parasite 10 Napisano 12 Listopad 2010 ...kiedy to wielkie sprzątanie w lidze?! Jeżeli mówisz o Euro2012 to dziś najpóźniej jutro posprzątam, ale będę się starał jeszcze dziś "...Pytanie co do gry bo nie mogę tego skumać: jak podczas biegu wypuszczamy sobie piłkę do przodu aby piłkarz nie miał podczas biegu jej przy samej nodze, o ile kojarzę na pes 2010 trzeba było podczas biegu szybku puścić i ponownie nacisnąć R1, ale w 2011 chyba jakoś inaczej bo mi to nie działa...." Odpowiecie mi na to pytanie czy chcecie być lepsi :blink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pamPErSo 0 Napisano 12 Listopad 2010 Jeżeli mówisz o Euro2012 to dziś najpóźniej jutro posprzątam, ale będę się starał jeszcze dziś "...Pytanie co do gry bo nie mogę tego skumać: jak podczas biegu wypuszczamy sobie piłkę do przodu aby piłkarz nie miał podczas biegu jej przy samej nodze, o ile kojarzę na pes 2010 trzeba było podczas biegu szybku puścić i ponownie nacisnąć R1, ale w 2011 chyba jakoś inaczej bo mi to nie działa...." Odpowiecie mi na to pytanie czy chcecie być lepsi :blink: a niebyło to jakoś tak ze podczas sprintu z R1 trzebabyło kliknąć R2? Jeśli można zostac dokoptowanym do ligi to ja bardzo chetnie. Zagrałem nawet jakieś 2 może 3 spary z ludzmi na Waszym community :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
parasite 10 Napisano 12 Listopad 2010 a niebyło to jakoś tak ze podczas sprintu z R1 trzebabyło kliknąć R2? Jeśli można zostac dokoptowanym do ligi to ja bardzo chetnie. Zagrałem nawet jakieś 2 może 3 spary z ludzmi na Waszym community :P Dziś późno w noc zrobi się trochę miejsca w lidze, także kontroluj i się wklej :teehee: jak na razie nie ma żadnego hasła w community........ R2 sprawdzę :pardon: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
iak 0 Napisano 12 Listopad 2010 Dziś późno w noc zrobi się trochę miejsca w lidze, także kontroluj i się wklej :teehee: jak na razie nie ma żadnego hasła w community........ R2 sprawdzę :pardon: R2 ale w tej wersji/części nie każdy gracz wypuści sobie tak piłke. (np messi nie wypuszcza) :) może troche wiecej niż 4 mecze do kasacji bo z tego co widze wypadną chyba tylko 4 ekipy. co z resztą obiboków? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
parasite 10 Napisano 12 Listopad 2010 czekam propozycji, poza tym: rusza liga agPhantoma także szykuj się na baty. Proponuję jak już będziemy mieli ekipy przydzielone machnąć szybko dwa meczyki, jak już będzie można grać rzucę jakimś terminem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
iak 0 Napisano 12 Listopad 2010 (edytowane) czekam propozycji, poza tym: rusza liga agPhantoma także szykuj się na baty. Proponuję jak już będziemy mieli ekipy przydzielone machnąć szybko dwa meczyki, jak już będzie można grać rzucę jakimś terminem nie ma problemu.szkoda ze nie wiadomo kiedy rusza.. poza "soon" może teraz jakiegoś spara na lidze?! wie ktoś może na czym polega przydzielanie do dywizji? od czego jest zależy awans i spadek?! Edytowane 12 Listopad 2010 przez iak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
parasite 10 Napisano 12 Listopad 2010 nie ma problemu.szkoda ze nie wiadomo kiedy rusza.. poza "soon" może teraz jakiegoś spara na lidze?! wie ktoś może na czym polega przydzielanie do dywizji? od czego jest zależy awans i spadek?! nie dam rady mój 5 letni syn tłucze na F1 ( szkole gościa :laugh: ), ale może późnym wieczorem......... Dywizji...... jeżeli pytasz o ogólną punktację na peesie to oczywiście od ilości punktów...... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
iak 0 Napisano 12 Listopad 2010 nie dam rady mój 5 letni syn tłucze na F1 ( szkole gościa :laugh: ), ale może późnym wieczorem......... Dywizji...... jeżeli pytasz o ogólną punktację na peesie to oczywiście od ilości punktów...... niech w to nie gra. F1 jest (delikatnie mówiąc) zj....e. ma całąąą masę błędów itp. jedyne co można przyznać to bardzo ładnie wygląda :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
parasite 10 Napisano 12 Listopad 2010 niech w to nie gra. F1 jest (delikatnie mówiąc) zj....e. ma całąąą masę błędów itp. jedyne co można przyznać to bardzo ładnie wygląda :) Nie mogę się z Tobą nie zgodzić, ale mi się ta gierka ( nigdy nie grałem na ścigałkach bo nie lubię ) bardzo podoba mimo wielu błędów.... W karierze robię postępy, a nie jak w peesie uwsteczniam się..... :blink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
iak 0 Napisano 12 Listopad 2010 (edytowane) Nie mogę się z Tobą nie zgodzić, ale mi się ta gierka ( nigdy nie grałem na ścigałkach bo nie lubię ) bardzo podoba mimo wielu błędów.... W karierze robię postępy, a nie jak w peesie uwsteczniam się..... :blink: Staryyy dostałem "wylosowałem" najgorszą ekipę z możliwych jakie tam były. to jest nieprawdopodobne :/ Edytowane 12 Listopad 2010 przez iak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
parasite 10 Napisano 12 Listopad 2010 Staryyy dostałem "wylosowałem" najgorszą ekipę z możliwych jakie tam były. to jest nieprawdopodobne :/ A ja to niby co dostałem........................................ Luisa Fabiano i resztę ekipy..... no jak spojrzałem w tabelę ligi hiszpańskiej to nie jest źle - 6 pozycja....... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
iak 0 Napisano 12 Listopad 2010 A ja to niby co dostałem........................................ Luisa Fabiano i resztę ekipy..... no jak spojrzałem w tabelę ligi hiszpańskiej to nie jest źle - 6 pozycja....... nie bardzo rozumiem po co jest zrobione community skoro mecze mają być grane troche tam a troche byle gdzie, byleby były rozegrane. po to chyba ktoś wymyślił community by tam wszystko samo sie sumowało spisywały i wyłaniało ?!?! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
parasite 10 Napisano 12 Listopad 2010 nie bardzo rozumiem po co jest zrobione community skoro mecze mają być grane troche tam a troche byle gdzie, byleby były rozegrane. po to chyba ktoś wymyślił community by tam wszystko samo sie sumowało spisywały i wyłaniało ?!?! właściciel ligi tak zadecydował co nie zmienia postaci rzeczy, że najlepiej stworzyć community ligę i tylko tam rozgrywać mecze w końcu jaka to różnica :teehee: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
iak 0 Napisano 12 Listopad 2010 właściciel ligi tak zadecydował co nie zmienia postaci rzeczy, że najlepiej stworzyć community ligę i tylko tam rozgrywać mecze w końcu jaka to różnica :teehee: nie wiadomo ilu jest tam graczy poważnych. zagrasz poza comm.. i będzie ta tzw. "weryfikacja" wyniku. jeden powie że wygrał drugi też i możesz sobie weryfikować... głupota. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymonzdr 0 Napisano 13 Listopad 2010 witam, mam problem z graniem online i dostaje tutaj nerwicy przez ta gre, chodzi o to ze jak chce zagrac jakis turniej czy nawet szybki mecz to potrafie 10 minut czekac zanim mi gracza znajdzie jesli wogole go znajduje, a dostepnych jest np conajmniej 500 osob.. o co tutaj chodzi? pomozcie bo ja juz nie mam sil.. juz kombinowalem tam ze wszystkim i nic.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
parasite 10 Napisano 13 Listopad 2010 (edytowane) witam, mam problem z graniem online i dostaje tutaj nerwicy przez ta gre, chodzi o to ze jak chce zagrac jakis turniej czy nawet szybki mecz to potrafie 10 minut czekac zanim mi gracza znajdzie jesli wogole go znajduje, a dostepnych jest np conajmniej 500 osob.. o co tutaj chodzi? pomozcie bo ja juz nie mam sil.. juz kombinowalem tam ze wszystkim i nic.. Jeżeli mówisz o quice to normalne dlatego żeby sobie normalnie ( u mnie przynajmniej jest to samo ) pograć musisz się wbić w jakieś community, gdzie są gracze często pojawiający się i wtedy można się fajnie bawić. Zwolniły się w mojej lidze 4 miejsca więc zapraszam chętnych do zabawy, ale tylko tych którzy grają a nie pojawiają się sporadycznie To jak na razie była pierwsza weryfikacja członków ligi niebawem będzie druga dlatego zapraszam do gry tych co mają najmniej meczy bo w przypadku dalszej stagnacji będą kolejne usunięcia z ligi..... Edytowane 13 Listopad 2010 przez parasite Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pamPErSo 0 Napisano 13 Listopad 2010 A ja to niby co dostałem........................................ Luisa Fabiano i resztę ekipy..... no jak spojrzałem w tabelę ligi hiszpańskiej to nie jest źle - 6 pozycja....... WERDER BREMMEN dziekuję dobranoc. Udało mi sie dołączyć do Waszej ligi, mamy sobotę więc jak ktoś ma ochote pomóc mi nadrobić zaległości to zapraszam i tak bede cały dzien popylał. dajcie tylko jakoś znaka na PSNetwork to szybko wbije na ligie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
iak 0 Napisano 13 Listopad 2010 WERDER BREMMEN dziekuję dobranoc. Udało mi sie dołączyć do Waszej ligi, mamy sobotę więc jak ktoś ma ochote pomóc mi nadrobić zaległości to zapraszam i tak bede cały dzien popylał. dajcie tylko jakoś znaka na PSNetwork to szybko wbije na ligie. co by nie mówić ale liga portugalska nigdy nie będzie taka jak niemiecka włoska hiszpańska czy angielska więc takie porównania są bezsensowne. dziś wieczorem pomogę Ci chętnie nadrobić straty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
parasite 10 Napisano 13 Listopad 2010 (edytowane) Grałem dziś ligę i miałem ogromne lagi i tak jest od około tygodnia a zaczęło to się po tym jak z serwera zaczęło mnie wywalać właśnie jakiś tydzień temu może trochę więcej. Po prostu nie da się grać i powoli doprowadza mnie to do furii, wcześnie było wyśmienicie i nagle wszystko ch.... strzelił... Macie też tak czy to tylko moja przypadłość, chcę znaleźć przyczynę dlatego pytam...... Edytowane 13 Listopad 2010 przez parasite Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi'x 0 Napisano 13 Listopad 2010 Grałem dziś ligę i miałem ogromne lagi i tak jest od około tygodnia a zaczęło to się po tym jak z serwera zaczęło mnie wywalać właśnie jakiś tydzień temu może trochę więcej. Po prostu nie da się grać i powoli doprowadza mnie to do furii, wcześnie było wyśmienicie i nagle wszystko ch.... strzelił... Macie też tak czy to tylko moja przypadłość, chcę znaleźć przyczynę dlatego pytam...... ~parasite, dzisiaj grałem z ~pamPErSo ligę i nie miałem żadnych lagów (nawet szybko połączyłem się on-line) btw. dzięki za mecz ~pamPErSo, może wieczorem sparing jak nie będzie chetnych do ligi? ~parasite, co byś powiedział na meczyk 2vs2 gdyby znaleźli się chętni...? Pozdr0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
parasite 10 Napisano 13 Listopad 2010 (edytowane) może wieczorem teraz nie dam rady Sprawdzałem ping i mam na poziomie 547 ms już rozumiem ......... :verymad: Edytowane 13 Listopad 2010 przez parasite Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pamPErSo 0 Napisano 13 Listopad 2010 Zagro ktoś cos ligowego? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
iak 0 Napisano 13 Listopad 2010 Zagro ktoś cos ligowego? Bądź ok 22 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
parasite 10 Napisano 13 Listopad 2010 to ja na ligę agP..... ok. 23.00 będę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ghc85 0 Napisano 13 Listopad 2010 to ja na ligę agP..... ok. 23.00 będę Ja moge zagrac ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach