkiem posmigac w gt5 jakies wyscigi?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe co do mojej jazdy to moze jestem dobry ale napewno nie najlepszy ;) ale jak powiedzial KOWI postaram sie aby niemilych incydentów bylo jak najmniej ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Babcia, zrezygnowal. Rezerwa prosze sie zglaszac do mnie na pw w celu wskoczenia na miejsce do 2 ligi... pozaztym jeszcze jest meijsce w 4 lidze rowniez. pozdro.

====

babcie zastepuje Mane. prosze przywitac sie z nowym kolega, z tego co sie orientuje to Mane dostaje bolid Mclarena. Osobista uwaga moja, to jest jezdzisz zatem w moim teamie wiec prosze sie starac i zdobywac pkty dla Mcl. pozdro.

Edytowane przez Sir Siekier

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Qrde już dla Świeżaka taka presja :) Grę mam od momentu kiedy wyszła, na necie gram od 2 tyg dopiero :P ale pierwszy zakręt staram się nie taranować. Nick na psn to Mane_TA gram na padzie.

niedzielę o 21:00 to jest zawsze w ten dzień gramy (tak aby było wszystko jasne ;) ?

Edytowane przez Mane

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szkoda, że Babcia zrezygnował. To był przyzwoity zawodnik.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no siemka siemka, mam propozycje aby zrobic jakis trening przed najblizszym wyscigiem chocby jutro ok. 21:00 co wy na to?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja to w sumie chętnie coś pojeżdze bo dla mnie ten tor jest bardzo zły. I troche też moznaby sobie zacząć przypominać ten dziki model jazdy ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tez w sumie moge posmigac, Mateo wyslij zaproszenie do znajomych bedzie juz na wyscig. Nowego kolege takze prosze o wysalnie zaproszenia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Można by dzisiaj trochę pojeździć, tylko o której??

Edytowane przez Mane

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzisiaj tez w sumie jak ktos ma czas o 21:00

Mane wyslij mi zapro do znajomych bo ja nie podales swojego psnid, to jak byl by ktos chetny dzisiaj pojezdzic o 21? chyba ze inna godz wam odpowiada to piszcie

Edytowane przez MateoF1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mane_TA ja bym pograł w zasadzie teraz jestem już w grze

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To co dzis kolo 21? Ja powinienem dac rade wiec jak bedizecie zakladac dajce zaproszenie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

walki na torze jak tylko kto może aby każdy był wygrany zyczy matijad pijany :teehee:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zgłaszam dzisiejszą nieobecność. Przepraszam, ale nie dam rady skoncentrować wzroku na dłużej niż 10 min ... Oddaje dzisiaj konsolę dzieciakom, z łóżka nie wychodzę :) Za tydzień oczywiście będę. Życzę wszystkim udanego wyścigu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sorki, że tak późno pisze, ale dopiero przedchwilą wróciłem i nie miałem dostępu do internetu. Z tego zmęczenia trasą nie wytrzymałbym tego wyścigu i pierwszy zakręt to banda :biggrin:. Tak więc dzisiaj niestety musze odpuścić i nie wystratuje w tym wyścigu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi