Jacko 1 Napisano 23 Wrzesień 2010 Myślicie, że w ogóle nie będzie się dało grać na padzie ?:( Grę będę miał jutro ale bardzo sie obawiam grania padem.. nie stać mnie aktualnie na DFGT a badziewia nie chcę kupić.. Da rade ogarnąć i grać tak samo jak ludzie na kierownicy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
damianoo666 5 Napisano 23 Wrzesień 2010 Powinieneś sobie poradzić :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marek1234itd 12 Napisano 23 Wrzesień 2010 Myślicie, że w ogóle nie będzie się dało grać na padzie ?:( Grę będę miał jutro ale bardzo sie obawiam grania padem.. nie stać mnie aktualnie na DFGT a badziewia nie chcę kupić.. Da rade ogarnąć i grać tak samo jak ludzie na kierownicy? grać na padzie spokojnie możesz. A i nie każda kierownica oprócz g25 i DPGT to badziewie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
simon999 2 Napisano 23 Wrzesień 2010 Wlasnie rozmawialem z babeczka z allgame:) Na bierzaca wysylaja paczuszki, dzis wszystkie zostana wyslane. Potwierdzenie powinno przyjsc mailem. UPS jest swietna firma kurierska wiec mam nadzieje, ze na jutro dojdzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GoldenEye 26 Napisano 23 Wrzesień 2010 Tu jeszcze jeden Polskojęzyczny filmik tylko że zaczynamy w garażu http://www.youtube.com/watch?v=-SFBZDiReG8&feature=related Miłego oglądania wracam do pracy :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DED_MIKE 0 Napisano 23 Wrzesień 2010 Simon999 :) miód na moje serce zaraz po pracy zap....m do ALL GAME :) oh mój młody (2 -letni syn) będzie miał dziś ciężki dzień albo pójdzie baaaaardzo wczesnie spać :) pzdr Wlasnie rozmawialem z babeczka z allgame:) Na bierzaca wysylaja paczuszki, dzis wszystkie zostana wyslane. Potwierdzenie powinno przyjsc mailem. UPS jest swietna firma kurierska wiec mam nadzieje, ze na jutro dojdzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 23 Wrzesień 2010 A klienci Ultimy chyba będą musieli obejść się smakiem... Jak do tej pory nic się nie zmieniło to już chyba nic się nie zmieni... Szkoda, myślałem, że się wyrobią i pogram sobie jutro jeszcze, a tak to nie :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
simon999 2 Napisano 23 Wrzesień 2010 O wlasnie, propos angielskiej wersji i team radio. Czy kazdy zespol/kierowca ma swojego inzyniera (znaczy mowi jego glosem) np Rob Smadley u Felippe? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 23 Wrzesień 2010 (edytowane) Nie, jest jeden na całą grę. PS. Pytania związane stricte z grą wolałbym, żebyście zadawali w temacie z grą. Zaś rozmowa na temat wysyłki, itd. to tutaj, jak i cała reszta mniej powiązana z grą. Edytowane 23 Wrzesień 2010 przez Patricko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
idziko 1 Napisano 23 Wrzesień 2010 (edytowane) Simon999 dostałeś juz jakieś potwierdzenie o wysyłce gry na maila z allgame? Bo ja jeszcze nic nie mam :/ Edytowane 23 Wrzesień 2010 przez idziko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
simon999 2 Napisano 23 Wrzesień 2010 dostalem tylko odpowiedz, ze dzis bedzie wyslana. Pewnie czasu nie maja zeby powysylac potwierdzenia, przez telefon babeczka zapewnila mnie, ze dzis wszystko zostanie wyslane. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
idziko 1 Napisano 23 Wrzesień 2010 (edytowane) Oby... może DED MIKE będzie coś wiedział więcej bo ma u nich (allgame) odbiór osobisty :) Edytowane 23 Wrzesień 2010 przez idziko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kiender 22 Napisano 23 Wrzesień 2010 W Ultimie nikt nie podnosi słuchawki, a dzwoniłęm na 2 różne numery. Albo mają Nas dosyć, albo pakują paczki z F1.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
united46 2 Napisano 23 Wrzesień 2010 nie no ,ten polski "inżynier" mnie rozwalił ,totalna klapa ,normalnie sami partacze ,co to za głos ,niech ten fajfus bajki czyta ,albo wsadził by gębę w dupsko lemowi wtedy będzie lepiej.co za shit. właśnie instaluję wer pc ang,zobaczymy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kazior 12 Napisano 23 Wrzesień 2010 Albo mają Nas dosyć, albo pakują paczki z F1.... yyy, to pierwsze? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 23 Wrzesień 2010 Baba od informacji pakuje paczki? XD Hehe :P Chyba mają nas dosyć po prostu, bo wiedzą, że się nie wyrobią. Co jak co, ale opcja że dzisiaj wyślą jeszcze gry jest już mało realna. Ale spodziewałem się tego, że w weekend nie zagram. To jest właśnie moje szczęście. Niby wszystko idzie ok, ale w gruncie rzeczy wychodzę na tym najgorzej. PS. Jakby ktoś się dodzwonił to niech da znać w temacie jak wygląda sprawa. Byłbym jeszcze wdzięczny czy kurier, którym wysyłają robi w soboty, bo wiem że są takie opcje, że w weekend rozwożą. A firmy kurierskie to nie poczta, także teoretycznie powinni w soboty robić, no ale teoria a praktyka.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacko 1 Napisano 23 Wrzesień 2010 (edytowane) Chłopaki mam problem ;d.. Jeśli skończę z paleniem papierosów ( na szczęście jeszcze nie nałogowym ) to zakupię DFGT ok. 4 października, jeśli nie to dopiero na początku grudnia .. ;d . Coo by tu wybrać ;d pomóżcie mi XD Edytowane 23 Wrzesień 2010 przez Jacko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Verbatimek 146 Napisano 23 Wrzesień 2010 Witam, Niestety na kuriera w sobotę nie ma co liczyć. Sklepy maja podpisywane umowy z firmami kurierskimi na najtańsze opcję dostawy, a dowóz w sobotę kosztuję zazwyczaj +100% do ceny zwykłej przesyłki. Wiem co piszę, bo sam mam sklep i często korzystam z usług kurierskich:) Także jeśli przesyłka nie wyjdzie do godz 15-16 to już lipa. Pozdrawiam i łącze się w bólu (sam zamówiłem F1 PL z 3kropki.pl i wysyłkę mam dopiero po weekendzie). P.S. Pozostaje nam tylko delaktować się wyścigowym weekendem, który zapowiada się arcy-ciekawie, wkońcu nocny wyścig + deszcz brzmi interesująco:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mac1989 8 Napisano 23 Wrzesień 2010 Więc tak, dziś nie dostaną gry, dostaną dopiero jutro i jutro (jak dostaną )wyślą. I jeszcze jedna zła wiadomość : Firma kurierska z która współpracują nie rozwozi w weekendy tylko w dni robocze także gra najwcześniej w poniedziałek :unsure: :scare: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 23 Wrzesień 2010 No jest opcja jeszcze, że się wyścig nie odbędzie jak warunki będą zbyt ciężkie...a patrząc na nasze szczęście w tym tygodniu to jest to bardzo możliwe. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacko 1 Napisano 23 Wrzesień 2010 Witam, Niestety na kuriera w sobotę nie ma co liczyć. Sklepy maja podpisywane umowy z firmami kurierskimi na najtańsze opcję dostawy, a dowóz w sobotę kosztuję zazwyczaj +100% do ceny zwykłej przesyłki. Wiem co piszę, bo sam mam sklep i często korzystam z usług kurierskich:) Także jeśli przesyłka nie wyjdzie do godz 15-16 to już lipa. Pozdrawiam i łącze się w bólu (sam zamówiłem F1 PL z 3kropki.pl i wysyłkę mam dopiero po weekendzie). P.S. Pozostaje nam tylko delaktować się wyścigowym weekendem, który zapowiada się arcy-ciekawie, wkońcu nocny wyścig + deszcz brzmi interesująco:) Zapraszam państwa na arcy ciekawy wyścig na arcy ciekawym torze w słonecznym i gorącym Singapurze. Nasuwa się jedno ale jakże arcy ciekawe pytanie, czy dziś, na tym torze, spadnie śnieg? Znów zacznie się to arcy arcy arcy komentatorów z Polsatu.. buuu :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 23 Wrzesień 2010 Nie komentatorów tylko Borówy :P Ale dawno nie słyszałem u niego tekstu "wszystkie znaki na niebie i ziemi" XD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kazior 12 Napisano 23 Wrzesień 2010 (edytowane) taa.. "z ulewnego Singapuru witają państwa"... nie moge sie juz doczekac tego nocnego wyscigu :thumbsup: PS. a kto mi powie dlaczego panowie juz nie jezdza na wyscigi tylko komentuja ze studia? ciecia jakies? Edytowane 23 Wrzesień 2010 przez kazior Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Verbatimek 146 Napisano 23 Wrzesień 2010 No jest opcja jeszcze, że się wyścig nie odbędzie jak warunki będą zbyt ciężkie...a patrząc na nasze szczęście w tym tygodniu to jest to bardzo możliwe. Dokładnie, kierowcy martwią się, że jak popada to halogeny które oświetlają tor będą odbijać się od mokrego asfaltu i ich oślepiać...pożyjemy zobaczymy;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kiender 22 Napisano 23 Wrzesień 2010 - "Maurycy jak sądzisz czy dzisiaj wyślą gry z Ultimy ? " - "Nie sądze, gracze mogą mieć problemy z grą na czas" A tak serio to dodzwoniłem się do Ultimy i gry nie wysłane :down: Nie dotarły do nich, mają być jutro; czyli nawet przy opcji kurier zagramy w poniedziałek. Ja się pocieszam że mam "poźyczoną" wersje na PC więc zaraz po pracy odpalam grę i testuje na kierownicy G25 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach