pogoniarz1948 3 Napisano 10 Lipiec 2011 to jest evi komentarz na poziomie i na temat :) krytykujesz kogoś a sam lepiej nie robisz Gratuluje masz nagrode http://ziemianarozdrozu.pl/i/upload/spoleczenstwo-jacy-jestesmy/lopata.jpg poszukaj jeszcze jakiś może moich starych postów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eVi92 11 Napisano 10 Lipiec 2011 właściwie to my powinniśmy zapytać ciebie czy chcesz dokończyć lige, bo to Ty zrezygnowałeś. zrezygnowalem -z 3 edycji a nie z 2:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kiba 0 Napisano 10 Lipiec 2011 1.k0su- Auxerre 2.domin -Juve 3.pakasiedlce - Fiorentina 4. NemsPL-Atletico Madryt 5.Pogoniarz1948 - Fc Barcelona (chyba nią nic nie osiagniesZ:D za słaba) 6.Kiba - kosu żeby tobie na złość zrobić INTERNAZIONALE ;d ale ogólnie to moge zagrać byle kim tylko zeby nazwiska były prawdziwe i tyle w temacie;d Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grucha-pl 0 Napisano 10 Lipiec 2011 Pogoniarz i michał, o której jutro będziecie mogli zagrać? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
domin 107 0 Napisano 10 Lipiec 2011 1.k0su- Auxerre 2.domin -Juve 3.pakasiedlce - Fiorentina 4. NemsPL-Atletico Madryt 5.Pogoniarz1948 - Fc Barcelona (chyba nią nic nie osiagniesZ:D za słaba) 6.Kiba - kosu żeby tobie na złość zrobić INTERNAZIONALE ;d ale ogólnie to moge zagrać byle kim tylko zeby nazwiska były prawdziwe i tyle w temacie;d 7.darkmack - ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pogoniarz1948 3 Napisano 10 Lipiec 2011 Kiba zainstaluj sobie patcha Grucha dokładnie nie wiem gdzieś od 13 do 19 coś w tych godzinach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nemsik_PL 42 Napisano 10 Lipiec 2011 Ludzie ogranicje sie i nie spinajcie gramy dalej 3 edycje ta sie powoli konczy mi zostal chyba 1 mecz o ile dobrze licze jesli zle niech ktos mnie poprawi bodajrze z pogoniarzem musze zagrac... i prawdopodobnie skoncze licze na 4 miejscu i jestem zadowolony ze tak mi poszlo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
k0su 0 Napisano 10 Lipiec 2011 Ludzie ogranicje sie i nie spinajcie gramy dalej 3 edycje ta sie powoli konczy mi zostal chyba 1 mecz o ile dobrze licze jesli zle niech ktos mnie poprawi bodajrze z pogoniarzem musze zagrac... i prawdopodobnie skoncze licze na 4 miejscu i jestem zadowolony ze tak mi poszlo Jeszcze raz gratuluję tak wysokiego miejsca Rosją, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kiba 0 Napisano 10 Lipiec 2011 Kiba zainstaluj sobie patcha Grucha dokładnie nie wiem gdzieś od 13 do 19 coś w tych godzinach hm poco? p.s. jutro dopiero zamawiał pro evo;d Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
k0su 0 Napisano 10 Lipiec 2011 Kiba zainstaluj sobie patcha Grucha dokładnie nie wiem gdzieś od 13 do 19 coś w tych godzinach Ja też nie mam patcha:]] a jak go wgram to online też są oryginalne nazwiska?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grucha-pl 0 Napisano 10 Lipiec 2011 Ok spróbuje Cię złapać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pogoniarz1948 3 Napisano 10 Lipiec 2011 (edytowane) kiba sprawdź gg.k0su działają Edytowane 10 Lipiec 2011 przez pogoniarz1948 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
k0su 0 Napisano 10 Lipiec 2011 Na obecną chwilę sytuacja wygląda tak 1.k0su- Auxerre 2.domin -Juve 3.pakasiedlce - Fiorentina 4. NemsPL-Atletico Madryt 5.Pogoniarz1948 - Fc Barcelona (chyba nią nic nie osiagniesZ:D za słaba) 6.Kiba - kosu żeby tobie na złość zrobić INTERNAZIONALE ;d ale ogólnie to moge zagrać byle kim tylko zeby nazwiska były prawdziwe i tyle w temacie;d ja kładę się spać, fajnie, że zapisało się już 6 osób i czekamy na więcej, nazzaro mam nadzieję, że też sie skusisz :] i grucha i pozostali i wspólnie jakoś poprowadzimy powstające forum Do jutra chłopaki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KopaczK 192 Napisano 10 Lipiec 2011 Chciałbym dokończyć brakujące mecze. Zostały mi potyczki z Polską, Hiszpanią, Portugalią, Argentyną i Meksykiem. O której zagramy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
domin 107 0 Napisano 10 Lipiec 2011 Chciałbym dokończyć brakujące mecze. Zostały mi potyczki z Polską, Hiszpanią, Portugalią, Argentyną i Meksykiem. O której zagramy? Proponuje dogadac to na priv ,będzie łatwiej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darkmack 3 Napisano 11 Lipiec 2011 Niewiem co tutaj sie stało ale widzie że jest ciagle ta sama atmosfera Hm.. no moim zdaniem nie każdy już z was wierzy w nową lige Co za tym idzie mam propozycje Musze miec to forum nazzar ( jeśli dałeś rade je zrobić) co do moich propozycj będzie liga tak jak mówiliłem i chyba wszyscy ligę chcą Jak i też prpopnuje weekendowe puchary dla każdego czyli przykładowo evi nie gra w lidze, ale w weekend na konsoli będzie to moze zagrać turniej z nami w pucharze a reszta która by chciała by grała w lidze Widze że jest kompletny chaos, ja moge pomóc z organizacją i z zasadami, ale musze mieć tego partnera :) Poważnie możemy grać i bez takiej złej atmosfery Jest wiele możliwości rozgrywania rozgrywek naprawde bardzo wiele uwierzcie mi i prosze was zacznijmy nową edycje z czystą kartą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krokerinio 1 Napisano 11 Lipiec 2011 Nie zapisze sie wcześniej dopóki nie będzie ograniczonych zasad, pory i dni wyznaczonych do grania bo nie będe po 5 razy dziennie na konsole wchodził. No i dopóki atmosfera nie zmieni się na lepszą. Będę obserwował co się dzieje na forum i ewentulanie pod końcówke się zapisze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
k0su 0 Napisano 11 Lipiec 2011 Nie zapisze sie wcześniej dopóki nie będzie ograniczonych zasad, pory i dni wyznaczonych do grania bo nie będe po 5 razy dziennie na konsole wchodził. No i dopóki atmosfera nie zmieni się na lepszą. Będę obserwował co się dzieje na forum i ewentulanie pod końcówke się zapisze. i właśnie, każdy ma swoja wizję i trzeba dojść do konsensusu :] Co powiedzie, ustalić zapisy do końca tygodnia, następnie ustalić terminarz kto z kim i później indywidualnie się umawiamy na mecze ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
domin 107 0 Napisano 11 Lipiec 2011 darkmack przez siec można grac niestety tylko ligę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nemsik_PL 42 Napisano 11 Lipiec 2011 darkmack przez siec można grac niestety tylko ligę. A pucharów to niby dlaczego nie mozna grac ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
domin 107 0 Napisano 11 Lipiec 2011 A pucharów to niby dlaczego nie mozna grac ? nie ma takiej opcji w community. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nemsik_PL 42 Napisano 11 Lipiec 2011 (edytowane) nie ma takiej opcji w community. no ale po Ci to comunity ? tutaj jakoś nikt nie potrzebuje comuninty : http://pes-scena.pl/...?showtopic=2010 Edytowane 11 Lipiec 2011 przez Nemsik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KopaczK 192 Napisano 11 Lipiec 2011 Jestem dostępny przez prawie cały dzień. Na 100% będę menu ligi o 18 i 23, ale możecie zaczepić mnie wcześniej (na forum). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
domin 107 0 Napisano 11 Lipiec 2011 no ale po Ci to comunity ? tutaj jakoś nikt nie potrzebuje comuninty : http://pes-scena.pl/...?showtopic=2010 Póki co zaczekajmy aż wszyscy dokończymy tą ligę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pogoniarz1948 3 Napisano 11 Lipiec 2011 za 30 min wbijam na konsole więc jak ktoś chce zagrać niech za chwile wbije do community Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach