Adi'x 0 Napisano 9 Listopad 2010 W dniu 9.11.2010 o 10:39, iak napisał: co do klubów to w necie wszedzie można doszukać sie podziału na koszyki. lepsze w 1szym troche słabsze w 2gim itp itd ect. :) uzgodnić ew. który koszyk wchodzi w gre i dobierać ekipy. Tylko teraz znaleźć chętnych do gry (nie każdy może chcieć grać słabszymi drużynami <_<) Jakby co to ja się piszę na taką ligę :thumbsup: Pozdr0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KopaczK 192 Napisano 9 Listopad 2010 QD zagrałem dziś pierwszy mecz on-line w PESa2011 i pech chciał, że na kilkanaście sekund przed końcem meczu (prowadziłem 1:0) straciłem połaczenie z serwerem, choć wcześniej wszystko było ok. Wszedłem nawet na stronę konami, ale wychodzi na to, że co z serwerami kombinują. Może ktoś to potwierdzić? Możecie/mogliście grać po 12? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
iak 0 Napisano 9 Listopad 2010 serwery nie działają. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KopaczK 192 Napisano 9 Listopad 2010 Uff. To się cieszę, że wszystko gra z moim netem. Pytanie brzmi: jak ten mecz zostanie potraktowany? W 89 minucie prowadziłem 1:0 i byłem w natarciu (oddałem nawet strzał na bramkę), ale niestety straciłem połaczenie. Miał ktoś kiedyś podobną sytuację? W sumie ani ja, ani mój przeciwnik nie zwialiśmy, więc nikt nie powinien być ukarany, ale prowadziłem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi'x 0 Napisano 9 Listopad 2010 W dniu 9.11.2010 o 11:53, KopaczK napisał: Uff. To się cieszę, że wszystko gra z moim netem. Pytanie brzmi: jak ten mecz zostanie potraktowany? W 89 minucie prowadziłem 1:0 i byłem w natarciu (oddałem nawet strzał na bramkę), ale niestety straciłem połaczenie. Miał ktoś kiedyś podobną sytuację? W sumie ani ja, ani mój przeciwnik nie zwialiśmy, więc nikt nie powinien być ukarany, ale prowadziłem... Teoretycznie przerwanie meczu jest równoznaczne z walkowerem. Proponuję pogadać z przeciwnikiem, ustalić co i jak oraz zwrócić się do ~parasite (z tego co pamiętam to on jest guru tej ligi ) Pozdr0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stefan_PL 0 Napisano 9 Listopad 2010 Można jeszcze zapisać się do ligi ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi'x 0 Napisano 9 Listopad 2010 (edytowane) W dniu 9.11.2010 o 13:15, Stefan_PL napisał: Można jeszcze zapisać się do ligi ? Pytanie było już zadawane. Odpowiedź na stronie 7, czwarty post od dołu. Pozdr0 Edytowane 9 Listopad 2010 przez Adi'x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KopaczK 192 Napisano 9 Listopad 2010 Nie pytam o ligę, a o zwykły mecz w sieci. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi'x 0 Napisano 9 Listopad 2010 W dniu 9.11.2010 o 13:50, KopaczK napisał: Nie pytam o ligę, a o zwykły mecz w sieci. ;) Nie dam sobie ręki uciąć , ale utrata połączenia powoduje przegraną. Pozdr0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KopaczK 192 Napisano 9 Listopad 2010 Ale obaj straciliśmy połaczenie, bo serwery zostały wyłączone. Co w takiej sytuacji? Remis? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
parasite 10 Napisano 9 Listopad 2010 (edytowane) W dniu 9.11.2010 o 19:58, KopaczK napisał: Ale obaj straciliśmy połaczenie, bo serwery zostały wyłączone. Co w takiej sytuacji? Remis? W takiej sytuacji mecz winien zostać potraktowany jako nierozegrany. Jednak nie rozumiem Cię, wystarczy wejść w grę online i sprawdzić ranking i masz pewność Dziś termin rozgrywania ligi będzie ktoś ???? Bo mam głód gry Edytowane 9 Listopad 2010 przez parasite Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi'x 0 Napisano 9 Listopad 2010 Ja będę za jakąś godzinkę. jakbyś miał chęć na sparing ~parasite Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
parasite 10 Napisano 9 Listopad 2010 W dniu 9.11.2010 o 20:48, Adi napisał: Ja będę za jakąś godzinkę. jakbyś miał chęć na sparing ~parasite jeżeli jeszcze będę to bardzo chętnie Ci dokopię Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ghc85 0 Napisano 9 Listopad 2010 Zbieram ekipę do ligi ograniczona ilość miejsc gra klubami który wybieramy losowo na forum zrobimy oficjalne losowanie drużyn. Do ligi moga sie zapisac osoby które obecnie graja w lidze EURO 2012 ale... :) muszą mieć rozegrane min 15 spotkań zapraszam osoby które naprawde chca pograć zrobimy tabele on-line i kazy mecz bedziemy opisywali. Od górnie ustalimy terminy i kolejki kto z kim ma grac zeby nie było bałagany i aby zachowac jakąs płynność Community "Liga ghc85" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SLIWA_PL 1 Napisano 9 Listopad 2010 Chętnie się zapisze do ligi :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
iak 0 Napisano 9 Listopad 2010 każdy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi'x 0 Napisano 9 Listopad 2010 Mam 14 meczy rozegranych w lidze, można się dołączyć...?<_< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
parasite 10 Napisano 9 Listopad 2010 ja też chyba 15 nie mam ale zgłaszam akces :-) Dziś dałbym radę dotrzeć do 15 meczy ale coś z serwerem się działo niedobrego, zagrałem jeden mecz ale taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakie lagi były, że cieszę się, że dostałem TYLKO 4:0. Jak zostanę zaklasyfikowany do ligi to dajcie znać........ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
iak 0 Napisano 9 Listopad 2010 W dniu 9.11.2010 o 22:17, parasite napisał: ja też chyba 15 nie mam ale zgłaszam akces :-) Dziś dałbym radę dotrzeć do 15 meczy ale coś z serwerem się działo niedobrego, zagrałem jeden mecz ale taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakie lagi były, że cieszę się, że dostałem TYLKO 4:0. Jak zostanę zaklasyfikowany do ligi to dajcie znać........ własnie z 'olej24' kazdy z nas mial lagi jak gral. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
parasite 10 Napisano 9 Listopad 2010 Dokładnie nie dało się z chłopem normalnie zagrać jak i utrzymać się przy piłce..... Choć z drugiej strony podczas drugiego meczu ( poza ligą ) wywaliło mnie z serwera...... Apropos nowej ligi to uważam ze wyznacznikiem udziału powinna też być obecność na tym forum, a widać po postach kto i jak często się pojawia czyli kto jest na praktycznie stałym kontakcie.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KopaczK 192 Napisano 10 Listopad 2010 (edytowane) W dniu 9.11.2010 o 20:36, parasite napisał: W takiej sytuacji mecz winien zostać potraktowany jako nierozegrany. Jednak nie rozumiem Cię, wystarczy wejść w grę online i sprawdzić ranking i masz pewność Zrobiłbym to, ale wywaliło mnie, a potem serwery były nieczynne. :P Liczyłem na odpowiedź przed ponownym połaczeniem, które zaplanowałem na dzisiaj. Edytowane 10 Listopad 2010 przez KopaczK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WasyldaGod 0 Napisano 10 Listopad 2010 W dniu 9.11.2010 o 21:24, ghc85 napisał: Zbieram ekipę do ligi ograniczona ilość miejsc gra klubami który wybieramy losowo na forum zrobimy oficjalne losowanie drużyn. Do ligi moga sie zapisac osoby które obecnie graja w lidze EURO 2012 ale... :) muszą mieć rozegrane min 15 spotkań zapraszam osoby które naprawde chca pograć zrobimy tabele on-line i kazy mecz bedziemy opisywali. Od górnie ustalimy terminy i kolejki kto z kim ma grac zeby nie było bałagany i aby zachowac jakąs płynność Community "Liga ghc85" Ja się zgłaszam. Mam rozegrane 14 meczy. I przy okazji przepraszam, że nie dokończyliśmy wczorajszego meczu, ale padł mi net :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi'x 0 Napisano 10 Listopad 2010 ~ghc85 może po prostu podeślij na priv do chętnych nazwę Twojego community i hasło... Pozdr0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
iak 0 Napisano 10 Listopad 2010 W dniu 10.11.2010 o 14:09, Adi napisał: ~ghc85 może po prostu podeślij na priv do chętnych nazwę Twojego community i hasło... Pozdr0 po selekcji :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi'x 0 Napisano 10 Listopad 2010 W dniu 10.11.2010 o 14:46, iak napisał: po selekcji :) Naturalnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach